Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.081
Πόντοι
3.656
αυτό που λες φαίνεται πολύ αντιδημοκρατικό ,είναι δικτατορία το δικό σου θέλω και δεν είναι σωστό
Διότι αν το βάλουμε σε ψηφοφορία ο κόσμος ,η πλειοψηφία , θα πεί να μην κάνουν παιδιά οι κουμμουνιστές που τα κατάφεραν τόσο καλά
ώστε οι γυναίκες της πρώην ΕΣΣΔ πηδιούνται για μερικά δολάρια -ευρώ -δραχμές -Δήμητρες...
Ας την αφήσουμε λοιπόν αυτήν την σκέψη που έχεις διότι άνετα ο καθένας μπορεί να χαρακτηρίσει τους άλλους ηλίθιους ,φασίστες κτλπ
και έτσι γινόμαστε πιο ζούγκλα από ότι είμαστε, σαν κοινωνία
Το ότι υπάρχουν μαλάκες άντρες κ ψώνια γυναίκες ,ότι υπάρχουνε διαζύγια ,
το ότι υπάρχουν ορφανοτροφεία ,
όλα αυτά δεν αρκούν για να πούμε ότι δυο άνθρωποι του ίδιου φύλλου δικαιούνται ξένο παιδί
Ποιός μας βεβαιώνει ότι ένας γκέι γάμος θα διαρκέσει αιώνια αγάπη και δεν θα καταλήξει σε διαζύγιο ?
Γιατί δεν λέμε να δοθούν επί πλέον κονδύλια με πλήρες κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό στα ορφανοτροφεία ?
Γιατί αγιοποιούμε τους γκέυ ? άνθρωποι δεν είναι ? ποιός είναι σίγουρος ότι στη σχέση τους κάτι δεν θα στραβώσει
και δεν θα αρχίσουνε τα έκτροπα ?
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν οποιοσδήποτε και αν είναι ο σεξ/κός προσανατολισμός του ,ειδικά για λεσβίες πεθαίνω
Αλλά δεν ξέρω ούτε ένα ζευγάρι από τον κύκλο μου που είναι αρκετά πολυπληθής ,να έχει χωρίσει και να μην αγαπά τα παιδιά
Για τον απλούστατο λόγο ότι είναι παιδιά τους .
Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να αγαπήσει το παιδί όσο ο γονιός του ,ας είναι ηλίθιος φασίστας κουμούνι, ούγκανος
Επομένως μέριμνα κ φροντίδα να στηριχτούν τα ζευγάρια με οικογενειακούς συμβούλους , κονδύλια σε ορφανοτροφεία και stop !!!!!!!!!
Δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση γιατί σε κάθε θέμα χώνεις σφήνα τα κουδούνια, τον ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές σου απόψεις. Δεν βγάζεις άκρη ποτέ...απλά λες το άχτι σου...εγώ δεν κάνω άλλες τέτοιες συζητήσεις.

άποψη μου είναι τύπε..δεν σου ζήτησα να συμφωνήσεις. Εγώ ξέρω ότι τα παιδιά είναι σοβαρή υπόθεση και δεν θα έπρεπε το κάθε γίδι να μπορεί να κάνει/υιοθετεί παιδιά για να τα ταλαιπωρεί μετά. Είτε είναι του ίδιου είτε διαφορετικού φύλου.

Αν το ότι είναι παιδιά τους αρκούσε δεν θα υπήρχαν κακοποιημένα παιδιά....ούτε ορφανοτροφεία να περιμένουν για υιοθεσία....να σου θυμίσω ότι ο Μίχος έπαιρνε την άδεια της μάνας του κοριτσιού για το βγάζει στο κλαρί? και μόνο αριστερό δεν τον έλεγχος αυτόν παρεπιπτόντως...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση γιατί σε κάθε θέμα χώνεις σφήνα τα κουδούνια, τον ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές σου απόψεις. Δεν βγάζεις άκρη ποτέ...απλά λες το άχτι σου...εγώ δεν κάνω άλλες τέτοιες συζητήσεις.

άποψη μου είναι τύπε..δεν σου ζήτησα να συμφωνήσεις. Εγώ ξέρω ότι τα παιδιά είναι σοβαρή υπόθεση και δεν θα έπρεπε το κάθε γίδι να μπορεί να κάνει παιδιά για να τα ταλαιπωρεί μετά. Είτε είναι του ίδιου είτε διαφορετικού φύλου.

Αν το ότι είναι παιδιά τους αρκούσε δεν θα υπήρχαν κακοποιημένα παιδιά....ούτε ορφανοτροφεία να περιμένουν για υιοθεσία....να σου θυμίσω ότι ο Μίχος έπαιρνε την άδεια της μάνας του κοριτσιού για το βγάζει στο κλαρί? και μόνο αριστερό δεν τον έλεγχος αυτόν παρεπιπτόντως...
ρε άνθρωπε ποστάρεις και μιλάς για φασίστες ,
να μην σου απαντήσω ?
για σένα οι φασίστες είναι οι μαύροι , εγώ σου θυμίζω κ τους κόκκινους,πως θα το κάνουμε ? εσύ πετάς σφήνα ,να μην σου απαντάνε με σφήνα ?

Μεταξύ τους οι άνθρωποι ας κάνουνε ότι θέλουνε, μακριά από ξένα παιδάκια

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936

άποψη μου είναι τύπε..δεν σου ζήτησα να συμφωνήσεις. Εγώ ξέρω ότι τα παιδιά είναι σοβαρή υπόθεση και δεν θα έπρεπε το κάθε γίδι να μπορεί να κάνει/υιοθετεί παιδιά για να τα ταλαιπωρεί μετά. Είτε είναι του ίδιου είτε διαφορετικού φύλου.

Θα έπρεπε να υπάρχει κοινωνική υπηρεσία να αξιολογεί ένα ζευγάρι εάν πρέπει να κάνει παιδί η όχι. Όπως γίνεται και με τη υιοθεσία.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
η αγορα βαραει μυγες στο μεταξυ,και τα γαλαζια παπαγαλακια μιλανε για ρεκορ...αναπτυξης

Ουδείς δικαιούται να παραπονιέται .

Ειδικά αν ανήκει στα 2.100.000 + 4.600.000

Σιωπή & ψόφο ΜΟΝΟ !

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.081
Πόντοι
3.656
ρε άνθρωπε ποστάρεις και μιλάς για φασίστες ,
να μην σου απαντήσω ?
για σένα οι φασίστες είναι οι μαύροι , εγώ σου θυμίζω κ τους κόκκινους,πως θα το κάνουμε ? εσύ πετάς σφήνα ,να μην σου απαντάνε με σφήνα ?

Μεταξύ τους οι άνθρωποι ας κάνουνε ότι θέλουνε, μακριά από ξένα παιδάκια
όλοι οι ακραίοι φασιστές είναι αυτό δεν καταλαβαίνεις. Το ότι δηλώνουν πατριώτες δεν αλλάζει κάτι...απλά απευθύνονται σε διαφορετικά θύματα.

Ναι προφανώς γιατί τα παιδάκια για να καταλήξουν στο ορφανοτροφείο ή κάποιοι τα παράτησαν ή κάποιοι πέθαναν και δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν. Τι θα γίνει δηλαδή? μερικοί βιολογικά δεν μπορούν να κάνουν και παιδιά...αυτοί τι να κάνουν? να μην υιοθετήσουν?

Το θέμα είναι να μην υιοθετούν οι γκει επειδή αυτό σου ακούγεται πιο ωραίο η να μην υιοθετούν οι ακατάλληλοι κάθε είδους???

ακατάλληλος δεν είναι μόνο αυτός που ασκεί βία αλλά και αυτός που ασκεί ψυχολογικό πόλεμο....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
για σένα οι φασίστες είναι οι μαύροι , εγώ σου θυμίζω κ τους κόκκινους,πως θα το κάνουμε ?
Καλά .... ψάξε τι έκαναν σε ομοφυλόφιλους και οι κόκκινοι Στάλιν & Τσε ....

Απλά στην πλατεία .... δεν τους τα είπαν αυτά οι παλιοί ινστρούχτορες ρηγάδες .... πριν πάνε εκάλη .... ή στο διάολο ...........

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.081
Πόντοι
3.656
Θα έπρεπε να υπάρχει κοινωνική υπηρεσία να αξιολογεί ένα ζευγάρι εάν πρέπει να κάνει παιδί η όχι. Όπως γίνεται και με τη υιοθεσία.
αυτό ακριβώς λέω και εγώ...δεν μπορεί ο κάθε τρελός να κάνει παιδιά και να τα αφήνει το σύστημα απροστάτευτα....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
αυτό ακριβώς λέω και εγώ...δεν μπορεί ο κάθε τρελός να κάνει παιδιά και να τα αφήνει το σύστημα απροστάτευτα....

Εδώ ψηφίζει ο κάθε μαλάκας ρε τύπε ....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Είχα κάνει μια δωρεά στο ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ. Πήγα και γνώρισα κάποια παιδιά. Γίνεται έργο εκεί αλλά η πλειοψηφία ήταν παιδιά κακοποιημένα και παιδιά από γονείς χρηστών ναρκωτικών. Θλίψη και στεναχώρια για τα καημένα παιδιά

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.081
Πόντοι
3.656
Είχα κάνει μια δωρεά στο ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ. Πήγα και γνώρισα κάποια παιδιά. Γίνεται έργο εκεί αλλά η πλειοψηφία ήταν παιδιά κακοποιημένα και παιδιά από γονείς χρηστών ναρκωτικών. Θλίψη και στεναχώρια για τα καημένα παιδιά
σίγουρα πρέπει να υπάρχουν οι δομές να πηγαίνουν αυτά τα παιδιά αλλά το πρόβλημα -δεν λύνεται- μειώνεται με το να το χτυπήσεις από την ρίζα...δηλαδή το να ελέγχεις με ψυχολογικά τεστ ποιος κάνει για γονιός και ποιος όχι.

Τώρα θα μου πεις ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε άσχημα μονοπάτια...αλλά σαν ιδέα είναι στην σωστή κατεύθυνση..άλλο αν οι άνθρωποι είμαστε τελείως για τον πουτσο για να την υλοποιήσουμε με σωστά κριτήρια...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
όλοι οι ακραίοι φασιστές είναι αυτό δεν καταλαβαίνεις. Το ότι δηλώνουν πατριώτες δεν αλλάζει κάτι...απλά απευθύνονται σε διαφορετικά θύματα.

Ναι προφανώς γιατί τα παιδάκια για να καταλήξουν στο ορφανοτροφείο ή κάποιοι τα παράτησαν ή κάποιοι πέθαναν και δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν. Τι θα γίνει δηλαδή? μερικοί βιολογικά δεν μπορούν να κάνουν και παιδιά...αυτοί τι να κάνουν? να μην υιοθετήσουν?

Το θέμα είναι να μην υιοθετούν οι γκει επειδή αυτό σου ακούγεται πιο ωραίο η να μην υιοθετούν οι ακατάλληλοι κάθε είδους???

ακατάλληλος δεν είναι μόνο αυτός που ασκεί βία αλλά και αυτός που ασκεί ψυχολογικό πόλεμο....
φασίστες εννοείς τους εθνικιστές,
ε και οι κουμμουνιστές με τη δικτατορία του προλεταριάτου ,φασίστες είναι ,συμφωνήσαμε το κλείσαμε !!!!

Στο θέμα ,
δυο άνθρωποι που βιολογικά μπορούν να κάνουν παιδιά , βεβαίως να υιοθετήσουν αν εξ αιτίας ιατρικού προβλήματος δεν μπόρεσαν
Δυό άλλοι άνθρωποι που εν γνώσει τους δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν διότι είναι του ιδίου φύλλου και η φύση δεν το επιτρέπει
για ποιό λόγο να υιοθετήσουν ? για να καλυφθεί το εγώ τους ? η ματαιοδοξία τους ?
Και πρακτικά, ένα αγοράκι με δυο ξένους ομοφυλόφιλους μπαμπάδες που θα του πλένουν το σώμα..
ένα κοριτσάκι να το πλένουν δυό ξένες ομοφυλόφιλες μαμάδες... δεν είναι νορμάλ αυτά τα πράματα
Ποιός βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι στο γκέι ζευγάρι δεν θα υπάρχει βία τσακωμοί και όσα συναντάμε στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια ?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Καλά .... ψάξε τι έκαναν σε ομοφυλόφιλους και οι κόκκινοι Στάλιν & Τσε ....

Απλά στην πλατεία .... δεν τους τα είπαν αυτά οι παλιοί ινστρούχτορες ρηγάδες .... πριν πάνε εκάλη .... ή στο διάολο ...........
τα ξέρω βρε Τέλλυ ,
τούτοι είναι ό,τι πεί το κόμμα σήμερα...
Ο μαρξ ήταν εναντίον και της "μεταφοράς" ξένων εργατών διότι λογικά έπεφταν τα μεροκάματα των ντόπιων..
Γιατί δεν τους τα λες όμως να τους ανοίξουν τα μάτια ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.081
Πόντοι
3.656
φασίστες εννοείς τους εθνικιστές,
ε και οι κουμμουνιστές με τη δικτατορία του προλεταριάτου ,φασίστες είναι ,συμφωνήσαμε το κλείσαμε !!!!

Στο θέμα ,
δυο άνθρωποι που βιολογικά μπορούν να κάνουν παιδιά , βεβαίως να υιοθετήσουν αν εξ αιτίας ιατρικού προβλήματος δεν μπόρεσαν
Δυό άλλοι άνθρωποι που εν γνώσει τους δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν διότι είναι του ιδίου φύλλου και η φύση δεν το επιτρέπει
για ποιό λόγο να υιοθετήσουν ? για να καλυφθεί το εγώ τους ? η ματαιοδοξία τους ?
Και πρακτικά, ένα αγοράκι με δυο ξένους ομοφυλόφιλους μπαμπάδες που θα του πλένουν το σώμα..
ένα κοριτσάκι να το πλένουν δυό ξένες ομοφυλόφιλες μαμάδες... δεν είναι νορμάλ αυτά τα πράματα
Ποιός βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι στο γκέι ζευγάρι δεν θα υπάρχει βία τσακωμοί και όσα συναντάμε στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια ?
κανένας δεν εγγυάται τίποτα...γιαυτό λέω ότι θα πρέπει κάποιος να περνάει από εξετάσεις για να έχει το δικαίωμα να τεκνοποιήσει ή να υιοθετήσει άσχετα με τον προσανατολισμό του.

Το ότι κάποιος ή κάποια είναι γκει δε σημαίνει ότι είναι αυτόματα και παιδεραστής....όπως το ίδιο συμβαίνει και με όλους εμάς.

Το θέμα είναι το ποιον του ανθρώπου και όχι ο προσανατολισμός του. Δηλαδή αν μια λεσβία δεν έχει γκόμενας...και θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί μόνη της....δε πρέπει να της το δώσουν επειδή είναι λεσβία?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
κανένας δεν εγγυάται τίποτα...γιαυτό λέω ότι θα πρέπει κάποιος να περνάει από εξετάσεις για να έχει το δικαίωμα να τεκνοποιήσει ή να υιοθετήσει άσχετα με τον προσανατολισμό του.

Το ότι κάποιος ή κάποια είναι γκει δε σημαίνει ότι είναι αυτόματα και παιδεραστής....όπως το ίδιο συμβαίνει και με όλους εμάς.

Το θέμα είναι το ποιον του ανθρώπου και όχι ο προσανατολισμός του. Δηλαδή αν μια λεσβία δεν έχει γκόμενας...και θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί μόνη της....δε πρέπει να της το δώσουν επειδή είναι λεσβία?
εντάξει δεν γίνεται να περνάει ο κόσμος εξετάσεις , ποιός δηλαδή θα κρίνει ?
φαντάζεσαι ο εξεταστής να είναι χωρισμένος ? διότι κακά τα ψέμματα και ο χωρισμός είναι χτύπημα στο παιδί όσο ειρηνικά κι αν γίνει
Δεν γίνονται αυτά τα πράματα , οδηγούν σε αλλόκοτες καταστάσεις ,ανελεύθερες
Όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους δεν μπαίνουνε στην ίδια ζυγαριά με τους ετερο
Οι ετερό έχουν το δικό τους παιδί, το δικό τους σπλάχνο,
οι ομο μπορούν να πάρουν κάποιο ζωάκι συντροφιάς
Η λεσβία μπορεί να κάνει εξωσωματική να αποκτήσει το δικό της παιδί χωρίς επαφή με το ανδρικό μόριο,
είναι αφύσικο να θέλει ξένο παιδί , φαντάσου να θέλει κοριτσάκι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506

Ρε παικτη αν εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα σε μια δεδομενα λεσβια και καποιον που ενδεχεται να ειναι παιδεραστης δεν ειναι συγκρισιμο.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.762
Πόντοι
2.356
Ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα στη Βουλή, ότι με νόμο του εξασφάλισε την ασυλία των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών εταιρειών, έναντι καθε φυσης πεπραγμένων τους, ακόμα και τοκογλυφικών.
Ομως το νόμο αυτό τον πέρασε η κυβέρνηση ΝΔ το 2019. Ούτε τα βασικά δε γνωρίζει.
Κι αυτόν τον τύπο τον μάζεψε ο Μητσοτάκης, από τα αζητητα του ΠΑΣΟΚ, να αναμορφώσει τη Δικαιοσύνη.
Η πρώτη που θα κάνει, λέει, θα είναι η επιβολή προστίμου αν η μήνυση καταλήξει στο Αρχείο. Τα οποία θα ονομαζει δικαστικά έξοδα.
Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Η πρώτη που θα κάνει, λέει, θα είναι η επιβολή προστίμου αν η μήνυση καταλήξει στο Αρχείο. Τα οποία θα ονομαζει δικαστικά έξοδα.
Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.
Γουστάρω τύπε.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΟΜΩΣ .....

Να αφορά μηνύσεις τελευταίας δεκαετίας ............

Οι δικομανείς, να βάλουν τη δικομανία τους στον κώλο τους !

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.762
Πόντοι
2.356
Γουστάρω τύπε.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΟΜΩΣ .....

Να αφορά μηνύσεις τελευταίας δεκαετίας ............

Οι δικομανείς, να βάλουν τη δικομανία τους στον κώλο τους !
Μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα που πρέπει να λυθεί πρώτο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα που πρέπει να λυθεί πρώτο.

Όχι φίλε. Κάνεις λάθος.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ.

Οι ρουφιάνοι και ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ να μαζευτούν .

Μακάρι να έβαζε και ποινές για ΔΟΛΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ή ΈΓΚΛΗΣΗ !

Να σκίσουν καθίκια του κερατά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom