Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Οπότε λες καθαρά αλλά ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ;;;

Πάμε λοιπόν ....

τα πρώτα 10.000€ με 9% = 900€ ΦΟΡΟΣ
τα 2α 10.000€ με 22% = 2200€ ΦΟΡΟΣ
τα 3α 10.000€ με 28%= 2800€ ΦΟΡΟΣ
τα 4α 10.000€ με 36% = 3600€ ΦΟΡΟΣ
τα 5α 10.000€ με 44% = 4400€ ΦΟΡΟΣ

= 10.800€ ΦΟΡΟΣ , χωρίς προκαταβολή ... και ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ !!!!!!!

+ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 5940€

+ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ....

Πόσο θες ; ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ .... ΑΓΡΟΤΗ !!!!!!

Το ελάχιστο με ατομική ;;; 650€

17.390€ ΦΟΡΟΣ ....

Καθαρά μετά φόρων δηλαδή .... από τα 50.000€ .... 32.610 € ....

Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει αν βγάλει .... 100.000€ όμως ...........

τότε έχουμε ....

τα πρώτα 10.000€ με 9% = 900€ ΦΟΡΟΣ
τα 2α 10.000€ με 22% = 2200€ ΦΟΡΟΣ
τα 3α 10.000€ με 28%= 2800€ ΦΟΡΟΣ
τα 4α 10.000€ με 36% = 3600€ ΦΟΡΟΣ
τα υπόλοιπα 60.000€ με 44% = 26.400€ ΦΟΡΟΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ 35.900€
+ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ 19745€

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ 55.645€ ΦΟΡΟΣ , ΧΟΡΙΣ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ
+650€ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ....

ΙΣΟΝ 56.295 € ΦΟΡΟΣ ............

από 100.000€ σου παίρνουν μόνο ..... 56.295 €

Οι μαλακίες δηλαδή περί μείωσης φόρων ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ...........

Αν δηλώσεις εισόδημα .... σου παίρνουν τα μισά ....
Τι είναι αυτά που λες ρε τύπε?

Άσε το γεγονός ότι εγώ μίλησα για εισόδημα ΜΕΤΑ από όλες τις υποχρεώσεις σου εννοώντας και τους φόρους....που τα 50 χιλιάδες δεν είναι και τόσο αστρονομικό ποσό....

ο φόρος εισοδήματος των εταιρειών (όχι ατομικών) 22% δεν είναι? Η προκαταβολή φόρου είναι 80% πλέον αλλά συμψηφίζεται με της προηγούμενης χρονιάς όποτε εκτός και αν χεστείς στο τάληρο και διπλασιάσεις τα κέρδη σου δεν θα πληρώσεις αυτά που γράφεις....

επίσης ξέχασες να γράψεις ότι υπάρχει ένα 5% στα μερίσματα και άλλο ένα 5% υποχρεωτικά να παρακρατείς για αποθεματικό αν και αυτό εντάξει λογιστικά βγαίνει.

Αλλά η συζήτηση δεν είναι αν η φορολογία είναι βαριά στην Ελλάδα....ήταν για το αν υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που παντελονιάζουν 50Κ...ε υπάρχουν πολλοί δεν είναι και τόσο περίεργο. Δηλαδή τι τζίρο κάνει μια τυπική μικρή εταιρεία? 30-40χιλ? Αυτό είναι περίπτερο...όχι...και τα περίπτερα περισσότερο κάνουν.

Επίσης οι κλίμακες που έγραψες αφορούν τις ατομικές εταιρείας...να ρωτήσεις τον λογιστή σου μπορεί να χάνεις λεφτά σε φόρους (μπορεί και όχι)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Επίσης οι κλίμακες που έγραψες αφορούν τις ατομικές εταιρείας...να ρωτήσεις τον λογιστή σου μπορεί να χάνεις λεφτά σε φόρους (μπορεί και όχι)
Οι κλίμακες αφορούν επαγγελματίες .... πχ επιστήμονες επαγγελματίες ..... αυτοί έχοιυν 650€ φόρο επιτηδεύματος !
Με ... μία έδρα !
Αν έχουν 2, είναι 1250€ αν έχουν 3 είναι 1850€ , αν είναι εταιρεία (ιατρική, δικηγορική, λογιστική) με 3 έδρες, είναι 2200€ μόνο ο φόρος επιτηδεύματος.

Είναι οι γνωστοί αλήτες ιατροί δικηγόροι κτλ ...που φοροδιαφεύγουν οι κλεφταράδες ..............

Ίδια μοίρα και οι άλλοι κλέφτες ... ηλεκτρολόγοι , υδραυλικοί κτλ ... που δεν κόβουν αποδείξεις ................

Και πληρώνει φόρους ο τίμιος υπάλληλος ΔΕΗ , ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ , ΕΡΤ, ΕΛΣΤΑΤ , ΟΛΠ , ΕΘΕΛ , ΗΣΑΠ , ΗΛΠΑΠ , ΟΣΕ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κτλ κτλ κτλ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Οι κλίμακες αφορούν επαγγελματίες .... πχ επιστήμονες επαγγελματίες ..... αυτοί έχοιυν 650€ φόρο επιτηδεύματος !
Με ... μία έδρα !
Αν έχουν 2, είναι 1250€ αν έχουν 3 είναι 1850€ , αν είναι εταιρεία (ιατρική, δικηγορική, λογιστική) με 3 έδρες, είναι 2200€ μόνο ο φόρος επιτηδεύματος.

Είναι οι γνωστοί αλήτες ιατροί δικηγόροι κτλ ...που φοροδιαφεύγουν οι κλεφταράδες ..............

Ίδια μοίρα και οι άλλοι κλέφτες ... ηλεκτρολόγοι , υδραυλικοί κτλ ... που δεν κόβουν αποδείξεις ................

Και πληρώνει φόρους ο τίμιος υπάλληλος ΔΕΗ , ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ , ΕΡΤ, ΕΛΣΤΑΤ , ΟΛΠ , ΕΘΕΛ , ΗΣΑΠ , ΗΛΠΑΠ , ΟΣΕ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κτλ κτλ κτλ
Τα έχουμε ξανά πει αυτά....ο επιστήμονας ιατρός και δικηγόρος τα βγάζει τα 650 σε 3 μέρες...η αν είναι αρχιδατος και σε 3 ώρες...

αν είναι τόσο αρχιδατος που έχει και 3 έδρες...πρέπει να τα βγάζει και 30 λεπτά. Αν έχει 3 είδες και δεν μπορεί να πληρώσει 1850 ΤΟ ΧΡΟΝΟ τότε τι σκατά γίνεται ρε τύπε?

γιατί δεν μπορεί. ένας ιατρός η δικηγόρος να ιδρύσει μια Ι.Κ.Ε.? απαγορεύεται?? αυτά είναι όλα θέματα λογιστή...ανάλογα με τον τζίρο...τα έξοδα που δηλώνεις και τα κέρδη σου αποφασίζεις τι σε συμφέρει.

Αλήτες υπάρχουν παντού....αλήτης ο δεητζής αλήτης και ο γιατρός που κυκλοφορεί με πόρσε 130Κ και δηλώνει 30 χιλιάδες το χρόνο...και πας στο ιατρείο και του λες τι χρωστάω και σου λέει 80ε..και αν ζητήσεις απόδειξη σου λέει 100. Πούτσα και ξύλο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Αλήτες υπάρχουν παντού....αλήτης ο δεητζής αλήτης και ο γιατρός που κυκλοφορεί με πόρσε 130Κ και δηλώνει 30 χιλιάδες το χρόνο...και πας στο ιατρείο και του λες τι χρωστάω και σου λέει 80ε..και αν ζητήσεις απόδειξη σου λέει 100. Πούτσα και ξύλο.
Δεν τα λες καλά .....

Από τη μία λες πας σε ακριβά ιατρεία .......................

και από την άλλη λες σου ζητάει 80€ ... και αν ζητήσεις απόδειξη 100€ ;;;;;

Στα ιατρεία που πληρώνεις ακριβά .... σου λέει ο ίδιος τέτοιες μαλακίες ;;;

Σε γραμματέα δεν πληρώνεις ;;;;
Έχει αρνηθεί ποτέ γραμματέας/βοηθός να σου δώσει απόδειξη ;;;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Δεν τα λες καλά .....

Από τη μία λες πας σε ακριβά ιατρεία .......................

και από την άλλη λες σου ζητάει 80€ ... και αν ζητήσεις απόδειξη 100€ ;;;;;

Στα ιατρεία που πληρώνεις ακριβά .... σου λέει ο ίδιος τέτοιες μαλακίες ;;;

Σε γραμματέα δεν πληρώνεις ;;;;
Έχει αρνηθεί ποτέ γραμματέας/βοηθός να σου δώσει απόδειξη ;;;;;
δεν πάω σε γιατρούς ρε τύπε τι είμαι κάνας μπάρμπας να θέλω τσεκάπ κάθε 3 μήνες?

μιλάω για την γενική κατάσταση της αγοράς....εσύ ισχυρίζεσαι ότι αυτό δεν συμβαίνει?

και ναι έχω πάει κάποιον σε πολύ γνωστό ιατρείο στην Αθήνα για πρώτο ραντεβού...απλή επίσκεψη....πήρε 120ε και δεν τους πέρασε ούτε από το μυαλό να δώσουν απόδειξη. Ναι προφανώς αν ζητήσεις θα σου δώσουν. Το ίδιο μου έχει τύχει και με δικηγόρο....αυτός μου είπε μέσα στη μούρη μου αν θες αποδείξεις δεν θα σε χρεώσω 400ε θα σε χρεώσω 650.

Όποτε να μας κλάσουν επιτέλους με την κλάψα που παντελονιαζουν τα 100αρικα λες και είναι καραμέλες και τσινάνε αν κόψουν και καμιά απόδειξη......εγώ κόβω τιμολόγιο ακόμα και για το χέσιμο του σκύλου μου και δεν παραπονιέμαι

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Όποτε να μας κλάσουν επιτέλους με την κλάψα που παντελονιαζουν τα 100αρικα λες και είναι καραμέλες και τσινάνε αν κόψουν και καμιά απόδειξη......εγώ κόβω τιμολόγιο ακόμα και για το χέσιμο του σκύλου μου και δεν παραπονιέμαι

Εσύ όμως, δεν σπούδασες τσάμπα ... δεν έκανες πρακτική όχι τσάμπα .... να πληρώνεις κι από πάνω ........
ούτε έκανες άσκηση όπως οι δικηγόροι ......... με πτυχίο 10ωρα για 400€ ........................

ΥΓ Αν έχεις απορίες .... σχετικά με τα παραπάνω .... μπορώ να στα εξηγήσω αναλτυικά ! Γιατί κάποια φαντάζουν περίεργα ... πχ πρακτική που ... πληρώνεις !!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Εσύ όμως, δεν σπούδασες τσάμπα ... δεν έκανες πρακτική όχι τσάμπα .... να πληρώνεις κι από πάνω ........
ούτε έκανες άσκηση όπως οι δικηγόροι ......... με πτυχίο 10ωρα για 400€ ........................

ΥΓ Αν έχεις απορίες .... σχετικά με τα παραπάνω .... μπορώ να στα εξηγήσω αναλτυικά ! Γιατί κάποια φαντάζουν περίεργα ... πχ πρακτική που ... πληρώνεις !!!
Άρα για να καταλάβω...επειδή σπούδασες και έκανες πρακτική και ξεκίνησες με χαμηλό μισθό για να πάρεις ειδίκευση και να μάθεις το αντικείμενο σου....δικαιούσαι να μην κόβεις αποδείξεις και να γκρινιάζεις αν σου τις ζητάμε? ΡΕ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ :tooth:

Σιγά ρε slam dog millionaire δακρυσαμε.....νομιζεις οτι αυτα που περιγραφεις ειναι σκληρά και άδικα?

Υπάρχουν άνθρωποι που ξεκίνησαν όχι με τίποτα....αλλά με χρέη...από το -100....και άνθρωποι που δεν έκαναν πρακτική με προορισμό να γίνουν επιστήμονες αλλά έμαθαν το αντικείμενο τους από μόνοι τους γιατί δεν είχαν άλλη επιλογή.

Δε μπορεί ρε τύπε να έχεις τόσο στενή αντίληψη πραγματικά....αν νομίζεις ότι δικαιούσαι να ζητάς η να γλιτώνεις κάτι παραπάνω από όλους τους άλλους απλά επειδή πήρες ένα πτυχίο θα κλαίγεσαι μια ζωή για 2000 έξοδα το χρόνο.

Και μιλάμε τώρα για ιατρεία ε....και υπάρχουν ιατροί στο λαϊκό που κάνουν 3 μέρες εφημερία σερί για 1800 ευρώ το μήνα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Άρα για να καταλάβω...επειδή σπούδασες και έκανες πρακτική και ξεκίνησες με χαμηλό μισθό για να πάρεις ειδίκευση και να μάθεις το αντικείμενο σου....δικαιούσαι να μην κόβεις αποδείξεις και να γκρινιάζεις αν σου τις ζητάμε? ΡΕ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ :tooth:

Δε μπορεί ρε τύπε να έχεις τόσο στενή αντίληψη πραγματικά....αν νομίζεις ότι δικαιούσαι να ζητάς η να γλιτώνεις κάτι παραπάνω από όλους τους άλλους απλά επειδή πήρες ένα πτυχίο θα κλαίγεσαι μια ζωή για 2000 έξοδα το χρόνο.

Και μιλάμε τώρα για ιατρεία ε....και υπάρχουν ιατροί στο λαϊκό που κάνουν 3 μέρες εφημερία σερί για 1800 ευρώ το μήνα.

Πάλι λες μαλακίες.

Κανείς δεν είπε να μην πληρώνει φόρους.

Εσύ πας σε σκατάδες που δεν κόβουν αποδείξεις.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ........ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ .......
Εντάξει .... δεν θέλεις να συζητήσουμε για κάτι άλλες κοπριές εδώ μέσα που λένε τις δικές σου μαλακίες .......
Περί μη αποδείξεων .
Είπαμε σε βάζω σε καλύτερη μοίρα από τους σκατάδες , γιαυτό είσαι ... εκτός λίστας.

Το ένα πτυχίο , το λες απαξιωτικά για πτυχία των άλλων (υπάρχουν και κάποιοι με ... 2 πτυχία πάντως, δεν είναι πάντα ένα) . Πρόσεξέ το αυτό .... γιατί κάτι σαν κι εσένα .......... έχουν τη μεγαλύτερη λόξα .... να σπουδάσουν τα παιδιά τους να τα κάνουν με πτυχία ..........
Και αν κάνεις κάτι τέτοιο .................... θα λες χειρότερα από μένα .... στα 55++ σου απλά !
Και θα θυμάσαι αυτά που λες τώρα.

Κανένα ιατρείο δεν έχει έξοδα ..... 2000€ το χρόνο .......
Αποκομιδή ιατρικών απορριμάτων .... επιβεβλημένη ....... από πιστοποιημένες εταιρείες ........ είναι 1200€ το χρόνο ......
έχει κι άλλα ! μη στα γράφω αναλυτικά ................ 2000€ το μήνα, χωρίς πάγια και ζημιές εγκαταστάσεων .... ίσως ..........

Οι εφημερίες στα δημόσιο .... πληρώνονται ... αλλά πολύ φθηνά ............ δεν πάνε με το μισθό πάντως ..........

Αν θυμάμαι καλά ......... 7.5€/ώρα επιμελητής β' (μέχρι 6 χρόνια)
9.5€/ώρα επιμελητής α' (6-12 χρόνια)
12.5€/ώρα διαθυντής (μετά τα 12 χρόνια) .

Όπως βλέπεις .... είναι πολλά που δεν ξέρεις .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Πάλι λες μαλακίες.

Κανείς δεν είπε να μην πληρώνει φόρους.

Εσύ πας σε σκατάδες που δεν κόβουν αποδείξεις.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ........ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ .......
Εντάξει .... δεν θέλεις να συζητήσουμε για κάτι άλλες κοπριές εδώ μέσα που λένε τις δικές σου μαλακίες .......
Περί μη αποδείξεων .
Είπαμε σε βάζω σε καλύτερη μοίρα από τους σκατάδες , γιαυτό είσαι ... εκτός λίστας.

Το ένα πτυχίο , το λες απαξιωτικά για πτυχία των άλλων (υπάρχουν και κάποιοι με ... 2 πτυχία πάντως, δεν είναι πάντα ένα) . Πρόσεξέ το αυτό .... γιατί κάτι σαν κι εσένα .......... έχουν τη μεγαλύτερη λόξα .... να σπουδάσουν τα παιδιά τους να τα κάνουν με πτυχία ..........
Και αν κάνεις κάτι τέτοιο .................... θα λες χειρότερα από μένα .... στα 55++ σου απλά !
Και θα θυμάσαι αυτά που λες τώρα.

Κανένα ιατρείο δεν έχει έξοδα ..... 2000€ το χρόνο .......
Αποκομιδή ιατρικών απορριμάτων .... επιβεβλημένη ....... από πιστοποιημένες εταιρείες ........ είναι 1200€ το χρόνο ......
έχει κι άλλα ! μη στα γράφω αναλυτικά ................ 2000€ το μήνα, χωρίς πάγια και ζημιές εγκαταστάσεων .... ίσως ..........

Οι εφημερίες στα δημόσιο .... πληρώνονται ... αλλά πολύ φθηνά ............ δεν πάνε με το μισθό πάντως ..........

Αν θυμάμαι καλά ......... 7.5€/ώρα επιμελητής β' (μέχρι 6 χρόνια)
9.5€/ώρα επιμελητής α' (6-12 χρόνια)
12.5€/ώρα διαθυντής (μετά τα 12 χρόνια) .

Όπως βλέπεις .... είναι πολλά που δεν ξέρεις .
Δεν λέω μαλακίες λέω την πραγματικότητα.

Επίσης ποιος σου είπε ότι εγώ δεν έχω πτυχίο? η και να μην είχα απαξιώνω τα πτυχία των άλλων??? Αυτά τα λες εσύ....όπως είπες ως δικαιολογία για την φοροδιαφυγή ότι κάποιος σπουδάζει και κάνει πρακτικές και τέτοια. Νομίζεις ότι επειδή πήρες πτυχίο δικαιούσαι να μην κόβεις αποδείξεις. Αυτό έθιξα...όλα τα άλλα που λες είναι παραλήρημα...

2000ε εννοώ το τέλος επιτηδεύματος που γκρινιάζεις για αυτά συνέχεια...λες και είναι κανένα ποσό να πούμε....αυτό είπα

Τα έξοδα από μόνα τους δε λένε τίποτα τύπε...γιατί δε λες τα έσοδα? Που σε μερικά ιατρεία μπορεί να είναι 100 ευρώ το ΜΙΣΑΩΡΟ???? Ένα ιατρείο δεν είναι και εργοστάσιο παραγωγής....αυτά μη τα λες παραέξω....έχεις έξοδα και έχεις και πολλά πολλά έσοδα....από τα οποία όπως λες είναι λογικό να δηλώνεις το 1%.

Και τι το λες το 12.5ε την ώρα ρε απερίγραπτε τύπε για καλό? Ο άλλος γαμιεται άυπνος στην εφημερία που έρχονται τα περιστατικά και στο ιατρείο πας και σε 10 λεπτά σου έχει πάρει ο άλλος 100ε και το συγκρίνεις?

καλό βράδυ τύπε έχουμε χάσει τη μπάλα και δε βγάζουμε νόημα

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Όχι όλοι . Κάποιοι πληρώνονται για 16. Επίσης κάποιοι δουλεύον 5 μήνες .... μισθωτοί πάντα.

Δεν έχεις πρόβλημα όμως με τους ελεύθερους επαγγελματίες. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ .............

Κανένα ΚΑΘΙΚΙ , είπε ποτέ , ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ;;;;

Πως στο διάολο θα πληρώσουν εισφορές το μήνα των διακοπών ;;;
Εγω παντως ξερω ολυμπιονίκη ΔΥ που πληρωνεται κανονικά και δεν πατάει ποτε.
Παλια υπηρχε πρώην στρατοκαβλος προισταμενος που τους πήγαινε όλους γαμιωντας ανεξαιρέτως. Οταν ανέλαβαν οι νεοδημοκράτες τον έβγαλαν προωρα στη συνταξη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
500 χιλιάρικα βγάζουν αρκετοί καθαρά ;;; με ατομική εργασία ή κάτω από 5 άτομα προσωπικό ;;;

ή μιλάς για επιχειρήσεις με 30 άτομα ;;;;

50 χιλιάρικα παίρνουν μισθό πολλοί .......... και υπάρχουν και στο δημόσιο πολλοί που τα παίρνουν τα 50 χιλιάρικα ... ΟΧΙ ΜΙΣΘΟ ... ΑΛΛΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ....

Και 500 χιλιάρικα υπάρχουν μισθοί .

Το θέμα είνα ποιά είναι η ποσόστοση .
Ρε ηλίθιε, γιατί γράφεις νούμερα που δε θα δεις ή ακούσεις ποτέ στη ζωή σου ούτε στα όνειρα σου;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
...και πας στο ιατρείο και του λες τι χρωστάω και σου λέει 80ε..και αν ζητήσεις απόδειξη σου λέει 100. Πούτσα και ξύλο.
τυπε αυτο να σου πω την αληθεια δεν το εχω δει ποτε σε σοβαρο ιατρειο....ποτε δεν εχω δωσει λεφτα χερατα στον γιατρο....παντα στη γραμματεια πληρωνω και μου δινουν παντα αποδειξη χωρις καν να την ζητησω...και μιλαμε για ιατρεια που φυσανε ,που θα πηγαινα ανετα και για ποτο εκει....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Εγω παντως ξερω ολυμπιονίκη ΔΥ που πληρωνεται κανονικά και δεν πατάει ποτε.
Παλια υπηρχε πρώην στρατοκαβλος προισταμενος που τους πήγαινε όλους γαμιωντας ανεξαιρέτως. Οταν ανέλαβαν οι νεοδημοκράτες τον έβγαλαν προωρα στη συνταξη
Οι ολυμπιονίκες έτσι ήταν πάντα .
Ξεκινούσαν ως ανθυπολοχαγοί , όπως οι απόφοιτοι της ευλπίδων , έφεδροι και έπαιρναν ίδιο μισθό .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Δεν λέω μαλακίες λέω την πραγματικότητα.

Επίσης ποιος σου είπε ότι εγώ δεν έχω πτυχίο? η και να μην είχα απαξιώνω τα πτυχία των άλλων??? Αυτά τα λες εσύ....όπως είπες ως δικαιολογία για την φοροδιαφυγή ότι κάποιος σπουδάζει και κάνει πρακτικές και τέτοια. Νομίζεις ότι επειδή πήρες πτυχίο δικαιούσαι να μην κόβεις αποδείξεις. Αυτό έθιξα...όλα τα άλλα που λες είναι παραλήρημα...

2000ε εννοώ το τέλος επιτηδεύματος που γκρινιάζεις για αυτά συνέχεια...λες και είναι κανένα ποσό να πούμε....αυτό είπα

Τα έξοδα από μόνα τους δε λένε τίποτα τύπε...γιατί δε λες τα έσοδα? Που σε μερικά ιατρεία μπορεί να είναι 100 ευρώ το ΜΙΣΑΩΡΟ???? Ένα ιατρείο δεν είναι και εργοστάσιο παραγωγής....αυτά μη τα λες παραέξω....έχεις έξοδα και έχεις και πολλά πολλά έσοδα....από τα οποία όπως λες είναι λογικό να δηλώνεις το 1%.

Και τι το λες το 12.5ε την ώρα ρε απερίγραπτε τύπε για καλό? Ο άλλος γαμιεται άυπνος στην εφημερία που έρχονται τα περιστατικά και στο ιατρείο πας και σε 10 λεπτά σου έχει πάρει ο άλλος 100ε και το συγκρίνεις?

καλό βράδυ τύπε έχουμε χάσει τη μπάλα και δε βγάζουμε νόημα

Ρε τρόμπα .... από 100€ επίσκεψη .... το πήγες 100€ μισάωρο ....
Δεν είσαι σε θέση να υπολογίσεις και το μισάωρο .
Αν σου βγάλουν ένα δόντι .... και σε 5 λεπτά να βγει .... ξέρεις πόση ώρα καθάρισμα θέλει μετά ;;;
Τα εργαλεία τι δουλειά θέλουν ;;; Δεν είναι λάτζα ....

Οι τιμές που λες, είναι του 5% των ιατρείων . ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ .
Πας για να το παίξεις χλίδας και λεφτάς.

Και μετά .... γκρινιάζεις.

Είναι σαν να μου λες πήγες σε 5στερο και ήπιες ένα ποτήρι ουίσκι και έδωσες 25€ .....

να πήγαινες σε καφενέ σε χωριό να πλήρωνες 4€ ..... ή σε καφετέρια μπας κλας να δώσεις 6€ - 7€ ....

Θες 5στερο ξενοδοχείο ... και γκρινιάζεις για τα 25€ ....

ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ........

Πιο πολλά πρέπει να σου παίρνουν εσένα.

Θες σκίσιμο να στρώσεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
θελω να κανω μια ερωτηση ,ασχετη με τα ιατρικα ....εχετε παρει χαμπαρι εκει στην αθηνα τι εχει συμβει στη διπλη δολοφονια προχτες?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
τυπε αυτο να σου πω την αληθεια δεν το εχω δει ποτε σε σοβαρο ιατρειο....ποτε δεν εχω δωσει λεφτα χερατα στον γιατρο....παντα στη γραμματεια πληρωνω και μου δινουν παντα αποδειξη χωρις καν να την ζητησω...και μιλαμε για ιατρεια που φυσανε ,που θα πηγαινα ανετα και για ποτο εκει....
Έχει σημασία η προσωπική ιστορία του καθενός? Διαφωνείς ότι συμβαίνει δηλαδή?

Τώρα κάνουμε διαγωνισμό ποιος πάει σε καλύτερους γιατρούς? εγώ δεν πάω καν τύπε σας τους χαρίζω :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ρε τρόμπα .... από 100€ επίσκεψη .... το πήγες 100€ μισάωρο ....
Δεν είσαι σε θέση να υπολογίσεις και το μισάωρο .
Αν σου βγάλουν ένα δόντι .... και σε 5 λεπτά να βγει .... ξέρεις πόση ώρα καθάρισμα θέλει μετά ;;;
Τα εργαλεία τι δουλειά θέλουν ;;; Δεν είναι λάτζα ....

Οι τιμές που λες, είναι του 5% των ιατρείων . ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ .
Πας για να το παίξεις χλίδας και λεφτάς.

Και μετά .... γκρινιάζεις.

Είναι σαν να μου λες πήγες σε 5στερο και ήπιες ένα ποτήρι ουίσκι και έδωσες 25€ .....

να πήγαινες σε καφενέ σε χωριό να πλήρωνες 4€ ..... ή σε καφετέρια μπας κλας να δώσεις 6€ - 7€ ....

Θες 5στερο ξενοδοχείο ... και γκρινιάζεις για τα 25€ ....

ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ........

Πιο πολλά πρέπει να σου παίρνουν εσένα.

Θες σκίσιμο να στρώσεις.
Α άρα επειδή βάζουν στον κλίβανο μετά τα εργαλεία τους πρέπει να χρεώνουν 100ε την επίσκεψη και να είναι όλα μαύρα.

Τρόμπας είσαι εσύ που το επιχείρημα σου για την φοροδιαφυγή των ιατρών είναι ότι πήραν πτυχίο και έκαναν πρακτική....οι καημένοι οι κατατρεγμένοι από τη ζωή....

και που δεν καταλαβαίνεις ότι δεν με νοιάζει πόσα χρεώνουν...ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ....το αν θα κόβουν απόδειξη είναι άλλο θέμα όμως. Εσύ προσπαθείς να με πείσεις ότι 1. Δεν βγάζουν και τόσα πολλά γιατί το ιατρείο έχει 2χιλ έξοδα το μήνα .....και 2. ότι καλά κάνουν και δεν κόβουν επειδή σπούδασαν και επιτελούν έργο προς την κοινωνία

Με μέσο όρο πάντως 8-10 επισκέψεις τη μέρα και 60ε ανά επίσκεψη μιλάμε για τζίρο κάνα 10ρικο με 15άρι το μήνα μόνο από αυτές τις επικσέψεις. Εγώ όποτε έχω πάει σε ιατρεία έχει απέξω 5 άτομα να περιμένουν εκείνη την ώρα...όχι όλη μέρα....Αλλά και ένα 10ρικο να είναι ο τζίρος...πόσα έξοδα αυτό το ιατρείο ρε τύπε? :confused:

Κοίτα τύπε επειδή με την υγεία δεν πρέπει να παίζουμε...αν για να χρεώνεις λιγότερα το ιατρείο σου θυμίζει (και μυρίζει) σαν υπόγα στο μεξικό που κάνουν παράνομα χειρουργεία ή σαν κτηνιατρείο δε φταίω εγώ.

Εγώ γουστάρω να δίνω 450 ευρώ για καθαρισμό τι σε κόφτει εσένα?

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Α άρα επειδή βάζουν στον κλίβανο μετά τα εργαλεία τους πρέπει να χρεώνουν 100ε την επίσκεψη και να είναι όλα μαύρα.

Τρόμπας είσαι εσύ που το επιχείρημα σου για την φοροδιαφυγή των ιατρών είναι ότι πήραν πτυχίο και έκαναν πρακτική....οι καημένοι οι κατατρεγμένοι από τη ζωή....

και που δεν καταλαβαίνεις ότι δεν με νοιάζει πόσα χρεώνουν...ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ....το αν θα κόβουν απόδειξη είναι άλλο θέμα όμως. Εσύ προσπαθείς να με πείσεις ότι 1. Δεν βγάζουν και τόσα πολλά γιατί το ιατρείο έχει 2χιλ έξοδα το μήνα .....και 2. ότι καλά κάνουν και δεν κόβουν επειδή σπούδασαν και επιτελούν έργο προς την κοινωνία

Με μέσο όρο πάντως 8-10 επισκέψεις τη μέρα και 60ε ανά επίσκεψη μιλάμε για τζίρο κάνα 10ρικο με 15άρι το μήνα μόνο από αυτές τις επικσέψεις. Εγώ όποτε έχω πάει σε ιατρεία έχει απέξω 5 άτομα να περιμένουν εκείνη την ώρα...όχι όλη μέρα....Αλλά και ένα 10ρικο να είναι ο τζίρος...πόσα έξοδα αυτό το ιατρείο ρε τύπε? :confused:

Κοίτα τύπε επειδή με την υγεία δεν πρέπει να παίζουμε...αν για να χρεώνεις λιγότερα το ιατρείο σου θυμίζει (και μυρίζει) σαν υπόγα στο μεξικό που κάνουν παράνομα χειρουργεία ή σαν κτηνιατρείο δε φταίω εγώ.

Εγώ γουστάρω να δίνω 450 ευρώ για καθαρισμό τι σε κόφτει εσένα?
δεν γνωρίζω τι έξοδα λειτουργικά μπορεί να έχει ένα ιατρειο αλλά η φορολογία ειναι αρκετή απο μονη της για να γδαρει κάθε ελευθερο επαγγελματια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom