Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Κάτι μου λέει πως τον συμπάθησες πολύ αυτόν τον τύπο Νιο.....
Είναι φίλος μου
Κάτι μου λέει πως τον συμπάθησες πολύ αυτόν τον τύπο Νιο.....
Μπορει να σαι στο μπουρδελα μα γυαλιζεις τη ροδελα και χεις κανει λευκανση πρωκτου για να παιζεις με ατου σαν μικρη Λουλου. Παλιατσε εχεις πλακα που μας κανεις( εδω μεσα) το μ@λακα. Ολοι με εσενα ναι, γελανε και νομιζεις πως σε χειροκροτανε. Αντε και ξεπαρεου μαζεψε το κουβαδακι σου και πηγαινε αλλουπαίζω το πουλάκι μου σαν γιογιό
Ερχετε και δεν το χεις παρει χαμπαρει. Εσενα απ την πειραιως πρεπει να σου χουν βγαλει μηνιατικο δεν εξηγειται αλλιως τοσο κολλημα με την μπλε μπαλαΔεν θα ερθει δηλαδη τελικα η καταστροφη που λενε εδω διάφοροι? Φτου....
Ερχετε και δεν το χεις παρει χαμπαρει. Εσενα απ την πειραιως πρεπει να σου χουν βγαλει μηνιατικο δεν εξηγειται αλλιως τοσο κολλημα με την μπλε μπαλα
Δεν πιστευω στη τακης α.ε δελφινους, δαχτυλιδια και φυτευτους αεργους αρχηγους του κομματικου σωληνα. Γιατι βρισκονται σε μια γυαλα και δεν καταλαβαινουν τι γινεται εξω απο αυτη. Ας ηταν καποιος αρχηγος στην παραταξη απο τη λαικη δεξια, οπως ο μειμαρ.. πχ. Καλυτερα θα τα πηγαινε. Οσο για το διλημμα αναμεσα σε εναν ψχ /παθη μαλαξ και εναν σκετο μαλαξ, επιλεγω τον δευτεροΣτα πολιτικά, θεωρείς ότι η καθημερινότητα της κοινωνίας ήταν καλύτερη με Alex ;
Καποιου ειδους πληρωμενος μαλακας του κερατα ειναι.
Επιτελους ερχεσαι στο σωστο δρομο.
Έχει να πέσει τρελή πείνα το χειμώνα. Εδω θα είμαστε ( όσοι θα έχουμε ακόμα ρεύμα κ ίντερνετ ) . Οι υπόλοιποι από Ίντερνετ καφέ
Τι έγινε ρε νούμερο? Σ αφησαν να μπεις διαδίκτυο?Τι γίνεται μπρο μου, πως πέρασε αυτή η εβδομάδα με τα ναυάγια εδώ;
Έχουμε κάτι καινούργιο ή ακόμα σκουπίζουν τις 20 στρώσεις χυσαμόλη που τους πιτσίλισαν Κούλης-Άδωνις;
Τραλάκης και σωστός δρόμος ακούγεται οξύμωρο.
Μάλλον είδε ότι έχει ισχυρό ανταγωνισμό μαλακίας από τον Scott που τον παίζει το ίδιο έργο με το δικό του:
…και οι ψυχοπαθείς όταν δουν ότι τους αντιγράφουν έχουν εκλάμψεις πνευματικής διαύγειας.
Πίνακας απο το 2021, μια χαρα τύπεΕρχετε και δεν το χεις παρει χαμπαρει. Εσενα απ την πειραιως πρεπει να σου χουν βγαλει μηνιατικο δεν εξηγειται αλλιως τοσο κολλημα με την μπλε μπαλα
Ψηφιζεις Σπαρτιάτες τύπε? Πώς τα βλεπεις τα πραγματα?Τι έγινε ρε νούμερο? Σ αφησαν να μπεις διαδίκτυο?
Από την αναπτυξη της οικονομιας. Αλλο ερωτημα?Για πες μας από πού προέρχεται αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα.
Καλως τον χασοδικη. Περνα απο το Μαξίμου να πάρεις το 20ρικο σου και για σμρ.Ψηφιζεις Σπαρτιάτες τύπε? Πώς τα βλεπεις τα πραγματα?
Εσας στους Σπαρτιατες, σας εχουν τσαμπα? Κορόιδα σας εχουνε πιασει?Καλως τον χασοδικη. Περνα απο το Μαξίμου να πάρεις το 20ρικο σου και για σμρ.
Μπράβο πάντως που για την ηλικία σου εργαζεσαι 7/7
Για να το λες..Εσας στους Σπαρτιατες, σας εχουν τσαμπα? Κορόιδα σας εχουνε πιασει?
Εννοειται. Κλασικη δεξιά λερα. Αυτο ελειπε, να ειμαι αριστερή λέρα ή νεοναζιστική λέρα.Για να το λες..
Κλασσικη δεξιά λέρα εισαι, ολα τα ξέρετε εσείς.οποτε ναι μάλλον τζαμπα.
Εχεις δωσει ηδη απάντηση σε αυτο το αφήγημα απο μονος σου. Γτ ρωτάς να μαθεις, θες να μου το παίξεις δημοκράτης και να ανοιξεις διαλογο?Εννοειται. Κλασικη δεξιά λερα. Αυτο ελειπε, να ειμαι αριστερή λέρα ή νεοναζιστική λέρα.
Εσυ τι ειδους λέρα εισαι τύπε, θα μας πεις?
Ή απλως θα μας διασκεδαζεις?
Eεεεεεεεεεεελα ρε τύπε. Ο ψηφοφορος του Κασιδιαρη λεει στον νεοδημοκρατη οτι "το παιζει δημοκρατης"? Εισαι μεγαλο ταλεντο εσυ. Δεν φανταζομαι να εισαι ο γνωστος πιλότος με νεο προφιλ?Εχεις δωσει ηδη απάντηση σε αυτο το αφήγημα απο μονος σου. Γτ ρωτάς να μαθεις, θες να μου το παίξεις δημοκράτης και να ανοιξεις διαλογο?
Τύπε μου είσαι τεράστιος καραγκιόζης αλλα δεν περίμενα κάτι περισσότερο απο δεξιο υπέρμαχο του Κούλη.Eεεεεεεεεεεελα ρε τύπε. Ο ψηφοφορος του Κασιδιαρη λεει στον νεοδημοκρατη οτι "το παιζει δημοκρατης"? Εισαι μεγαλο ταλεντο εσυ. Δεν φανταζομαι να εισαι ο γνωστος πιλότος με νεο προφιλ?
Δεν απαντάς, είναι λεφτά από παραγωγή, υπηρεσίες, εμπόριο, ή δανεικά και ταμείο ανάκαμψης; Τι να πεις, σάμπως δεν ξέρεις ότι διασπείρεις fake news εδώ μέσα;Από την αναπτυξη της οικονομιας. Αλλο ερωτημα?
Αυτός ο τόπος για να ευημερήσει πρέπει κάτι τέτοια παράσιτα , κατάλοιπα ραγιάδων δοσίλογων και χαφιεδων να εκλείψουν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να έχουν κάποιον απο πάνω τους να γλείφουν, μπας κ πάρουν ένα μικρό κομμάτι από την πίτα. Την παρτουλα τους κοιτανε κ αυτοι να ναι καλα. Δυστυχώς αυτοί ειναι βολεμενοι και ετσι θα πορευτούν σε αυτό το κόσμο μεχρι να γίνουν τροφή για σκουλήκια. Αυτούς που λυπάμαι λίγο είναι όλους αυτούς τους αμόρφωτους που εφαγαν πλύση εγκεφάλου από κάτι Σκάι , Αντέννα, κτλ. και τρεξαν να ψηφίσουν Κούλη και σε 2 μήνες από τώρα θα ψάχνουν στα σκουπίδια και θα βγάλουν το χειμώνα με κερακια ρεσο. Για θέρμανση δεν το συζητάω καν. Πιο πιθανό ειναι να ζεσταίνονται με πυροκλανιαΔεν απαντάς, είναι λεφτά από παραγωγή, υπηρεσίες, εμπόριο, ή δανεικά και ταμείο ανάκαμψης; Τι να πεις, σάμπως δεν ξέρεις ότι διασπείρεις fake news εδώ μέσα;
Πίνακας απο το 2021, μια χαρα τύπε