Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
1,5% τους δίνουν. Οι Σπαρτιάτες πρωην Χρυσαυγιτες είναι. Δεν εκφράζονται ούτε μέσω Νάτσιου ούτε μέσω Βελο. Αυτοί οι δυο αν φαγωθούν μεταξύ τους, πιο πιθανός να μπει μου φαίνεται ο θεολόγος.
Στη Ζωή τα φύγε εσύ, έλα εσύ, έκοψαν μια μονάδα. Παίζει στο 4%. Αν κατέβει κι άλλο θα φανεί.
Λινού και Παπαδημούλης συνεχίζουν το φεστιβάλ μαλακίας στο ΣΥΡΙΖΑ. Κάνουν φιλότιμη προσπάθεια να του κόψουν ψήφους.
Στη ΝΔ δεν κινούνται, δε μιλάνε, δεν αναπνέουν. Γλώσσα στον πάτο της θάλασσας θυμίζουν. Μέχρι τις εκλογές θα το πάνε σε αυτό το τέμπο.
Κουτσουμπας τα κλασσικά, Aνδρουλακης δεν τραβάει ουτε με βίντσι.
Εγω προβλεπω οι Σπαρτιάτες θα οανε οριακά να μπουν.. Αλλιωςο κασιδιαρης δεν εχει εμβέλεια. Αλλα αν δεμ ειχε εμβέλεια δεμνθαχε χεστει το σύστημα μα τον αποκλείσει με τοσες παρλαπιπες και νόμους τραβηγμένους απο τα μαλλια... Ια δείξει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Αυτός ο τόπος για να ευημερήσει πρέπει κάτι τέτοια παράσιτα , κατάλοιπα ραγιάδων δοσίλογων και χαφιεδων να εκλείψουν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να έχουν κάποιον απο πάνω τους να γλείφουν, μπας κ πάρουν ένα μικρό κομμάτι από την πίτα. Την παρτουλα τους κοιτανε κ αυτοι να ναι καλα. Δυστυχώς αυτοί ειναι βολεμενοι και ετσι θα πορευτούν σε αυτό το κόσμο μεχρι να γίνουν τροφή για σκουλήκια. Αυτούς που λυπάμαι λίγο είναι όλους αυτούς τους αμόρφωτους που εφαγαν πλύση εγκεφάλου από κάτι Σκάι , Αντέννα, κτλ. και τρεξαν να ψηφίσουν Κούλη και σε 2 μήνες από τώρα θα ψάχνουν στα σκουπίδια και θα βγάλουν το χειμώνα με κερακια ρεσο. Για θέρμανση δεν το συζητάω καν. Πιο πιθανό ειναι να ζεσταίνονται με πυροκλανια
Οι Έλληνες παρα τον μύθο περί ευφυών ανθρώπων γενικά σαν λαός ειμαστε βλακες.. Ενα 70% ειναι εντελως ηληθιοι εξ ου και η κατάντια της χώρας μια Βουλγαρία, άλλοι ηλιθιοι αυτοι, με τουρισμό..

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Αυτός ο τόπος για να ευημερήσει πρέπει κάτι τέτοια παράσιτα , κατάλοιπα ραγιάδων δοσίλογων και χαφιεδων να εκλείψουν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να έχουν κάποιον απο πάνω τους να γλείφουν, μπας κ πάρουν ένα μικρό κομμάτι από την πίτα. Την παρτουλα τους κοιτανε κ αυτοι να ναι καλα. Δυστυχώς αυτοί ειναι βολεμενοι και ετσι θα πορευτούν σε αυτό το κόσμο μεχρι να γίνουν τροφή για σκουλήκια. Αυτούς που λυπάμαι λίγο είναι όλους αυτούς τους αμόρφωτους που εφαγαν πλύση εγκεφάλου από κάτι Σκάι , Αντέννα, κτλ. και τρεξαν να ψηφίσουν Κούλη και σε 2 μήνες από τώρα θα ψάχνουν στα σκουπίδια και θα βγάλουν το χειμώνα με κερακια ρεσο. Για θέρμανση δεν το συζητάω καν. Πιο πιθανό ειναι να ζεσταίνονται με πυροκλανια
Ήταν καλοί οι αμόρφωτοι οι ραγιάδες και οι δοσίλογοι όταν το 15 ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ε;
Όσο και να μη σου αρέσει η πλειοψηφία κυβερνάει και ηπλειοψηφία μίλησε και θα ξαναμιλήσει
Την απαξίωση τα ψέματα και την καταστροφολογία
Την καταδίκασε και θα την ξανά καταδικάσει ο ελληνικός λαός

Αλλά εσύ ο τεράστιος δημοκράτης μιλάς για Μελιγαλά ε;
Όποιοι δεν μας αρέσουν και δεν συμφωνούμε ιδεολογικά θάνατος;
Συγχαρητήρια μεγάλε δημοκράτη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Τύπε μου είσαι τεράστιος καραγκιόζης αλλα δεν περίμενα κάτι περισσότερο απο δεξιο υπέρμαχο του Κούλη.
Αν ειμαι νεοναζιστης φασιστας βασιλικός και οποιαδήποτε αλλη δεξια συνιστώσα τωρα χερι χερι θα πηγαιναμε. Γιατί όσο κ να θες να το κρύψεις τέτοιο σκουπίδι είσαι κ συ. Ένας νέος Μελιγαλάς σας αξίζει μπας και ξεβρωμισει αυτός ο τοπος και ευημερισει
Α, αριστερο απολειφαδι εισαι τελικα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.693
Πόντοι
8.346
Ήταν καλοί οι αμόρφωτοι οι ραγιάδες και οι δοσίλογοι όταν το 15 ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ε;
Όσο και να μη σου αρέσει η πλειοψηφία κυβερνάει και ηπλειοψηφία μίλησε και θα ξαναμιλήσει
Την απαξίωση τα ψέματα και την καταστροφολογία
Την καταδίκασε και θα την ξανά καταδικάσει ο ελληνικός λαός

Αλλά εσύ ο τεράστιος δημοκράτης μιλάς για Μελιγαλά ε;
Όποιοι δεν μας αρέσουν και δεν συμφωνούμε ιδεολογικά θάνατος;
Συγχαρητήρια μεγάλε δημοκράτη
Ποια πλειοψηφία βρε όρθιο ντουβαρι με 40%+ αποχή.
Τα κομματοσκυλα , καλη ωρα, και τα σογια πηγαν μονο κ αρκεί. Το πηρατε το 20-25% κ με αυτό το παίζετε ολιγαρχες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
τύποι θέλω και εγώ να χωθώ σε κόμμα για να παίρνω μεροκάματο και διευκολύνσεις....

περιμένω προσφορές από τα κόμματα....

από τριτοτέραρτα κόμματα που δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν με καλές προθέσεις δεν δέχομαι προσφορές :coffee:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
. Για θέρμανση δεν το συζητάω καν. Πιο πιθανό ειναι να ζεσταίνονται με πυροκλανια
Τύπε, εδώ στο φόρουμ , υπάρχει εμπειρία με διαμερίσματα στο αμπελογκάρντεν που ζεσταίνονται με κλανιές.
Παρακάτω στην πλατεία ... αλωνίζουν λεφτάδες με σκουτεράκια ...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Εγω προβλεπω οι Σπαρτιάτες θα οανε οριακά να μπουν.. Αλλιωςο κασιδιαρης δεν εχει εμβέλεια. Αλλα αν δεμ ειχε εμβέλεια δεμνθαχε χεστει το σύστημα μα τον αποκλείσει με τοσες παρλαπιπες και νόμους τραβηγμένους απο τα μαλλια... Ια δείξει.
Δε μπορεί να μπούνε όλοι οι δεξιά της ΝΔ. Δε βγαίνουν τα κουκιά. Βαριά 2 από όλους θα μπουν. Αν οι Κασιδιαραίοι μπουν θα δικαιούνται να διαμαρτύρονται. Αν δεν τα καταφέρουν, το να μιλάνε για σκόπιμο αποκλεισμό του αρχηγού τους θα είναι χωρίς νόημα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
τύποι θέλω και εγώ να χωθώ σε κόμμα για να παίρνω μεροκάματο και διευκολύνσεις....

περιμένω προσφορές από τα κόμματα....

από τριτοτέραρτα κόμματα που δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν με καλές προθέσεις δεν δέχομαι προσφορές :coffee:
Μιλάς με εμένα τότε.
Περιττο να αναφέρω προς τα που θα πρέπει να αλλάξεις τα γραφόμενα σου....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Μιλάς με εμένα τότε.
Περιττο να αναφέρω προς τα που θα πρέπει να αλλάξεις τα γραφόμενα σου....
Για αρχή δεν βλέπω προσφορά....

θέλω επιστολόχαρτο από το κόμμα σε μορφή Ιδιωτικού Συμφωνητικού με υπογραφή και σφραγίδα του νόμιμου εκπροσώπου με βεβαίωση από το gov.gr που θα αναφέρει τον μισθό μου και τις έξτρα παροχές όπως κομματικό αυτοκίνητο, πληρωμένα καύσιμα, iPhone, MacBook και ένας ανοιχτός λογαριασμός πίστωσης για να μπορώ να κάνω έξοδα για την αποστολή μου στο κόμμα.

Προφανώς θα αναφέρεται τρόπος και χρόνος πληρωμής καθώς και χρόνος διάρκειας της σύμβασης μας.

Αν όλα αυτά μπορούν να τηρηθούν ακούω προς τα που θέλει το κόμμα να αλλάξω τα γραφόμενα μου????

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Δε μπορεί να μπούνε όλοι οι δεξιά της ΝΔ. Δε βγαίνουν τα κουκιά. Βαριά 2 από όλους θα μπουν. Αν οι Κασιδιαραίοι μπουν θα δικαιούνται να διαμαρτύρονται. Αν δεν τα καταφέρουν, το να μιλάνε για σκόπιμο αποκλεισμό του αρχηγού τους θα είναι χωρίς νόημα.
Σωστα... ο κασιδας εδω πηρε ρίσκο. Αν δεν πιάσει εστω το 3% τέλειωσε το παραμύθι. Εαννπαρει πανω απο 4% μιλαμε ομως για θρίαμβο... Ενα 2% η διαφορά απο αποτυχία στον θρίαμβο. Καλο θαναι να μημ μπει η Πλεύση με τις μλκιες που έκανε. Αν μπει κατατασονται σε ραγιάδες και οι Πλευστες αρχιδια αντισυςτημικοι δηλαδή

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Σωστα... ο κασιδας εδω πηρε ρίσκο. Αν δεν πιάσει εστω το 3% τέλειωσε το παραμύθι. Εαννπαρει πανω απο 4% μιλαμε ομως για θρίαμβο... Ενα 2% η διαφορά απο αποτυχία στον θρίαμβο. Καλο θαναι να μημ μπει η Πλεύση με τις μλκιες που έκανε. Αν μπει κατατασονται σε ραγιάδες και οι Πλευστες αρχιδια αντισυςτημικοι δηλαδή
Τα καραγκιοζιλικια της Ζωής μεγάλα. Έβγαλε ανθρώπους που αγωνίστηκαν και έφεραν σταυρούς, για να βάλει το σύντροφο και τους κολλητους σε εκλόγιμες θέσεις.
Όλοι τα ίδια κάνουν βέβαια αλλά αυτή το ξεφτιλισε.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
Για αρχή δεν βλέπω προσφορά....

θέλω επιστολόχαρτο από το κόμμα σε μορφή Ιδιωτικού Συμφωνητικού με υπογραφή και σφραγίδα του νόμιμου εκπροσώπου με βεβαίωση από το gov.gr που θα αναφέρει τον μισθό μου και τις έξτρα παροχές όπως κομματικό αυτοκίνητο, πληρωμένα καύσιμα, iPhone, MacBook και ένας ανοιχτός λογαριασμός πίστωσης για να μπορώ να κάνω έξοδα για την αποστολή μου στο κόμμα.

Προφανώς θα αναφέρεται τρόπος και χρόνος πληρωμής καθώς και χρόνος διάρκειας της σύμβασης μας.

Αν όλα αυτά μπορούν να τηρηθούν ακούω προς τα που θέλει το κόμμα να αλλάξω τα γραφόμενα μου????
............πολλά θές................

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
Τα καραγκιοζιλικια της Ζωής μεγάλα. Έβγαλε ανθρώπους που αγωνίστηκαν και έφεραν σταυρούς, για να βάλει το σύντροφο και τους κολλητους σε εκλόγιμες θέσεις.
Όλοι τα ίδια κάνουν βέβαια αλλά αυτή το ξεφτιλισε.
Κυρίως είναι το timing, μπορούσε να περιμένει μέχρι τις επόμενες και να κάνει ότι της καβλώσει.
Στον ενα μήνα όμως ούτε καν αυτή δεν θα δει βουλή.
Ζμπούτσαμας ούτως ή άλλως βέβαια :2funny::2funny::2funny::2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Κυρίως είναι το timing, μπορούσε να περιμένει μέχρι τις επόμενες και να κάνει ότι της καβλώσει.
Στον ενα μήνα όμως ούτε καν αυτή δεν θα δει βουλή.
Ζμπούτσαμας ούτως ή άλλως βέβαια :2funny::2funny::2funny::2funny:
Μακάρι. Καλύτερος ο βαρουφα ειναι κι αδερφαρα εχει φάση. Η ζωη ειναι κουραστική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom