Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.680
Πόντοι
3.656
Αθωος με την έννοια ελευθερος
αν υπολογισεις οτι πεθαναν καμιά 50αρια μια χαρά του ηρθε
και που έγινε η όποια διαδικασία έγινε καλά να λες

αν δεν είχαν πεθάνει 50 αλλά 10 και ήταν 40 καμένοι με κομμένα πόδια στο κατ δεν θα είχε γίνει ούτε αυτή....

φυλακή θα κάνει μόνο ο σταθμάρχης....

και διαβάζω πλήρωσε αυτός 20 χιλιάρικα εγγύηση...τι λες ρε παιδί μου του γάμησαν τη μάνα....αυτός πρέπει να παίρνει 150Κ το χρόνο μισθό...στην Αμερική για το ανάλογο έγκλημα αν δεν προφυλακιζόταν θα πλήρωνε 200 χιλιάρικα εγγύηση

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
και που έγινε η όποια διαδικασία έγινε καλά να λες

αν δεν είχαν πεθάνει 50 αλλά 10 και ήταν 40 καμένοι με κομμένα πόδια στο κατ δεν θα είχε γίνει ούτε αυτή....

φυλακή θα κάνει μόνο ο σταθμάρχης....

και διαβάζω πλήρωσε αυτός 20 χιλιάρικα εγγύηση...τι λες ρε παιδί μου του γάμησαν τη μάνα....αυτός πρέπει να παίρνει 150Κ το χρόνο μισθό...στην Αμερική για το ανάλογο έγκλημα αν δεν προφυλακιζόταν θα πλήρωνε 200 χιλιάρικα εγγύηση

Αν παρουμε σαν παραδειγμα αυτον τοτε , οι απο πάνω του θα ειναι αθωοι , αντε να δωσουν κανα 5Κ
και οι απο κατω του θα αρχισουν να τραβανε τα ζόρια
Αν και εγω νομιζω αυτο που λες και εσυ , μονο ο σταθμαρχης θα την πληρωσει την νυφη .. δεν πιστευω θα κάνει φυλακη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.680
Πόντοι
3.656
Αν παρουμε σαν παραδειγμα αυτον τοτε , οι απο πάνω του θα ειναι αθωοι , αντε να δωσουν κανα 5Κ
και οι απο κατω του θα αρχισουν να τραβανε τα ζόρια
Αν και εγω νομιζω αυτο που λες και εσυ , μονο ο σταθμαρχης θα την πληρωσει την νυφη .. δεν πιστευω θα κάνει φυλακη
δε βγάζεις άκρη μωρέ στην Ελλάδα όλα ξεχνιούνται....εκείνες τις μέρες "μύριζε αίμα'' ο λαός ζήταγε δικαιοσύνη

τώρα έτσι και τους διακόψεις τον τελικό του survivor για έκτακτο δελτίο για τις εξελίξεις της δίκης θα γαμωσταυρίζουν

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
δε βγάζεις άκρη μωρέ στην Ελλάδα όλα ξεχνιούνται....εκείνες τις μέρες "μύριζε αίμα'' ο λαός ζήταγε δικαιοσύνη

τώρα έτσι και τους διακόψεις τον τελικό του survivor για έκτακτο δελτίο για τις εξελίξεις της δίκης θα γαμωσταυρίζουν
Έχουμε την κυβέρνηση που μας αξίζει με λίγα λόγια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.839
Πόντοι
6.256
Πλήρωνε μακακα ελληνα ότι τους κατέβει απ το κεφάλι το κλουβιο

Λαθάκι, ομως θα τους βγαλει στο δρομο λεει

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.295
Πόντοι
3.936
Θα σε πουν Συριζαιο.. οπότε πες καλύτερα πολιτικούς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λαθάκι, ομως θα τους βγαλει στο δρομο λεει
Κάνει λάθη η ΝΔ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.680
Πόντοι
3.656
Ναι να σου πω κάτι....αν ρωτήσεις 100 Έλληνες θα σου πουν το ίδιο...οι μισοί τους ψήφισαν επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν χειρότερος...και οι άλλοι μισοί θα σου πουν κοίταξα το συμφέρον μου έτσι δεν κάνουν όλοι?

Δεν έχει σημασία ποια κυβέρνηση έχουμε αλλά τι απαιτούμε από αυτήν....δεν αρκεί να ψηφίζεις και να νομίζεις ότι η δουλειά σου τελείωσε. Οποιαδήποτε κυβέρνηση ήξερε ότι κάθε Κυριακή θα έχει 3.000.000 κόσμο στο σύνταγμα αν δεν τα πάει καλύτερα θα έπαιρνε πιο σοβαρά την δουλειά της.

Αυτοί δεν μας βλέπουν καν...κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι...θα σου πω ένα απλό παράδειγμα....οι πυροσβέστες κυκλοφορούν με κάτι παλιά διαμορφωμένα transit και οι πολιτικοί upperclass υπαλληλοι έχουν μισθωμένα κάτι mercedes βανάκια με μαύρα φημε τζαμια να τους πηγαινοφέρνουν σπίτι τους....έχει γεμίσει η Αθήνα τέτοια....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.418
Πόντοι
9.931
:cheesy::2funny:
Screenshot_20230712_223241_Instagram.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.938
Πόντοι
22.266
Δεν μενει στο Καλι πλεον, μενει στο Yumbo
E το γκουγκλαρα κ είναι δίπλα βόρεια στο καλι..
Η dyana μου που θα δουλέψει καλοκαίρι,,,,,;;;;;;;;
Αν κ η κτητική Αντωνυμια ( μου) δεν πηγαίνει ποτέ μετά τη γυναίκα γκόμενα κοπέλα όπως έλεγε ο παππούς

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Ναι να σου πω κάτι....αν ρωτήσεις 100 Έλληνες θα σου πουν το ίδιο...οι μισοί τους ψήφισαν επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν χειρότερος...και οι άλλοι μισοί θα σου πουν κοίταξα το συμφέρον μου έτσι δεν κάνουν όλοι?

Δεν έχει σημασία ποια κυβέρνηση έχουμε αλλά τι απαιτούμε από αυτήν....δεν αρκεί να ψηφίζεις και να νομίζεις ότι η δουλειά σου τελείωσε. Οποιαδήποτε κυβέρνηση ήξερε ότι κάθε Κυριακή θα έχει 3.000.000 κόσμο στο σύνταγμα αν δεν τα πάει καλύτερα θα έπαιρνε πιο σοβαρά την δουλειά της.

Αυτοί δεν μας βλέπουν καν...κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι...θα σου πω ένα απλό παράδειγμα....οι πυροσβέστες κυκλοφορούν με κάτι παλιά διαμορφωμένα transit και οι πολιτικοί upperclass υπαλληλοι έχουν μισθωμένα κάτι mercedes βανάκια με μαύρα φημε τζαμια να τους πηγαινοφέρνουν σπίτι τους....έχει γεμίσει η Αθήνα τέτοια....
Δεν το διάβασα ολο γτ βαρέθηκα λιγο. Συγνώμη.
Κατάφεραν να περάσουν στον κόσμο ότι αν ψηφίσουν ΝΔ ψηφίζουν σταθερότητα.
Εν μέρει είχαν δίκιο. Σταθερά θα πεινάσουμε κ δν θα έχουμε μαντήλι να κλάψουμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Τύπε σε ρωτω με ειλικρινες ενδιαφερον, πες μας, τι επρεπε να ψηφισουμε για να μην πεινασουμε?

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.680
Πόντοι
3.656
κακώς ρε τύπε είχε και plot twist :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom