Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Το θέμα είναι να αποφασίσουμε αν μας πειράζει η κοροιδία ή το ότι δεν έχουμε πια λεφτά να την πληρώσουμε....
Εγώ ξέρω ότι Νοέμβριο του 22 πήρα μια καλουτσικη αύξηση στη δουλειά μου. Κ χαιρομουν ότι τώρα θα είμαι πιο άνετος. Λίγους μήνες μετά η αύξηση εξαυλωθηκε κ μην σ πω ότι κανω κ σταυρό μην μ κάτσει καμία στραβή μέσα στο μήνα κ το ισοζύγιο γύρει προς τα έξοδα.
Κοροϊδία είναι όλο αυτό που ζούμε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Το θέμα είναι να αποφασίσουμε αν μας πειράζει η κοροιδία ή το ότι δεν έχουμε πια λεφτά να την πληρώσουμε....

Το θεμα ειναι απλο στην Ελλαδα

Οσο εχουν να τα πληρωνουν δεν τους ενοχλει τιποτα , οταν τελειωσουν τα λεφτα τους ενοχλουν τα ΠΑΝΤΑ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Εγώ ξέρω ότι Νοέμβριο του 22 πήρα μια καλουτσικη αύξηση στη δουλειά μου. Κ χαιρομουν ότι τώρα θα είμαι πιο άνετος. Λίγους μήνες μετά η αύξηση εξαυλωθηκε κ μην σ πω ότι κανω κ σταυρό μην μ κάτσει καμία στραβή μέσα στο μήνα κ το ισοζύγιο γύρει προς τα έξοδα.
Δεν υπάρχει αύξηση...όταν έχουν ανέβει όλα στο θεό είναι σαν να παίρνεις τα ίδια και λιγότερα.

Το πρόβλημα είναι ότι πλέον έχει εκτροχιαστεί όλο αυτό....δεν υπάρχει περίπτωση να ρυθμιστεί από το κράτος. Και δεν μπορούν και δεν θέλουν.

Για αυτό λέω ότι μια λύση θα μπορούσε να είναι το μποϊκοτάζ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.721
Πόντοι
3.656
Τον Αύγουστο που θα κλείσω 1 μήνα και θα χαλάω κάθε μέρα 3 δόσεις των εισφορών που δεν μπορείς να πληρώσεις πως θα σου φανεί τύπε?
Τι μήνα ρε μαλάκα ;;;
20 ιουλίου φεύγω με 10 σεπτεμβρίου .........

Όταν εσύ πήγαινες, εγώ ερχόμουν για 3000η φορά.

Το μπουρδελάκι σου θα κλείσει σε αυτή την 4ετία.
Αφού σου πάρει τα σώβρακα η πτώχευση .

Έγινες και επιχειρηματίας παλιοπαπάρι ............

Γκρουμ έπρεπε να είσαι να κουβαλάς βαλίτσες .... καρότσι !

packing-light.gif

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Το θεμα ειναι απλο στην Ελλαδα

Οσο εχουν να τα πληρωνουν δεν τους ενοχλει τιποτα , οταν τελειωσουν τα λεφτα τους ενοχλουν τα ΠΑΝΤΑ
Ε ναι...και από ότι βλέπω όταν έρθει το καυλί δε θέλουν να ταλαιπωρηθούν και για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.721
Πόντοι
3.656
Σημείωση : Δεν μπορούν να σε πειράζουν και τα δύο...είναι λογικό σφάλμα :confused:
Τελείως βλαμμένο ; Τέρμα ;;;;

Να βλέπεις την κοροϊδία .... και να μην είσαι μπατήρης σαν τον Χαζό Άλεξ , δεν παίζει ;;;;
Δεν υπάρχουν τέτοιοι ;;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Τι μήνα ρε μαλάκα ;;;
20 ιουλίου φεύγω με 10 σεπτεμβρίου .........

Όταν εσύ πήγαινες, εγώ ερχόμουν για 3000η φορά.

Το μπουρδελάκι σου θα κλείσει σε αυτή την 4ετία.
Αφού σου πάρει τα σώβρακα η πτώχευση .

Έγινες και επιχειρηματίας παλιοπαπάρι ............

Γκρουμ έπρεπε να είσαι να κουβαλάς βαλίτσες .... καρότσι !

packing-light.gif
Ναι αλλά εσύ θα πας στο εξωχικό σου στο Κιάτο και θα παίρνεις μαζί σου νεςκαφέ από το σπίτι στην παραλία σε θερμός για οικονομία κάτω από την ομπρέλα με σήμα δέλτα και τα πλαστικά καρεκλάκια :confused:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.862
Πόντοι
456
Τυπε παιζει να εισαι ο μονος εδω στο μπου που δεν ειναι εκατομμυριουχος :headbaning1:
Πως αισθανεσαι για αυτο?
Πες μας ,θελουμε να μαθουμε πως ζει η πλεμπα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Να κλείσουν τύπε. Ψόφο . Να δίκουν κώλο ή να μαζεύουν ελιές.

55% που λέει ο Άλεξ . Αν το 55% είναι γαλάζιοι και το 25% δεν ψήφισε , ψόφο και το 80%.
Να κλείσουν τα κωλομάγαζά τους, να γίνουν πάρκιγκ . Στο διάολο .

Να φάνε ανάπτυξη και κανονικότητα. Και έλλειψη αρνητισμού και τοξικότητας.
Να βάλουν στον κώλο τους και λίγη επενδυτική βαθμίδα.

Αν δεν γλυστράει , να βάλουν για λιπαντική και λίγο γύρισμα πλάτης στο λαϊκισμό των άκρων .

ΚΑΙ ΨΟΦΟ.
Τύπε όλα καλά?
Τσέκαρε μία πίεση....

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.205
Πόντοι
2.456
ειχε βγει και ειχε κανει και ανακοινωσεις ο ηλιθιος , τόσο σιγουρος ηταν , νομιζε οτι αυτος κανονιζει ..
τωρα που καταλαβε οτι θα ειναι το πουτανάκι του Κουλη ρουφηξε το καυλι και εκατσε πισω στην καρεκλα
5Κ το μηνα για να κανει οτι του λενε δεν τα λες και λιγα
5k τον μήνα ο υπουργός της καρδιάς μας..
Δεν νομίζω..
:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
5k τον μήνα ο υπουργός της καρδιάς μας..
Δεν νομίζω..

Βουλευτές​

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο εκκαθαριστικό βουλευτή, το καθαρό εισόδημα των Ελλήνων βουλευτών είναι 4.787 ευρώ.

τα άλλα ειναι τσοντα σε διαφορα εξοδα και καλα

Επίσης, οι Έλληνες βουλευτές λαμβάνουν χρήματα για κάποιες από τις συνεδριάσεις επιτροπών, οι οποίες συνεπάγονται με επιπλέον αποζημίωση 75 ευρώ. Παράλληλα, έχουν και κάποιες επιπλέον παροχές.

• Επίδομα οργάνωσης γραφείου: Για τους βουλευτές Επικρατείας, Α΄ και Β΄ Αθήνας και Α΄ και Β΄ Πειραιά, ανέρχεται σε 664,99 ευρώ. Για τους βουλευτές επαρχίας ανέρχεται στο ποσό των 831,36 ευρώ.
  • Οικογενειακή παροχή.
  • Έξοδα κίνησης: Για τους βουλευτές Επικρατείας, Α΄ και Β΄ Αθηνών και Α΄ και Β΄ Πειραιώς και αυτών των οποίων οι περιφέρειες έχουν αεροπορική σύνδεση με την πρωτεύουσα ανέρχονται σε 291 ευρώ. Για τους βουλευτές των οποίων οι περιφέρειες είναι πιο κοντά στην πρωτεύουσα καταβάλλεται το ποσό των 389 ευρώ. Για τους βουλευτές των οποίων οι περιφέρειες είναι σε μακρινή απόσταση από την πρωτεύουσα καταβάλλεται το ποσό των 486 ευρώ. Για τους βουλευτές Κυκλάδων και Δωδεκανήσου καταβάλλεται το ποσό των 648 ευρώ.
  • Ταχυδρομικά τέλη: σε κάθε βουλευτή καταβάλλεται ποσό 909,31 ευρώ μηνιαίως που αφορά δαπάνες ταχυδρομικών τελών.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.205
Πόντοι
2.456

Βουλευτές​

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο εκκαθαριστικό βουλευτή, το καθαρό εισόδημα των Ελλήνων βουλευτών είναι 4.787 ευρώ.

τα άλλα ειναι τσοντα σε διαφορα εξοδα και καλα

Επίσης, οι Έλληνες βουλευτές λαμβάνουν χρήματα για κάποιες από τις συνεδριάσεις επιτροπών, οι οποίες συνεπάγονται με επιπλέον αποζημίωση 75 ευρώ. Παράλληλα, έχουν και κάποιες επιπλέον παροχές.

• Επίδομα οργάνωσης γραφείου: Για τους βουλευτές Επικρατείας, Α΄ και Β΄ Αθήνας και Α΄ και Β΄ Πειραιά, ανέρχεται σε 664,99 ευρώ. Για τους βουλευτές επαρχίας ανέρχεται στο ποσό των 831,36 ευρώ.
  • Οικογενειακή παροχή.
  • Έξοδα κίνησης: Για τους βουλευτές Επικρατείας, Α΄ και Β΄ Αθηνών και Α΄ και Β΄ Πειραιώς και αυτών των οποίων οι περιφέρειες έχουν αεροπορική σύνδεση με την πρωτεύουσα ανέρχονται σε 291 ευρώ. Για τους βουλευτές των οποίων οι περιφέρειες είναι πιο κοντά στην πρωτεύουσα καταβάλλεται το ποσό των 389 ευρώ. Για τους βουλευτές των οποίων οι περιφέρειες είναι σε μακρινή απόσταση από την πρωτεύουσα καταβάλλεται το ποσό των 486 ευρώ. Για τους βουλευτές Κυκλάδων και Δωδεκανήσου καταβάλλεται το ποσό των 648 ευρώ.
  • Ταχυδρομικά τέλη: σε κάθε βουλευτή καταβάλλεται ποσό 909,31 ευρώ μηνιαίως που αφορά δαπάνες ταχυδρομικών τελών.
Ο υπουργός της καρδιάς μας δεν είναι ένας απλός βουλευτής αφού..

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.353
Πόντοι
12.056

να παω τοτε σε ενα βουλευτη για δουλεια να μου δινει εμενα τα λεφτα να του κολλαω τα γραμματοσημα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Δούλεψε μαλάκα Έλληνα για 900 ευρώ να σου κάνουν τον κώλο σωλήνα Φ500000000000

οι βουλευτές μας στο έτος 2023 παιρνουν 900 ευρώ επίδομα για ταχυδρομείο :2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.923
Πόντοι
22.266

οι βουλευτές μας στο έτος 2023 παιρνουν 900 ευρώ επίδομα για ταχυδρομείο :2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Στέλνουν όμως με ταχυδρομικά περιστέρια επιστολές στην Αμερική και Βρυξέλλες για τα κατεχόμενα στην Κύπρο ,για την κακομεταχείριση των Βορειοηπειρωτών στην Αλβανία ,για τις παραβιάσεις στην Τουρκία :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Στέλνουν όμως με ταχυδρομικά περιστέρια επιστολές στην Αμερική και Βρυξέλλες για τα κατεχόμενα στην Κύπρο ,για την κακομεταχείριση των Βορειοηπειρωτών στην Αλβανία ,για τις παραβάσεις στην Τουρκία :confused:
Ρε τύπε και η κουκουβάγια του χάρυ πότερ στην ταινία δεν κοστίζει 900 ευρώ το μήνα

τι περιστέρια ειναι αυτά με σουπερ αμόλυβδη δουλεύουν???

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.923
Πόντοι
22.266
Ρε τύπε και η κουκουβάγια του χάρυ πότερ στην ταινία δεν κοστίζει 900 ευρώ το μήνα

τι περιστέρια ειναι αυτά με σουπερ αμόλυβδη δουλεύουν???
:confused::confused:δυσπιστε...λασπολογε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.721
Πόντοι
3.656
Ναι αλλά εσύ θα πας στο εξωχικό σου στο Κιάτο και θα παίρνεις μαζί σου νεςκαφέ από το σπίτι στην παραλία σε θερμός για οικονομία κάτω από την ομπρέλα με σήμα δέλτα και τα πλαστικά καρεκλάκια :confused:

Ποιό Κιάτο ρε τριπιτσόλι .........
Καφέδες και ξύδια .... πίνω σε γνωστά μου μαγαζιά .... με μαγαζάτορες .... αποδεκτούς .........

Και που είσαι .... δεν είναι 1 το εξοχικό ..................... μπουαχαχα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.721
Πόντοι
3.656

Αυτό το καθεστώς δεν γουστάρεις ρε καραγκιόζη ;
Τους ακραίους δεν φοβάσαι ;;;;

Δες σε 10 μέρες από τώρα .... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΕΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ .... ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ... ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ....

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Τυπε παιζει να εισαι ο μονος εδω στο μπου που δεν ειναι εκατομμυριουχος :headbaning1:
Πως αισθανεσαι για αυτο?
Πες μας ,θελουμε να μαθουμε πως ζει η πλεμπα
Επίσης ειμαι κ μονος που δν τον εχει >25 εκ. και δεν κάνω τα κορίτσια του χώρου να χύνουν ποτάμια. Είναι δύσκολη η ζωή εδω μεσα

• Χαχα
Αντιδράσεις: geoMan

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom