Α άρα επειδή βάζουν στον κλίβανο μετά τα εργαλεία τους πρέπει να χρεώνουν 100ε την επίσκεψη και να είναι όλα μαύρα.
Τρόμπας είσαι εσύ που το επιχείρημα σου για την φοροδιαφυγή των ιατρών είναι ότι πήραν πτυχίο και έκαναν πρακτική....οι καημένοι οι κατατρεγμένοι από τη ζωή....
και που δεν καταλαβαίνεις ότι δεν με νοιάζει πόσα χρεώνουν...ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ....το αν θα κόβουν απόδειξη είναι άλλο θέμα όμως. Εσύ προσπαθείς να με πείσεις ότι 1. Δεν βγάζουν και τόσα πολλά γιατί το ιατρείο έχει 2χιλ έξοδα το μήνα .....και 2. ότι καλά κάνουν και δεν κόβουν επειδή σπούδασαν και επιτελούν έργο προς την κοινωνία
Με μέσο όρο πάντως 8-10 επισκέψεις τη μέρα και 60ε ανά επίσκεψη μιλάμε για τζίρο κάνα 10ρικο με 15άρι το μήνα μόνο από αυτές τις επικσέψεις. Εγώ όποτε έχω πάει σε ιατρεία έχει απέξω 5 άτομα να περιμένουν εκείνη την ώρα...όχι όλη μέρα....Αλλά και ένα 10ρικο να είναι ο τζίρος...πόσα έξοδα αυτό το ιατρείο ρε τύπε?
Κοίτα τύπε επειδή με την υγεία δεν πρέπει να παίζουμε...αν για να χρεώνεις λιγότερα το ιατρείο σου θυμίζει (και μυρίζει) σαν υπόγα στο μεξικό που κάνουν παράνομα χειρουργεία ή σαν κτηνιατρείο δε φταίω εγώ.
Εγώ γουστάρω να δίνω 450 ευρώ για καθαρισμό τι σε κόφτει εσένα?
Ρε φίλε .... όλο κόμπλεξ βγάζεις ........
Επίσκέψεις αποφάσισες πόσα δίνεις τελικά ;;;
Κάθε φορά άλλα λες ....
60€ ;;
100€ ;;;
300€ ;;
450€ ;;;
Επίσης βάζεις άλλους παράγοντες τώρα ....
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΣ ..... ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΑ ... ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ...........
(καταρχήν μάθε ... υπόγεια ιατρεία δεν επιτρέπονται .... και είναι υποχρεωτικό παράθυρο και σε χώρο υποδοχής και χώρο εξέτασης
και στο wc ).
Λες και είσαι σε θέση να κρίνεις ........ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ .........
Σχετικά με τις αποδείξεις ....................
Σου μαθαίνω μπαλίτσα τώρα ...........
Κανείς δεν κάνεις τζίρο 20.000€ το μήνα και να κόβει αποδείξεις 1500€ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
Αν δουν εσένα ... περίεργη μουτσούνα που μισεί τους ιατρούς ....
τους θεωρεί φοροφυγάδες και κλέφτες .... ... θα τολμήσει κανείς να μην κόψει απόδειξη ;;;;
Καταρχήν αφού .... με κάρτα θα πληρώσεις .... ή θα κάνεις έμβασμα .......
ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΕΜΒΑΣΜΑ ή ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ POS ;;;;
Αυτοκτονεί λέμε !
Αλλά ... και μετρητά να δώσεις .... ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ;;; Πρέπει να είναι πολύ βλάκας. Και αυτοκτονικός αυτοκαταστροφικός.
Οπότε όποιος έχει νιονιό ..... ΣΕ ΝΕΕΣ ΦΑΤΣΕΣ .... ΛΕΛΕΔΕΣ .... ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ....
ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΩΓΑΜΠΡΟΥΣ ...
κατσαπλιάδες που το παίζουν επιχειρηματίες ............
θα κόβει τα πάντα αποδείξεις .......
Σε κολλητούς , πολύ παλιούς πελάτες και έμπιστους .... ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ....
εκεί δεν θα κόψει !
Αλλά αν κάνει 20.000€ το μήνα τζίρο ..... θα είναι όλοι κολλητοί και έμπιστοι και παλιοί πελάτες ;;;;;;;
Σιγά. Πόσα ιατρεία έχεις αλλάξει εσύ μέχρι τα .... 40 ; είσαι παραπάνω ;;;
Έγινες με κανέναν κολλητός ;;; Δεν νομίζω.
Απλά αυτοί που αναφέρεις, είναι πολυ λίγοι . Και είναι εξαιρέσεις.
Αν ο άλλος είναι καθηγητής , συνδικαλιστής ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Και ξέρεις γιατί ;;;
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΥΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ........
Κια να τον καταγγείλεις, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .
Για αυτόν δεν υπάρχει ούτε νόμος, ούτε φόρος, ούτε κράτος.
Από τους 70.000 ιατρούς, αυτοί είναι 500.
Από τους 12.000 οδοντιάτρους, είναι 50 .
Από τους 60.000 δικηγόρους .... βαριά να είναι 1000.
Αν γουστάρεις να πηγαίνεις, πήγαινε.
Μη μας λες , ότι είναι έτσι όλοι . Ούτε το 1% δεν είναι έτσι .
Ούτε 1/500 δεν είναι έτσι .
Και επαναλαμβάνω .... ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ .... ξέρεις που πας.