Ρε συ, τρίτη τετραετία βγαίνει το παλικάρι.Ασχετο αλλα βρηκα αυτο το διαμαντακι, πολυ κριμα που δεν ειχε βγει τοτε
EDIT Ειναι υφυπουργος αναπτυξης λεει,ξεροχυνωωωω
Από πότε είναι το βίδεον????
Ρε συ, τρίτη τετραετία βγαίνει το παλικάρι.Ασχετο αλλα βρηκα αυτο το διαμαντακι, πολυ κριμα που δεν ειχε βγει τοτε
τύπωσε την έκφραση ''γαλάζια χύσια'' και κάνε την και αφίσα στο δωμάτιο σουτα γαλάζια χύσια που προανέφερες ηττημένε σύντροφε ?
μη θρηνείς... θα τη κάνουμε τη λαοκρατία που θα πάει ?!!!!
Όντως τώρα??Ασχετο αλλα βρηκα αυτο το διαμαντακι, πολυ κριμα που δεν ειχε βγει τοτε
αυτός είναι σε λούπα ρε τύπε συνεχίζει το βιολί αιωνίως...ειναι στο επόμενο λεβελ , μόλις κερδισεις αυτον βγαινει ο αλλος
εκδηλώνεσαι με πολύ αγάπη συριζούλα μουτύπωσε την έκφραση ''γαλάζια χύσια'' και κάνε την και αφίσα στο δωμάτιο σου
φάινεται σου άρεσε πολύ
αργησες πολυ να τον βρεις ...Ασχετο αλλα βρηκα αυτο το διαμαντακι, πολυ κριμα που δεν ειχε βγει τοτε
Τα ραντεβού θανάτου από τον πρώτο του 24 και μετά....τώρα τον Αύγουστο κλείνω ένα μήνα και από στεπτέμβρη δε θα προλαβαίνω ούτε να κλάσω....Θα σας διαβάσει κανείς και θα νομίζει πως έχετε καμιά αντιπαράθεση ουσίας.
Το θέμα σας λύνεται πολύ απλά με ενα ραντεβού θανάτου.....
Για όλους τους υπόλοιπους:
Δεχόμεθα τα στοιχήματα σας Κύριοι, αποδόσεις ελεύθερες........
τώρα καταλαβαίνεις τι λέμε?Μάλλον θέλει να πει ότι πάνε έμμεσα να το περάσουν ως κανονικότητα...όπως βέβαια τόσα άλλα.
θα μας βάλεις πολλές φορές ακόμα την αηδία σου ρε τύπε?εκδηλώνεσαι με πολύ αγάπη συριζούλα μου
είσαι ομοφοβικός σύντροφε ? αριστερός δεν λες ότι είσαι ? την προπαγάνδα του συριζα δεν παπαγαλίζεις ?θα μας βάλεις πολλές φορές ακόμα την αηδία σου ρε τύπε?
άντε βγες μπροστά να ησυχάσεις και εσύ και εμείς
Δεν νομίζω ότι θα παρασυρθεί. Θυμάσαι μια ελληνική ταινία που ήταν όλοι ομοφυλόφιλοι και οι str8 ήταν ανώμαλοι? Κάτι αντίστοιχο θέλουν να μας περάσουν. Ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι κάτι νορμάλ φυσιολογικό. Εντάξει πες αυτό να το καταλάβω επιλογή τους είναι. Το να αποκτήσουν παιδί ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι...το θεωρείς φυσιολογικό??? Το παιδί το ρώτησαν? Θα έχει 2 μαμάδες η 2 μπαμπάδες και τα άλλα παιδιά από ένα. Πως θα μεγαλώσει??? Ψυχολογία θα έχει?τώρα καταλαβαίνεις τι λέμε?
να είναι ο άλλος στο λύκειο πχ και να του αρέσουν οι γκόμενες...και επειδή έμαθε ότι θα παντρευτεί ο Βαγγέλης με τον μήτσο να το γυρίσει σε όπισθεν....
δεν υπάρχουν αυτά ρε τύπε...εκτός αν τα έχει πει κάποιος σε κάποια μελέτη ψυχολογίας εκεί να το δεχτώ οκ...
Πάτα τον ingore να ησυχάσειςθα μας βάλεις πολλές φορές ακόμα την αηδία σου ρε τύπε?
άντε βγες μπροστά να ησυχάσεις και εσύ και εμείς
για να δεις πόσο υποστηρίζω την ισότητα τύπε από χθες προχθές κάθομαι και μιλάω μαζί σου που είσαι ξεκάθαρα ένα κοθώνι και χάνω την ώρα μου με τις βλακείες που ποστάρεις...που ούτε αστείες είναι αλλά ούτε και έχουν νόημα...είσαι ομοφοβικός σύντροφε ? αριστερός δεν λες ότι είσαι ? την προπαγάνδα του συριζα δεν παπαγαλίζεις ?
γιατί χαλιέσαι κ οργίζεσαι ?
Oi αυξήσεις είναι λογικές αλλά ο ντεμεκ υπερασπιστής των δεξιών κ των επενδύσεων κ ανάπτυξης μέσω της ελεύθερης αγορά ,δεν είπε τίποτα για έλεγχο των δυ κ κρίσεων ..απλώς τους ευχαρίστησε που τον στήριξαν ..
Το τι είναι φυσιολογικό εξαρτάται πως το ορίζεις....αν ρώταγες στην αρχαία Ελλάδα αν είναι φυσιολογικό κάποιος να είναι 120 κιλά και να εργάζεται όλη μέρα καθιστός....θα γέλαγαν μαζί σου...σήμερα όμως τον θεωρείς φυσιολογικό.Δεν νομίζω ότι θα παρασυρθεί. Θυμάσαι μια ελληνική ταινία που ήταν όλοι ομοφυλόφιλοι και οι str8 ήταν ανώμαλοι? Κάτι αντίστοιχο θέλουν να μας περάσουν. Ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι κάτι νορμάλ φυσιολογικό. Εντάξει πες αυτό να το καταλάβω επιλογή τους είναι. Το να αποκτήσουν παιδί ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι...το θεωρείς φυσιολογικό??? Το παιδί το ρώτησαν? Θα έχει 2 μαμάδες η 2 μπαμπάδες και τα άλλα παιδιά από ένα. Πως θα μεγαλώσει??? Ψυχολογία θα έχει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάτα τον ingore να ησυχάσεις
μα γιατί μισείς τον εαυτό σου ?για να δεις πόσο υποστηρίζω την ισότητα τύπε από χθες προχθές κάθομαι και μιλάω μαζί σου που είσαι ξεκάθαρα ένα κοθώνι και χάνω την ώρα μου με τις βλακείες που ποστάρεις...που ούτε αστείες είναι αλλά ούτε και έχουν νόημα...
όμως δεν σε κατατάσσω στην κατηγορία της αμοιβάδας και συνεχίζω να απαντάω....όχι για πολύ ακόμα...
δεν είμαι υπέρ σε τίποτα από αυτά...ούτε καν στο να γαμιουνται δυο ηλίθιοι και να κάνουν ένα δικό τους παιδί που θα πρέπει να ζήσει με πατέρα φασίστα ή μητέρα που βασίζεται στον ποιος την πηδάει για να ζήσει.μα γιατί μισείς τον εαυτό σου ?
τα χαρακτηριστικά σου δεν είναι αριστερά ,λοατκι,λαθρολάγνα ?
Σε είπα κάτι που δεν είσαι ?
τι παθαίνεις και βρίζεις αντί να είσαι περήφανος ?
πάμε παρακάτω...
είσαι υπερ της υιοθεσίας ενός αγοριού από δυό κωλομπαράδες ?
ή ενός κοριτσιού από δυο πλακομουνούδες ?
Μη ξαναβρίσεις σεξιστικά σύντροφε πληζ
Ότι και να εννοεί είναι μια κουταμαρα. Κανείς δε γίνεται ομοφυλόφιλος επειδή βλέπει καποιες σκηνές με γκέι.Μάλλον θέλει να πει ότι πάνε έμμεσα να το περάσουν ως κανονικότητα...όπως βέβαια τόσα άλλα.
αυτό που λες φαίνεται πολύ αντιδημοκρατικό ,είναι δικτατορία το δικό σου θέλω και δεν είναι σωστόδεν είμαι υπέρ σε τίποτα από αυτά...ούτε καν στο να γαμιουνται δυο ηλίθιοι και να κάνουν ένα δικό τους παιδί που θα πρέπει να ζήσει με πατέρα φασίστα ή μητέρα που βασίζεται στον ποιος την πηδάει για να ζήσει.
Κατάλαβες? δεν διαχωρίζω τους γονείς από το αν είναι γκει ή όχι αλλά από την σοβαρότητα και την ικανότητα τους να μεγαλώσουν ένα παιδί φυσιολογικά.
εγώ θέλω να παίρνουν άδεια για να κάνουν παιδιά....όχι να τα δίνουν για υιοθεσία στον καθένα.
Δεν θα βρίσω σήμερα. Έτσι κι αλλιώς για τον πουτσο είμαστε όλοι μας. Οι φωτογραφίες είναι σημερινές.
Ο δρόμος είναι παράλληλος μιας από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου
Καθημερινά περνάνε εκατοντάδες αυτοκίνητα. Είναι σε αυτή την κατάσταση εδώ και 5 μήνες.
Και το γνωστό πρόβλημα της Κέρκυρας. Απορώ πως έρχονται ακόμα τουρίστες.