Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
εγώ έχω λάπτοπ τύπε και έχω και πληκτρολόγιο και monitor....

usb-c hub λεγεται :confused:
Καλά εσύ είσαι μόμολο .......

Λογικό .......

Εμείς οι παλιοί .... έχουμε ντεσκτοπ με 42" οθόνες ...........

Εκτός όσους είναι σώγαμπροι και δεν τους δίνουν χώρο για γραφείο .......

Αυτοί οι κατουρημένοι στραπονιάρηδες φουκαράδες .... όπου τους βάλουν ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.671
Πόντοι
3.656
Καλά εσύ είσαι μόμολο .......

Λογικό .......

Εμείς οι παλιοί .... έχουμε ντεσκτοπ με 42" οθόνες ...........

Εκτός όσους είναι σώγαμπροι και δεν τους δίνουν χώρο για γραφείο .......

Αυτοί οι κατουρημένοι στραπονιάρηδες φουκαράδες .... όπου τους βάλουν ....
για αρχή σιγά μην είχα tower για gaming αφού υπάρχει το ps5...

για μετά...ποιος έχει tower στο 2023 εκτος απο τους κινέζους gamers που λιώνουν στο steam....

και για το τέλος....ποιος σου είπε ότι το λαπτοπ δεν σηκώνει πολλαπλές οθόνες? Οι ίντσες δεν έχουν σημασία και οι καλύτερες gaming οθόνες δεν είναι τόσο μεγάλες :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ω μεγαλε αρχηγε,γαμησες με σθενος αριστερες αδελφες,
μπαχαλα και ψεμματα αυτοι,
εργο ουσια εσυ,
οι εκλογες πλησιαζουν
τα αριστερα ναυαγια ουρλιαζουν,
σταλινικη διαφορα θα εχει η καλπη
ο λαος σε στηριζει σαν μπροσταρη,
σε λιγες μερες πεθαινει ο αριστεροφασισμος
εμπρος για νεες νικες με προσημο ΔΕΞΙΟ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.671
Πόντοι
3.656
ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ω μεγαλε αρχηγε,γαμησες με σθενος αριστερες αδελφες,
μπαχαλα και ψεμματα αυτοι,
εργο ουσια εσυ,
οι εκλογες πλησιαζουν
τα αριστερα ναυαγια ουρλιαζουν,
σταλινικη διαφορα θα εχει η καλπη
ο λαος σε στηριζει σαν μπροσταρη,
σε λιγες μερες πεθαινει ο αριστεροφασισμος
εμπρος για νεες νικες με προσημο ΔΕΞΙΟ
ωδή στην οιμοιοκαταληξία :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.671
Πόντοι
3.656
Καλά που με ενημέρωσες σχετικά τύπε. Τις είχα ανάγκη αυτές τις πληροφορίες. Ανδεν μου τα έλεγες, δεν θα τα μάθαινα. Πάντα ήσουν τόσο έξυπνος
ή έχεις φορτσάρει τελευταία ;

Σχετικά με το τι γίνεται το 2023 .... και τι είναι της μοδός ....

Πολλοί άνδρες το 2023 , πολύ περισσότεροι από παλιά .... βάζουν και κρέας στον κώλο τους .....

Το σκέπτεσαι να ακολουθήσεις τη μόδα ;;;;
τύπε έχεις κολλήσει στο tower και αυτοκόλλητα maxpower και burnout????

έχεις και ηχεία logitech 5.1 για να ακους τα τραγούδια που κατέυασες απο το Kazaa???

:coffee:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
τύπε έχεις κολλήσει στο tower και αυτοκόλλητα maxpower και burnout????

έχεις και ηχεία logitech 5.1 για να ακους τα τραγούδια που κατέυασες απο το Kazaa???

:coffee:

Οι μαλακίες που γράφεις ... δεν είναι λίγο κλισέ ;;;
Έχεις κάποιο λογικό επιχείρημα για να χρησιμοποιώ λαπτοπ , εφόσον δεν το παωβόλτα ;;;

Γιατί τα βρίσκω λίγο γκομενίστικα .......
Ε και οθόνη 19" που έχει το μεγαλύτερο λαπτοπ .... είχα το 1996 στον πεντιουμ 200 ...........

Μουσική δεν ακούω από υπολογιστές ! Έχεις ακούσει ποτέ για πικαπ ;
Είχα βάλει κάποτε ένα στον κώλο του μπαρόκ ...... δεν κατάλαβε τι ήταν βέβαια ........

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.671
Πόντοι
3.656
Οι μαλακίες που γράφεις ... δεν είναι λίγο κλισέ ;;;
Έχεις κάποιο λογικό επιχείρημα για να χρησιμοποιώ λαπτοπ , εφόσον δεν το παωβόλτα ;;;

Γιατί τα βρίσκω λίγο γκομενίστικα .......
Ε και οθόνη 19" που έχει το μεγαλύτερο λαπτοπ .... είχα το 1996 στον πεντιουμ 200 ...........

Μουσική δεν ακούω από υπολογιστές ! Έχεις ακούσει ποτέ για πικαπ ;
Είχα βάλει κάποτε ένα στον κώλο του μπαρόκ ...... δεν κατάλαβε τι ήταν βέβαια ........
Ε ναι..διότι ο μόνος λόγος για να έχεις tower είναι το gaming. Το οποίο γίνεται με 500ε με το ps5 ή το xbox....για να φτάσεις τέτοιες επιδώσεις πρέπει να δώσεις περισσότερα λεφτά στο ταουερ.

Το λαπτοπ είναι πιο οικολογικό...έχει λιγότερη κατανάλωση και το κυριότερο...μπορείς να το πάρεις και να δουλεύεις σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, στη δουλειά σου ή σε άλλο χώρο.

Αν θες οθόνες συνδέονται και πληκτρολόγια και τα πάντα. Τι γκομενίστηκα ρε τύπε την ευκολία σου κοιτάς

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
Ε ναι..διότι ο μόνος λόγος για να έχεις tower είναι το gaming. Το οποίο γίνεται με 500ε με το ps5 ή το xbox....για να φτάσεις τέτοιες επιδώσεις πρέπει να δώσεις περισσότερα λεφτά στο ταουερ.

Το λαπτοπ είναι πιο οικολογικό...έχει λιγότερη κατανάλωση και το κυριότερο...μπορείς να το πάρεις και να δουλεύεις σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, στη δουλειά σου ή σε άλλο χώρο.

Αν θες οθόνες συνδέονται και πληκτρολόγια και τα πάντα. Τι γκομενίστηκα ρε τύπε την ευκολία σου κοιτάς
εχω gaming laptop dell τι γνωμη εχεις;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.671
Πόντοι
3.656
εχω gaming laptop dell τι γνωμη εχεις;
δεν είχα ποτέ gaming laptop....είχα gaming tower και τα μετάνιωσα τα λεφτά...πήρα το ps4 - ps5 και είμαι άρχοντας....

αν δεν έχει θέμα με θερμοκρασίες δεν βλέπω γιατί να μην κάνει όμως. Εγώ προσπάθησα να παίξω κάποια παιχνίδια (ελαφριά) στο μακμπουκ και παραλίγο να πάρει φωτιά....μετά από λίγο λάφκαρε αβέρτα...

το καλύτερο λαπτοπ που είχα ποτέ ήταν ένα άσους με Linux γαμούσε και έδερνε :wanker:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
δεν είχα ποτέ gaming laptop....είχα gaming tower και τα μετάνιωσα τα λεφτά...πήρα το ps4 - ps5 και είμαι άρχοντας....

αν δεν έχει θέμα με θερμοκρασίες δεν βλέπω γιατί να μην κάνει όμως. Εγώ προσπάθησα να παίξω κάποια παιχνίδια (ελαφριά) στο μακμπουκ και παραλίγο να πάρει φωτιά....μετά από λίγο λάφκαρε αβέρτα...

το καλύτερο λαπτοπ που είχα ποτέ ήταν ένα άσους με Linux γαμούσε και έδερνε :wanker:
τιποτα ουτε θερμοκρασιες ανεβαζει ουτε κολλαει ειμαι υπερ-ευχαριστημενος:smiling-face-with-heart-eyes:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.257
Πόντοι
10.336

στο λαπτοπ πληρωνεις διπλασιες τιμες για την φορητοτητα του, και τον μισο χρονο ζωης.
Αν εισαι επαγγελματιας και το θες για εξωτερικες δουλειες, επιβαλεται να εχεις ενα καλο.
Για τους υπολοιπους ειναι πεταμενα λεφτα. Εκτος αν μιλαμε για κανα σαπακι 500ευρω να βλεπεις ταινιες στις διακοπες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.671
Πόντοι
3.656
στο λαπτοπ πληρωνεις διπλασιες τιμες για την φορητοτητα του, και τον μισο χρονο ζωης.
Αν εισαι επαγγελματιας και το θες για εξωτερικες δουλειες, επιβαλεται να εχεις ενα καλο.
Για τους υπολοιπους ειναι πεταμενα λεφτα. Εκτος αν μιλαμε για κανα σαπακι 500ευρω να βλεπεις ταινιες στις διακοπες
Ανάλογα με τη χρήση ρε τύπε...αν μιλάμε για παιχνίδια δεν υπάρχει σύγκριση...αν μιλάμε για multimedia και office....λαπτοπ με windows 10 στα 500ε την δεύτερη χρονιά θα το σιχαθείς...λαπτοπ σε αυτά τα λεφτά με linux όπως....δεν θα θες να ξαναδείς άλλο....θα σε βολέψει γάμα τα...

είναι τόσο αξιόπιστο που εγώ κράτησα το ακριβό για το σπίτι και άφησα το λαπτοπ με τα λίνουξ στο γραφείο.

Όμως αν δεν παίζεις παιχνίδια....τι να το κάνω να έχω υπολογιστή στο σπίτι και να μην μπορώ να το πάρω στην βεράντα να κάτσω το καλοκαίρι να δουλέψω ή να αράξω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom