You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.440
- Πόντοι
- 12.756
Τυπε καλώς την κατακρίνει ο πεζοπόρος την λίμνη μπαταλον.
Μιλάμε για κοσμικά της Ευρώπης κ ίσως την πιο εντυπωσιακή λίμνη στην Ευρώπη κ νομίζω κ η μεγαλύτερη λίμνη στην ΕΕ
Απίστευτες βίλες κ χωρίς οργανωμένα για τουρισμό κ κέντρα αποκατάστασης για ασθενείς κ πλαζ οργανωμένες με ουγγρικά μουνετα
Ούτε στο όνειρο μας εμείς αξιοποίηση τέτοιων λιμνών...
Eχουμε νομίζω κ τεράστιο νοσοκομείο ελληνικών συμφερόντων εκεί
Ποιος θα πάει διότι δεν παρακολουθώ το νημα
Μια που εγραψες για νοσοκομείο , ο Κουλης αυτο στην Ουκρανία το έφτιαξε ;; Ξερει κανεις να μας πει ;
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.335
- Πόντοι
- 3.656
παλιά σου ποστ που έγραφες για γιατρούς και δικηγόρους με φεράρι που δηλώνουν 10.000 το χρόνο και γιατί δεν τους ανοίξουν τους λογαριασμούς.
Δεν έχω αλλάξει σχεδόν κανένα γιατρό για τον εαυτό μου 30 είμαι δεν χρειάζομαι. Τους έχω όμως ζήσει για υποθέσεις άλλου ανθρώπου που το χρειαζόταν και χρειάστηκαν διάφορες ειδικότητες. Δεν υποστηρίζω ότι ξέρω τι κάνει το 90% των γιατρών όμως από το δείγμα που πήρα λέω τις εντυπώσεις μου. Τα λεφτά που λέω ότι βγάζουν δεν χρειάζεται να μου τα χρεώσουν το ξέρω από πελάτες, συνεργάτες κτλπ.
Αλλά για τελευταία φορά μήπως και βγάλεις άκρη στο μυαλό σου : Υποστηρίζεις ότι οι γιατροί καλά κάνουν ΑΝ δεν κόβουν αποδείξεις? Γιατί χθες αυτό είπες. Επίσης θεωρείς ότι είναι δύσκολο για έναν γιατρό να βγάλει 50χιλ το χρόνο??? Γιατί από εκεί ξεκίνησε. Τώρα τι δηλώνει ο καθένας και σε τι γιατρούς έχω πάει εγώ τι σημασία έχει και τι σε νοιάζει?
Δεν σου είπα ότι κάνουν καλά που δεν κόβουν αποδείξεις. ΑΠΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ πχ .... κλέβουν πολύ λιγότερο !
Επίσης δεν είπα για ΙΑΤΡΟΥΣ που έχουν φεράρι και δηλώνουν 10χιλιάρικα. Δεν υπάρχουν .
Κομματόσκυλα, διαπλεκόμενοι που δηλώνουν 40 και έχουν βίλλες φεράρι σκάφη κτλ υπάρχουν ......ελάχιστοι είναι ιατροί .........
έχει πολύ περισσότερους σε άλλα επαγγέλματα ....................
Αυτά που λες είναι μαλακίες όλα όμως.
Οι περισσότεροι κόβουν αποδείξεις στην πλειοψηφία των περιπτώσεων . Δεν κόβουν σε κάτι κολλητούς.
Η φοροδιαφυγή πάντως σε σχέση με κυκλαδίτες που πουλάνε 3.50€ τη μία μπάλα παγωτό ....... ΣΤΟ ΟΡΘΙΟ ....
και 800€ 2 μπούτια ... κάβουρα .................. ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ .
Για κάτι τέτοιους δεν σε έχω δει να λες τίποτε ..........
Μάντεψε και άλλο ......... οι ιατροί που ήταν στη λίστα λαγκάρντ .... δεν ήταν ελεύθεροι επαγγελματίες ....
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
οτι εχει υποσχεθει δεν το κανει,γιατι γινεσαι γκρινιαρης και μιζερος τωρα!Μια που εγραψες για νοσοκομείο , ο Κουλης αυτο στην Ουκρανία το έφτιαξε ;; Ξερει κανεις να μας πει ;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
O Κούλης σαν αλεπού που είναι κ έχοντας μπούφους δέκα εκατομμύρια κοινό,πάντα λέει χοντρά λόγια για να χτυπήσει στο συναίσθημα τον Έλληνα στο σωστό timingΜια που εγραψες για νοσοκομείο , ο Κουλης αυτο στην Ουκρανία το έφτιαξε ;; Ξερει κανεις να μας πει ;
Mετα αφού ξεχαστεί το εκάστοτε θέμα ,μην τον είδατε τον Παναή
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Τι λες τωρα; Ο Μητσοτακης οτι υποσχεται το κανει. Αρκει να ειναι καποιος δικος του μεσα στην μπιζνα.O Κούλης σαν αλεπού που είναι κ έχοντας μπούφους δέκα εκατομμύρια κοινό,πάντα λέει χοντρά λόγια για να χτυπήσει στο συναίσθημα τον Έλληνα στο σωστό timing
Mετα αφού ξεχαστεί το εκάστοτε θέμα ,μην τον είδατε τον Παναή
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.335
- Πόντοι
- 3.656
Αν εξαιρέσεις τα ούγγρικα μουνέτα ................Τυπε καλώς την κατακρίνει ο πεζοπόρος την λίμνη μπαταλον.
Μιλάμε για κοσμικά της Ευρώπης κ ίσως την πιο εντυπωσιακή λίμνη στην Ευρώπη κ νομίζω κ η μεγαλύτερη λίμνη στην ΕΕ
Απίστευτες βίλες κ χωρίς οργανωμένα για τουρισμό κ κέντρα αποκατάστασης για ασθενείς κ πλαζ οργανωμένες με ουγγρικά μουνετα
Η λίμνη αν και μεγάλη μπροστά στην κονστάνς, είναι λίγο βλαχουριά.
Επαναλαμβάνω .... εξαιρώντας τα μαγυάρικα μουνέτα στη μία ... και τις μαλακισμένες τις γριές τον τύπο με παντόφλα και κάλτσα ή τον άλλο που λιάζει τα καλαμπαλίκια στην κωνστάνζ ............
Οργάνωση , κτίρια , υποδομές οι γερμανοί δεν παίζονται και οι ελβετοί ......
Για να κολυμπήσει εκεί ο έλλην βαλκάνιος ... πρέπει να λείπει από ελλάδα πάνω από 20 χρόνια ....
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
φιλε σαουλ,καταλαβαινω οτι δεν εχεις μυρωδια με την κατασταση γενικα στη πιατσα....ισως εισαι πολυ νεος ,ισως πολυ χωμενος σε καποιο γραφειο(χωρις παραθυρα) ,ισως δε σε πολυενδιαφερει κιολα ρε αδελφε ,κοιτας μονο τη δουλεια σου και τα υπολοιπα επιδερμικα....σου αναγνωριζω ομως πως οι προθεσεις σου ειναι καλες ,δεν εισαι σαν κατι σιχαμερα γλειωδη δεξια ερπετα που ολα καλα ολα ανθηρα αρκει να γλυφουν κωλοτρυπιδι μτσκγμσ ,απλως εχεις ενα μεγαλο ελαττωμα..πιστευεις οτι τα ξερεις ολα,χαλαρωσε λιγο και φιλτραριζε...θα ακουσεις σιγουρα υπερβολες γιατι τα νευρα μας ειναι τσαταλια με τα πουσταρια ,αλλα εξυπνο παιδι εισαι μπορεις να τις ξεχωρισεις.......Σε γενικες ομως γραμμες το νοημα και ο τονος ειναι αυτος που διαβαζεις......
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
Στον παράδεισο του κόσμου να με βάλουν αν δεν έχει μουνετα δεν με συγκινεί .....Αν εξαιρέσεις τα ούγγρικα μουνέτα ................
Η λίμνη αν και μεγάλη μπροστά στην κονστάνς, είναι λίγο βλαχουριά.
Επαναλαμβάνω .... εξαιρώντας τα μαγυάρικα μουνέτα στη μία ... και τις μαλακισμένες τις γριές τον τύπο με παντόφλα και κάλτσα ή τον άλλο που λιάζει τα καλαμπαλίκια στην κωνστάνζ ............
Οργάνωση , κτίρια , υποδομές οι γερμανοί δεν παίζονται και οι ελβετοί ......
Για να κολυμπήσει εκεί ο έλλην βαλκάνιος ... πρέπει να λείπει από ελλάδα πάνω από 20 χρόνια ....
Φυσικά συγκρίνουμε λίμνες Ελλάδος με Ουγγαρία κ οργάνωση διότι κάποιοι την απαξίωσαν
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
190 έδρες θέλω η ΝΔ να πάρει λέμε
Κόψε κάτι ρε τύπε .....
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.335
- Πόντοι
- 3.656
Στον παράδεισο του κόσμου να με βάλουν αν δεν έχει μουνετα δεν με συγκινεί .....
Φυσικά συγκρίνουμε λίμνες Ελλάδος με Ουγγαρία κ οργάνωση διότι κάποιοι την απαξίωσαν
Ελλάδα είναι ο πάτος τύπε .......
Ειδικά στα γκλαμουράτα 90s .... είχες τον αγράμματο μπαρόκ με διχαλωτή παντόφλα και νύχια ημίπενθος .... να το παίζει ... face control ;;;
Σε αυθαίρετες παράγκες, που οπουδήποτε στον πολιτισμένο κόσμο θα τις είχε γκρεμίσει η πολεοδομία.
Για τα τοξικά υγρά που πουλάγαν για ποτά, θα πήγαιναν ισόβια παντού στον κόσμο ..........
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Μην ψαχνεις στον παραδεισο μουνετα. Μουνετα μονο στην κωλαση. Κανε οσες πιο πολλες αμαρτιες μπορεις, μπας και εξασφαλισεις μια θεση, γιατι ειμαστε πολλοι στην λιστα αναμονηςΣτον παράδεισο του κόσμου να με βάλουν αν δεν έχει μουνετα δεν με συγκινεί .....
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Ο φίλος μας ο Λάκης (λέει ότι) θα κάνει windsurf.Τυπε καλώς την κατακρίνει ο πεζοπόρος την λίμνη μπαταλον.
Eχουμε νομίζω κ τεράστιο νοσοκομείο ελληνικών συμφερόντων εκεί
Ποιος θα πάει διότι δεν παρακολουθώ το νημα
Του εύχομαι αέρα στα πανιά του, αλλά δεν το βλέπω.
Όντως πάντως είναι θλιβερό να βλέπεις οτι έξω αξιοποιούν ότι κάλλος διαθέτουν.
Και εμείς με το καλύτερο οικόπεδο ή να το δουλεύουμε αρπακολατζίδικα ή να το δίνουμε all inclusive σε ξένους διαχειριστές.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Νομίζω το εξαντλήσαμε το θέμαΔεν σου είπα ότι κάνουν καλά που δεν κόβουν αποδείξεις. ΑΠΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ πχ .... κλέβουν πολύ λιγότερο !
Επίσης δεν είπα για ΙΑΤΡΟΥΣ που έχουν φεράρι και δηλώνουν 10χιλιάρικα. Δεν υπάρχουν .
Κομματόσκυλα, διαπλεκόμενοι που δηλώνουν 40 και έχουν βίλλες φεράρι σκάφη κτλ υπάρχουν ......ελάχιστοι είναι ιατροί .........
έχει πολύ περισσότερους σε άλλα επαγγέλματα ....................
Αυτά που λες είναι μαλακίες όλα όμως.
Οι περισσότεροι κόβουν αποδείξεις στην πλειοψηφία των περιπτώσεων . Δεν κόβουν σε κάτι κολλητούς.
Η φοροδιαφυγή πάντως σε σχέση με κυκλαδίτες που πουλάνε 3.50€ τη μία μπάλα παγωτό ....... ΣΤΟ ΟΡΘΙΟ ....
και 800€ 2 μπούτια ... κάβουρα .................. ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ .
Για κάτι τέτοιους δεν σε έχω δει να λες τίποτε ..........
Μάντεψε και άλλο ......... οι ιατροί που ήταν στη λίστα λαγκάρντ .... δεν ήταν ελεύθεροι επαγγελματίες ....
έτσι και αλλιώς η συζήτηση ξεκίνησε για το αν τα 50Κ κέρδος θεωρούνται πολλά ή λίγα.
Δεν υπάρχει ασήμαντη φοροδιαφυγή ο καθένας στον τομέα του.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
εγκρίνω και 80/κιλό...άντε που φτάσαμε να περιμένουμε ουρά μια ώρα στον ΑΒ...μακαρι 65% και φετα στο πενηνταρικο!
ούστ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πλέμπαΝομίζω το εξαντλήσαμε το θέμα
έτσι και αλλιώς η συζήτηση ξεκίνησε για το αν τα 50Κ κέρδος θεωρούνται πολλά ή λίγα.
Δεν υπάρχει ασήμαντη φοροδιαφυγή ο καθένας στον τομέα του.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.335
- Πόντοι
- 3.656
Για αρχή .... καλό θα ήταν να ψήφιζαν νόμοΔεν υπάρχει ασήμαντη φοροδιαφυγή ο καθένας στον τομέα του.
1)οι βουλευτές να πληρώνουν όλο το φόρο που τους αναλογεί
2)να πάψει η αμοιβή κάποιων να βαπτίζεται ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ....
3)ίδιο αφορολόγητο και φορολογικό συντελεστή για κάθε εισόδημα από εργασία ........ αδιάφορο ποιά ειναι .......
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
Πρέπει να στείλω τενεκέ φέτα Τιρασπόλ αυτήν τη εβδομάδαεγκρίνω και 80/κιλό...άντε που φτάσαμε να περιμένουμε ουρά μια ώρα στον ΑΒ...
ούστ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πλέμπα
Για δώστε καμιά καλή φέτα από νότια ελλαδα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
εντάξει ρε μπρό...όλοι εδώ μέσα έχουν μυρωδιά από τα πάντα και όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει ότι εσύ δε ξέρεις και ξέρει αυτός.φιλε σαουλ,καταλαβαινω οτι δεν εχεις μυρωδια με την κατασταση γενικα στη πιατσα....ισως εισαι πολυ νεος ,ισως πολυ χωμενος σε καποιο γραφειο(χωρις παραθυρα) ,ισως δε σε πολυενδιαφερει κιολα ρε αδελφε ,κοιτας μονο τη δουλεια σου και τα υπολοιπα επιδερμικα....σου αναγνωριζω ομως πως οι προθεσεις σου ειναι καλες ,δεν εισαι σαν κατι σιχαμερα γλειωδη δεξια ερπετα που ολα καλα ολα ανθηρα αρκει να γλυφουν κωλοτρυπιδι μτσκγμσ ,απλως εχεις ενα μεγαλο ελαττωμα..πιστευεις οτι τα ξερεις ολα,χαλαρωσε λιγο και φιλτραριζε...θα ακουσεις σιγουρα υπερβολες γιατι τα νευρα μας ειναι τσαταλια με τα πουσταρια ,αλλα εξυπνο παιδι εισαι μπορεις να τις ξεχωρισεις.......Σε γενικες ομως γραμμες το νοημα και ο τονος ειναι αυτος που διαβαζεις......
είναι μερικά πράγματα που θεωρούνται δεδομένα...οπότε ή τα λες σωστά ή λάθος (για παράδειγμα κάτι νομικό ή ένα καταγεγραμμένο γεγονός) ...και κάποια άλλα που ο καθένας λέει την άποψη του.
Το κακό είναι όταν η άποψη σου δεν σε αφήνει να δεις πράγματα που θεωρούνται δεδομένα.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
καλαβρύτων.Πρέπει να στείλω τενεκέ φέτα Τιρασπόλ αυτήν τη εβδομάδα
Για δώστε καμιά καλή φέτα από νότια ελλαδα
σκληρή (μην ακούσω κάτι) και αλμυρούτσικη
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Το καλό είναι ότι επειδή είναι χωμένος παντού σε λίγο θα κερδίζουμε όλοιΤι λες τωρα; Ο Μητσοτακης οτι υποσχεται το κανει. Αρκει να ειναι καποιος δικος του μεσα στην μπιζνα.
υπάρχει τίποτα καλύτερο στον κόσμο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0