Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Ναι αλλά θα ακούγονταν μέχρι τον Έβρο
Θόρυβο κάνουν και οι τενεκέδες συριζαίοι τύπε, αλλά πλέον είναι εκτός μόδας!
Ναι αλλά θα ακούγονταν μέχρι τον Έβρο
μου κανει εντυπωση ρε συ οτι ακομα και οι απλοι ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ψηφοφοροι τους βριζουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ...Θόρυβο κάνουν και οι τενεκέδες συριζαίοι τύπε, αλλά πλέον είναι εκτός μόδας!
αλλαξα πληκτρολόγιοτι έχεις πάθει με τα σεντόνια ρε τύπε
Οι αποτυχημένοι είναι πολύ πιο πάνω από σένα τύπε.Ααα γεια σου ρε τραλάκη. Πραγματικά κάθε βράδυ από τον πόνο σκέφτομαι πως θα ήταν να είμαι ένας αποτυχημένος.
turbo-x?αλλαξα πληκτρολόγιο
έκοψες και τιμολόγιο για να γλιτώσεις το ΦΠΑ?
4 χρόνια ;47% θα παρει η ΝΔ
Μονο και μονο για να δω τα μούτρα ορισμενων απο εσας την επομενη μερα, δεχομαι και να πειναω επι 4 χρονια
έκοψες και τιμολόγιο για να γλιτώσεις το ΦΠΑ?
Για πες τι τσιμπίσες;ακομη καλυτερα
δεν το πληρωσα καν
το πληκτρολόγιο το πλήρωσες η το κλαίει κανένας?ακομη καλυτερα
δεν το πληρωσα καν
το πληκτρολόγιο το πλήρωσες η το κλαίει κανένας?
Τύπε .... μήπως έχεις σχέση με ένα ναυάγιο που έμπαινε κάποτε εδώ ... και μου έλεγε ότι δεν έχω πάει ποτέ στη ΝΥ ;;;Να μην μπορώ να αναγνωρίσω από μια φωτογραφία ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου και να πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας κάνουν σουλάτσο τα αυτοκίνητα μπροστά στις αφίξεις λες και είσαι στης Κοζάνης.
turbo-x?
τώρα με την νέα κυβέρνηση θα κοπούν αυτά θα επικρατήσει η κανονικότητασπιρτο εισαι λεμε
τιποτα δεν πληρωσα , το ΦΠΑ ειναι το λιγοτερο
στο εγραψα και πριν
Ο μπιρικοκος ο Σταϊκούρας. Τους καλούσε και στο υπουργείο να τους τρίξει τα δόντια και καλά, κάθε δεκαπέντε του μηνός. Όχι απλώς τον έγραψαν, του περασαν κι ενα βερνίκι μετά την εγγραφή να μείνει ανεξίτηλος.Εδω παλι εχουμε τον Στουρναρα , δεν θυμαμαι αν το ειπε αυτος , να κοιταξουν να μειωσουν τις τραπεζικες χρεωσεις , να φρεναρουν τα επιτόκια , ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ
εγώ έχω λάπτοπ τύπε και έχω και πληκτρολόγιο και monitor....Τύπε .... δεν μελετάς κατουρημένους σώγαμπρους ....
Έχουν γράψει άπειρες φορές .... ότι είναι ντεμοντέ να μπαίνεις από ντεσκτοπ πισι ........
Οι ίδιοι μπαίνουν από άϊφόνι ... τελευταίο μοντέλο .... το 6 ....