Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.318
Πόντοι
1.706
Ασχετο αλλα βρηκα αυτο το διαμαντακι, πολυ κριμα που δεν ειχε βγει τοτε :cry:

EDIT Ειναι υφυπουργος αναπτυξης λεει,ξεροχυνωωωω :bigdick::bigdick::bigdick:
Ρε συ, τρίτη τετραετία βγαίνει το παλικάρι.
Από πότε είναι το βίδεον????

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.382
Πόντοι
3.656
τα γαλάζια χύσια που προανέφερες ηττημένε σύντροφε ?:2funny:
μη θρηνείς... θα τη κάνουμε τη λαοκρατία που θα πάει ?!!!!:smiling-face-with-heart-eyes:
Ν.png
τύπωσε την έκφραση ''γαλάζια χύσια'' και κάνε την και αφίσα στο δωμάτιο σου

φάινεται σου άρεσε πολύ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.382
Πόντοι
3.656
ειναι στο επόμενο λεβελ , μόλις κερδισεις αυτον βγαινει ο αλλος :happy::happy::dancing::dancing::rose::rose:
αυτός είναι σε λούπα ρε τύπε συνεχίζει το βιολί αιωνίως...

τι παιχνίδι είναι αυτό από τα παλιά που έβαζες κέρματα και έχανες πάντα να για να τα κονομάει ο ταβερνιάρης?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.382
Πόντοι
3.656
Θα σας διαβάσει κανείς και θα νομίζει πως έχετε καμιά αντιπαράθεση ουσίας.
Το θέμα σας λύνεται πολύ απλά με ενα ραντεβού θανάτου.....

Για όλους τους υπόλοιπους:
Δεχόμεθα τα στοιχήματα σας Κύριοι, αποδόσεις ελεύθερες........
Τα ραντεβού θανάτου από τον πρώτο του 24 και μετά....τώρα τον Αύγουστο κλείνω ένα μήνα και από στεπτέμβρη δε θα προλαβαίνω ούτε να κλάσω....

με το νέο έτος :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.382
Πόντοι
3.656
Μάλλον θέλει να πει ότι πάνε έμμεσα να το περάσουν ως κανονικότητα...όπως βέβαια τόσα άλλα.
τώρα καταλαβαίνεις τι λέμε?

να είναι ο άλλος στο λύκειο πχ και να του αρέσουν οι γκόμενες...και επειδή έμαθε ότι θα παντρευτεί ο Βαγγέλης με τον μήτσο να το γυρίσει σε όπισθεν....

δεν υπάρχουν αυτά ρε τύπε...εκτός αν τα έχει πει κάποιος σε κάποια μελέτη ψυχολογίας εκεί να το δεχτώ οκ...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.762
Πόντοι
6.056
θα μας βάλεις πολλές φορές ακόμα την αηδία σου ρε τύπε?

άντε βγες μπροστά να ησυχάσεις και εσύ και εμείς :2funny:
είσαι ομοφοβικός σύντροφε ? αριστερός δεν λες ότι είσαι ? την προπαγάνδα του συριζα δεν παπαγαλίζεις ?
γιατί χαλιέσαι κ οργίζεσαι ? :dunno:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.446
Πόντοι
3.936
τώρα καταλαβαίνεις τι λέμε?

να είναι ο άλλος στο λύκειο πχ και να του αρέσουν οι γκόμενες...και επειδή έμαθε ότι θα παντρευτεί ο Βαγγέλης με τον μήτσο να το γυρίσει σε όπισθεν....

δεν υπάρχουν αυτά ρε τύπε...εκτός αν τα έχει πει κάποιος σε κάποια μελέτη ψυχολογίας εκεί να το δεχτώ οκ...
Δεν νομίζω ότι θα παρασυρθεί. Θυμάσαι μια ελληνική ταινία που ήταν όλοι ομοφυλόφιλοι και οι str8 ήταν ανώμαλοι? Κάτι αντίστοιχο θέλουν να μας περάσουν. Ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι κάτι νορμάλ φυσιολογικό. Εντάξει πες αυτό να το καταλάβω επιλογή τους είναι. Το να αποκτήσουν παιδί ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι...το θεωρείς φυσιολογικό??? Το παιδί το ρώτησαν? Θα έχει 2 μαμάδες η 2 μπαμπάδες και τα άλλα παιδιά από ένα. Πως θα μεγαλώσει??? Ψυχολογία θα έχει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα μας βάλεις πολλές φορές ακόμα την αηδία σου ρε τύπε?

άντε βγες μπροστά να ησυχάσεις και εσύ και εμείς :2funny:
Πάτα τον ingore να ησυχάσεις

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.382
Πόντοι
3.656
είσαι ομοφοβικός σύντροφε ? αριστερός δεν λες ότι είσαι ? την προπαγάνδα του συριζα δεν παπαγαλίζεις ?
γιατί χαλιέσαι κ οργίζεσαι ? :dunno:

για να δεις πόσο υποστηρίζω την ισότητα τύπε από χθες προχθές κάθομαι και μιλάω μαζί σου που είσαι ξεκάθαρα ένα κοθώνι και χάνω την ώρα μου με τις βλακείες που ποστάρεις...που ούτε αστείες είναι αλλά ούτε και έχουν νόημα...

όμως δεν σε κατατάσσω στην κατηγορία της αμοιβάδας και συνεχίζω να απαντάω....όχι για πολύ ακόμα... :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.274
Πόντοι
26.141
Oi αυξήσεις είναι λογικές αλλά ο ντεμεκ υπερασπιστής των δεξιών κ των επενδύσεων κ ανάπτυξης μέσω της ελεύθερης αγορά ,δεν είπε τίποτα για έλεγχο των δυ κ κρίσεων ..απλώς τους ευχαρίστησε που τον στήριξαν ..
Δλδ ο πρωθυπουργός της ανάπτυξης όπως ισχυρίζονται οι μπατιριδες δεξιοί δεν ανήγγειλε πως θα έχουμε ανάπτυξη μέσω της ιδιωτική πρωτοβουλίας κ επενδύσεων αλλά πώς θα πάρουν αυξήσεις ( ο στρατός του)

Καυοωνω κάθε φορά που χύνει στη μάπα ο Κούλης τα μπλε γιουσουφακια :cum:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.382
Πόντοι
3.656
Δεν νομίζω ότι θα παρασυρθεί. Θυμάσαι μια ελληνική ταινία που ήταν όλοι ομοφυλόφιλοι και οι str8 ήταν ανώμαλοι? Κάτι αντίστοιχο θέλουν να μας περάσουν. Ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι κάτι νορμάλ φυσιολογικό. Εντάξει πες αυτό να το καταλάβω επιλογή τους είναι. Το να αποκτήσουν παιδί ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι...το θεωρείς φυσιολογικό??? Το παιδί το ρώτησαν? Θα έχει 2 μαμάδες η 2 μπαμπάδες και τα άλλα παιδιά από ένα. Πως θα μεγαλώσει??? Ψυχολογία θα έχει?

Πάτα τον ingore να ησυχάσεις
Το τι είναι φυσιολογικό εξαρτάται πως το ορίζεις....αν ρώταγες στην αρχαία Ελλάδα αν είναι φυσιολογικό κάποιος να είναι 120 κιλά και να εργάζεται όλη μέρα καθιστός....θα γέλαγαν μαζί σου...σήμερα όμως τον θεωρείς φυσιολογικό.

Δεν υπάρχει κάτι αφύσικο αφού η φύση τους γέννησε να έχουν αυτή την διαφορά από εμάς...όπως γέννησε και έναν τυφλό...ή ακόμα και έναν με ύψος 2.60....θα τους χαρακτήριζες αυτούς ανώμαλους? Είναι διαφορετικοί και τι μας νοιάζει εμάς βασικά?

Ακραίοι υπάρχουν παντού..ακραίοι γκέι, ακραίοι σοβινιστές, ακραίοι φασιστές...ακραίοι στα πάντα. Οι φυσιολογικοί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται να σε κάνουν γκει απλά δεν θέλουν να τους κρέμας κουδούνια επειδή έτσι γεννήθηκαν.

Το θέμα των παιδιών είναι πολύ δύσκολο...δεν θα μεγαλώσουν σωστά επειδή η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη να δεχθεί αυτές τις οικογεννειες και θα τρώνε τσαμπουκά. όχι επειδή θα φταίνε κάτι αυτοί συγκεκριμένα...αλλά επειδή εμείς ακόμα δεν είμαστε ώριμοι ως κοινωνία.

Δεν κάνω κανέναν ignore γενικα...μονο τον μπαρμπαπήδουλα είχα κανει επειδη είχε περάσει τα όρια του αηδιαστικού και είχε φτάσει στα όρια της καταγγελίας :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.762
Πόντοι
6.056
για να δεις πόσο υποστηρίζω την ισότητα τύπε από χθες προχθές κάθομαι και μιλάω μαζί σου που είσαι ξεκάθαρα ένα κοθώνι και χάνω την ώρα μου με τις βλακείες που ποστάρεις...που ούτε αστείες είναι αλλά ούτε και έχουν νόημα...

όμως δεν σε κατατάσσω στην κατηγορία της αμοιβάδας και συνεχίζω να απαντάω....όχι για πολύ ακόμα... :confused:
μα γιατί μισείς τον εαυτό σου ?
τα χαρακτηριστικά σου δεν είναι αριστερά ,λοατκι,λαθρολάγνα ?
Σε είπα κάτι που δεν είσαι ?
τι παθαίνεις και βρίζεις αντί να είσαι περήφανος ?

πάμε παρακάτω...
είσαι υπερ της υιοθεσίας ενός αγοριού από δυό κωλομπαράδες ?
ή ενός κοριτσιού από δυο πλακομουνούδες ?
Μη ξαναβρίσεις σεξιστικά σύντροφε πληζ:undecided-old:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.382
Πόντοι
3.656
μα γιατί μισείς τον εαυτό σου ?
τα χαρακτηριστικά σου δεν είναι αριστερά ,λοατκι,λαθρολάγνα ?
Σε είπα κάτι που δεν είσαι ?
τι παθαίνεις και βρίζεις αντί να είσαι περήφανος ?

πάμε παρακάτω...
είσαι υπερ της υιοθεσίας ενός αγοριού από δυό κωλομπαράδες ?
ή ενός κοριτσιού από δυο πλακομουνούδες ?
Μη ξαναβρίσεις σεξιστικά σύντροφε πληζ:undecided-old:
δεν είμαι υπέρ σε τίποτα από αυτά...ούτε καν στο να γαμιουνται δυο ηλίθιοι και να κάνουν ένα δικό τους παιδί που θα πρέπει να ζήσει με πατέρα φασίστα ή μητέρα που βασίζεται στον ποιος την πηδάει για να ζήσει.

Κατάλαβες? δεν διαχωρίζω τους γονείς από το αν είναι γκει ή όχι αλλά από την σοβαρότητα και την ικανότητα τους να μεγαλώσουν ένα παιδί φυσιολογικά.

εγώ θέλω να παίρνουν άδεια για να κάνουν παιδιά....όχι να τα δίνουν για υιοθεσία στον καθένα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.037
Πόντοι
2.356
Μάλλον θέλει να πει ότι πάνε έμμεσα να το περάσουν ως κανονικότητα...όπως βέβαια τόσα άλλα.
Ότι και να εννοεί είναι μια κουταμαρα. Κανείς δε γίνεται ομοφυλόφιλος επειδή βλέπει καποιες σκηνές με γκέι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.762
Πόντοι
6.056
δεν είμαι υπέρ σε τίποτα από αυτά...ούτε καν στο να γαμιουνται δυο ηλίθιοι και να κάνουν ένα δικό τους παιδί που θα πρέπει να ζήσει με πατέρα φασίστα ή μητέρα που βασίζεται στον ποιος την πηδάει για να ζήσει.

Κατάλαβες? δεν διαχωρίζω τους γονείς από το αν είναι γκει ή όχι αλλά από την σοβαρότητα και την ικανότητα τους να μεγαλώσουν ένα παιδί φυσιολογικά.

εγώ θέλω να παίρνουν άδεια για να κάνουν παιδιά....όχι να τα δίνουν για υιοθεσία στον καθένα.
αυτό που λες φαίνεται πολύ αντιδημοκρατικό ,είναι δικτατορία το δικό σου θέλω και δεν είναι σωστό
Διότι αν το βάλουμε σε ψηφοφορία ο κόσμος ,η πλειοψηφία , θα πεί να μην κάνουν παιδιά οι κουμμουνιστές που τα κατάφεραν τόσο καλά
ώστε οι γυναίκες της πρώην ΕΣΣΔ πηδιούνται για μερικά δολάρια -ευρώ -δραχμές -Δήμητρες...
Ας την αφήσουμε λοιπόν αυτήν την σκέψη που έχεις διότι άνετα ο καθένας μπορεί να χαρακτηρίσει τους άλλους ηλίθιους ,φασίστες κτλπ
και έτσι γινόμαστε πιο ζούγκλα από ότι είμαστε, σαν κοινωνία
Το ότι υπάρχουν μαλάκες άντρες κ ψώνια γυναίκες ,ότι υπάρχουνε διαζύγια ,
το ότι υπάρχουν ορφανοτροφεία ,
όλα αυτά δεν αρκούν για να πούμε ότι δυο άνθρωποι του ίδιου φύλλου δικαιούνται ξένο παιδί
Ποιός μας βεβαιώνει ότι ένας γκέι γάμος θα διαρκέσει αιώνια αγάπη και δεν θα καταλήξει σε διαζύγιο ?
Γιατί δεν λέμε να δοθούν επί πλέον κονδύλια με πλήρες κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό στα ορφανοτροφεία ?
Γιατί αγιοποιούμε τους γκέυ ? άνθρωποι δεν είναι ? ποιός είναι σίγουρος ότι στη σχέση τους κάτι δεν θα στραβώσει
και δεν θα αρχίσουνε τα έκτροπα ?
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν οποιοσδήποτε και αν είναι ο σεξ/κός προσανατολισμός του ,ειδικά για λεσβίες πεθαίνω
Αλλά δεν ξέρω ούτε ένα ζευγάρι από τον κύκλο μου που είναι αρκετά πολυπληθής ,να έχει χωρίσει και να μην αγαπά τα παιδιά
Για τον απλούστατο λόγο ότι είναι παιδιά τους .
Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να αγαπήσει το παιδί όσο ο γονιός του ,ας είναι ηλίθιος φασίστας κουμούνι, ούγκανος
Επομένως μέριμνα κ φροντίδα να στηριχτούν τα ζευγάρια με οικογενειακούς συμβούλους , κονδύλια σε ορφανοτροφεία και stop !!!!!!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.888
Πόντοι
5.006
Δεν θα βρίσω σήμερα. Έτσι κι αλλιώς για τον πουτσο είμαστε όλοι μας. Οι φωτογραφίες είναι σημερινές.
Ο δρόμος είναι παράλληλος μιας από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου
Καθημερινά περνάνε εκατοντάδες αυτοκίνητα. Είναι σε αυτή την κατάσταση εδώ και 5 μήνες.
IMG_20230701_204332.jpg

γιατι τι εχει?
μια χαρα ειναι τα κικλιδλώματα..δεν παθαινεις τιποτα...

Και το γνωστό πρόβλημα της Κέρκυρας. Απορώ πως έρχονται ακόμα τουρίστες.
IMG_20230701_093001.jpg

γιατι τι εχει?
τα αφηνουν για τους αστεγους και τα αδεσποτα να βρισκουν τροφη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom