άλλο θέμα οι ελληνίδες, οι γυναίκες γενικότερα ... και εκεί υπάρχει φανατισμός από την πλευρά των ανδρώνμπα τύπε..εγώ λέω αυτά που βλέπουμε στον κόσμο κάθε μέρα...μόνο τα τελευταία 2 χρόνια έχεις ακούσει για ζωώδη πράγματα και κακοποιήσεις. Εσύ γενικεύεις...εγώ λέω ότι το αν θα είναι κάποιος καλός γονιός η όχι εξαρτάται από τον άνθρωπο και όχι από το αν είναι γκέι η στρειτ.
Εσύ ασχολείσαι περισσότερο με την μειοψηφία...εμένα δεν με απασχολεί καν αρκεί να μιλάμε για τα όρια του νόμιμου και του φυσιολογικού.
Εσύ δεν ξέρεις τι γίνεται στα ιδρύματα χρειάζεται να στο πω εγώ? Δεν έχεις ακούσει ποτέ για τις συνθήκες εκεί?
Βασικά δεν θα βγάλουμε άκρη...θεωρώ ότι απλά έχεις βρει αυτή την κοινωνική ομάδα για να ''μάχεσαι'' και να νομίζεις ότι είσαι κάτι διαφορετικό...ενώ στην πραγματικότητα είναι το ίδιο σα να λες ότι εσένα σου αρέσει η κόκα κόλα και σε αυτούς η σπραιτ...τόση διαφορά έχετε...χεστηκαμε όλοι για το τι κάνει ο καθένας στην ζωή του κοινώς...
Δεν είπα ότι 9 στις 10 οικογεννειες κακοποιούν τα παιδιά τους...πάλι δεν καταλαβαίνεις...είπα ότι όταν θα υπάρχει κακοποίηση δεν θα έχει να κάνει με τον προσανατολισμό των γονιών.
Τώρα εσύ εντάξει μπορείς να συνεχίσεις να βλέπεις εχθρούς όπως και αυτοί στο θρεντ με τις ελεεινιδες που νομίζουν ότι οι γυναίκες προσπαθούν να καταλάβουν τον κόσμο και να μας υποτάξουν.
Σε καλή μεριά τι να σου πω
και φυσικά δεν συμφωνώ ότι φταίνε μόνον οι γυναίκες
Γενικά στα @@ μου αν κάποιος αδυνατεί να βγάλει γκόμενα και του γυρίζει σε "ανδροκρατία" , είναι κάτι αστείο και παροδικό..
μόλις βγάλει γκόμενα, τα ξέχασε όλα ,θα γίνει ο πρώτος κ καλύτερος μουνόδουλος
Τα παιδιά ρε συ είναι άλλο πράμα ,σοβαρό κ πως να στο πω , εντελώς ανήθικο κ ζωώδες να γίνονται παιχνίδια σε βάρος ανυπεράσπιστων πλασμάτων