tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.390
- Πόντοι
- 3.656
Αααααααα το μεταφράζω .........Απο την θεσπιση του Κωδικα, το 1950
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ δηλαδή .......... οκ !
Αααααααα το μεταφράζω .........Απο την θεσπιση του Κωδικα, το 1950
Πάντα επιβαλλονται φιλεΑααααααα το μεταφράζω .........
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ δηλαδή .......... οκ !
Κάβλωσα !Η αληθεια ειναι οτι ποτέ δεν εχω δει πραξη αρχειοθετησης μηνυσης, χωρις επιβολή εξοδων.
Πάντα επιβαλλονται φιλε
Ναι φιλε θυμαμαι.Κάβλωσα !
Γουστάρω !
Κάτι .... είχαμε συζητήσει και παλιά αν θυμάσαι !
Μη γράψεις κάτι δημόσια όμως !
ε δεν αλλαζει κατι ρε ΛακηΚάβλωσα !
Γουστάρω !
Κάτι .... είχαμε συζητήσει και παλιά αν θυμάσαι !
Μη γράψεις κάτι δημόσια όμως !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γουστάρω με τρέλα !
ε δεν αλλαζει κατι ρε Λακη
οτι ισχυε και πριν ισχυει και τώρα , δεν θα σταματησει αυτο το βιολι
Ξέρεις πότε θα αλλάξει?ε δεν αλλαζει κατι ρε Λακη
οτι ισχυε και πριν ισχυει και τώρα , δεν θα σταματησει αυτο το βιολι
Δεν διαφωνω καθολουΑς πάνε τα .... έξοδα .... Χ 10 .....
Να δούμε .... αν θα αλλάξει !
Βασικά μια μήνυση έχει η 100 η 150 παράβολο. Οπότε για χαβαλε δεν νομίζω ότι γίνονται μηνύσεις πλέονΠολύ γαμάτο μέτρο !
Πότε έγινε αυτό ;;;;;
Να κολώνει ο κάθε σκατάς, ανώμαλος, ψυχάκιας, σκουπίδι , ψώνιο ... να κάνει μηνύσεις για πλάκα !
Μη μου πεις ότι .... σας κόβει μεροκάματα !
Εγινε 100 επι Παπαδημου και μετα 50 επι ΣυριζαΒασικά μια μήνυση έχει η 100 η 150 παράβολο. Οπότε για χαβαλε δεν νομίζω ότι γίνονται μηνύσεις πλέον
Καθολου αλλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν παλιοτερα ,κατι θυμαμαι οτι ηταν αναγκαιο μετρο για να μπορεσουν να πουλησει αργοτερα το υπερταμειο το ποσοστο του πισω σε ιδιωτες.Εσύ είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει επι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ?
Βουηξε ο τόπος και αν λέω αν θυμάμαι καλά ο Άλεξ το υπερασπίστηκε λέγοντας πως εάν δεν έχουν ασυλία οι τραπεζίτες κτλπ δεν θα έδιναν δάνεια.Καθολου αλλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν παλιοτερα ,κατι θυμαμαι οτι ηταν αναγκαιο μετρο για να μπορεσουν να πουλησει αργοτερα το υπερταμειο το ποσοστο του πισω σε ιδιωτες.
Μπορει να θυμαμαι λαθος.
όλοι οι άνθρωποι είναι στην ίδια μοίρα με όλους τους υπόλοιπους αρκεί να μην κάνουν κακό στον άλλον.εντάξει δεν γίνεται να περνάει ο κόσμος εξετάσεις , ποιός δηλαδή θα κρίνει ?
φαντάζεσαι ο εξεταστής να είναι χωρισμένος ? διότι κακά τα ψέμματα και ο χωρισμός είναι χτύπημα στο παιδί όσο ειρηνικά κι αν γίνει
Δεν γίνονται αυτά τα πράματα , οδηγούν σε αλλόκοτες καταστάσεις ,ανελεύθερες
Όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους δεν μπαίνουνε στην ίδια ζυγαριά με τους ετερο
Οι ετερό έχουν το δικό τους παιδί, το δικό τους σπλάχνο,
οι ομο μπορούν να πάρουν κάποιο ζωάκι συντροφιάς
Η λεσβία μπορεί να κάνει εξωσωματική να αποκτήσει το δικό της παιδί χωρίς επαφή με το ανδρικό μόριο,
είναι αφύσικο να θέλει ξένο παιδί , φαντάσου να θέλει κοριτσάκι
Δεν είπα αυτό...ο άλλος είπε από πάνω τι γίνεται αν μια λεσβία υιοθετήσει ένα κοριτσάκι και θα το προσέχει. Και εξηγώ το ότι είναι λεσβία σημαίνει ότι θα είναι ανώμαλη? Ο πατέρας του κοριτσιού (ο βιολογικός) δεν θα μπορούσε να είναι επίσης ανώμαλος? Τι διαφορά έχει το ένα με το άλλο?Ρε παικτη αν εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα σε μια δεδομενα λεσβια και καποιον που ενδεχεται να ειναι παιδεραστης δεν ειναι συγκρισιμο.
Ναι απλά δεν είναι και εύκολο να γίνει αυτό...διότι η ψυχολογία είναι μυστήρια επιστήμη...Θα μπορούσε να υπάρχει σαν προληπτικό τεστ. Να ξέρουν οι ίδιοι οι υποψήφιοι γονείς.
δε ξέρω τύπε μου ,τρίβλακες υπάρχουνε πολλοί και διάφοροιόλοι οι άνθρωποι είναι στην ίδια μοίρα με όλους τους υπόλοιπους αρκεί να μην κάνουν κακό στον άλλον.
Όπως υπάρχουν εξεταστές για το αν μπορείς να οδηγήσεις ή αν είσαι ικανός να γίνεις δ.υ ή πυροσβέστης έτσι θα έπρεπε να υπάρχουν και για το αν ο κάθε τρίβλακας που πίνει μπύρες από το πρωί μέχρι το βράδυ μπορεί να κάνει παιδί και μετά να το σπάει στο ξύλο επειδή τον ενοχλεί από τις μαύρες του.
Αν δεν είναι λεσβία και θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί επιτρέπεται επειδή είναι κανονική?
άρα με λίγα λόγια για να βγάλουμε και κάποιο συμπέρασμα θεωρείς ότι οι γκέι έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι αρρωστημένοι ανώμαλοιδε ξέρω τύπε μου ,τρίβλακες υπάρχουνε πολλοί και διάφοροι
αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε δικαίωμα να βλέπουμε τα ξένα παιδιά σαν αντικείμενα αρρωστημένου πάθους
στο ερώτημα σου ,απάντησα χτες ..
αν είναι λεσβία μπορεί με εξωσωματική να αποκτήσει το δικό της παιδί
Το ίδιο η νορμάλ με την μη λεσβία, η επιστήμη έχει προοδεύσει
τύπε για να δικαιολογήσεις μια θλιβερή μειοψηφία που ακολουθεί την woke ατζέντα,άρα με λίγα λόγια για να βγάλουμε και κάποιο συμπέρασμα θεωρείς ότι οι γκέι έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι αρρωστημένοι ανώμαλοι
και ότι γενικά είσαι κατα της υιοθεσίας είτε από στρειτ είτε από γκει ανθρώπους....άρα τα παιδάκια που βρίσκονται στα ιδρύματα να τα αφήσουμε εκεί να τα κακοποιούν οι υπάλληλοι των ιδρυμάτων?
και όσοι βιολογικά δεν μπορούν να κάνουν παιδιά too bad...εμείς που ειμαστε κανονικοι και μπορουμε σας δειχνουμε την πορτα?
μπα τύπε..εγώ λέω αυτά που βλέπουμε στον κόσμο κάθε μέρα...μόνο τα τελευταία 2 χρόνια έχεις ακούσει για ζωώδη πράγματα και κακοποιήσεις. Εσύ γενικεύεις...εγώ λέω ότι το αν θα είναι κάποιος καλός γονιός η όχι εξαρτάται από τον άνθρωπο και όχι από το αν είναι γκέι η στρειτ.τύπε για να δικαιολογήσεις μια θλιβερή μειοψηφία που ακολουθεί την woke ατζέντα,
παρουσιάζεις όλους τους φυσιολογικούς πατεράδες κ μητέρες σαν εν δυνάμει κωλομπαράδες-λεσβίες
Και τα παιδάκια όλα σαν κακοποιημένα... μας λες ότι και στα ορφανοτροφεία οι υπάλληλοι είναι ανώμαλοι
Δεν ξέρω που βλέπεις τόση ανωμαλία στην φυσιολογική οικογένεια
Σόρυ αλλά κάπου δεν βγαίνει αυτό το αφήγημα