Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Έχει κανείς καποια εξήγηση γιατί αυτός ο Μηταράκης είναι στην κυβέρνηση;
Το παιδί είναι βλαμμένο ,έχει iq αντίστοιχο του ΓΑΠ ,γιατί να τον έχεις στην κυβέρνηση να σου δημιουργεί προβλήματα;
Ξέρει κανείς το παρασκήνιο;

Για τον ιδιο λόγο που ειναι και ο Χατζηδάκης
Επειδή ακριβως είναι ηλίθιοι
Οι ηλιθιοι ειναι χρησιμοι, οτι τους πεις κάνουν, και ειναι και οι πρωτοι που θυσιάζονται στις μαλακίες

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.562
Πόντοι
1.406
ε πως να το κάνουμε αφου δεν ειναι ο παραθερισμός πρωτη αναγκη οπως και να το δούμε
το οτι εμεις εχουμε συνδιασει την καλοκαιρινη αδεια απο την εργασία σε νησι και πιτσομπαρα και εμεις αραλίκι βλέποντας κωλαρακια επειδη ζουμε στην Ελλαδα με παραλιες νησια κτλ δεν μπορουμε να το πουμε πρωτη αναγκη.
Αν θεωρησουμε κατι πρωτης αναγκης, που δεν ειναι πραγματικα , αλλα ειναι κεκτημενο , ειναι η αδεια απο την εργασια, που την παιρνεις για να ξεκουραστεις κτλ
Γι αυτο και ονομαζεται καλοκαιρινη άδεια , όχι καλοκαιρινες διακοπες
Πεστα Χρυσοστομε,μαθανε ολοι στις διακοπαρες, κ νησι κιολας. Τι δεν θα παμε ενα νησακι σου λενε τα γαμιολια :headbang:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
Για τον ιδιο λόγο που ειναι και ο Χατζηδάκης
Επειδή ακριβως είναι ηλίθιοι
Οι ηλιθιοι ειναι χρησιμοι, οτι τους πεις κάνουν, και ειναι και οι πρωτοι που θυσιάζονται στις μαλακίες
...............άλογα...............
Βρε δε γαμιέστε παρακάτωλεωγωτωραναουμ κι ακόμα δεν κλείσαμε μήνα...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.295
Πόντοι
3.936
ε πως να το κάνουμε αφου δεν ειναι ο παραθερισμός πρωτη αναγκη οπως και να το δούμε
το οτι εμεις εχουμε συνδιασει την καλοκαιρινη αδεια απο την εργασία σε νησι και πιτσομπαρα και εμεις αραλίκι βλέποντας κωλαρακια επειδη ζουμε στην Ελλαδα με παραλιες νησια κτλ δεν μπορουμε να το πουμε πρωτη αναγκη.
Αν θεωρησουμε κατι πρωτης αναγκης, που δεν ειναι πραγματικα , αλλα ειναι κεκτημενο , ειναι η αδεια απο την εργασια, που την παιρνεις για να ξεκουραστεις κτλ
Γι αυτο και ονομαζεται καλοκαιρινη άδεια , όχι καλοκαιρινες διακοπες
Οπως και να το πεις ειναι καταντια. για μια 4μελη οικογενεια να μην μπορει να παει διακοπες 1 βδομαδα με οτι σημαινει για τα τουριστικα μαγαζια.

Απο την αλλη ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ 30% πανω οι τιμες στα μαγαζια στα Χανια ΣΕ ΟΛΑ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Οπως και να το πεις ειναι καταντια. για μια 4μελη οικογενεια να μην μπορει να παει διακοπες 1 βδομαδα με οτι σημαινει για τα τουριστικα μαγαζια.

Ακριβως , και τζαμπα να ηταν τα καράβια δεν θα είχαν λεφτα να φανε στον προορισμο
οποτε ας κατσουν σπιτι να ξεκουραστουν , μεχρι εκει που φτάνουν τα πόδια τους
Δηλαδη οι παππουδες τους πηγαιναν Μυκονο και Παρο διακοπές που τους αφησαν σπιτια στο χωριό , χωράφια οικόπεδα κτλ ;
η ας βρουνε καλυτερες δουλειες
Οποιος μπορει παει , οποιος δεν μπορει να παει να γαμηθει , προβλημα του

• Like
Αντιδράσεις: barock

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
...............άλογα...............
Βρε δε γαμιέστε παρακάτωλεωγωτωραναουμ κι ακόμα δεν κλείσαμε μήνα...
ειχε βγει και ειχε κανει και ανακοινωσεις ο ηλιθιος , τόσο σιγουρος ηταν , νομιζε οτι αυτος κανονιζει ..
τωρα που καταλαβε οτι θα ειναι το πουτανάκι του Κουλη ρουφηξε το καυλι και εκατσε πισω στην καρεκλα
5Κ το μηνα για να κανει οτι του λενε δεν τα λες και λιγα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.295
Πόντοι
3.936
Ακριβως , και τζαμπα να ηταν τα καράβια δεν θα είχαν λεφτα να φανε στον προορισμο
οποτε ας κατσουν σπιτι να ξεκουραστουν , μεχρι εκει που φτάνουν τα πόδια τους
Δηλαδη οι παππουδες τους πηγαιναν Μυκονο και Παρο διακοπές που τους αφησαν σπιτια στο χωριό , χωράφια οικόπεδα κτλ ;
η ας βρουνε καλυτερες δουλειες
Οποιος μπορει παει , οποιος δεν μπορει να παει να γαμηθει , προβλημα του
Σε βαρεσε λιγο η ζεστη μου φαινεται. ΓΙα την καταντια μιλαμε οχι τι θα κανει ο καθενας τυπε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Σε βαρεσε λιγο η ζεστη μου φαινεται. ΓΙα την καταντια μιλαμε οχι τι θα κανει ο καθενας τυπε.
στους 21 βαθμους ειμαι απο τον Μαιο μήνα
η κατάντια προηλθε απο τις πράξεις του "καθένα" τυπε
Ας παρει τ αρχιδια μου τωρα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.461
Πόντοι
6.536
στους 21 βαθμους ειμαι απο τον Μαιο μήνα
η κατάντια προηλθε απο τις πράξεις του "καθένα" τυπε
Ας παρει τ αρχιδια μου τωρα
Έχεις γαμηθεί με τον Μτσκ...
Έχεις γαμηθεί.....

:coffee:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.927
Πόντοι
2.356
Τυπε μου και αυτος που μπορει πρεπει να μην παει , οταν η τιμη ειναι κοροιδία , γιατι πηγαινοντας θα ερθει καποια στιγμη στο μελλον που ουτε αυτος θα μπορει..
Η ζητηση καθοριζει την τιμη, τι νομιζεις οτι ειναι οι επιχειρηματιες ;; κανα φιλοπτωχο ταμειο.. ;

Οταν παει το νιρβανα 30 ευρω και παλι θα υπαρχουν καποιοι που θα μπορουν να το αγοράσουν, αν η εταιρεια δει οτι σε αυτη την τιμη απο τους μαλακες που τα δίνουν βγαζει περισσοτερα επειδη , στ αρχιδια τους αν καποιος δεν μπορει να το πάρει ..

Και το παγωτο και οι διακοπες δεν ειναι πρωτης αναγκης , αν δεν το κανει σε αυτα ο καταναλωτης τότε είναι μαλάκας , δεν φταιει καμία εταιρεία.
και ομως αν μπορουν να βγαζουν περισσοτερα πουλωντας λιγοτερα θα το κανουν. αν το νιρβανα το πουλανε 100 κομματια με 30 ευρω αλλα οταν ειχε 10 ευρω πουλουσαν 300 τους συμφερει να το πουλανε ακριβα. λιγοτερο εργατικο δυναμικο παραγωγης. λιγοτερες πρωτες υλες. λιγοτερα εξοδα εταιρικα. και πιο "πρεμιουμ" προιον που ειναι για λιγους!!!

τα ιδια γινονται με τα τσιπακια εδω και χρονια τα ιδια γιναν με τα αντισηπτικα τις μασκες και τα γαντια επι κορωνα.
τεχνητες ελλειψεις! λιγη διαθεσιμοτητα ωστε να βγαζουμε τα λεφτα μας ευκολα λογω της ζητησης και ανεπαρκους καλυψης...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
και ομως αν μπορουν να βγαζουν περισσοτερα πουλωντας λιγοτερα θα το κανουν. αν το νιρβανα το πουλανε 100 κομματια με 30 ευρω αλλα οταν ειχε 10 ευρω πουλουσαν 300 τους συμφερει να το πουλανε ακριβα. λιγοτερο εργατικο δυναμικο παραγωγης. λιγοτερες πρωτες υλες. λιγοτερα εξοδα εταιρικα. και πιο "πρεμιουμ" προιον που ειναι για λιγους!!!

τα ιδια γινονται με τα τσιπακια εδω και χρονια τα ιδια γιναν με τα αντισηπτικα τις μασκες και τα γαντια επι κορωνα.
τεχνητες ελλειψεις! λιγη διαθεσιμοτητα ωστε να βγαζουμε τα λεφτα μας ευκολα λογω της ζητησης και ανεπαρκους καλυψης...
Αυτο περιγράφω με λιγα λογια
Αν και καμια φορά τα λιγότερα δεν ειναι παντα και καλυτερα , μπορει το ποσοστο κερδους να ειναι παραπανω αλλα πρεπει να κοιτας και την αξία σαν απολυτο αριθμο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.927
Πόντοι
2.356
πως παμε απο αποστρατικοποιηση?

Συνημμένα

• FBpTWDADYuBzKzSK.mp4
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 0

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.856
Πόντοι
3.656
οι τύποι που στα capital controls ειρωνευόντουσαν τον "ελληναρά" ,τον "κυρ Παντελή" ,που θα χαλάσουν τα 60 ευρώ ? δεν τους φτάνουν ?:2funny:,

τώρα τάχα μου τάχα μου αγανακτούνε που ο λαουτζίκος δεν μπορεί να διακοπάρει στο πεντάστερο της Σαντορίνης και της Μυκόνου

πόσα ξέρει ο κώλος σας κομμουνόψειρες , πόσα !!!! :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.172
Πόντοι
5.506

Ναι, τα τουριστικα μαγαζια τον ψωριαρη τον Ελληνα περιμενουν να κονομησουν.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756

Χατζηδάκης: Ο Μητσοτάκης έχει ενοχληθεί με τις τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια​

:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

Κατσε να γυρισει απο το γαμημενο το ΝΑΤΟ και θα τους γαμησει

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.661
Πόντοι
19.795
Ναι, τα τουριστικα μαγαζια τον ψωριαρη τον Ελληνα περιμενουν να κονομησουν.
Η εστιαση ομως δουλευε με τον Ελληνα. Ειδικα τα τελευταια χρονια που ακομα και μικρομεσαιες μοναδες εχουν γινει ολ-ινκλουσιβ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Η εστιαση ομως δουλευε με τον Ελληνα. Ειδικα τα τελευταια χρονια που ακομα και μικρομεσαιες μοναδες εχουν γινει ολ-ινκλουσιβ.

Εχω την εντυπωση οτι ολη αυτη η μανουρα με τα ακτοπλοικα ξεκινησε απο τους νησιωτες
Ειδαν μαλλον οτι απο ξε΄νους πηραν τ αρχιδια μου και ξαφνικά θυμήθηκαν τους Ελληνες τουρίστες

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
Εχω την εντυπωση οτι ολη αυτη η μανουρα με τα ακτοπλοικα ξεκινησε απο τους νησιωτες
Ειδαν μαλλον οτι απο ξε΄νους πηραν τ αρχιδια μου και ξαφνικά θυμήθηκαν τους Ελληνες τουρίστες
Μεταξύ μας τώρα, όταν είσαι νησιωτική χώρα οφείλεις να μανουριάζεις όταν αυξηθούν τα ναύλα και 5-10 λεπτά :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom