Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Η αληθεια ειναι οτι ποτέ δεν εχω δει πραξη αρχειοθετησης μηνυσης, χωρις επιβολή εξοδων.
Κάβλωσα !
Γουστάρω !

Κάτι .... είχαμε συζητήσει και παλιά αν θυμάσαι !
Μη γράψεις κάτι δημόσια όμως !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντα επιβαλλονται φιλε

Γουστάρω με τρέλα !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Κάβλωσα !
Γουστάρω !

Κάτι .... είχαμε συζητήσει και παλιά αν θυμάσαι !
Μη γράψεις κάτι δημόσια όμως !

Γουστάρω με τρέλα !
ε δεν αλλαζει κατι ρε Λακη
οτι ισχυε και πριν ισχυει και τώρα , δεν θα σταματησει αυτο το βιολι

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ε δεν αλλαζει κατι ρε Λακη
οτι ισχυε και πριν ισχυει και τώρα , δεν θα σταματησει αυτο το βιολι
Ξέρεις πότε θα αλλάξει?
Αν αρχισουν να πεφτουν τιποτα αυτεπαγγελτες διωξεις για ψευδη καταμηνυση, αυτοματα με την αρχειοθετηση. Αλλά όση δικαστική ενεργεια γλυτωνουμε με τις αρχειοθετησεις, θα την φαμε στη μαπα με τις δικες για ψευδη καταμηνυση

Ας πάνε τα .... έξοδα .... Χ 10 .....
Να δούμε .... αν θα αλλάξει !
Δεν διαφωνω καθολου

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Πολύ γαμάτο μέτρο !

Πότε έγινε αυτό ;;;;;

Να κολώνει ο κάθε σκατάς, ανώμαλος, ψυχάκιας, σκουπίδι , ψώνιο ... να κάνει μηνύσεις για πλάκα !

Μη μου πεις ότι .... σας κόβει μεροκάματα !
Βασικά μια μήνυση έχει η 100 η 150 παράβολο. Οπότε για χαβαλε δεν νομίζω ότι γίνονται μηνύσεις πλέον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να πω για την ιστορια οτι τα εξοδα ειχαν αυξηθει πολυ επι ΓΑΠ το 2011 και μειωθηκαν επι Συριζα το 2017

Βασικά μια μήνυση έχει η 100 η 150 παράβολο. Οπότε για χαβαλε δεν νομίζω ότι γίνονται μηνύσεις πλέον
Εγινε 100 επι Παπαδημου και μετα 50 επι Συριζα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Kαι να σας πω και ενα μυστικο
Αν το αδικημα ειναι αυτεπαγγελτως διωκομενο, κάνεις απλως μια καταθεση στην αστυνομια οτι επιθυμεις την διωξη για το αδικημα και δεν σου ζητανε παραβολο.
Παραβολο θελει μονο στα κατ' εγκληση διωκομενα

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.895
Πόντοι
456
Εσύ είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει επι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ?
Καθολου αλλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν παλιοτερα ,κατι θυμαμαι οτι ηταν αναγκαιο μετρο για να μπορεσουν να πουλησει αργοτερα το υπερταμειο το ποσοστο του πισω σε ιδιωτες.
Μπορει να θυμαμαι λαθος.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Καθολου αλλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν παλιοτερα ,κατι θυμαμαι οτι ηταν αναγκαιο μετρο για να μπορεσουν να πουλησει αργοτερα το υπερταμειο το ποσοστο του πισω σε ιδιωτες.
Μπορει να θυμαμαι λαθος.
Βουηξε ο τόπος και αν λέω αν θυμάμαι καλά ο Άλεξ το υπερασπίστηκε λέγοντας πως εάν δεν έχουν ασυλία οι τραπεζίτες κτλπ δεν θα έδιναν δάνεια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
εντάξει δεν γίνεται να περνάει ο κόσμος εξετάσεις , ποιός δηλαδή θα κρίνει ?
φαντάζεσαι ο εξεταστής να είναι χωρισμένος ? διότι κακά τα ψέμματα και ο χωρισμός είναι χτύπημα στο παιδί όσο ειρηνικά κι αν γίνει
Δεν γίνονται αυτά τα πράματα , οδηγούν σε αλλόκοτες καταστάσεις ,ανελεύθερες
Όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους δεν μπαίνουνε στην ίδια ζυγαριά με τους ετερο
Οι ετερό έχουν το δικό τους παιδί, το δικό τους σπλάχνο,
οι ομο μπορούν να πάρουν κάποιο ζωάκι συντροφιάς
Η λεσβία μπορεί να κάνει εξωσωματική να αποκτήσει το δικό της παιδί χωρίς επαφή με το ανδρικό μόριο,
είναι αφύσικο να θέλει ξένο παιδί , φαντάσου να θέλει κοριτσάκι
όλοι οι άνθρωποι είναι στην ίδια μοίρα με όλους τους υπόλοιπους αρκεί να μην κάνουν κακό στον άλλον.

Όπως υπάρχουν εξεταστές για το αν μπορείς να οδηγήσεις ή αν είσαι ικανός να γίνεις δ.υ ή πυροσβέστης έτσι θα έπρεπε να υπάρχουν και για το αν ο κάθε τρίβλακας που πίνει μπύρες από το πρωί μέχρι το βράδυ μπορεί να κάνει παιδί και μετά να το σπάει στο ξύλο επειδή τον ενοχλεί από τις μαύρες του.

Αν δεν είναι λεσβία και θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί επιτρέπεται επειδή είναι κανονική?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Ρε παικτη αν εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα σε μια δεδομενα λεσβια και καποιον που ενδεχεται να ειναι παιδεραστης δεν ειναι συγκρισιμο.
Δεν είπα αυτό...ο άλλος είπε από πάνω τι γίνεται αν μια λεσβία υιοθετήσει ένα κοριτσάκι και θα το προσέχει. Και εξηγώ το ότι είναι λεσβία σημαίνει ότι θα είναι ανώμαλη? Ο πατέρας του κοριτσιού (ο βιολογικός) δεν θα μπορούσε να είναι επίσης ανώμαλος? Τι διαφορά έχει το ένα με το άλλο?

Με λίγα λόγια ο τύπος κρίνει ότι επειδή είναι λεσβία θα έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ανώμαλη..ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση...μη σου πω ότι στατιστικά περισσότεροι οι ίδιοι οι φυσικοί γονείς βγαίνουν ανώμαλοι.

Για να μη σου πω ότι για να υιοθετήσεις ένα παιδί περνάς από 100 τεστ και εξετάσεις ενώ για να κάνει ένα παιδί κάνει ο καθένας..τρελός, στραβός, ανώμαλος και δεν τον ελέγχει κανένας....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Θα μπορούσε να υπάρχει σαν προληπτικό τεστ. Να ξέρουν οι ίδιοι οι υποψήφιοι γονείς.
Ναι απλά δεν είναι και εύκολο να γίνει αυτό...διότι η ψυχολογία είναι μυστήρια επιστήμη...

σίγουρα όμως περιπτώσεις όπως πρεζάκια και αλκοολικοί και τρελοί και φασιστές και γενικά κακοποιητές θα πιαστούν σε ένα καλό ποσοστό.

Δεν λέω κάτι καινούριο απλά να εφαρμόζεται ότι και για την διαδικασία της υιοθεσίας..

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
όλοι οι άνθρωποι είναι στην ίδια μοίρα με όλους τους υπόλοιπους αρκεί να μην κάνουν κακό στον άλλον.

Όπως υπάρχουν εξεταστές για το αν μπορείς να οδηγήσεις ή αν είσαι ικανός να γίνεις δ.υ ή πυροσβέστης έτσι θα έπρεπε να υπάρχουν και για το αν ο κάθε τρίβλακας που πίνει μπύρες από το πρωί μέχρι το βράδυ μπορεί να κάνει παιδί και μετά να το σπάει στο ξύλο επειδή τον ενοχλεί από τις μαύρες του.

Αν δεν είναι λεσβία και θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί επιτρέπεται επειδή είναι κανονική?
δε ξέρω τύπε μου ,τρίβλακες υπάρχουνε πολλοί και διάφοροι
αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε δικαίωμα να βλέπουμε τα ξένα παιδιά σαν αντικείμενα αρρωστημένου πάθους

στο ερώτημα σου ,απάντησα χτες ..
αν είναι λεσβία μπορεί με εξωσωματική να αποκτήσει το δικό της παιδί
Το ίδιο η νορμάλ με την λεσβία, η επιστήμη έχει προοδεύσει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
δε ξέρω τύπε μου ,τρίβλακες υπάρχουνε πολλοί και διάφοροι
αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε δικαίωμα να βλέπουμε τα ξένα παιδιά σαν αντικείμενα αρρωστημένου πάθους

στο ερώτημα σου ,απάντησα χτες ..
αν είναι λεσβία μπορεί με εξωσωματική να αποκτήσει το δικό της παιδί
Το ίδιο η νορμάλ με την μη λεσβία, η επιστήμη έχει προοδεύσει
άρα με λίγα λόγια για να βγάλουμε και κάποιο συμπέρασμα θεωρείς ότι οι γκέι έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι αρρωστημένοι ανώμαλοι

και ότι γενικά είσαι κατα της υιοθεσίας είτε από στρειτ είτε από γκει ανθρώπους....άρα τα παιδάκια που βρίσκονται στα ιδρύματα να τα αφήσουμε εκεί να τα κακοποιούν οι υπάλληλοι των ιδρυμάτων?

και όσοι βιολογικά δεν μπορούν να κάνουν παιδιά too bad...εμείς που ειμαστε κανονικοι και μπορουμε σας δειχνουμε την πορτα?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
άρα με λίγα λόγια για να βγάλουμε και κάποιο συμπέρασμα θεωρείς ότι οι γκέι έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι αρρωστημένοι ανώμαλοι

και ότι γενικά είσαι κατα της υιοθεσίας είτε από στρειτ είτε από γκει ανθρώπους....άρα τα παιδάκια που βρίσκονται στα ιδρύματα να τα αφήσουμε εκεί να τα κακοποιούν οι υπάλληλοι των ιδρυμάτων?

και όσοι βιολογικά δεν μπορούν να κάνουν παιδιά too bad...εμείς που ειμαστε κανονικοι και μπορουμε σας δειχνουμε την πορτα?
τύπε για να δικαιολογήσεις μια θλιβερή μειοψηφία που ακολουθεί την woke ατζέντα,
παρουσιάζεις όλους τους φυσιολογικούς πατεράδες κ μητέρες σαν εν δυνάμει κωλομπαράδες-λεσβίες
Και τα παιδάκια όλα σαν κακοποιημένα... μας λες ότι και στα ορφανοτροφεία οι υπάλληλοι είναι ανώμαλοι
Δεν ξέρω που βλέπεις τόση ανωμαλία στην φυσιολογική οικογένεια
Σόρυ αλλά κάπου δεν βγαίνει αυτό το αφήγημα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
τύπε για να δικαιολογήσεις μια θλιβερή μειοψηφία που ακολουθεί την woke ατζέντα,
παρουσιάζεις όλους τους φυσιολογικούς πατεράδες κ μητέρες σαν εν δυνάμει κωλομπαράδες-λεσβίες
Και τα παιδάκια όλα σαν κακοποιημένα... μας λες ότι και στα ορφανοτροφεία οι υπάλληλοι είναι ανώμαλοι
Δεν ξέρω που βλέπεις τόση ανωμαλία στην φυσιολογική οικογένεια
Σόρυ αλλά κάπου δεν βγαίνει αυτό το αφήγημα
μπα τύπε..εγώ λέω αυτά που βλέπουμε στον κόσμο κάθε μέρα...μόνο τα τελευταία 2 χρόνια έχεις ακούσει για ζωώδη πράγματα και κακοποιήσεις. Εσύ γενικεύεις...εγώ λέω ότι το αν θα είναι κάποιος καλός γονιός η όχι εξαρτάται από τον άνθρωπο και όχι από το αν είναι γκέι η στρειτ.

Εσύ ασχολείσαι περισσότερο με την μειοψηφία...εμένα δεν με απασχολεί καν αρκεί να μιλάμε για τα όρια του νόμιμου και του φυσιολογικού.

Εσύ δεν ξέρεις τι γίνεται στα ιδρύματα χρειάζεται να στο πω εγώ? Δεν έχεις ακούσει ποτέ για τις συνθήκες εκεί?

Βασικά δεν θα βγάλουμε άκρη...θεωρώ ότι απλά έχεις βρει αυτή την κοινωνική ομάδα για να ''μάχεσαι'' και να νομίζεις ότι είσαι κάτι διαφορετικό...ενώ στην πραγματικότητα είναι το ίδιο σα να λες ότι εσένα σου αρέσει η κόκα κόλα και σε αυτούς η σπραιτ...τόση διαφορά έχετε...χεστηκαμε όλοι για το τι κάνει ο καθένας στην ζωή του κοινώς...

Δεν είπα ότι 9 στις 10 οικογεννειες κακοποιούν τα παιδιά τους...πάλι δεν καταλαβαίνεις...είπα ότι όταν θα υπάρχει κακοποίηση δεν θα έχει να κάνει με τον προσανατολισμό των γονιών.

Τώρα εσύ εντάξει μπορείς να συνεχίσεις να βλέπεις εχθρούς όπως και αυτοί στο θρεντ με τις ελεεινιδες που νομίζουν ότι οι γυναίκες προσπαθούν να καταλάβουν τον κόσμο και να μας υποτάξουν.

Σε καλή μεριά τι να σου πω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom