apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Σε γραφουμε στα @@ μας..!και εγώ πολίτης είμαι και κατηγορώ τον Σταθάκη για φοροδιαφυγή και απάτη και τον Φλαμπουράρη για χρηματισμό...
Σε γραφουμε στα @@ μας..!και εγώ πολίτης είμαι και κατηγορώ τον Σταθάκη για φοροδιαφυγή και απάτη και τον Φλαμπουράρη για χρηματισμό...
Ο Τσιπρας αν δεν ήταν μειοδότης και ξεπουλημένος έπρεπε να την πει στο Σόιμπλε και να του πει ρε παλιό κουτσαβλε τόσα φράγκα εχεις γιατι δεν παίρνεις ενα ηλεκτροκίνητο καρότσι η και ενα του σούπερ μάρκετ να σε κουβαλάει παλιό-μισάνθρωπε;
Και με μια συμμαχια βαζελων και γάβρων ακομα καλυτερα τύπε,μην αγχωνεσαι όμως γιατι οσονούπω θα φάμε σεντραρισμα και θα απαλλαγούμε απο το πολιτισμένο κόσμο και όλες τις εξαρτησεις και τα μαστουριασματα τουΕ Ελλαδα σώζεται μια συμμαχία προθύμων άκρων Αριστερας και Δεξιάς με μια εθνικοαπελευθερωτική πολιτική απαλλαγής απο επιτροπείας και εξαρτήσεις
Και καλα κανεις,στην πυρα και ακομη παρα περα.Αλλα για τον κουλη δεν σε ενοχλει επειδη ειναι αρχηγος του κομματος σου,σωστα;Δεν πειραζει που ζημιωσε την χωρα.
Σε γραφουμε στα @@ μας..!
Υπονοείς time out του δόκτορα Σόιμπλε η PLAN Z ;Και με μια συμμαχια βαζελων και γάβρων ακομα καλυτερα τύπε,μην αγχωνεσαι όμως γιατι οσονούπω θα φάμε σεντραρισμα και θα απαλλαγούμε απο το πολιτισμένο κόσμο και όλες τις εξαρτησεις και τα μαστουριασματα του
Τα ξεχασαν τυπε οι ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΙ αυτα...! ΕΙμαι σιγουρος εκεινος ο πορνογερος με το κρασι στο χερι εκει θα ηταν και θα κουναγε την γραβατα του..Ρε ολοι τους ειναι άθυρματα στα χέρια των ξένων ευρω αφεντικών . Ο Μητσοτάκης ήρθε τωρα για να βγει αυτοδύναμος και να περάσει οσα δεν μπορει ή καθυστερεί ο Τσιπρας συν αλλα επτά δις μέτρα
Για αυτο όσοι σημερα έβγαλαν γραβάτες να δέσουν το κωλο τους αφού το καλοκαίρι έλεγαν ευρω και ας δώσω ολη μου τη περιουσία για την ευρω παραμονή της χώρας .
Ξερεις εσυ λακη ξερεις...αφού δεν έχεις ρε χαντούμη...
Ξερεις εσυ λακη ξερεις...
Kαι μονο που υπαρχει η απειλη να κυβερνησει,ζημια ειναι για τον τοπο.αυτό πόθεν προκύπτει ???
επειδή αγόρασε ένα τηλεφωνικό κέντρο από την Siemens και καθυστέρησε να το πληρώσει ???
Εγω γραφω απο το 2005. Εσυ ποσες κριτικες εχεις γραψει που να δικαιολογει την υπαρξη σου εδω μεσα και τον λογο εγγραφης σου στο bou?το πανελλήνιο ξέρει όχι μόνο εγώ... και οι πουτάνες το λένε για τις οποίες γράφεις κριτικές...
XAXAAXXAAXAX δωρο του το εκαναν οπως και ολο τον οικειακο εξοπλισμο στην Ντορα και κατι κρασια στο γραφειο του Σαμαρα δωρο απο την siemens....!αυτό πόθεν προκύπτει ???
επειδή αγόρασε ένα τηλεφωνικό κέντρο από την Siemens και καθυστέρησε να το πληρώσει ???
Και με μια συμμαχια βαζελων και γάβρων ακομα καλυτερα τύπε,μην αγχωνεσαι όμως γιατι οσονούπω θα φάμε σεντραρισμα και θα απαλλαγούμε απο το πολιτισμένο κόσμο και όλες τις εξαρτησεις και τα μαστουριασματα του
Δωρο κρασια???? Τι λες ρε παιδι μου.XAXAAXXAAXAX δωρο του το εκαναν οπως και ολο τον οικειακο εξοπλισμο στην Ντορα και κατι κρασια στο γραφειο του Σαμαρα δωρο απο την siemens....!
XAXAAXXAAXAX δωρο του το εκαναν οπως και ολο τον οικειακο εξοπλισμο στην Ντορα και κατι κρασια στο γραφειο του Σαμαρα δωρο απο την siemens....!
Εγω γραφω απο το 2005. Εσυ ποσες κριτικες εχεις γραψει που να δικαιολογει την υπαρξη σου εδω μεσα και τον λογο εγγραφης σου στο bou?
Δωρο κρασια???? Τι λες ρε παιδι μου.
Τύπε στ αρχιδια μας και η ζιμενς και ολα, εμεις θελουμε απλως να φυγει ο Τσιπρας και ολα τα αλλα δεν μας νοιαζουν. Ετσι δεν ελεγες κι εσυ? Να φυγει ο Σαμαρας και δεν σε νοιαζει τιποτα αλλο? Ετσι κι εμας.Τα ξεχασαν τυπε οι ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΙ αυτα...! ΕΙμαι σιγουρος εκεινος ο πορνογερος με το κρασι στο χερι εκει θα ηταν και θα κουναγε την γραβατα του..
Κρασια στον Σαμαρα, φουρνο μικροκυματων στην Ντορα, τηλεφωνικο κεντρο με τιμολογιο στον Κυριακο, μιλαμε για σκανδαλο οχι αστεια.είδες ρε παιδάκι μου .. πω πω μίζα...
ΔΕΚΤΟ τυπε...!Τύπε στ αρχιδια μας και η ζιμενς και ολα, εμεις θελουμε απλως να φυγει ο Τσιπρας και ολα τα αλλα δεν μας νοιαζουν. Ετσι δεν ελεγες κι εσυ? Να φυγει ο Σαμαρας και δεν σε νοιαζει τιποτα αλλο? Ετσι κι εμας.
Δεν μας νοιαζει τιποτα.
Μονο να φυγει ο Τσιπρας και στ αρχιδια μας ολα.