Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.081
- Πόντοι
- 3.656
Δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση γιατί σε κάθε θέμα χώνεις σφήνα τα κουδούνια, τον ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές σου απόψεις. Δεν βγάζεις άκρη ποτέ...απλά λες το άχτι σου...εγώ δεν κάνω άλλες τέτοιες συζητήσεις.αυτό που λες φαίνεται πολύ αντιδημοκρατικό ,είναι δικτατορία το δικό σου θέλω και δεν είναι σωστό
Διότι αν το βάλουμε σε ψηφοφορία ο κόσμος ,η πλειοψηφία , θα πεί να μην κάνουν παιδιά οι κουμμουνιστές που τα κατάφεραν τόσο καλά
ώστε οι γυναίκες της πρώην ΕΣΣΔ πηδιούνται για μερικά δολάρια -ευρώ -δραχμές -Δήμητρες...
Ας την αφήσουμε λοιπόν αυτήν την σκέψη που έχεις διότι άνετα ο καθένας μπορεί να χαρακτηρίσει τους άλλους ηλίθιους ,φασίστες κτλπ
και έτσι γινόμαστε πιο ζούγκλα από ότι είμαστε, σαν κοινωνία
Το ότι υπάρχουν μαλάκες άντρες κ ψώνια γυναίκες ,ότι υπάρχουνε διαζύγια ,
το ότι υπάρχουν ορφανοτροφεία ,
όλα αυτά δεν αρκούν για να πούμε ότι δυο άνθρωποι του ίδιου φύλλου δικαιούνται ξένο παιδί
Ποιός μας βεβαιώνει ότι ένας γκέι γάμος θα διαρκέσει αιώνια αγάπη και δεν θα καταλήξει σε διαζύγιο ?
Γιατί δεν λέμε να δοθούν επί πλέον κονδύλια με πλήρες κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό στα ορφανοτροφεία ?
Γιατί αγιοποιούμε τους γκέυ ? άνθρωποι δεν είναι ? ποιός είναι σίγουρος ότι στη σχέση τους κάτι δεν θα στραβώσει
και δεν θα αρχίσουνε τα έκτροπα ?
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν οποιοσδήποτε και αν είναι ο σεξ/κός προσανατολισμός του ,ειδικά για λεσβίες πεθαίνω
Αλλά δεν ξέρω ούτε ένα ζευγάρι από τον κύκλο μου που είναι αρκετά πολυπληθής ,να έχει χωρίσει και να μην αγαπά τα παιδιά
Για τον απλούστατο λόγο ότι είναι παιδιά τους .
Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να αγαπήσει το παιδί όσο ο γονιός του ,ας είναι ηλίθιος φασίστας κουμούνι, ούγκανος
Επομένως μέριμνα κ φροντίδα να στηριχτούν τα ζευγάρια με οικογενειακούς συμβούλους , κονδύλια σε ορφανοτροφεία και stop !!!!!!!!!
άποψη μου είναι τύπε..δεν σου ζήτησα να συμφωνήσεις. Εγώ ξέρω ότι τα παιδιά είναι σοβαρή υπόθεση και δεν θα έπρεπε το κάθε γίδι να μπορεί να κάνει/υιοθετεί παιδιά για να τα ταλαιπωρεί μετά. Είτε είναι του ίδιου είτε διαφορετικού φύλου.
Αν το ότι είναι παιδιά τους αρκούσε δεν θα υπήρχαν κακοποιημένα παιδιά....ούτε ορφανοτροφεία να περιμένουν για υιοθεσία....να σου θυμίσω ότι ο Μίχος έπαιρνε την άδεια της μάνας του κοριτσιού για το βγάζει στο κλαρί? και μόνο αριστερό δεν τον έλεγχος αυτόν παρεπιπτόντως...