Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.083
- Πόντοι
- 3.656
Δεν είμαι επιστήμονας αλλά υπάρχει κάποια έρευνα που να το υποδεικνύει αυτό? Εννοώ σοβαρή όχι η μαλάκια του κάθε youtuber...Προφανές ότι έχεις φάει αμασιτη την άθλια προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙ ότι ομοφυλοφιλία είναι εκ μόνο εκ γενετής.Στην πραγματικότητα η σεξουαλικότητα μπορεί να διαμορφώνεται και μέχρι την εφηβεία και παίζουν ρόλο και παιδικά βιώματα όπως βέβαια και ο μιμητισμος και τα πρότυπα που προβάλλονται.Καθολου τυχαία η μεγάλη αύξηση γκέι,τρανσ και λοιπών μειονοτήτων στις χώρες που υπερπροβαλουν και κανονικοποιουν υπερβολικά αυτές τις τάσεις
εγώ ρε τύπε πάντως όταν ήμουν 17 χρονών δεν μου πέρασε από το μυαλό να γίνω πισοκίνητος επειδή η τβ και το ίντερνετ ήταν γεμάτα με γκέι πρότυπα.
Εσύ μπορείς να βρεις ΕΝΑΝ....οποιονδήποτε ρε φίλε...που να πιστοποιεί ότι του άρεσαν τα μουνιά αλλά κατέληξε να τον παίρνει επειδή έβλεπε πόλους γκέουλες στην τηλεόραση?
Άσε τι λένε οι λοατκι...η λογική σου αυτό λέει? Αν ο άλλος το γυρίσει επειδή είδε μια ταινία...δεν ήταν και πολύ στιβαρός τύπος εξ αρχής εγώ λέω