Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
μπα τύπε..εγώ λέω αυτά που βλέπουμε στον κόσμο κάθε μέρα...μόνο τα τελευταία 2 χρόνια έχεις ακούσει για ζωώδη πράγματα και κακοποιήσεις. Εσύ γενικεύεις...εγώ λέω ότι το αν θα είναι κάποιος καλός γονιός η όχι εξαρτάται από τον άνθρωπο και όχι από το αν είναι γκέι η στρειτ.

Εσύ ασχολείσαι περισσότερο με την μειοψηφία...εμένα δεν με απασχολεί καν αρκεί να μιλάμε για τα όρια του νόμιμου και του φυσιολογικού.

Εσύ δεν ξέρεις τι γίνεται στα ιδρύματα χρειάζεται να στο πω εγώ? Δεν έχεις ακούσει ποτέ για τις συνθήκες εκεί?

Βασικά δεν θα βγάλουμε άκρη...θεωρώ ότι απλά έχεις βρει αυτή την κοινωνική ομάδα για να ''μάχεσαι'' και να νομίζεις ότι είσαι κάτι διαφορετικό...ενώ στην πραγματικότητα είναι το ίδιο σα να λες ότι εσένα σου αρέσει η κόκα κόλα και σε αυτούς η σπραιτ...τόση διαφορά έχετε...χεστηκαμε όλοι για το τι κάνει ο καθένας στην ζωή του κοινώς...

Δεν είπα ότι 9 στις 10 οικογεννειες κακοποιούν τα παιδιά τους...πάλι δεν καταλαβαίνεις...είπα ότι όταν θα υπάρχει κακοποίηση δεν θα έχει να κάνει με τον προσανατολισμό των γονιών.

Τώρα εσύ εντάξει μπορείς να συνεχίσεις να βλέπεις εχθρούς όπως και αυτοί στο θρεντ με τις ελεεινιδες που νομίζουν ότι οι γυναίκες προσπαθούν να καταλάβουν τον κόσμο και να μας υποτάξουν.

Σε καλή μεριά τι να σου πω
άλλο θέμα οι ελληνίδες, οι γυναίκες γενικότερα ... και εκεί υπάρχει φανατισμός από την πλευρά των ανδρών
και φυσικά δεν συμφωνώ ότι φταίνε μόνον οι γυναίκες
Γενικά στα @@ μου αν κάποιος αδυνατεί να βγάλει γκόμενα και του γυρίζει σε "ανδροκρατία" , είναι κάτι αστείο και παροδικό..
μόλις βγάλει γκόμενα, τα ξέχασε όλα ,θα γίνει ο πρώτος κ καλύτερος μουνόδουλος :2funny:

Τα παιδιά ρε συ είναι άλλο πράμα ,σοβαρό κ πως να στο πω , εντελώς ανήθικο κ ζωώδες να γίνονται παιχνίδια σε βάρος ανυπεράσπιστων πλασμάτων

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
άλλο θέμα οι ελληνίδες, οι γυναίκες γενικότερα ... και εκεί υπάρχει φανατισμός από την πλευρά των ανδρών
και φυσικά δεν συμφωνώ ότι φταίνε μόνον οι γυναίκες
Γενικά στα @@ μου αν κάποιος αδυνατεί να βγάλει γκόμενα και του γυρίζει σε "ανδροκρατία" , είναι κάτι αστείο και παροδικό..
μόλις βγάλει γκόμενα, τα ξέχασε όλα ,θα γίνει ο πρώτος κ καλύτερος μουνόδουλος :2funny:

Τα παιδιά ρε συ είναι άλλο πράμα ,σοβαρό κ πως να στο πω , εντελώς ανήθικο κ ζωώδες να γίνονται παιχνίδια σε βάρος ανυπεράσπιστων πλασμάτων
είπα εγώ το αντίθετο? τόση ώρα δεν σου λέω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν έλεγχοι και για τις γεννήσεις για να εξασφαλίζεται ότι αυτός που θα κάνει παιδί δεν θα είναι ακατάλληλος για γονέας?

απλά εσύ παίρνεις ως δεδομένο ότι οι γκέι άνθρωπο ΔΕΝ κάνουν για γονείς εξαρχής..ενω εγώ σου λέω ότι δεν παίζει ρόλο αν είναι ένας σοβαρός άνθρωπος. Δεν σου μιλάω για καταστάσεις τύπου καρναβάλια προφανώς.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
είπα εγώ το αντίθετο? τόση ώρα δεν σου λέω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν έλεγχοι και για τις γεννήσεις για να εξασφαλίζεται ότι αυτός που θα κάνει παιδί δεν θα είναι ακατάλληλος για γονέας?

απλά εσύ παίρνεις ως δεδομένο ότι οι γκέι άνθρωπο ΔΕΝ κάνουν για γονείς εξαρχής..ενω εγώ σου λέω ότι δεν παίζει ρόλο αν είναι ένας σοβαρός άνθρωπος. Δεν σου μιλάω για καταστάσεις τύπου καρναβάλια προφανώς.
στο πρώτο συμφωνούμε, αλλά ΔΕΝ γίνεται ,είναι ανέφικτο !!!!!!!!!
Παντρεύεται ένα νέο ζευγάρι ,ας πούμε 28 άντρας- 23 γυναίκα και κάνουνε παιδί ...
κολυμπώντας θα μάθουνε... θα κάνουνε λάθη ,θα κάνουνε μαλακίες ,το θέμα είναι να μην πνιγούνε ..και πληρώνει ψυχολογικά κ το παιδί...
Εδώ σε πιο απλά πράγματα γίνονται λάθη , στην διαχείρηση ενός μαγαζιού.. μπορεί να υπάρχει η θέληση αλλά παίζουν και χίλιοι άλλοι
αστάθμητοι παράγοντες..

στο δεύτερο είμαι κάθετα ΟΧΙ ..
μπορούν οι γκέι γυναίκες να κάνουνε δικό τους παιδί και να το αναθρέψουν όπως θέλουν,δικαίωμα τους κ μπράβο τους ,
δεν μας πέφτει λόγος . Ίσως να γίνει το παιδάκι κ χρήσιμο στη κοινωνία, να σπουδάσει ,να γίνει κάτι ωραίο

Αλλά ξένο παιδί, όχι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
στο πρώτο συμφωνούμε, αλλά ΔΕΝ γίνεται ,είναι ανέφικτο !!!!!!!!!
Παντρεύεται ένα νέο ζευγάρι ,ας πούμε 28 άντρας- 23 γυναίκα και κάνουνε παιδί ...
κολυμπώντας θα μάθουνε... θα κάνουνε λάθη ,θα κάνουνε μαλακίες ,το θέμα είναι να μην πνιγούνε ..και πληρώνει ψυχολογικά κ το παιδί...
Εδώ σε πιο απλά πράγματα γίνονται λάθη , στην διαχείρηση ενός μαγαζιού.. μπορεί να υπάρχει η θέληση αλλά παίζουν και χίλιοι άλλοι
αστάθμητοι παράγοντες..

στο δεύτερο είμαι κάθετα ΟΧΙ ..
μπορούν οι γκέι γυναίκες να κάνουνε δικό τους παιδί και να το αναθρέψουν όπως θέλουν,δικαίωμα τους κ μπράβο τους ,
δεν μας πέφτει λόγος . Ίσως να γίνει το παιδάκι κ χρήσιμο στη κοινωνία, να σπουδάσει ,να γίνει κάτι ωραίο

Αλλά ξένο παιδί, όχι
οκ διαφωνούμε θεωρώ ότι έχεις ιδεοληψίες ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη του.

Δεν μιλάω για ένα ζευγάρι φυσιολογικών ανθρώπων...αλλά υπάρχουν red flags...όταν ο άλλος πίνει μπάφους κάθε μέρα στα 30 του και η ζωή του είναι ξύλο και ολυμπιακός...ή όταν δείχνει δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς...ή δείγματα εξάρτησης σε ουσίες αλκοολ κτλπ...ή ακόμα και δείγματα ρατσισμού...δεν θα έπρεπε να μπορεί έτσι αβαβά να κάνει παιδιά.

Διότι τι είναι χειρώτερο ένα παιδί να βλέπει τον πατέρα του να πίνει τσιγάρα και το σπάει στο ξύλο...ή τη μάνα του να φέρνει καινούριο γκόμενο κάθε μέρα στο σπίτι....ή ένα παιδί με ένα γονέα γκέι αλλά κατά τα άλλα σοβαρό άνθρωπο?

αυτά που λες για ξένα και δικά τους παιδιά είναι ακραία...αν ο άλλος δεν μπορεί να κάνει παιδί δεν μπορείς να του απαγορεύσεις να υιοθετήσει ενώ υπάρχουν πεταμένα παιδάκια στα ιδρύματα. Δεν έχεις κανένα επιχείρημα πάνω σε αυτό πέρα από το ότι δεν σου αρέσει.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.692
Πόντοι
506
Mια χαρα το παίζει ο μητσοτακης το παιχνίδι.
Θελει να γινει αυτό που ηθελε ο τσιπρας και απετυχε γιατί ηταν ηλιθιος και κομπλεξικος.
Πρωθυπουργος ολων των ελληνων.
Γιατι κακα τα ψεματα μπορει καποιοι να μην γουσταρουν γαμους γκειδων αλλα αυτο δεν ειναι παράγοντας να μην ξαναψηφίσουν νεα δημοκρατια. Αμα τσιμπήσουν οι δυ τις αυξήσεις, οι ελευθεροι επαγγελματίες καμία φοροπαλλαγη , οι συνταξιούχοι κανα δώρο, ολα οκ. Στο κατω κατω οποιος δε γουσταρει να βλεπει άνδρες χερι χερι στο δρόμο ασ γυρίσει το κεφάλι απο την αλλη

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Αλογα γατες σκυλια ρομά λαθρο προστατευονται απ το κρατος δικαιου . Οι ελληνες σε διωγμό.
Ολη η Ελλαδα ασχολειται με αυτο το άλογο
Ημαρτον δηλαδη
Εφαγε το προστιμο , ενω ηταν ταισμενο οπως λενε κατι εξετασεις που του εκαναν και το προσεχε , αλλα πέθανε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Ημαρτον δηλαδη
Εφαγε το προστιμο , ενω ηταν ταισμενο οπως λενε κατι εξετασεις που του εκαναν και το προσεχε , αλλα πέθανε
F0eDNzXXgAYUI7o.jpg

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.850
Πόντοι
216
Kαι να σας πω και ενα μυστικο
Αν το αδικημα ειναι αυτεπαγγελτως διωκομενο, κάνεις απλως μια καταθεση στην αστυνομια οτι επιθυμεις την διωξη για το αδικημα και δεν σου ζητανε παραβολο.
Παραβολο θελει μονο στα κατ' εγκληση διωκομενα
θα χάσουμε τη δουλειά μας ρε!!!
πλακα κανω

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.488
Πόντοι
34.538
Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!

:jerking:

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑς.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Mια χαρα το παίζει ο μητσοτακης το παιχνίδι.
Θελει να γινει αυτό που ηθελε ο τσιπρας και απετυχε γιατί ηταν ηλιθιος και κομπλεξικος.
Πρωθυπουργος ολων των ελληνων.
Γιατι κακα τα ψεματα μπορει καποιοι να μην γουσταρουν γαμους γκειδων αλλα αυτο δεν ειναι παράγοντας να μην ξαναψηφίσουν νεα δημοκρατια. Αμα τσιμπήσουν οι δυ τις αυξήσεις, οι ελευθεροι επαγγελματίες καμία φοροπαλλαγη , οι συνταξιούχοι κανα δώρο, ολα οκ. Στο κατω κατω οποιος δε γουσταρει να βλεπει άνδρες χερι χερι στο δρόμο ασ γυρίσει το κεφάλι απο την αλλη
Εμεις της παλαιας εποχης βλεπαμε πουστρακια μονο στο κολονακι να περπατανε χερακι χερακι, κανεις δεν εδινε σημασια.
Τώρα πια το γκεϊλικι εγινε κινημα . Μαλακιες, σε δουλεια να βρισκομαστε

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Ημαρτον δηλαδη
Βίγκαν ηταν το αλογο;
Η Εριετα Λάτση τι λεει;

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.850
Πόντοι
216
Η μονη διαφοροποιηση που μπορω να φανταστω οτι θελει να κανει, ειναι να επιβαλλει τα εξοδα υποχρεωτικα, ενω τωρα εναποκειται στην κριση του εισαγγελεα αν υπηρχε δολος για υποβολη ψευδους μηνυσεως. Και παλι ομως, μαλακίες.
πιθανόν να θέλει να κάνει καμία ρύθμιση για να αντιμετωπίσει φαινόμενα Δημητρά, του στυλ, αν υποβληθούν άνω των δύο αβάσιμων μηνύσεων κατά ίδιου προσώπου ή σχετικά με το ίδιο αδίκημα, διπλασιάζονται τα δικαστικά έξοδα.

Πάντως δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος γαι τον Φλωρίδη. Συνάδελφος είναι, ξέρει το χώρο. Αν του πεις ότι έχει πρόβλημα το Εφετείο με τα υπό παραγραφή πλημμελήματα, θα καταλάβει τι του λες. Όχι σαν τον Τσιάρα, που τον ένοιαζε πρώτα μη χάσει τα πρωτεία και τον υποτιμήσει κανένας επειδή είναι άσχετος με το χώρο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.762
Πόντοι
2.356
Ημαρτον δηλαδη
Eνταξει, ο μαλακας ο καραγωγέας το ξέκανε επί τούτου το ζωντανό. Με απαγορευτικό κυκλοφορίας από τη μία έως τις πέντε και το κουλάντριζε στην ανηφόρα φορτωμένο με χαζοτουρίστες, στις δύο το μεσημέρι. Με τριανταφεύγα βαθμούς κελσίου και ενώ πέρασε πρόσφατα βαριά πνευμονία.
Ε, πόσο ν' αντέξει κι αυτό;
Ας φάει την ψωλιά αυτός για να σέβονται όλοι τους τα απαγορευτικά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Eνταξει, ο μαλακας ο καραγωγέας το ξέκανε επί τούτου το ζωντανό. Με απαγορευτικό κυκλοφορίας από τη μία έως τις πέντε και το κουλάντριζε στην ανηφόρα φορτωμένο με χαζοτουρίστες, στις δύο το μεσημέρι. Με τριανταφεύγα βαθμούς κελσίου και ενώ πέρασε πρόσφατα βαριά πνευμονία.
Ε, πόσο ν' αντέξει κι αυτό;
Ας φάει την ψωλιά αυτός για να σέβονται όλοι τους τα απαγορευτικά.

βρε ναι .. αλλα πάμε παρακάτω να πουμε γαμω το κρατος και την δημοσιογραφία ρε πουστη μου

ο αλλος πηγε να δει το Μινιόν δηλαδη ,... και να κανει βολτα στην Ομονοια , να δει καναν γερο ...

Γιατι δεν πηγε να δει τους μεγαλους περιπατους που τα εχει γαμησει την μανα ο δημαρχος ο ηλιθιος

mitsotakis_omonoia___4_.jpg

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.762
Πόντοι
2.356
βρε ναι .. αλλα πάμε παρακάτω να πουμε γαμω το κρατος και την δημοσιογραφία ρε πουστη μου

ο αλλος πηγε να δει το Μινιόν δηλαδη ,... και να κανει βολτα στην Ομονοια , να δει καναν γερο ...

Γιατι δεν πηγε να δει τους μεγαλους περιπατους που τα εχει γαμησει την μανα ο δημαρχος ο ηλιθιος

mitsotakis_omonoia___4_.jpg
Γιατί, παρά τη μείωση του πληθωρισμού στο 1,8% οι τιμές των τροφίμων θυμίζουν το Σοτομαγιόρ.
Στο 12,6% πάνω οι τιμές στα ειδη διατροφής, σε ένα ποιοτικό άλμα.
Τα φρουτα 28,8% αύξηση μέσα σε ενα μήνα, από το Μάϊο ως τον Ιούνιο. 10,7% σε ετήσια βάση, σε ένα άψογο τεχνικά φόσμπερι φλοπ.
Τι να μην πάρει σβαρνα τα Μινιόν ο Κυριάκος μετά, να μας εκθειάζει και τη βιοκλιματική πρασινάδα τους;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
οκ διαφωνούμε θεωρώ ότι έχεις ιδεοληψίες ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη του.

Δεν μιλάω για ένα ζευγάρι φυσιολογικών ανθρώπων...αλλά υπάρχουν red flags...όταν ο άλλος πίνει μπάφους κάθε μέρα στα 30 του και η ζωή του είναι ξύλο και ολυμπιακός...ή όταν δείχνει δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς...ή δείγματα εξάρτησης σε ουσίες αλκοολ κτλπ...ή ακόμα και δείγματα ρατσισμού...δεν θα έπρεπε να μπορεί έτσι αβαβά να κάνει παιδιά.

Διότι τι είναι χειρώτερο ένα παιδί να βλέπει τον πατέρα του να πίνει τσιγάρα και το σπάει στο ξύλο...ή τη μάνα του να φέρνει καινούριο γκόμενο κάθε μέρα στο σπίτι....ή ένα παιδί με ένα γονέα γκέι αλλά κατά τα άλλα σοβαρό άνθρωπο?

αυτά που λες για ξένα και δικά τους παιδιά είναι ακραία...αν ο άλλος δεν μπορεί να κάνει παιδί δεν μπορείς να του απαγορεύσεις να υιοθετήσει ενώ υπάρχουν πεταμένα παιδάκια στα ιδρύματα. Δεν έχεις κανένα επιχείρημα πάνω σε αυτό πέρα από το ότι δεν σου αρέσει.
ακραίο τύπε είναι να είσαι μειοψηφία, να θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο προχώ
και την πλειοψηφία ηλίθιους και φασίστες
Μιλάμε για την πλήρη παράνοια, Δαφνί με τη μία...

Στο θέμα ,
ναι να υπάρχουν αυτά τα red flags που λες,
αλκοολικοί, πρεζάκηδες, φασίστες,ακροαριστεροί ,μπαχαλάκηδες,αναρχικοί,ανώμαλοι
Ναι καλά θα ήταν να υπήρχε περιορισμός, αλλά είναι επικίνδυνο και αντιδημοκρατικό διότι δίνεται πάτημα
να προστεθούν κι άλλες "αντικοινωνικές" ομάδες και στο τέλος να μη μείνει κανείς
Για σκέψου να κριθούν ανίκανες για τεκνοποίηση οι κοπελίτσες που φοράνε σορτσάκι με μπουστάκι το καλοκαίρι !!
Να θεωρηθούν ότι αποπροσανατολίζουν την μειοψηφία των ουδετερόφιλων ? ότι τους επηρεάζουν προς το αρσενικό φύλο ενώ είναι ουδέτεροι το ?
Μπορεί να ανοίξει η όρεξη σε κάποιον ψυχάκια και να θέλει Καιάδα για τα παιδιά με κάποια διανοητική αναπηρία
Νομίζω ότι αν υπήρχε τρόπος ,ο Δυτικός πολιτισμός θα είχε επιλύσει το πρόβλημα αιώνες πριν
Αλλά τύπε μου είναι προτιμότερο να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, παρά να δημιουργηθεί ένα πολύ χειρότερο
Άλλωστε η Δημοκρατία μας που στηρίζεται στην ελευθερία καταστά τον κάθε ένα υπεύθυνο των πράξεων του ,
ισχύει δηλαδή το όπως έστρωσες με ελεύθερη βούληση ,έτσι θα κοιμηθείς.
Ο καθένας ας κάνει ό,τι καλύτερο κρίνει με τα παιδιά του και νομίζω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γονέων σκίζεται για τα παιδιά που φέρνει στον κόσμο
Να χρησιμοποιούμε σαν μπούσουλα κ σημαία τις εξαιρέσεις που παρατάνε τα παιδιά δεν είναι λογικό
Επίσης από που συνάγεται ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι σοβαροί ? αποκλείεται να είναι ανώμαλοι ?
αποκλείεται ένας ανώμαλος παιδεραστής να είναι ομοφυλόφιλος ? άσε που γειτνιάζουνε όλες αυτές οι ιδιαιτερότητες...
παράδειγμα, ο Γεωργιάδης σοβαρός δεν φαινότανε ? αν είχε πάρει υιοθεσία κανά αγοράκι ?
Λες να ήταν καλός στο ντάντεμα ? να παίρναγε το αγοράκι καλύτερα από ότι στο ορφανοτροφείο ?

Οι γκέυ γνωρίζουν εξ αρχής ότι πλην της εξωσωματικής δεν μπορούν να τεκνοποιήσουνε ,το ξέρουνε δεν το μαθαίνουνε στη πορεία
Επομένως να θέλουν κάτι που δεν τους ανήκει , το οποίο θα φέρει φύλλο, είναι καταφανέστατα διαστροφικό

Κράτα τύπε μου τη γνώμη σου, κρατάω τη δική μου και γενικά καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι
δηλαδή να σεβόμαστε την πλειοψηφία που με αγάπη κ κόπο ανατρέφει τα δικά της παιδιά

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
ακραίο τύπε είναι να είσαι μειοψηφία, να θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο προχώ
και την πλειοψηφία ηλίθιους και φασίστες
Μιλάμε για την πλήρη παράνοια, Δαφνί με τη μία...

Στο θέμα ,
ναι να υπάρχουν αυτά τα red flags που λες,
αλκοολικοί, πρεζάκηδες, φασίστες,ακροαριστεροί ,μπαχαλάκηδες,αναρχικοί,ανώμαλοι
Ναι καλά θα ήταν να υπήρχε περιορισμός, αλλά είναι επικίνδυνο και αντιδημοκρατικό διότι δίνεται πάτημα
να προστεθούν κι άλλες "αντικοινωνικές" ομάδες και στο τέλος να μη μείνει κανείς
Για σκέψου να κριθούν ανίκανες για τεκνοποίηση οι κοπελίτσες που φοράνε σορτσάκι με μπουστάκι το καλοκαίρι !!
Να θεωρηθούν ότι αποπροσανατολίζουν την μειοψηφία των ουδετερόφιλων ? ότι τους επηρεάζουν προς το αρσενικό φύλο ενώ είναι ουδέτεροι το ?
Μπορεί να ανοίξει η όρεξη σε κάποιον ψυχάκια και να θέλει Καιάδα για τα παιδιά με κάποια διανοητική αναπηρία
Νομίζω ότι αν υπήρχε τρόπος ,ο Δυτικός πολιτισμός θα είχε επιλύσει το πρόβλημα αιώνες πριν
Αλλά τύπε μου είναι προτιμότερο να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, παρά να δημιουργηθεί ένα πολύ χειρότερο
Άλλωστε η Δημοκρατία μας που στηρίζεται στην ελευθερία καταστά τον κάθε ένα υπεύθυνο των πράξεων του ,
ισχύει δηλαδή το όπως έστρωσες με ελεύθερη βούληση ,έτσι θα κοιμηθείς.
Ο καθένας ας κάνει ό,τι καλύτερο κρίνει με τα παιδιά του και νομίζω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γονέων σκίζεται για τα παιδιά που φέρνει στον κόσμο
Να χρησιμοποιούμε σαν μπούσουλα κ σημαία τις εξαιρέσεις που παρατάνε τα παιδιά δεν είναι λογικό
Επίσης από που συνάγεται ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι σοβαροί ? αποκλείεται να είναι ανώμαλοι ?
αποκλείεται ένας ανώμαλος παιδεραστής να είναι ομοφυλόφιλος ? άσε που γειτνιάζουνε όλες αυτές οι ιδιαιτερότητες...
παράδειγμα, ο Γεωργιάδης σοβαρός δεν φαινότανε ? αν είχε πάρει υιοθεσία κανά αγοράκι ?
Λες να ήταν καλός στο ντάντεμα ? να παίρναγε το αγοράκι καλύτερα από ότι στο ορφανοτροφείο ?

Οι γκέυ γνωρίζουν εξ αρχής ότι πλην της εξωσωματικής δεν μπορούν να τεκνοποιήσουνε ,το ξέρουνε δεν το μαθαίνουνε στη πορεία
Επομένως να θέλουν κάτι που δεν τους ανήκει , το οποίο θα φέρει φύλλο, είναι καταφανέστατα διαστροφικό

Κράτα τύπε μου τη γνώμη σου, κρατάω τη δική μου και γενικά καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι
δηλαδή να σεβόμαστε την πλειοψηφία που με αγάπη κ κόπο ανατρέφει τα δικά της παιδιά
Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε τυπε άλλα γράφω εγώ άλλα καταλαβαίνεις εσύ.

Μένω στο ότι το αν είναι κάποιος κατάλληλος για παιδιά η όχι δεν εξαρτάται από τον προσανατολισμό του αλλά από το πόσο σοβαρός άνθρωπος είναι και αν είναι σε θέση να μεγαλώσει παιδιά.

Ανώμαλοι, βίαιοι και τρελοί μπορεί να είναι όλοι ανεξαρτήτως φύλου κτλπ.

Διαφωνώ 100% με τις υιοθεσίες γιατί υπάρχουν άπειρα παιδιά που σαπίζουν στα ιδρύματα…το ότι κάποιος έκανε δικό του παιδί δε σημαίνει ότι το προσέχει περισσότερο από κάποιον που το υιοθέτησε. Πιστεύω ότι θέλει τα δίπλα αρχιδια να υιοθετήσεις ένα παιδί και να το μεγαλώσεις σαν δικό σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom