Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.083
Πόντοι
3.656
Προφανές ότι έχεις φάει αμασιτη την άθλια προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙ ότι ομοφυλοφιλία είναι εκ μόνο εκ γενετής.Στην πραγματικότητα η σεξουαλικότητα μπορεί να διαμορφώνεται και μέχρι την εφηβεία και παίζουν ρόλο και παιδικά βιώματα όπως βέβαια και ο μιμητισμος και τα πρότυπα που προβάλλονται.Καθολου τυχαία η μεγάλη αύξηση γκέι,τρανσ και λοιπών μειονοτήτων στις χώρες που υπερπροβαλουν και κανονικοποιουν υπερβολικά αυτές τις τάσεις
Δεν είμαι επιστήμονας αλλά υπάρχει κάποια έρευνα που να το υποδεικνύει αυτό? Εννοώ σοβαρή όχι η μαλάκια του κάθε youtuber...

εγώ ρε τύπε πάντως όταν ήμουν 17 χρονών δεν μου πέρασε από το μυαλό να γίνω πισοκίνητος επειδή η τβ και το ίντερνετ ήταν γεμάτα με γκέι πρότυπα.

Εσύ μπορείς να βρεις ΕΝΑΝ....οποιονδήποτε ρε φίλε...που να πιστοποιεί ότι του άρεσαν τα μουνιά αλλά κατέληξε να τον παίρνει επειδή έβλεπε πόλους γκέουλες στην τηλεόραση?

Άσε τι λένε οι λοατκι...η λογική σου αυτό λέει? Αν ο άλλος το γυρίσει επειδή είδε μια ταινία...δεν ήταν και πολύ στιβαρός τύπος εξ αρχής εγώ λέω :tooth:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Τώρα θα έπρεπε να ψάξω να βρω τα ποστ που γαμωσταυρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ για το μάτι σε συζήτηση με τον τόνυ (όταν ακόμα ήταν μαζί μας :confused:) και να σου τα τρίψω στη μούρη για να ζητήσεις ταπεινά συγνώμη που θα μου πεις και για τι θα στεναχωρηθώ εγώ Μπόμπο:coffee:

ενώ εσείς οι νεοδημοκράτες τα τέμπη τα κάνατε γαργάρα μαζί με τα γαλάζια χύσια μη και χάσετε τα 300 ευρώ ενοίκιο που παίρνετε από το τσαντίρι που κληρονομήσατε :birdman::birdman:
και συ κράκαρες μωρή συριζομπαλότσα της ΕΣΣΔ ?
πάρε ποτ πουρί χύσια ρε άμπαλε :2funny:

:erection:

κλάψε pouta.png

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.083
Πόντοι
3.656
και συ κράκαρες μωρή συριζομπαλότσα της ΕΣΣΔ ?
πάρε ποτ πουρί χύσια ρε άμπαλε :2funny:

:erection:

κλάψε pouta.png
Θα σου πω κάτι ενώ κανονικά θα έπρεπε να σε τρολάρω μέχρι αύριο το πρωί τύπε...

εγώ αν έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ και έκανε πράξη αυτά που έλεγε για τις φορολογίες θα είχα μεγάλη ζημιά..

τώρα που βγήκε ο Μητσοτάκης και μας λυπήθηκε σε αυτό τον τομέα θα γλιτώσω.....δεν έχει σημασία το πόσα....

οπότε συνέχισε να με λες αριστερό και κουμουνιστή και μετά πήγαινε σούπερ μάρκετ χθες μπήκε το μάρκετ πας. Άσε που μας εξήγησες χθες τις κομμουνιστικές απόψεις σου και πως θες το κράτος να σου εξασφαλίζει δουλειές με καλά λεφτά.

Συνέχισε τον αγώνα :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Δεν είμαι επιστήμονας αλλά υπάρχει κάποια έρευνα που να το υποδεικνύει αυτό? Εννοώ σοβαρή όχι η μαλάκια του κάθε youtuber...

εγώ ρε τύπε πάντως όταν ήμουν 17 χρονών δεν μου πέρασε από το μυαλό να γίνω πισοκίνητος επειδή η τβ και το ίντερνετ ήταν γεμάτα με γκέι πρότυπα.

Εσύ μπορείς να βρεις ΕΝΑΝ....οποιονδήποτε ρε φίλε...που να πιστοποιεί ότι του άρεσαν τα μουνιά αλλά κατέληξε να τον παίρνει επειδή έβλεπε πόλους γκέουλες στην τηλεόραση?

Άσε τι λένε οι λοατκι...η λογική σου αυτό λέει? Αν ο άλλος το γυρίσει επειδή είδε μια ταινία...δεν ήταν και πολύ στιβαρός τύπος εξ αρχής εγώ λέω :tooth:
πάλι συριζολαλακίζεσαι βρε Κίτσο ?
Θα σου πω κάτι ενώ κανονικά θα έπρεπε να σε τρολάρω μέχρι αύριο το πρωί τύπε...

εγώ αν έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ και έκανε πράξη αυτά που έλεγε για τις φορολογίες θα είχα μεγάλη ζημιά..

τώρα που βγήκε ο Μητσοτάκης και μας λυπήθηκε σε αυτό τον τομέα θα γλιτώσω.....δεν έχει σημασία το πόσα....

οπότε συνέχισε να με λες αριστερό και κουμουνιστή και μετά πήγαινε σούπερ μάρκετ χθες μπήκε το μάρκετ πας. Άσε που μας εξήγησες χθες τις κομμουνιστικές απόψεις σου και πως θες το κράτος να σου εξασφαλίζει δουλειές με καλά λεφτά.

Συνέχισε τον αγώνα :confused:
φαίνεται πόσο έχεις πονέσει με το 23ποντο από μπρος
και το 14ποντο από πίσω :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.083
Πόντοι
3.656
πάλι συριζολαλακίζεσαι βρε Κίτσο ?

φαίνεται πόσο έχεις πονέσει με το 23ποντο από μπρος
και το 14ποντο από πίσω :2funny:
έχεις προσέξει ότι εγώ λέω για τους ελεύθερους γάμους αλλά εσύ στα μισά σου ποστ λες για 24ποντες από πίσω και τα σχετικά?

μήπως πρέπει τύπε να το κοιτάξεις αυτό?

(πριν κάνουμε εμετό?)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
έχεις προσέξει ότι εγώ λέω για τους ελεύθερους γάμους αλλά εσύ στα μισά σου ποστ λες για 24ποντες από πίσω και τα σχετικά?

μήπως πρέπει τύπε να το κοιτάξεις αυτό?

(πριν κάνουμε εμετό?)
αχαχαχαχαχαχα τι λες για τους γάμους ,τι μωρή σουρτούκω ?

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

axaxaxa.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.083
Πόντοι
3.656
τύπε τον μπαρμπαήδουλα τι τον είχες?

νομίζω ότι έχεις αρχίσει και τον πλησιάζεις....

βάλε μας και άλλες φωτογραφίες τύπε....πρέπει να έχεις πολλές στο αρχείο σου :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
τύπε τον μπαρμπαήδουλα τι τον είχες?

νομίζω ότι έχεις αρχίσει και τον πλησιάζεις....

βάλε μας και άλλες φωτογραφίες τύπε....πρέπει να έχεις πολλές στο αρχείο σου :confused:
τι σε χαλάει από την γκέι αφίσα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σύντροφε ? :2funny:
ομοφοβικός είσαι ?:2funny:

πες μας πάλι για τα γαλάζια χύσια που προανέφερες,
τα έκανες ντούζ ? :smiling-face-with-heart-eyes:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.083
Πόντοι
3.656
τι σε χαλάει από την γκέι αφίσα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σύντροφε ? :2funny:
ομοφοβικός είσαι ?:2funny:

πες μας πάλι για τα γαλάζια χύσια που προανέφερες
τα έκανες ντούζ ? :smiling-face-with-heart-eyes:
αυτό σου έμεινε μόνο από αυτά που είπα τα γαλάζια φλόκια ε?

τέλος πάντων τύπε αρκετό κάψιμο εγκεφάλου ήταν αυτό για σήμερα...

άντε συνέχισε τον αγώνα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

άντε συνέχισε τον αγώνα
εσύ κάνεις αγώνα σύντροφε από τα λιντλ ? :2funny:
πόσο πονάς ρε σαλεμένε :2funny:μπολσεβίκε για να λες ότι οι νεοδημοκράτες.....

ενώ εσείς οι νεοδημοκράτες τα τέμπη τα κάνατε γαργάρα μαζί με τα γαλάζια χύσια μη και χάσετε τα 300 ευρώ ενοίκιο που παίρνετε από το τσαντίρι που κληρονομήσατε :birdman::birdman:

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756

άντε συνέχισε τον αγώνα
αυτο το pattern , σχεδον ακριβως το ιδιο , γραφης , λογικης και ιμοτζι το εχει και το βλαμμενο με την κιθάρα

ξερεις τα τυπου , -" Σου αρεσε αγαπουλα :dancing::rose::sopase: , τωρα αισθανεσαι καλυτερα :dancing::dancing::effemine::effemine:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.083
Πόντοι
3.656
αυτο το pattern , σχεδον ακριβως το ιδιο , γραφης , λογικης και ιμοτζι το εχει και το βλαμμενο με την κιθάρα

ξερεις τα τυπου , -" Σου αρεσε αγαπουλα :dancing::rose::sopase: , τωρα αισθανεσαι καλυτερα :dancing::dancing::effemine::effemine:
ποιος είναι αυτός που δεν τον έχω πάρει χαμπάρι να τσακωθώ μαζί του ρε τύπε??? :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706

άντε συνέχισε τον αγώνα

εσύ κάνεις αγώνα σύντροφε από τα λιντλ ? :2funny:
πόσο πονάς ρε σαλεμένε :2funny:μπολσεβίκε για να λες ότι οι νεοδημ
Θα σας διαβάσει κανείς και θα νομίζει πως έχετε καμιά αντιπαράθεση ουσίας.
Το θέμα σας λύνεται πολύ απλά με ενα ραντεβού θανάτου.....

Για όλους τους υπόλοιπους:
Δεχόμεθα τα στοιχήματα σας Κύριοι, αποδόσεις ελεύθερες........

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.939
Πόντοι
1.406
Ασχετο αλλα βρηκα αυτο το διαμαντακι, πολυ κριμα που δεν ειχε βγει τοτε :cry:

EDIT Ειναι υφυπουργος αναπτυξης λεει,ξεροχυνωωωω :bigdick::bigdick::bigdick:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Bουλή - Μητσοτάκης: Αύξηση μισθού σε δημοσίους υπαλλήλους, αυξάνεται το επίδομα τέκνων, market και youth pass

Aυξησεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων ...πολύ σωστά λόγω πληθωρισμου
Το πρώτο μέλημα δεν είναι η ανάπτυξη η προοδις , οι επενδύσεις αλλά να χαϊδεψουμε την δεξαμενή που μας έβγαλε ..( δ.υ και συνταξιούχους )
Ανδρέας Παπανδρέου Νο 2

Πόσο χαίρομαι που το κάνει ως πρώτο πρώτο κ γράφει στα αρχιδια του κάτι φουκαραδες μπατιριδες δεξιούς παπαγάλους που πιστεύουν ότι ο Κούλης έχει ένα κόμμα κέντροδεξιο
Κάθε φορά τους κατουράει στην μάπα κ τους αδειάζει ο Κούλης με τις πράξεις του
Είπαμε πρώτο μέλημα όχι ο ελρυθ επαγγελματιας η ανάπτυξη πρόοδος επενδύσεις αλλά να τα έχουμε καλά με τον δ Υ χωρίς βέβαια να κάνουμε αναγγελίες για έλεγχο και κρίση αυτών κ της δουλειάς του
Αυξήσεις .....πάρε κόσμο ...
41%

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Θα σας διαβάσει κανείς και θα νομίζει πως έχετε καμιά αντιπαράθεση ουσίας.
Το θέμα σας λύνεται πολύ απλά με ενα ραντεβού θανάτου.....

Για όλους τους υπόλοιπους:
Δεχόμεθα τα στοιχήματα σας Κύριοι, αποδόσεις ελεύθερες........
τα στοιχήματα αν δεν υπάρχει αντίρρηση, να τα κρατάει ο τροβαδούρος παλιό έμπιστο μέλος :D:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936

Μάλλον θέλει να πει ότι πάνε έμμεσα να το περάσουν ως κανονικότητα...όπως βέβαια τόσα άλλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom