tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.721
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε το να μη συγκρίνουμε τίποτα το έχεις σκεφτεί ως ενδεχόμενο?
Αν δεν θες να χάσεις , λογικό . Εσύ μίλησες για συγκρίσεις. Όποτε γουστάρεις
Τύπε το να μη συγκρίνουμε τίποτα το έχεις σκεφτεί ως ενδεχόμενο?
όχι ρε τύπε καταλαβαίνω....όλη αυτή η περιουσία πρέπει να έχει έξοδα πολλά και που να σου μείνουν μετά για εισφορές και τέλος επιτηδεύματοςΑν δεν θες να χάσεις , λογικό . Εσύ μίλησες για συγκρίσεις. Όποτε γουστάρειςσυντριβήεδώ είμαι .
όχι ρε τύπε καταλαβαίνω....όλη αυτή η περιουσία πρέπει να έχει έξοδα πολλά και που να σου μείνουν μετά για εισφορές και τέλος επιτηδεύματος
Θα στο πω πολύ απλά χωρίς τρολλ λοιπόν...Μάλλον είσαι τέρμα βλάκας τύπε. Το δείχνεις συνέχεια. Σε όλα τα μη τρολό πόστ.
Με ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ........... ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ ΤΥΠΟΥ ΑΛΕΞ71 ....
Ακόμη και αν πάει η βενζίνη 10€ το λίτρο .......... οι άπλες ... δεν πρέπει να διαμαρτύρονται .......
αφού θα μπορούν να πληρώνουν !
Αυτό μας λες ;
Ας πάνε τον ΕΝΦΙΑ 10 νοίκια που πιάνει ένα σπίτι . ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ... ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ........
Συμπέρασμα ;
Είσαι τέρμα μαλάκας.
Αν γουστάρεις συγκρίσεις πάντως .... ΕΝΦΙΑ .... ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ .... ΕΦΟΡΙΑ ...... ό,τι γουστάρεις
(εκτός από πούτσες είπα, για φόβο ... αλληλομαλακίας και ομαδικής)
ενημερώνεις ... και έρχεται ........
900 ευρώ και χει φτάσει να θες δύο φρέντο και μαλμπορο μαλακό στη βάρδια 15€την εφιπη αστυνομια τι την θελαμε αληθεια δεν κοιταει να τους δωσει καμια αυξηση που τα παιδια της διας ειναι πανω σε μια μηχανη για 900 ευρω
Που θα πας σε μαλεα; Απο το υγρασιασμενο υπογειο θα ανεβεις ισογειο να πας περιπτερο;Τι μήνα ρε μαλάκα ;;;
20 ιουλίου φεύγω με 10 σεπτεμβρίου .........
Όταν εσύ πήγαινες, εγώ ερχόμουν για 3000η φορά.
Το μπουρδελάκι σου θα κλείσει σε αυτή την 4ετία.
Αφού σου πάρει τα σώβρακα η πτώχευση .
Έγινες και επιχειρηματίας παλιοπαπάρι ............
Γκρουμ έπρεπε να είσαι να κουβαλάς βαλίτσες .... καρότσι !
Στο εξοχικο του πεθερου, να τα λες ολα.Ναι αλλά εσύ θα πας στο εξωχικό σου στο Κιάτο και θα παίρνεις μαζί σου νεςκαφέ από το σπίτι στην παραλία σε θερμός για οικονομία κάτω από την ομπρέλα με σήμα δέλτα και τα πλαστικά καρεκλάκια
Βαζεις στοιχημα μωρη κουραδα;;;;;;Το βασικό είναι να μη γουστάρεις κι εσύ .... πετίτ ... επειδή είσαι ζουμπάς ο κοντοπίθαρος ...
θέλουν ... πετίτ .... οι σκατόβλαχοι κατσικογάμηδες .........
δεν λένε ότι επειδή είναι στούμποι , θέλουν τάπες 1.50 για να μην τους ρίχνουν αν φοράνε κανά τακούνι στο σαλονάρισμα .........
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοώ να μην είναι τίποτε.... δαπίτες .... ή αναρχοκουμμούνια τύπε ..................
Για εξοχικά .... ξέρεις κανένανκοντόνα ψήνεται για τίποτε στοιχηματάκια ;;;
Δεν καπνίζω και με τον καφέ δεν μου είναι απαραίτητος... οπότε κάτι θα μείνει900 ευρώ και χει φτάσει να θες δύο φρέντο και μαλμπορο μαλακό στη βάρδια 15€
Συνεκμετάλλευση Αιγαίου κ σταδιακή αποστρατικοποίηση νησιων."Υπάρχει μια τολμηρή ατζέντα με την Τουρκία που είμαι διατεθειμένος να διερευνήσω", είπε ειδικότερα και πρόσθεσε: "Ο σκοπός μου είναι να μπούμε στον πυρήνα της βασικής μας διαφοράς με την Τουρκία και αν καταφέρουμε να πάμε στη Χάγη".
Επισήμανε πάντως ότι αυτή η συζήτηση, για τον ορισμό ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας και προσφυγή στη Χάγη, είναι ακόμη πρόωρη.
Ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε μάλιστα ότι: "Οποιαδήποτε συμφωνία με Τουρκία ενδεχομένως να συνεπάγεται υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις".
Ετοιμος να κανει οτι του πουνε οι Αμερικανοι ο μεγαλος ηγετης!!!
χοντρόΣτο εξοχικο του πεθερου, να τα λες ολα.
Καπου αν σκαλισεις το παρελθον και τους προηγουμενους λογαριασμους θα το βρειςχοντρό
τύπε ηρέμησε με τις κατάρες να πούμε...σιγά τα αίματα....Τι λες ρε μαλάκα ; Τρομπάρεις άσχημα ; Ποιό είναι 1-2 χιλιάρικα εφάπαξ ; Έχουμε πει πόσος είναι μόνο ο φόρος επιτηδευματία , αν έχεις εταιρεία και πάνω από 1 έδρα. ΤΑΠΩΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΟΦΙΜΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ που αμφισβητούσε ότι ο φόρος επιτηδεύματος είναι όσο έλεγα.
ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ Ο ΕΝΦΙΑ. Και 1€ να είναι .
Για αυτό έχω πει και το ξαναλέω , σε όσους τον υποστηρίζουν , εύχομαι κακό ψόφο , στους ίδιους και στη φάρα τους .
Και για κλειστά σπίτια σε χωριά είναι έγκλημα και αίσχος ο ΕΝΦΙΑ.
Αλλά και για όσα αποδίδουν εισόδημα .... σάμπως τα νοίκια δεν είναι συνεταιρικά με το δημόσιο ;;;
Για το φόρο επιτηδεύματος .... έχω ξαναπεί ... ότι δεν θίγει μόνο τον κάθε ένα επαγγελματία ...... ΘΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ
και μειώνει τρελά τζίρο .Στη δική μου περίπτωση .... δεν μείωσε μόνο τους τελικούς αποδέκτες υπηρεσιών .... ΠΟΛΥ ....
μείωσε και τους συνεργάτες που μεταπουλούσαν τις υπηρεσίες μου ...... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !
Τις μαλακίες που πουλάς στο σκρουτζομάγαζό σου ........ που μακάρι να το κλείσεις μέσα στο χρόνο να σε ξεκωλιάσουν !
αν τις πούλαγες σε αγοραστές .... που τους τσάκισε ο ΕΝΦΙΑ και ο φόρος επιτηδεύματος ....... θα μειώνονταν οι πωλήσεις σου ...
αν πούλαγες και σε άλλους στον ίδιο χώρο με εσένα που τις μεταπουλούσαν ....
ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΝΕ το 40% .... πάλι θα χαλιόσουν .......... ΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ....
βλάκα ζώον ......... ακόμη κι αν εσένα προσωπικά δεν σε .... χαλάνε ....... (πάντα τα κερατιάτικα ενοχλούν, ειδικά όταν δεν υπήρχαν παλιά
και επιβλήθηκαν για τον ΟΤΕτζη που παίρνει 2700 σύνταξη από τα 43 ).
Πρέπει να φας το οριστικό λουκέτιασμα ... για να πάρεις χαμπάρι .
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ .... ΤΟΥ 55% ΚΑΙ 41%
τορπίλη στον κώλο θα σας μπει !
Το τσιγάρο βλάπτει σοβαρά την υγεία, καιρός να κοπεί.900 ευρώ και χει φτάσει να θες δύο φρέντο και μαλμπορο μαλακό στη βάρδια 15€
εχει και ατομα που στηριζουν και το τελος επιτηδευματος απο οτι φαινεταιΠοιός κέρδος ρε μαλάκα ;
Η μόνιμη κατοικία τι κέρδος αποφέρει ;;;
Και τι σημασία έχει πόσο κάνει ;;;
ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ;;;
Αφού όλοι γαμιούνται σε αυτή τη χώρα και κυκλοφορούν μόνο γαμημένα καθίκια, που θέλουν με απολυτήριο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ και αν ...
να παίρνουν 3 φορές το μισθό του ορθοπεδικού του ΕΣΥ ....
και είναι γαμημένοι και κομπλεξάρες ....... να απαγόρευαν μεγάλα σπίτια .... κήπους ... ακριβές κατασκευές ......
ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ....
αν δεν σου αρέσει πούλα το ..........
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ;;;;
Και αν το πουλήσει .... σιγά μην πιάσει τα λεφτά του.
Για αυτό ναι , ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ.
Χαίρομαι όταν βλέπω τα κηδειόχαρτά τους.
Γουστάρω.