Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Κυρίως είναι το timing, μπορούσε να περιμένει μέχρι τις επόμενες και να κάνει ότι της καβλώσει.
Στον ενα μήνα όμως ούτε καν αυτή δεν θα δει βουλή.
Ζμπούτσαμας ούτως ή άλλως βέβαια :2funny::2funny::2funny::2funny:
Νομίζω οι επόμενες είναι με σταυρό. Όχι σίγουρες θητείες με μισθό αν πιάσει το 3% το κόμμα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
...........ξέρω πολλά γιαυτό..........
Αμ δεν ξέρεις, μου θες και συμφωνητικό για τρολινγκ........
Ε μα δεν γίνονται έτσι αυτα.

Νομίζω οι επόμενες είναι με σταυρό. Όχι σίγουρες θητείες με μισθό αν πιάσει το 3% το κόμμα.
Κοίτα, η περίπτωση να πάμε σε αυγουστιάτικες νομίζω πως δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν.........
Οπότε ναι, οι επόμενες θα είναι με σταυρό.
Τώρα, λέμε πως είμαστε μαλάκες εμείς οι Έλληνες, ειλικρινά πιστεύεις πως θα ξαναψηφίσει κανείς τον Μπιμπίλα, τον γκόμενο ή ακόμα και την ίδια τη Ζωη????

Κάνω και μια πρόβλεψη, 2,9999999999999999999999999% θα πάρει η Πλεύση και δεν θα μπουν :woldman::woldman::woldman::woldman::woldman:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
Μακάρι. Καλύτερος ο βαρουφα ειναι κι αδερφαρα εχει φάση. Η ζωη ειναι κουραστική
Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως όταν ο Μπαρούφας έχει όρεξη για καραγκιοζιλίκια κάθεται και τις τρώει :confused:
Οπότε είναι μια άκακη επιλογή, ότι ΜΑΛΑΚΙΑ κι αν ξεστομίζουν σε αυτό το κόμμα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Αμ δεν ξέρεις, μου θες και συμφωνητικό για τρολινγκ........
Ε μα δεν γίνονται έτσι αυτα.
Τρόλλινγ κάνουν τα πάκια που έχετε κλειδωμένα στα υπόγεια στην Αχαρνών και τα ταΐζετε με γαριδάκια και redbull για να κάνουν copy paste τις κυβερνητικές θέσεις και να κατεβάζουν σεντόνια που δεν σημαίνουν τίποτα.

Εγώ θα κάνω διαχείριση κρίσεων, προπαγάνδα και total rebranding του κόμματος :wanker:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
Τρόλλινγ κάνουν τα πάκια που έχετε κλειδωμένα στα υπόγεια στην Αχαρνών και τα ταΐζετε με γαριδάκια και redbull για να κάνουν copy paste τις κυβερνητικές θέσεις και να κατεβάζουν σεντόνια που δεν σημαίνουν τίποτα.

Εγώ θα κάνω διαχείριση κρίσεων, προπαγάνδα και total rebranding του κόμματος :wanker:
Καλώς τονε κι ας άργησε...........τι νομίζεις πως κάνουμε τόσο καιρό εδω μέσα και παρόλα αυτά τσιμπάμε μόνο μια ψήφο στους Μπραβοκούληδες?????
Συμφωνία δια χειραψίας νεαρέ :knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:
Μου θες και συμφωνητικό......

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Κοίτα, η περίπτωση να πάμε σε αυγουστιάτικες νομίζω πως δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν.........
Οπότε ναι, οι επόμενες θα είναι με σταυρό.
Τώρα, λέμε πως είμαστε μαλάκες εμείς οι Έλληνες, ειλικρινά πιστεύεις πως θα ξαναψηφίσει κανείς τον Μπιμπίλα, τον γκόμενο ή ακόμα και την ίδια τη Ζωη????

Κάνω και μια πρόβλεψη, 2,9999999999999999999999999% θα πάρει η Πλεύση και δεν θα μπουν :woldman::woldman::woldman::woldman::woldman:
Γνώμη μου, την ψηφίζουν οι καθαρόαιμοι Συριζαίοι. Το βαθύ κόμμα του 3%, που έχει απογοητευτεί από την κεντροαριστερά προσπάθεια του Τσίπρα. Θα δούμε. Πάντως αυτό με το φαβοριτισμο της στοίχισε δημοσκοπικα. Αν τελικά την κρατήσει εκτός Βουλής θα φανεί.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Καλώς τονε κι ας άργησε...........τι νομίζεις πως κάνουμε τόσο καιρό εδω μέσα και παρόλα αυτά τσιμπάμε μόνο μια ψήφο στους Μπραβοκούληδες?????
Συμφωνία δια χειραψίας νεαρέ :knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:
Μου θες και συμφωνητικό......
Πες στα αφεντικά ότι οι εποχές της μαύρης σακούλας της siemens τελειωσε....η εποχη του cloud έχει αρχίσει....

και εγώ χωρίς συμφωνητικό και προκαταβολή δεν σηκώνομαι ούτε για νερό....

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
Πες στα αφεντικά ότι οι εποχές της μαύρης σακούλας της siemens τελειωσε....η εποχη του cloud έχει αρχίσει....

και εγώ χωρίς συμφωνητικό και προκαταβολή δεν σηκώνομαι ούτε για νερό....
Όπως λέμε εδω κάτω:"Παιδί μου θα κορυζάσεις".......

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Όπως λέμε εδω κάτω:"Παιδί μου θα κορυζάσεις".......
Δε φοβάμαι τίποτα...βρέχει επιδόματα....

και όταν τελειώσουν τα επιδόματα η κυβέρνηση θα στάξει τους φτωχούς για να ξανα βρέξει.....

είναι ένα οικοσύστημα αν το σκεφτείς.....:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τα καραγκιοζιλικια της Ζωής μεγάλα. Έβγαλε ανθρώπους που αγωνίστηκαν και έφεραν σταυρούς, για να βάλει το σύντροφο και τους κολλητους σε εκλόγιμες θέσεις.
Όλοι τα ίδια κάνουν βέβαια αλλά αυτή το ξεφτιλισε.
"Όλοι τα ιδια κάνουν"? Ποιο απο τα τεσσερα μεγαλα κομματα αλλαξε την σειρα των υποψηφιων? Μονο τα μικρα κομματα κανουν τετοια καραγκιοζιλικια, κατα τα αλλα επαγγελλονται το "νεο".

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
"Όλοι τα ιδια κάνουν"? Ποιο απο τα τεσσερα μεγαλα κομματα αλλαξε την σειρα των υποψηφιων? Μονο τα μικρα κομματα κανουν τετοια καραγκιοζιλικια, κατα τα αλλα επαγγελλονται το "νεο".
Μιλαμε για φαβοριτισμο. Πόσους Κεφαλογιαννηδες έχει βουλευτές η ΝΔ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Με σταυρο θα ειναι, αν γινουν μετα απο 18 μηνες τουλαχιστον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μιλαμε για φαβοριτισμο. Πόσους Κεφαλογιαννηδες έχει βουλευτές η ΝΔ;
Τι σχεση εχει ο φαβοριτισμός με την αλλαγη της σειρας των υποψηφιων σε λιστα?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
δεν χρειάζεται να το κάνουν γιατί μόλις εκλεγούν διορίζουν από 15 μετακλητούς το καθένας και τους βολεύουν όλους :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
φτωχομπινεδες φτωχοδιαβολοι και φτωχοκακομοιριδες ψηφιστε Κουλη να κονομησουν οι νταβατζηδες σας ! τι πως οχι ?

αφου ειστε καβαλα στ'αλογο σε σχεση με κατι Αφρικανους κι Ασιατες που τρωνε εντομα

ζμπουτσα σας ολα , δεξια !

βασιλιαδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μου εσεις !
Ενώ με ψήφο στα αριστερά απο-κομματα θα τρώμε με χρυσά κουτάλια;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν χρειάζεται να το κάνουν γιατί μόλις εκλεγούν διορίζουν από 15 μετακλητούς το καθένας και τους βολεύουν όλους :confused:
Δεν ειναι το ιδιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φτωχομπινεδες φτωχοδιαβολοι και φτωχοκακομοιριδες ψηφιστε Κουλη να κονομησουν οι νταβατζηδες σας ! τι πως οχι ?

αφου ειστε καβαλα στ'αλογο σε σχεση με κατι Αφρικανους κι Ασιατες που τρωνε εντομα

ζμπουτσα σας ολα , δεξια !

βασιλιαδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μου εσεις !
Εννοειται τύπε
47% θα παρει η ΝΔ
Μονο και μονο για να δω τα μούτρα ορισμενων απο εσας την επομενη μερα, δεχομαι και να πειναω επι 4 χρονια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Οχι, ΔΕΝ ειναι το ιδιο. Απλα πραγματα. Το να "διοριζεις" βουλευτη καποιον, οταν δεν εχει ψηφισθεί, ΔΕΝ ειναι το ιδιο
Το να τον διορίζεις υπουργό (ενώ δεν έχει ψηφιστεί) είναι??????

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Με σταυρο θα ειναι, αν γινουν μετα απο 18 μηνες τουλαχιστον

Τι σχεση εχει ο φαβοριτισμός με την αλλαγη της σειρας των υποψηφιων σε λιστα?
Η αλλαγή της σειράς για να βγουν οι δικοί σου φαβοριτισμος δεν είναι;
Ο ορισμός του θα έλεγα.
Φυσικά είναι και ανήθικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom