Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
παίζω το πουλάκι μου σαν γιογιό
Μπορει να σαι στο μπουρδελα μα γυαλιζεις τη ροδελα και χεις κανει λευκανση πρωκτου για να παιζεις με ατου σαν μικρη Λουλου. Παλιατσε εχεις πλακα που μας κανεις( εδω μεσα) το μ@λακα. Ολοι με εσενα ναι, γελανε και νομιζεις πως σε χειροκροτανε. Αντε και ξεπαρεου μαζεψε το κουβαδακι σου και πηγαινε αλλου

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Δεν θα ερθει δηλαδη τελικα η καταστροφη που λενε εδω διάφοροι? Φτου....
Ερχετε και δεν το χεις παρει χαμπαρει. Εσενα απ την πειραιως πρεπει να σου χουν βγαλει μηνιατικο δεν εξηγειται αλλιως τοσο κολλημα με την μπλε μπαλα

Συνημμένα

• IMG-20230421-WA0000.jpg
    IMG-20230421-WA0000.jpg
    213,7 KB · Εμφανίσεις: 27
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Ερχετε και δεν το χεις παρει χαμπαρει. Εσενα απ την πειραιως πρεπει να σου χουν βγαλει μηνιατικο δεν εξηγειται αλλιως τοσο κολλημα με την μπλε μπαλα

Χαίρομαι που είσαι οπαδός της ποίησης.

Είσαι φίλος μου.

Στα πολιτικά, θεωρείς ότι η καθημερινότητα της κοινωνίας ήταν καλύτερη με Alexis;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Στα πολιτικά, θεωρείς ότι η καθημερινότητα της κοινωνίας ήταν καλύτερη με Alex ;
Δεν πιστευω στη τακης α.ε δελφινους, δαχτυλιδια και φυτευτους αεργους αρχηγους του κομματικου σωληνα. Γιατι βρισκονται σε μια γυαλα και δεν καταλαβαινουν τι γινεται εξω απο αυτη. Ας ηταν καποιος αρχηγος στην παραταξη απο τη λαικη δεξια, οπως ο μειμαρ.. πχ. Καλυτερα θα τα πηγαινε. Οσο για το διλημμα αναμεσα σε εναν ψχ /παθη μαλαξ και εναν σκετο μαλαξ, επιλεγω τον δευτερο

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Καποιου ειδους πληρωμενος μαλακας του κερατα ειναι.

Τι γίνεται μπρο μου, πως πέρασε αυτή η εβδομάδα με τα ναυάγια εδώ;

Έχουμε κάτι καινούργιο ή ακόμα σκουπίζουν τις 20 στρώσεις χυσαμόλη που τους πιτσίλισαν Κούλης-Άδωνις;

Επιτελους ερχεσαι στο σωστο δρομο.

Τραλάκης και σωστός δρόμος ακούγεται οξύμωρο.

Μάλλον είδε ότι έχει ισχυρό ανταγωνισμό μαλακίας από τον Scott που τον παίζει το ίδιο έργο με το δικό του:

Έχει να πέσει τρελή πείνα το χειμώνα. Εδω θα είμαστε ( όσοι θα έχουμε ακόμα ρεύμα κ ίντερνετ ) . Οι υπόλοιποι από Ίντερνετ καφέ

…και οι ψυχοπαθείς όταν δουν ότι τους αντιγράφουν έχουν εκλάμψεις πνευματικής διαύγειας.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.693
Πόντοι
8.346
Τι γίνεται μπρο μου, πως πέρασε αυτή η εβδομάδα με τα ναυάγια εδώ;

Έχουμε κάτι καινούργιο ή ακόμα σκουπίζουν τις 20 στρώσεις χυσαμόλη που τους πιτσίλισαν Κούλης-Άδωνις;

Τραλάκης και σωστός δρόμος ακούγεται οξύμωρο.

Μάλλον είδε ότι έχει ισχυρό ανταγωνισμό μαλακίας από τον Scott που τον παίζει το ίδιο έργο με το δικό του:

…και οι ψυχοπαθείς όταν δουν ότι τους αντιγράφουν έχουν εκλάμψεις πνευματικής διαύγειας.
Τι έγινε ρε νούμερο? Σ αφησαν να μπεις διαδίκτυο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πίνακας απο το 2021, μια χαρα τύπε

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.693
Πόντοι
8.346
Ψηφιζεις Σπαρτιάτες τύπε? Πώς τα βλεπεις τα πραγματα?
Καλως τον χασοδικη. Περνα απο το Μαξίμου να πάρεις το 20ρικο σου και για σμρ.
Μπράβο πάντως που για την ηλικία σου εργαζεσαι 7/7

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καλως τον χασοδικη. Περνα απο το Μαξίμου να πάρεις το 20ρικο σου και για σμρ.
Μπράβο πάντως που για την ηλικία σου εργαζεσαι 7/7
Εσας στους Σπαρτιατες, σας εχουν τσαμπα? Κορόιδα σας εχουνε πιασει?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.693
Πόντοι
8.346
Εσας στους Σπαρτιατες, σας εχουν τσαμπα? Κορόιδα σας εχουνε πιασει?
Για να το λες..
Κλασσικη δεξιά λέρα εισαι, ολα τα ξέρετε εσείς.οποτε ναι μάλλον τζαμπα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για να το λες..
Κλασσικη δεξιά λέρα εισαι, ολα τα ξέρετε εσείς.οποτε ναι μάλλον τζαμπα.
Εννοειται. Κλασικη δεξιά λερα. Αυτο ελειπε, να ειμαι αριστερή λέρα ή νεοναζιστική λέρα.
Εσυ τι ειδους λέρα εισαι τύπε, θα μας πεις?
Ή απλως θα μας διασκεδαζεις?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.693
Πόντοι
8.346
Εννοειται. Κλασικη δεξιά λερα. Αυτο ελειπε, να ειμαι αριστερή λέρα ή νεοναζιστική λέρα.
Εσυ τι ειδους λέρα εισαι τύπε, θα μας πεις?
Ή απλως θα μας διασκεδαζεις?
Εχεις δωσει ηδη απάντηση σε αυτο το αφήγημα απο μονος σου. Γτ ρωτάς να μαθεις, θες να μου το παίξεις δημοκράτης και να ανοιξεις διαλογο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχεις δωσει ηδη απάντηση σε αυτο το αφήγημα απο μονος σου. Γτ ρωτάς να μαθεις, θες να μου το παίξεις δημοκράτης και να ανοιξεις διαλογο?
Eεεεεεεεεεεελα ρε τύπε. Ο ψηφοφορος του Κασιδιαρη λεει στον νεοδημοκρατη οτι "το παιζει δημοκρατης"? Εισαι μεγαλο ταλεντο εσυ. Δεν φανταζομαι να εισαι ο γνωστος πιλότος με νεο προφιλ?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.693
Πόντοι
8.346
Eεεεεεεεεεεελα ρε τύπε. Ο ψηφοφορος του Κασιδιαρη λεει στον νεοδημοκρατη οτι "το παιζει δημοκρατης"? Εισαι μεγαλο ταλεντο εσυ. Δεν φανταζομαι να εισαι ο γνωστος πιλότος με νεο προφιλ?
Τύπε μου είσαι τεράστιος καραγκιόζης αλλα δεν περίμενα κάτι περισσότερο απο δεξιο υπέρμαχο του Κούλη.
Αν ειμαι νεοναζιστης φασιστας βασιλικός και οποιαδήποτε αλλη δεξια συνιστώσα τωρα χερι χερι θα πηγαιναμε. Γιατί όσο κ να θες να το κρύψεις τέτοιο σκουπίδι είσαι κ συ. Ένας νέος Μελιγαλάς σας αξίζει μπας και ξεβρωμισει αυτός ο τοπος και ευημερισει

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Από την αναπτυξη της οικονομιας. Αλλο ερωτημα?
Δεν απαντάς, είναι λεφτά από παραγωγή, υπηρεσίες, εμπόριο, ή δανεικά και ταμείο ανάκαμψης; Τι να πεις, σάμπως δεν ξέρεις ότι διασπείρεις fake news εδώ μέσα;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.693
Πόντοι
8.346
Δεν απαντάς, είναι λεφτά από παραγωγή, υπηρεσίες, εμπόριο, ή δανεικά και ταμείο ανάκαμψης; Τι να πεις, σάμπως δεν ξέρεις ότι διασπείρεις fake news εδώ μέσα;
Αυτός ο τόπος για να ευημερήσει πρέπει κάτι τέτοια παράσιτα , κατάλοιπα ραγιάδων δοσίλογων και χαφιεδων να εκλείψουν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να έχουν κάποιον απο πάνω τους να γλείφουν, μπας κ πάρουν ένα μικρό κομμάτι από την πίτα. Την παρτουλα τους κοιτανε κ αυτοι να ναι καλα. Δυστυχώς αυτοί ειναι βολεμενοι και ετσι θα πορευτούν σε αυτό το κόσμο μεχρι να γίνουν τροφή για σκουλήκια. Αυτούς που λυπάμαι λίγο είναι όλους αυτούς τους αμόρφωτους που εφαγαν πλύση εγκεφάλου από κάτι Σκάι , Αντέννα, κτλ. και τρεξαν να ψηφίσουν Κούλη και σε 2 μήνες από τώρα θα ψάχνουν στα σκουπίδια και θα βγάλουν το χειμώνα με κερακια ρεσο. Για θέρμανση δεν το συζητάω καν. Πιο πιθανό ειναι να ζεσταίνονται με πυροκλανια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom