Νομίζω οι επόμενες είναι με σταυρό. Όχι σίγουρες θητείες με μισθό αν πιάσει το 3% το κόμμα.Κυρίως είναι το timing, μπορούσε να περιμένει μέχρι τις επόμενες και να κάνει ότι της καβλώσει.
Στον ενα μήνα όμως ούτε καν αυτή δεν θα δει βουλή.
Ζμπούτσαμας ούτως ή άλλως βέβαια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Αμ δεν ξέρεις, μου θες και συμφωνητικό για τρολινγκ...................ξέρω πολλά γιαυτό..........
Ε μα δεν γίνονται έτσι αυτα.
Κοίτα, η περίπτωση να πάμε σε αυγουστιάτικες νομίζω πως δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν.........Νομίζω οι επόμενες είναι με σταυρό. Όχι σίγουρες θητείες με μισθό αν πιάσει το 3% το κόμμα.
Οπότε ναι, οι επόμενες θα είναι με σταυρό.
Τώρα, λέμε πως είμαστε μαλάκες εμείς οι Έλληνες, ειλικρινά πιστεύεις πως θα ξαναψηφίσει κανείς τον Μπιμπίλα, τον γκόμενο ή ακόμα και την ίδια τη Ζωη????
Κάνω και μια πρόβλεψη, 2,9999999999999999999999999% θα πάρει η Πλεύση και δεν θα μπουν
Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως όταν ο Μπαρούφας έχει όρεξη για καραγκιοζιλίκια κάθεται και τις τρώειΜακάρι. Καλύτερος ο βαρουφα ειναι κι αδερφαρα εχει φάση. Η ζωη ειναι κουραστική
Οπότε είναι μια άκακη επιλογή, ότι ΜΑΛΑΚΙΑ κι αν ξεστομίζουν σε αυτό το κόμμα.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
Τρόλλινγ κάνουν τα πάκια που έχετε κλειδωμένα στα υπόγεια στην Αχαρνών και τα ταΐζετε με γαριδάκια και redbull για να κάνουν copy paste τις κυβερνητικές θέσεις και να κατεβάζουν σεντόνια που δεν σημαίνουν τίποτα.Αμ δεν ξέρεις, μου θες και συμφωνητικό για τρολινγκ........
Ε μα δεν γίνονται έτσι αυτα.
Εγώ θα κάνω διαχείριση κρίσεων, προπαγάνδα και total rebranding του κόμματος
Καλώς τονε κι ας άργησε...........τι νομίζεις πως κάνουμε τόσο καιρό εδω μέσα και παρόλα αυτά τσιμπάμε μόνο μια ψήφο στους Μπραβοκούληδες?????Τρόλλινγ κάνουν τα πάκια που έχετε κλειδωμένα στα υπόγεια στην Αχαρνών και τα ταΐζετε με γαριδάκια και redbull για να κάνουν copy paste τις κυβερνητικές θέσεις και να κατεβάζουν σεντόνια που δεν σημαίνουν τίποτα.
Εγώ θα κάνω διαχείριση κρίσεων, προπαγάνδα και total rebranding του κόμματος
Συμφωνία δια χειραψίας νεαρέ
Μου θες και συμφωνητικό......
Γνώμη μου, την ψηφίζουν οι καθαρόαιμοι Συριζαίοι. Το βαθύ κόμμα του 3%, που έχει απογοητευτεί από την κεντροαριστερά προσπάθεια του Τσίπρα. Θα δούμε. Πάντως αυτό με το φαβοριτισμο της στοίχισε δημοσκοπικα. Αν τελικά την κρατήσει εκτός Βουλής θα φανεί.Κοίτα, η περίπτωση να πάμε σε αυγουστιάτικες νομίζω πως δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν.........
Οπότε ναι, οι επόμενες θα είναι με σταυρό.
Τώρα, λέμε πως είμαστε μαλάκες εμείς οι Έλληνες, ειλικρινά πιστεύεις πως θα ξαναψηφίσει κανείς τον Μπιμπίλα, τον γκόμενο ή ακόμα και την ίδια τη Ζωη????
Κάνω και μια πρόβλεψη, 2,9999999999999999999999999% θα πάρει η Πλεύση και δεν θα μπουν
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
Πες στα αφεντικά ότι οι εποχές της μαύρης σακούλας της siemens τελειωσε....η εποχη του cloud έχει αρχίσει....Καλώς τονε κι ας άργησε...........τι νομίζεις πως κάνουμε τόσο καιρό εδω μέσα και παρόλα αυτά τσιμπάμε μόνο μια ψήφο στους Μπραβοκούληδες?????
Συμφωνία δια χειραψίας νεαρέ
Μου θες και συμφωνητικό......
και εγώ χωρίς συμφωνητικό και προκαταβολή δεν σηκώνομαι ούτε για νερό....
Όπως λέμε εδω κάτω:"Παιδί μου θα κορυζάσεις".......Πες στα αφεντικά ότι οι εποχές της μαύρης σακούλας της siemens τελειωσε....η εποχη του cloud έχει αρχίσει....
και εγώ χωρίς συμφωνητικό και προκαταβολή δεν σηκώνομαι ούτε για νερό....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
Δε φοβάμαι τίποτα...βρέχει επιδόματα....Όπως λέμε εδω κάτω:"Παιδί μου θα κορυζάσεις".......
και όταν τελειώσουν τα επιδόματα η κυβέρνηση θα στάξει τους φτωχούς για να ξανα βρέξει.....
είναι ένα οικοσύστημα αν το σκεφτείς.....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
"Όλοι τα ιδια κάνουν"? Ποιο απο τα τεσσερα μεγαλα κομματα αλλαξε την σειρα των υποψηφιων? Μονο τα μικρα κομματα κανουν τετοια καραγκιοζιλικια, κατα τα αλλα επαγγελλονται το "νεο".Τα καραγκιοζιλικια της Ζωής μεγάλα. Έβγαλε ανθρώπους που αγωνίστηκαν και έφεραν σταυρούς, για να βάλει το σύντροφο και τους κολλητους σε εκλόγιμες θέσεις.
Όλοι τα ίδια κάνουν βέβαια αλλά αυτή το ξεφτιλισε.
Μιλαμε για φαβοριτισμο. Πόσους Κεφαλογιαννηδες έχει βουλευτές η ΝΔ;"Όλοι τα ιδια κάνουν"? Ποιο απο τα τεσσερα μεγαλα κομματα αλλαξε την σειρα των υποψηφιων? Μονο τα μικρα κομματα κανουν τετοια καραγκιοζιλικια, κατα τα αλλα επαγγελλονται το "νεο".
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Με σταυρο θα ειναι, αν γινουν μετα απο 18 μηνες τουλαχιστονΝομίζω οι επόμενες είναι με σταυρό. Όχι σίγουρες θητείες με μισθό αν πιάσει το 3% το κόμμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι σχεση εχει ο φαβοριτισμός με την αλλαγη της σειρας των υποψηφιων σε λιστα?Μιλαμε για φαβοριτισμο. Πόσους Κεφαλογιαννηδες έχει βουλευτές η ΝΔ;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
δεν χρειάζεται να το κάνουν γιατί μόλις εκλεγούν διορίζουν από 15 μετακλητούς το καθένας και τους βολεύουν όλους"Όλοι τα ιδια κάνουν"? Ποιο απο τα τεσσερα μεγαλα κομματα αλλαξε την σειρα των υποψηφιων? Μονο τα μικρα κομματα κανουν τετοια καραγκιοζιλικια, κατα τα αλλα επαγγελλονται το "νεο".
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.143
- Πόντοι
- 9.297
Ενώ με ψήφο στα αριστερά απο-κομματα θα τρώμε με χρυσά κουτάλια;φτωχομπινεδες φτωχοδιαβολοι και φτωχοκακομοιριδες ψηφιστε Κουλη να κονομησουν οι νταβατζηδες σας ! τι πως οχι ?
αφου ειστε καβαλα στ'αλογο σε σχεση με κατι Αφρικανους κι Ασιατες που τρωνε εντομα
ζμπουτσα σας ολα , δεξια !
βασιλιαδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μου εσεις !
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ειναι το ιδιο.δεν χρειάζεται να το κάνουν γιατί μόλις εκλεγούν διορίζουν από 15 μετακλητούς το καθένας και τους βολεύουν όλους
Εννοειται τύπεφτωχομπινεδες φτωχοδιαβολοι και φτωχοκακομοιριδες ψηφιστε Κουλη να κονομησουν οι νταβατζηδες σας ! τι πως οχι ?
αφου ειστε καβαλα στ'αλογο σε σχεση με κατι Αφρικανους κι Ασιατες που τρωνε εντομα
ζμπουτσα σας ολα , δεξια !
βασιλιαδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μου εσεις !
47% θα παρει η ΝΔ
Μονο και μονο για να δω τα μούτρα ορισμενων απο εσας την επομενη μερα, δεχομαι και να πειναω επι 4 χρονια
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
Γιατί? Με τον ίδιο σκοπό δε γίνεται?Δεν ειναι το ιδιο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, ΔΕΝ ειναι το ιδιο. Απλα πραγματα. Το να "διοριζεις" βουλευτη καποιον, οταν δεν εχει ψηφισθεί, ΔΕΝ ειναι το ιδιοΓιατί? Με τον ίδιο σκοπό δε γίνεται?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
Το να τον διορίζεις υπουργό (ενώ δεν έχει ψηφιστεί) είναι??????Οχι, ΔΕΝ ειναι το ιδιο. Απλα πραγματα. Το να "διοριζεις" βουλευτη καποιον, οταν δεν εχει ψηφισθεί, ΔΕΝ ειναι το ιδιο
Στο περίπου....Το να τον διορίζεις υπουργό (ενώ δεν έχει ψηφιστεί) είναι??????
Η αλλαγή της σειράς για να βγουν οι δικοί σου φαβοριτισμος δεν είναι;Με σταυρο θα ειναι, αν γινουν μετα απο 18 μηνες τουλαχιστον
Τι σχεση εχει ο φαβοριτισμός με την αλλαγη της σειρας των υποψηφιων σε λιστα?
Ο ορισμός του θα έλεγα.
Φυσικά είναι και ανήθικο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις