kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.039
- Πόντοι
- 6.256
Στην Ιαπωνία ή στη Σερβία, εδω ειναι αλλιως,
Παντως κριμα ρε, μια χαρα τα ειχαν κουκουλώσει,
Ομως ειναι αρκετα τα σκατά τους και μυρίζουν
Στην Ιαπωνία ή στη Σερβία, εδω ειναι αλλιως,
Όχι ρε μαλακά μπυ τη γαμησαμε@nickpie2008 εχε το νου σου αδερφε , εχε το νου σου !!
Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις για ανασφάλιστα οχήματα με απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας και ΚΤΕΟ – Τσουχτερά τα πρόστιμα
Τα ανασφάλιστα οχήματα ανέρχονται σε περίπου 500.000, ενώ περισσότερα από 2 εκατομμύρια δεν έχουν υποβληθεί σε τεχνικό έλεγχοwww.protothema.gr
σημερινο δημοσιευμα
Όχι ρε μαλακά μπυ τη γαμησαμε
Τώρα?
Να υποθέσω άμεσα θα έρθουν τα χαρτιά σπίτι ε ?
Ρε μαλακαες πραγματικά τώραπειτε μου δεν ειναι αληθεια!!!!!
ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
Ρε συ φοβάμαι τον αλγόριθμο μήπως ήδη έχει βεβαιωσει το πρόστιμοτυπε δεν ξερω αν προλαβαινεις .. εστω και αυριο 7 η ωρα το πρωι να πας να κανεις χαρτια
ΔΛΔ μουφα η ειδηση....ουφ πηγε η καρδια μου στην θεση της....νασαι καλα καλε τυπεΡε μαλακαες πραγματικά τώρα
Λέτε για τα ΜΜΕ στην Ελλάδα τα τρολ κτλ και πιστεύετε τα deitetoprintokatevasoun και μια κωλοσελοδα fb ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ???????
Κλικμπαιτ γιατί έλειπε την Παρασκευή φυσικά με υπέρτιτλο
"Τι έχει συμβει"
ΥΓ Κια να ήθελε ο Άφπυζος να τον διώξει (λέμε τώρα) δεν θα άφηνε το Μαξίμου τωρα γιατι θα τρωγε κι αλλη σφαλιαρα
Στο μεταξύ είναι τόσο κατσαπλιας ο Κουλης που νομίζει πως χειρίζεται την κατάσταση και σε λίγες ημέρες είναι η επέτειος με τον κόσμο πιο πολύ απευλευθερωμενο
Δωσε μου τους κωδικους σου τυπε να μπω να δω εγω....Ρε συ φοβάμαι τον αλγόριθμο μήπως ήδη έχει βεβαιωσει το πρόστιμο
Δεν τολμάω να μπω στο taxis μην το δω Κυριακατικα
Δεν θέλω βέβαια να πληξω το κύρος του ναού της ενημέρωσης "Αγαπώ τη ζωη" αλλά ναιΔΛΔ μουφα η ειδηση....ουφ πηγε η καρδια μου στην θεση της....νασαι καλα καλε τυπε
θελω και εγωΔωσε μου τους κωδικους σου τυπε να μπω να δω εγω....
Τυπε σου στέλνω PM απλά θα κάνεις πρόσβαση με της Εθνικής Τράπεζας απλά μην τραβήξεις τίποτα λεφτά εΔωσε μου τους κωδικους σου τυπε να μπω να δω εγω....
Οχι τυπε για τι με περασες για κανεναν Μπαροκ;Τυπε σου στέλνω PM απλά θα κάνεις πρόσβαση με της Εθνικής Τράπεζας απλά μην τραβήξεις τίποτα λεφτά ε
Τα μαζεύω γιατί αρρώστησε η Τζένιφερ Λοπεζ και είναι νοσοκομείο και έχει μπλοκάρει η κάρτα της να πληρωσει
Ήταν που διάβασα ρε φιλε για μια γριά με τον Μπραντ Πιτ το κορόιδο η γριάΟχι τυπε για τι με περασες για κανεναν Μπαροκ;