Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Κι ο Τσίπρας είχε διπλωματικό Σύμβουλο τον Καλπαδάκη, που ειχε δεσμό με τη Μπαρουτσού, την τρίτη στην ιεραρχία στην Τουρκική Πρεσβεία. Αυτή τη μετέθεσαν στην Αθήνα μόλις ανέλαβε ο καλός της στο πλευρό του Τσίπρα. Γι'αυτό και παίρνει αυτές τις αποφάσεις όσον αφορά τη μειονότητα.
Επειδή πολλοί (όπως και εγώ) δεν γνωρίζουμε για Καλπαδάκη και Μπαρουτσού, παρακάτω βάζω το άρθρο του Δοξιάδη με την αφήγησή του για τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς.
Πολλά ενδιαφέροντα όπως το τάξιμο Τσίπρα στον Ερντογάν για την επιστροφή τους ή ο χεσμένος Καλπαδάκης να πιέζει για την επιστροφή για να μην μας κυρήξει η Τουρκία τον πόλεμο!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
δεν γνωρίζω τι έξοδα λειτουργικά μπορεί να έχει ένα ιατρειο αλλά η φορολογία ειναι αρκετή απο μονη της για να γδαρει κάθε ελευθερο επαγγελματια
Πραγματικά είναι....

όμως στα πλαίσια της συζήτησης του αν κάποιος που έχει ένα κεφάλαιο αξίζει να το διαθέσει για να κάνει ένα τέτοιο εγχείρημα....και για το πόσο αυτό αποτρέπει την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

όχι όταν ο άλλος βγάζει 20 χιλιάδες το μήνα και θέλει να δηλώνει 1500.

Αυτό είναι κοροιδία σε άλλους που μπορεί να βγάζουν 20 χιλιάδες το χρόνο και λόγω φορολογίας να μην τους μένουν λεφτά για τίποτα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Πραγματικά είναι....

όμως στα πλαίσια της συζήτησης του αν κάποιος που έχει ένα κεφάλαιο αξίζει να το διαθέσει για να κάνει ένα τέτοιο εγχείρημα....και για το πόσο αυτό αποτρέπει την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

όχι όταν ο άλλος βγάζει 20 χιλιάδες το μήνα και θέλει να δηλώνει 1500.

Αυτό είναι κοροιδία σε άλλους που μπορεί να βγάζουν 20 χιλιάδες το χρόνο και λόγω φορολογίας να μην τους μένουν λεφτά για τίποτα.
πιστεύω και οι δευτεροι που λες, αν μπορούσαν θα έκαναν με σιγουριά το ίδιο με αυτούς που δηλώνουν 1500

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
θελω να κανω μια ερωτηση ,ασχετη με τα ιατρικα ....εχετε παρει χαμπαρι εκει στην αθηνα τι εχει συμβει στη διπλη δολοφονια προχτες?
1686652435911.png

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
ακριβως αυτο....δεν μιλαει κανεις,κανονικη κολομβια ,οχι μαλακιες...και αν το καλοσκεφτει καποιος ,λογικα στην κολομβια θα σκεφτονται μην καταντησουμε ελλαδα......
Τυπε κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι εισαι βρωμιλας Συριζαιος....αφους κος Τεοντοριδρακος ειπε οτι μετα την αγορα 1κ μπατσικων και τη προσληψη 15εκ μπατσων η εγκληματικοτητα εχει μειωθει μισο τοις εκατο και οι πολιτες αισθανονται ασφαλεις!!!

Τι Κολομβιες μας τσαμπουνας;:confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Α άρα επειδή βάζουν στον κλίβανο μετά τα εργαλεία τους πρέπει να χρεώνουν 100ε την επίσκεψη και να είναι όλα μαύρα.

Τρόμπας είσαι εσύ που το επιχείρημα σου για την φοροδιαφυγή των ιατρών είναι ότι πήραν πτυχίο και έκαναν πρακτική....οι καημένοι οι κατατρεγμένοι από τη ζωή....

και που δεν καταλαβαίνεις ότι δεν με νοιάζει πόσα χρεώνουν...ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ....το αν θα κόβουν απόδειξη είναι άλλο θέμα όμως. Εσύ προσπαθείς να με πείσεις ότι 1. Δεν βγάζουν και τόσα πολλά γιατί το ιατρείο έχει 2χιλ έξοδα το μήνα .....και 2. ότι καλά κάνουν και δεν κόβουν επειδή σπούδασαν και επιτελούν έργο προς την κοινωνία

Με μέσο όρο πάντως 8-10 επισκέψεις τη μέρα και 60ε ανά επίσκεψη μιλάμε για τζίρο κάνα 10ρικο με 15άρι το μήνα μόνο από αυτές τις επικσέψεις. Εγώ όποτε έχω πάει σε ιατρεία έχει απέξω 5 άτομα να περιμένουν εκείνη την ώρα...όχι όλη μέρα....Αλλά και ένα 10ρικο να είναι ο τζίρος...πόσα έξοδα αυτό το ιατρείο ρε τύπε? :confused:

Κοίτα τύπε επειδή με την υγεία δεν πρέπει να παίζουμε...αν για να χρεώνεις λιγότερα το ιατρείο σου θυμίζει (και μυρίζει) σαν υπόγα στο μεξικό που κάνουν παράνομα χειρουργεία ή σαν κτηνιατρείο δε φταίω εγώ.

Εγώ γουστάρω να δίνω 450 ευρώ για καθαρισμό τι σε κόφτει εσένα?

Ρε φίλε .... όλο κόμπλεξ βγάζεις ........

Επίσκέψεις αποφάσισες πόσα δίνεις τελικά ;;;
Κάθε φορά άλλα λες ....

60€ ;;
100€ ;;;

300€ ;;

450€ ;;;

Επίσης βάζεις άλλους παράγοντες τώρα ....

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΣ ..... ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΑ ... ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ...........

(καταρχήν μάθε ... υπόγεια ιατρεία δεν επιτρέπονται .... και είναι υποχρεωτικό παράθυρο και σε χώρο υποδοχής και χώρο εξέτασης
και στο wc ).

Λες και είσαι σε θέση να κρίνεις ........ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ .........

Σχετικά με τις αποδείξεις ....................

Σου μαθαίνω μπαλίτσα τώρα ...........

Κανείς δεν κάνεις τζίρο 20.000€ το μήνα και να κόβει αποδείξεις 1500€ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
Αν δουν εσένα ... περίεργη μουτσούνα που μισεί τους ιατρούς ....
τους θεωρεί φοροφυγάδες και κλέφτες .... ... θα τολμήσει κανείς να μην κόψει απόδειξη ;;;;
Καταρχήν αφού .... με κάρτα θα πληρώσεις .... ή θα κάνεις έμβασμα .......
ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΕΜΒΑΣΜΑ ή ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ POS ;;;;
Αυτοκτονεί λέμε !
Αλλά ... και μετρητά να δώσεις .... ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ;;; Πρέπει να είναι πολύ βλάκας. Και αυτοκτονικός αυτοκαταστροφικός.
Οπότε όποιος έχει νιονιό ..... ΣΕ ΝΕΕΣ ΦΑΤΣΕΣ .... ΛΕΛΕΔΕΣ .... ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ .... ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΩΓΑΜΠΡΟΥΣ ...
κατσαπλιάδες που το παίζουν επιχειρηματίες ............
θα κόβει τα πάντα αποδείξεις .......
Σε κολλητούς , πολύ παλιούς πελάτες και έμπιστους .... ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ....
εκεί δεν θα κόψει !

Αλλά αν κάνει 20.000€ το μήνα τζίρο ..... θα είναι όλοι κολλητοί και έμπιστοι και παλιοί πελάτες ;;;;;;;

Σιγά. Πόσα ιατρεία έχεις αλλάξει εσύ μέχρι τα .... 40 ; είσαι παραπάνω ;;;
Έγινες με κανέναν κολλητός ;;; Δεν νομίζω.

Απλά αυτοί που αναφέρεις, είναι πολυ λίγοι . Και είναι εξαιρέσεις.

Αν ο άλλος είναι καθηγητής , συνδικαλιστής ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Και ξέρεις γιατί ;;;

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΥΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ........

Κια να τον καταγγείλεις, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .
Για αυτόν δεν υπάρχει ούτε νόμος, ούτε φόρος, ούτε κράτος.

Από τους 70.000 ιατρούς, αυτοί είναι 500.
Από τους 12.000 οδοντιάτρους, είναι 50 .
Από τους 60.000 δικηγόρους .... βαριά να είναι 1000.

Αν γουστάρεις να πηγαίνεις, πήγαινε.
Μη μας λες , ότι είναι έτσι όλοι . Ούτε το 1% δεν είναι έτσι .
Ούτε 1/500 δεν είναι έτσι .

Και επαναλαμβάνω .... ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ .... ξέρεις που πας.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Λιγο ακομα ρε πουτανα για το 1000%

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
σαουλ και λάκη δεν τα λέτε σε πιεμ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ρε φίλε .... όλο κόμπλεξ βγάζεις ........

Επίσκέψεις αποφάσισες πόσα δίνεις τελικά ;;;
Κάθε φορά άλλα λες ....

60€ ;;
100€ ;;;

300€ ;;

450€ ;;;

Επίσης βάζεις άλλους παράγοντες τώρα ....

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΣ ..... ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΑ ... ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ...........

(καταρχήν μάθε ... υπόγεια ιατρεία δεν επιτρέπονται .... και είναι υποχρεωτικό παράθυρο και σε χώρο υποδοχής και χώρο εξέτασης
και στο wc ).

Λες και είσαι σε θέση να κρίνεις ........ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ .........

Σχετικά με τις αποδείξεις ....................

Σου μαθαίνω μπαλίτσα τώρα ...........

Κανείς δεν κάνεις τζίρο 20.000€ το μήνα και να κόβει αποδείξεις 1500€ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
Αν δουν εσένα ... περίεργη μουτσούνα που μισεί τους ιατρούς ....
τους θεωρεί φοροφυγάδες και κλέφτες .... ... θα τολμήσει κανείς να μην κόψει απόδειξη ;;;;
Καταρχήν αφού .... με κάρτα θα πληρώσεις .... ή θα κάνεις έμβασμα .......
ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΕΜΒΑΣΜΑ ή ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ POS ;;;;
Αυτοκτονεί λέμε !
Αλλά ... και μετρητά να δώσεις .... ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ;;; Πρέπει να είναι πολύ βλάκας. Και αυτοκτονικός αυτοκαταστροφικός.
Οπότε όποιος έχει νιονιό ..... ΣΕ ΝΕΕΣ ΦΑΤΣΕΣ .... ΛΕΛΕΔΕΣ .... ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ .... ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΩΓΑΜΠΡΟΥΣ ...
κατσαπλιάδες που το παίζουν επιχειρηματίες ............
θα κόβει τα πάντα αποδείξεις .......
Σε κολλητούς , πολύ παλιούς πελάτες και έμπιστους .... ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ....
εκεί δεν θα κόψει !

Αλλά αν κάνει 20.000€ το μήνα τζίρο ..... θα είναι όλοι κολλητοί και έμπιστοι και παλιοί πελάτες ;;;;;;;

Σιγά. Πόσα ιατρεία έχεις αλλάξει εσύ μέχρι τα .... 40 ; είσαι παραπάνω ;;;
Έγινες με κανέναν κολλητός ;;; Δεν νομίζω.

Απλά αυτοί που αναφέρεις, είναι πολυ λίγοι . Και είναι εξαιρέσεις.

Αν ο άλλος είναι καθηγητής , συνδικαλιστής ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Και ξέρεις γιατί ;;;

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΥΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ........

Κια να τον καταγγείλεις, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .
Για αυτόν δεν υπάρχει ούτε νόμος, ούτε φόρος, ούτε κράτος.

Από τους 70.000 ιατρούς, αυτοί είναι 500.
Από τους 12.000 οδοντιάτρους, είναι 50 .
Από τους 60.000 δικηγόρους .... βαριά να είναι 1000.

Αν γουστάρεις να πηγαίνεις, πήγαινε.
Μη μας λες , ότι είναι έτσι όλοι . Ούτε το 1% δεν είναι έτσι .
Ούτε 1/500 δεν είναι έτσι .

Και επαναλαμβάνω .... ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ .... ξέρεις που πας.
Καλά ρε τυπε δε σου έθιξα και το ιατρείο μην στεναχωριέσαι :2funny:

Εγώ βγάζω κόμπλεξ αλλά εσύ με περιγράφεις ως ''λελέ, κομπλεξικό, κατσαπλιά που το παίζει επιχειρηματίας''....ναι μαν....εγώ έχω κόμπλεξ...δεν είναι ότι σου έθιξα τον κλάδο....τώρα βαριέμαι να ψάξω και παλιά σου ποστ που έγραφες για γιατρούς και δικηγόρους με φεράρι που δηλώνουν 10.000 το χρόνο και γιατί δεν τους ανοίξουν τους λογαριασμούς. Παράνοια???? :confused:

Δεν έχω αλλάξει σχεδόν κανένα γιατρό για τον εαυτό μου 30 είμαι δεν χρειάζομαι. Τους έχω όμως ζήσει για υποθέσεις άλλου ανθρώπου που το χρειαζόταν και χρειάστηκαν διάφορες ειδικότητες. Δεν υποστηρίζω ότι ξέρω τι κάνει το 90% των γιατρών όμως από το δείγμα που πήρα λέω τις εντυπώσεις μου. Τα λεφτά που λέω ότι βγάζουν δεν χρειάζεται να μου τα χρεώσουν το ξέρω από πελάτες, συνεργάτες κτλπ.

Αλλά για τελευταία φορά μήπως και βγάλεις άκρη στο μυαλό σου : Υποστηρίζεις ότι οι γιατροί καλά κάνουν ΑΝ δεν κόβουν αποδείξεις? Γιατί χθες αυτό είπες. Επίσης θεωρείς ότι είναι δύσκολο για έναν γιατρό να βγάλει 50χιλ το χρόνο??? Γιατί από εκεί ξεκίνησε. Τώρα τι δηλώνει ο καθένας και σε τι γιατρούς έχω πάει εγώ τι σημασία έχει και τι σε νοιάζει?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
πιστεύω και οι δευτεροι που λες, αν μπορούσαν θα έκαναν με σιγουριά το ίδιο με αυτούς που δηλώνουν 1500
Τύπε αν ο καθένας κάνει ότι θέλει δεν γίνεται δουλειά.

Και εγώ θέλω να μην δηλώνω τίποτα, να μην πληρώνω ούτε ένα ευρώ εισφορές και να δίνω μισθούς 150ε το μήνα....αλλά δεν γίνεται.

Οπότε αν κάποιος βγάζει αυτά τα λεφτά και δηλώνει ότι είναι φτωχός....κάτι δεν πάει καλά...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Επειδή έχει δίκιο ο φίλος από πάνω και σπαμάρουμε το θρεντ του κυριάκου εγώ το κλείνω το θέμα.

Αν έθιξα τους γιατρούς που παντελονιάζουν 8 βασικούς μισθούς το μήνα και δε θέλουν να δηλώνουν τίποτα (οι τσιγκούνηδες).....καλή χώνεψη :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
όποιος πρόλαβε πρόλαβε τύποι :coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Τυπε κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι εισαι βρωμιλας Συριζαιος....αφους κος Τεοντοριδρακος ειπε οτι μετα την αγορα 1κ μπατσικων και τη προσληψη 15εκ μπατσων η εγκληματικοτητα εχει μειωθει μισο τοις εκατο και οι πολιτες αισθανονται ασφαλεις!!!

δυστυχως για γελια και για κλαματα... σε χωρα που εχει εκατο χιλιαδες μπατσους κανουν κουμαντο πεντε συμμοριες μπραβων....και η ντροπη ντραπηκε.....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
ακριβως αυτο....δεν μιλαει κανεις,κανονικη κολομβια ,οχι μαλακιες...και αν το καλοσκεφτει καποιος ,λογικα στην κολομβια θα σκεφτονται μην καταντησουμε ελλαδα......
Για Κολομβια αρμοδιοι Αλεχαντρο και Βολκανο. :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795

Ο Ερντογαν ειναι γατακι τελικα:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Και εγώ πως θα μάθω για τις λίμνες της Ουγγαρίας; :think:
Τυπε καλώς την κατακρίνει ο πεζοπόρος την λίμνη μπαταλον.
Μιλάμε για κοσμικά της Ευρώπης κ ίσως την πιο εντυπωσιακή λίμνη στην Ευρώπη κ νομίζω κ η μεγαλύτερη λίμνη στην ΕΕ
Απίστευτες βίλες κ χωρίς οργανωμένα για τουρισμό κ κέντρα αποκατάστασης για ασθενείς κ πλαζ οργανωμένες με ουγγρικά μουνετα
Ούτε στο όνειρο μας εμείς αξιοποίηση τέτοιων λιμνών...

Eχουμε νομίζω κ τεράστιο νοσοκομείο ελληνικών συμφερόντων εκεί

Ποιος θα πάει διότι δεν παρακολουθώ το νημα

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom