Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.554
- Πόντοι
- 1.406
Πως παει παιδια ολα καλα?
Εσύ τρως Χ ,στο γράφω από τώρα γιατί είσαι τρολαρα ..θα βρεθούν αρχηγοί ,πάντα βρισκουν τα καράβια στις φουρτούνες καπετάνιους...πες τα ρε τύπε...αλλά ποιος θα είναι ο αρχηγός της επανάστασης????
Αυτόν τον Μηταράκη πρέπει να τον έχουν για να σπάνε πλάκα στην κυβέρνηση.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πήρε πίσω την κατάργηση της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Ιδέα του υπουργού που δεν έγινε δεκτή και αυτή.
Τιμής ένεκεν σε έναν από τους γραφικούς τενεκέδες της κυβέρνησης η φωτογραφία από την ”αναγέννηση" του θρυλικού ελληνικού ιππικού.
Άλλη φαεινη ιδέα αυτή, που έμεινε στη μέση, γιατί ούτε πουλάρια έχουμε ούτε καβαλαραιους. Βάλτε στολές μπατσαρίας και έχετε εικόνα.
Να μας το πειτε οταν ειναι παιδιαΕσύ τρως Χ ,στο γράφω από τώρα γιατί είσαι τρολαρα ..θα βρεθούν αρχηγοί ,πάντα βρισκουν τα καράβια στις φουρτούνες καπετάνιους...
Εχει φτασει σε επιπεδα Κοκκαλη ο Κουλης,οπως εβαζε κατι απιθανους προπονητες ο Σωκρατες για να λεει κοιτα πηρα πρωταθλημα και με αυτον τον μαλακα,σου λεει κ αυτος σας παιζω μπαλιτσα με μηταρακηδεςε τον μαλάκα τον Μηταράκη .. εκει να κατσει να τρωει την ξεφτίλα δεν μας πειράζει
Πως παει παιδια ολα καλα?
Εχει φτασει σε επιπεδα Κοκκαλη ο Κουλης,οπως εβαζε κατι απιθανους προπονητες ο Σωκρατες για να λεει κοιτα πηρα πρωταθλημα και με αυτον τον μαλακα,σου λεει κ αυτος σας παιζω μπαλιτσα με μηταρακηδες
Τύπε, το στοίχημα μπορεί να τρέξει και με συγκρίσεις ΕΝΦΙΑ.τι να το κάνεις το σπίτι μου και το αμάξι μου ρε τύπε?
θες να πληρώνεις περισσότερο ένφια και τέλη κυκλοφορίας?
Τύπε δεν νομίζω ότι κανείς με στολή με γυναίκα και παιδί , παίρνει κάτω από 1150€ .τα παιδια της διας ειναι πανω σε μια μηχανη για 900 ευρω
την εφιπη αστυνομια τι την θελαμε αληθεια δεν κοιταει να τους δωσει καμια αυξηση που τα παιδια της διας ειναι πανω σε μια μηχανη για 900 ευρω
φιλε ενταξει ειναι η μονη ομαδα τς αστυνομιας που εχουν γλυτωσει πολλα συμβανταΠανω σε μηχανη εχω να τους δω καιρό , σε κανα Εβερεστ απ εξω θα ελεγα
φιλε ενταξει ειναι η μονη ομαδα τς αστυνομιας που εχουν γλυτωσει πολλα συμβαντα
δυστυχως τα εχω πολλες φορες αν τους αφησουν να κανουν αυτο που πρεπει θα γινουμε ανθρωποι.... τροχαια δεν υπαρχει πουθενα σε ολη την ελλαδαη μονη ομαδα που υπαρχει εξω είναι φίλε
Οτι και να γινει αυτοι θα πανε θελουν δεν θελουν
Εχω να δω τροχομπατσο απο τότε που ηρθε καποιος Αμερικανος στην Αθηνα και ειχαν κλεισει τους δρόμους και εστελνε την κυκλοφορία αλλου
Μπατσικο βλεπεις μονο να πηγαινει κανα γαλονα σπιτι
41 βαθμούς σήμερα !!
Αν ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ μουνια θα είχαμε 17
Καλά να παθετε
ναι ρε μαλακα....το 85τακατο των αυτοκινητιστων και το 60!!!!τακατο των μηχανακιδων τοχουν κανει ιντερνετ καφε με τα κωλοκινητα και μπατσος δεν υπαρχει πουθεναη μονη ομαδα που υπαρχει εξω είναι φίλε
Οτι και να γινει αυτοι θα πανε θελουν δεν θελουν
Εχω να δω τροχομπατσο απο τότε που ηρθε καποιος Αμερικανος στην Αθηνα και ειχαν κλεισει τους δρόμους και εστελνε την κυκλοφορία αλλου
Μπατσικο βλεπεις μονο να πηγαινει κανα γαλονα σπιτι
Εδώ που τα λέμε κι εγώ θα αραζα αν ήμουν στη θέση του. Κοντά στο δεκαχιλιαρο το μήνα, τα μισά αφορολογητα και Υπουργέ μου τον ανεβάζουν, Υπουργέ μου τον κατεβάζουν. Ούτε να κάνει κάτι να δικαιολογεί το μισθό δε χρειάζεται. Κι άμα φύγει, αυτός και μερικοί ακόμα, μετά με ποιον θα γελάμε;ε τον μαλάκα τον Μηταράκη .. εκει να κατσει να τρωει την ξεφτίλα δεν μας πειράζει
Τους ναύτες τους έχει δει καλά?Εσύ τρως Χ ,στο γράφω από τώρα γιατί είσαι τρολαρα ..θα βρεθούν αρχηγοί ,πάντα βρισκουν τα καράβια στις φουρτούνες καπετάνιους...
Τύπε το να μη συγκρίνουμε τίποτα το έχεις σκεφτεί ως ενδεχόμενο?Τύπε, το στοίχημα μπορεί να τρέξει και με συγκρίσεις ΕΝΦΙΑ.
Ό,τι γουστάρεις.
Μόνο ψωλές μη ζητήσεις να μετρήσουμε. Όχι ότι φοβάμαι , αλλά εδώ όσοι ξεκινάνε με κάτι τέτοια ....καταλήγουν σε ομαδικές και αλληλομαλακία ...