Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τύπε στ αρχιδια μας και η ζιμενς και ολα, εμεις θελουμε απλως να φυγει ο Τσιπρας και ολα τα αλλα δεν μας νοιαζουν. Ετσι δεν ελεγες κι εσυ? Να φυγει ο Σαμαρας και δεν σε νοιαζει τιποτα αλλο? Ετσι κι εμας.
Δεν μας νοιαζει τιποτα.
Μονο να φυγει ο Τσιπρας και στ αρχιδια μας ολα.
θα φυγει,θα ερθει παλι η ΝΔ και θα εχουμε παλι τα ιδια.Θα συνεχιστει η κατρακυλα,με χειροτερα μετρα.Μετα θα ξαναπεσει η ΝΔ,θα ερθει παλι ο συριζας,η το πασοκ παλι,η δεν ξερω τι αλλο.Γιατι το μυαλο το εχετε στον κωλο σας.Αντι να τους τιμωρειτε,τους αφηνετε να διαλυουν την χωρα επειδη ειστε κομματοσκυλα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Κρασια στον Σαμαρα, φουρνο μικροκυματων στην Ντορα, τηλεφωνικο κεντρο με τιμολογιο στον Κυριακο, μιλαμε για σκανδαλο οχι αστεια.
Ουστ!!!!!!!!!!

Μωρε θα φατε Κυριακο στη μουρη και θα λετε κι ευχαριστω...
Δυστυχως για σενα οποιος και να ηταν προεδρος τα ιδια θα ελεγες...!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τύπε στ αρχιδια μας και η ζιμενς και ολα, εμεις θελουμε απλως να φυγει ο Τσιπρας και ολα τα αλλα δεν μας νοιαζουν. Ετσι δεν ελεγες κι εσυ? Να φυγει ο Σαμαρας και δεν σε νοιαζει τιποτα αλλο? Ετσι κι εμας.
Δεν μας νοιαζει τιποτα.
Μονο να φυγει ο Τσιπρας και στ αρχιδια μας ολα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
πε
θα φυγει,θα ερθει παλι η ΝΔ και θα εχουμε παλι τα ιδια.Θα συνεχιστει η κατρακυλα,με χειροτερα μετρα.Μετα θα ξαναπεσει η ΝΔ,θα ερθει παλι ο συριζας,η το πασοκ παλι,η δεν ξερω τι αλλο.Γιατι το μυαλο το εχετε στον κωλο σας.Αντι να τους τιμωρειτε,τους αφηνετε να διαλυουν την χωρα επειδη ειστε κομματοσκυλα.
βολεμενοι χαφιεδες ειναι τυπε. Τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Και τι να κανουμε ρε φιλε? Ποιον να φερουμε? Κανεναν? Να το κλεισουμε το μαγαζι? Να φερουμε γερμανους, τουρκους, ιαπωνες, ρωσους? Τι να κανουμε δηλαδη? Συριζα δεν θες. ΝΔ δεν θες. ΠΑΣΟΚ δεν θες. Χρυση Αυγη δεν θες. ΚΚΕ δεν θες. Ε τι πρεπει να κανουμε για να σου αρεσουμε επιτελους?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ενώ τώρα βολεύει κάτι αναρχοάπλυτα βλαμμένα και τις οικογένειες τους...
Για αυτο και δεν θα τον ψηφισει κανεις που εχει μυαλο και βλεπει.Εσυ ομως θα ψηφισεις ΝΔ.
Οποτε σκασε,ησουν και εισαι υπευθυνος για την κατασταση της χωρας με τις ψηφους σου ολα τα χρονια.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Υπονοείς time out του δόκτορα Σόιμπλε η PLAN Z ;
Ρε τύπε προσπαθουμε να μη δυσαρεστησουμε τη κοινωνια που ειχε τον άλλον χωρις απολυτηριο στη Βουλη,τη καθαριστρια δικαστινα,το Τσακνη που στα 70 βρηκε πιτσιρικα γκομενα κοκ,τι ταιμ αουτ και τι πλαν ζ,τους συνταξιουχους θα τους τελειωσουν ως πιο ευκολα θυματα αλλά δε θα φτάσει αυτό,οτι και να γινει κακο θα είναι
Τα ξεχασαν τυπε οι ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΙ αυτα...! ΕΙμαι σιγουρος εκεινος ο πορνογερος με το κρασι στο χερι εκει θα ηταν και θα κουναγε την γραβατα του..
Μονο αυτο,απο τους μαλακες που κατεβηκαν σημερα κανεις δεν ειχε ψηφισει Συριζα :crazy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και τι να κανουμε ρε φιλε? Ποιον να φερουμε? Κανεναν? Να το κλεισουμε το μαγαζι? Να φερουμε γερμανους, τουρκους, ιαπωνες, ρωσους? Τι να κανουμε δηλαδη? Συριζα δεν θες. ΝΔ δεν θες. ΠΑΣΟΚ δεν θες. Χρυση Αυγη δεν θες. ΚΚΕ δεν θες. Ε τι πρεπει να κανουμε για να σου αρεσουμε επιτελους?
Να βαλετε μυαλο,ειναι δυσκολο;Τζημερο που ειναι στην ιδεολογια σου,γιατι δεν ψηφιζεις;
Ποταμι γιατι δεν ψηφιζεις;Η ΝΔ εχει αποδειξει οτι δεν μπορει.Εδω δεν μπορει να διαχειριστει το δικο της χρεος.Θα διαχειριστει της χωρας;Το πασοκ δεν μπορει ουτε αυτο.Ο Συριζα το ιδιο.Απο το να παμε λοιπον σε κομματα που δεν μπορουν,γιατι να μην παμε σε κομματα που δεν εχουν δοκιμαστει;
Ο τζημερος ΛΕΕΙ πως ειναι φιλελευθερο το κομμα του..Εσυ φιλελευθερος δεν εισαι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Να βαλετε μυαλο,ειναι δυσκολο;Τζημερο που ειναι στην ιδεολογια σου,γιατι δεν ψηφιζεις;
Ποταμι γιατι δεν ψηφιζεις;Η ΝΔ εχει αποδειξει οτι δεν μπορει.Εδω δεν μπορει να διαχειριστει το δικο της χρεος.Θα διαχειριστει της χωρας;Το πασοκ δεν μπορει ουτε αυτο.Ο Συριζα το ιδιο.Απο το να παμε λοιπον σε κομματα που δεν μπορουν,γιατι να μην παμε σε κομματα που δεν εχουν δοκιμαστει;
Ο τζημερος ΛΕΕΙ πως ειναι φιλελευθερο το κομμα του..Εσυ φιλελευθερος δεν εισαι;
Φιλελευθερος ειμαι, αλλά χαμενη ψηφο που σημαινει εμμεσα στηριξη στο Συριζα δεν δινω.
Εξαλλου ποιος σου ειπε οτι θεωρω φιλελευθερα και σοβαρα αυτα που λεει ο Τζημερος? Εγω γραφικό τον θεωρω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτό πόθεν προκύπτει ???

επειδή αγόρασε ένα τηλεφωνικό κέντρο από την Siemens και καθυστέρησε να το πληρώσει ???
Αλλη μαλακια του παππου...Δεν ηταν μονο τηλεφωνικο κεντρο...Και δεν καθυστερησε να το πληρωσει,δεν εδωσε μια.Και μην μου πεις δεν ειχε να πληρωσει,με τετοια τεραστια περιουσια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φιλελευθερος ειμαι, αλλά χαμενη ψηφο που σημαινει εμμεσα στηριξη στο Συριζα δεν δινω.
Εξαλλου ποιος σου ειπε οτι θεωρω φιλελευθερα και σοβαρα αυτα που λεει ο Τζημερος? Εγω γραφικό τον θεωρω.

ο Τζήμερος δεν είναι γραφικός και αυτά που λέει είναι σοβαρότατα... απλά και μόνον δεν διαθέτει σαν κόμμα την κατάλληλη δυναμινή ώστε να αποτελέσει παράγοντα που θα επηρεάσει τα πολιτικά πράγματα...

και έτσι είναι προτιμώτερο αυτήν την δεδομένη στιγμή να προσπαθήσουμε να στρέψουμε την ΝΔ προς τον Τζήμερο και τις θέσεις του...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε τύπε προσπαθουμε να μη δυσαρεστησουμε τη κοινωνια που ειχε τον άλλον χωρις απολυτηριο στη Βουλη,τη καθαριστρια δικαστινα,το Τσακνη που στα 70 βρηκε πιτσιρικα γκομενα κοκ,τι ταιμ αουτ και τι πλαν ζ,τους συνταξιουχους θα τους τελειωσουν ως πιο ευκολα θυματα αλλά δε θα φτάσει αυτό,οτι και να γινει κακο θα είναιΜονο αυτο,απο τους μαλακες που κατεβηκαν σημερα κανεις δεν ειχε ψηφισει Συριζα :crazy:
Νεοδημοκρατες και Πασοκικους δικηγορους ειδα εγω..!Ονομαστικα εναν προς ενας τους ξερω. Οι περισσοτεροι πανε για βουλευτες....και απο τωρα κανουν δηθεν τον αγωνα τους..!Οι μισοι απο αυτους δεν ξερουν τι εχουν.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εδωσες στο ΚΗΔΙΣΟ και καλουσες τους δεξιους του site  να ψηφισουν ΓΑΠ. χαχαχαχααχχαχαχααχα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Νεοδημοκρατες και Πασοκικους δικηγορους ειδα εγω..!Ονομαστικα εναν προς ενας τους ξερω. Οι περισσοτεροι πανε για βουλευτες....και απο τωρα κανουν δηθεν τον αγωνα τους..!Οι μισοι απο αυτους δεν ξερουν τι εχουν.
Εγω πάντως κάμποσους χτικιαρηδες δικηγορόυς που ηξερα-που αμα τους γυριζες τουμπα δεν ειχαν διφραγκο- ψηφισαν συριζα κάργα το γεναρη,το σεπτεμβρη μονο βάλαν μυαλό κάποιοι
Ελα ρε τύπε ντάξει,δε στέκει αυτο που λές,πες απλά οτι εχεις το οπαδικό μέσα σου.
Μακάρι να πετυχει ο Κούλης αλλά εχει βαρυ όνομα,άλλοθι του Πασοκισμού κανονικό

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν εισαι φιλελευθερος δεν εχεις καμια δουλεια με την ΝΔ,δεν εχει κυβερνησει ποτε με φιλελευθερη πολιτικη και ουτε προκειται.Μια χαρα τα λεει ο Τζημερος,μπορει να ειναι ακραιος,αλλα πολλα που λεει ειναι σωστα.Χαμενη θα ειναι οποια ψηφος παει σε νδ-πασοκ-συριζα.Και χαμενη θα ειναι η χωρα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εδωσες στο ΚΗΔΙΣΟ και καλουσες τους δεξιους του site  να ψηφισουν ΓΑΠ. χαχαχαχααχχαχαχααχα
Δεν παιζει αυτο που λες.Αποκλειεται τετοια ανοησια.Δεν το πιστευω με τιποτα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εγω πάντως κάμποσους χτικιαρηδες δικηγορόυς που ηξερα-που αμα τους γυριζες τουμπα δεν ειχαν διφραγκο- ψηφισαν συριζα κάργα το γεναρη,το σεπτεμβρη μονο βάλαν μυαλό κάποιοιΕλα ρε τύπε ντάξει,δε στέκει αυτο που λές,πες απλά οτι εχεις το οπαδικό μέσα σου.
Μακάρι να πετυχει ο Κούλης αλλά εχει βαρυ όνομα,άλλοθι του Πασοκισμού κανονικό
Ελα ρε τυπε. Ο ΔΣΑ ποιον κομματικο προεδρο ειχε νομιζεις? Της ΝΔ φυσικα με αντιπροεδρο ενα κομματοσκυλο του ΠΑΣΟΚ. Μετα βγηκε το erga omnes και εβγαλαν τον αλεξανδρη και καλα ανεξαρτητο. Ελα τωρα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν παιζει αυτο που λες.Αποκλειεται τετοια ανοησια.Δεν το πιστευω με τιποτα.
Αμε και ο λογος που το εκανε ηταν για να μην μπουν οι ΑΝΕΛ στην βουλη. Εδω ειναι ας το διαψευσει εαν λεω ψεμματα..! Ηθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να κανει συγκυβερνησει με ΝΔ η με ΓΑΠ (δεν θυμαμαι τι συνδιασμο ειχε στο μυαλο του)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom