Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ενδιαφέρον.
Να ορίζει το κράτος πατερούλης πόσους οδοντιάτρους, αθλιάτρους, μανάβηδες, χασάπηδες και πουτάνες χρειαζόμαστε και να εκδίδει τις αντίστοιχες άδειες επαγγέλματος.
Είστε σίγουρα ο Λάκης ο κομουνιστοφάγος;
Μη ξεχνάμε ότι όταν σου πει το κράτος ότι δεν υπάρχουν θέσεις για οδοντιάτρους...το επόμενο βήμα είναι να σου πουν ότι έλλειψη έχουν οι βοθρατζήδες...και μπορείς να βγάλεις άδεια για αυτό το επάγγελμα αν θες να ζήσεις....και τι να κανείς? αφού όλα τα καλά επαγγέλματα θα είναι πιασμένα από αυτούς που ήταν ήδη εκεί...

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Ενδιαφέρον.
Να ορίζει το κράτος πατερούλης πόσους οδοντιάτρους, αθλιάτρους, μανάβηδες, χασάπηδες και πουτάνες χρειαζόμαστε και να εκδίδει τις αντίστοιχες άδειες επαγγέλματος.
Είστε σίγουρα ο Λάκης ο κομουνιστοφάγος;
Αξιότιμε Κύριε Πολίτα, αυτός είναι.
Απλά στην πορεία......πούστεψε ελέω εισφορών :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Μη ξεχνάμε ότι όταν σου πει το κράτος ότι δεν υπάρχουν θέσεις για οδοντιάτρους...το επόμενο βήμα είναι να σου πουν ότι έλλειψη έχουν οι βοθρατζήδες...και μπορείς να βγάλεις άδεια για αυτό το επάγγελμα αν θες να ζήσεις....και τι να κανείς? αφού όλα τα καλά επαγγέλματα θα είναι πιασμένα από αυτούς που ήταν ήδη εκεί...
Δηλαδή τώρα .... ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΣΥ ..... στην άσκηση του ιατρικού και οδοντιατρικού επαγγέλματος ....

στη Γερμανία ;;;;

Το ότι εκεί κρίνει ορθολογικά το κράτος, πόσους χρειάζονται
και εκπαιδεύει αντίστοιχα ... σου περνάει από το μυαλό ;;;

Και οι τιμές τους, είναι απολύτως αυτές που πρέπει , στο ελάχιστο .
Στην κορυφή, όπως και στα εστιατόρια, δεν βάζει όριο .
Αν θες ιατρείο με πολυέλαιο μπακαρά και τσέστερφηλντ γραφεία και πολυθρόνες .... υπάρχουν και τα πληρώνεις.

Πιστεύεις δηλαδή ότι θα πει στο ιατρό .... που θέλει να ανοίξει στο κέντρο της φραγκφούρτης ή του αμβούργου ιατρείο
σε ειδικότητα που έχει συπληρώσει ...... ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ ;;;;

Θεωρείς τη Γερμανία .... κουμμουνιστικό κράτος ;;;;

Μήπως και τα ελβετικά καντόνια ;;;;

Τι λέμε ρε πούστη ;;;

Καλός ο σουρεαλισμός .... αλλά να έχει και όρια !

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Σε ο,τι αφορά τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ας μιλήσουμε για τον ελέφαντα στο δωμάτιο.

Μεγάλο μέρος αυτών που αντιτίθενται, δεν το κάνουν από ευαισθησία. Τυχόν μετατόπιση φοιτητών από τα δημόσια στα ιδιωτικά, θα στερήσει από όλα τα κόμματα κυρίως κόκκινης απόχρωσης, τη δεξαμενή νέων οπαδών - μελών - ψηφοφόρων.
Το ελληνικό Πανεπιστήμιο είναι ο βασικός αιμοδότης τους.

Αλλά κανείς τους δεν το παραδέχεται, κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο. Πολύ ώριμη προσέγγιση.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Διαφωνώ πως δεν θα βρεθούν κεφάλαια για τέτοια επένδυση.
Συμφωνώ να έχουν ίδιο επίπεδο σπουδών.
Επιμένω, βάλε αρχή από τα πτυχία και τα υπόλοιπα θα βρουν το δρόμο τους. :grin:
σύντεκνε στη Κρήτη.... βλέπεις καμιά ευχάριστη έκπληξη ..... θα έχουμε πράσινο νομό δημοκρατικό όπως παλιά που έβρεχε δανεικά λεφτά ? :rockon:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Τα έχουν λύσει όλα τα προβλήματα όπως το παρακάτω και το κύριο μέλημα του Κούλη είναι το Σύνταγμα και η εκπαίδευση
FB_IMG_1686483754499.jpg

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ωωωωωχχχχχχχχ, λες;;;;;;

Από την άλλη μπορεί να συνέχισε το αλουμινάδικο. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.
Μα τον μπαγάσα, ο ίδιος δίνει αφορμές.
Παρακάτω δήλωσε οτι δεν έχει κάνει ποτέ σφράγισμα.
Θα πήγε κατ' ευθείαν απο τα αμφιθέατρα για γναθοχειρουργός.
Και στα ρεπά του ρίχνει και δύο bypass αμα λάχει να 'ουμ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.165
Πόντοι
5.506
Το ότι έχω κάνει σφραγίσματα ..... στην επαγγελματική μου πορεία .... το λες εσύ .... εγώ ποτέ δεν το είπα.
Το να μην έχω κάνει ποτέ, κανένα, είναι πολύπλοκη σκέψη για να σου περάσει από το μυαλό .
Για τιμές ..... για δουλειά που δεν έχω κάνει ποτέ .... δεν σχολιάζω καν .
Αν καβλώνεις, ας φαντάζεσαι ό,τι γουστάρεις . Δεν στο χαλάω.

Φαίνεται όμως ότι δεν ξέρεις βασική ορθογραφία, Γεγονός είναι . Αυτό δεν κρύβεται .
Και δεν έγινε κατά λάθος.
Με τον κατουρημένο σώγαμπρο των τσοντοσινεμά ... ειλικρινά θες να κάνεις σοβαρή κουβέντα για το θέμα ;;;;
Τι μπορεί να πει ένα βλάκας που πουλάει μούρη για .... τουαρέγκ του 2004 ; Και για ... .βάρκες ....
Και λέει .... ότι δεν είναι μούρη τα σέατ ;;;;

Λες να μπαίνουμε εδώ , για να μάθουμε τι θεωρεί μούρη το μέσο νεοελληνικό σκουπίδι ;;;;;;;

Αν σε ενδιαφέρει το πως λειτουργουν αυτά τα επαγγέλματα ....
μπορούμε να γράψουμε .....

πως ανοίγει ιατρείο στο παρίσι .... στη νυ ... στο λονδίνο ............ στη ζυρίχη !!!!!!!
ή πως γίνεσαι δικηγόρος και μηχανικός !!!!!!

ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ;;;; ΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΕΣ .... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ;;;;;

Και να είναι μάγκες στην ελλάδα ;;;;;;;;;

Σε άλλα σημεία .... κατακρίνεις τη σκατίλα της πασοκικής ελλάδας .......

Στο συγκεκριμένο τομέα τι ;;; ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ;;;;
ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ, ΟΛΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.165
Πόντοι
5.506
Νευριάζω γιατί θέλουν καπιταλισμό μόνο όταν είναι να οικονομήσουν οι ίδιοι..να μειωθούν οι φόροι γιατί έχουν ελεύθερη οικονομία

όταν όμως πρέπει να παλέψουν με τον ανταγωνισμό που είναι απόρροια της ελεύθερης οικονομίας θέλουν το κράτος τον μπαμπά να θέσει όριο για να μπορούν να κρατήσουν τα κεκτημένα τους.

Δηλαδή στο πορτοφόλι καπιταλιστές και στα δικαιώματα αριστεροί
Και ειναι οι ιδιοι που αν τυχον πεσει η φορολογια ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, γιατι «παλι πολλα θα τους φαινονται».

Εκει πρεπει ταυτοχρονα να γινουν κανονικοι ελεγχοι και αν σε πιασουν να προβλεφθει πως δε θα ξανασχοληθει κανεις με το ελευθερο επαγγελμα, μεχρι τουλαχιστον τα εγγονια σου.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ποτέ δεν είπα ότι είμαι οδοντίατρος τύπε.

Κάτι κατουρημένοι των τσοντοσινεμά τα λένε αυτά.
Ρε Λάκη, γκώσαμε στην ανοησία, ρε φίλε.
Κάνε ένα διάλειμα. Και αύριο μέρα είναι.
Μωρή κουνίστρα ... αμφιβάλεις ότι είμαι οδοντίατρος ; Βάλε ένα στοιχηματάκι !
Μόνο τσάμπα μαλακιούλες θες να λες ; Πόσα βάζεις ; Όσα βάλεις, θα τα χάσεις.
Βάλτο , αλλιώς πήγαινε να σου βάλουν κανένα πάκικο λουκάνικο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.989
Πόντοι
9.297

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.165
Πόντοι
5.506
Πασοκισμός είναι τα κλειστά επαγγέλματα δεν ξέρω πως αλλιώς να στο πω αφού δεν το πιάνεις. Θέλω να είναι ελεύθερος ο καθένας να κάνει ότι θέλει και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του. Δεν θέλω αντί να έχω να διαλέξω ανάμεσα από 3000 ιατρούς να υπάρχουν 300 για να πηγαίνω και να χρεώνουν όλοι 150 ευρώ γιατί έτσι είναι το κατάσταση. Θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός. Αν εσύ δε το θες να ψηφίσεις ΚΚΕ κάτι τέτοια υποστηρίζει.

Δεν καταλήγεις πουθενά γιατί κοιτάς περισσότερο να μου την πεις για την ορθογραφία μου παρά να κρίνεις (και να κατανοήσεις) αυτά που γράφω.
Αλλο η υπερπληθωρα και αλλο η υποστελεχωση. Ουτε το ενα ειναι καλο ουτε το αλλο. Εγω τουλαχιστον εννοω την προβλεψη του κρατους για ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. Αυτο εννοω ρυθμιση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Δηλαδή τώρα .... ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΣΥ ..... στην άσκηση του ιατρικού και οδοντιατρικού επαγγέλματος ....

στη Γερμανία ;;;;

Το ότι εκεί κρίνει ορθολογικά το κράτος, πόσους χρειάζονται
και εκπαιδεύει αντίστοιχα ... σου περνάει από το μυαλό ;;;

Και οι τιμές τους, είναι απολύτως αυτές που πρέπει , στο ελάχιστο .
Στην κορυφή, όπως και στα εστιατόρια, δεν βάζει όριο .
Αν θες ιατρείο με πολυέλαιο μπακαρά και τσέστερφηλντ γραφεία και πολυθρόνες .... υπάρχουν και τα πληρώνεις.

Πιστεύεις δηλαδή ότι θα πει στο ιατρό .... που θέλει να ανοίξει στο κέντρο της φραγκφούρτης ή του αμβούργου ιατρείο
σε ειδικότητα που έχει συπληρώσει ...... ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ ;;;;

Θεωρείς τη Γερμανία .... κουμμουνιστικό κράτος ;;;;

Μήπως και τα ελβετικά καντόνια ;;;;

Τι λέμε ρε πούστη ;;;

Καλός ο σουρεαλισμός .... αλλά να έχει και όρια !
Θα ασκήσω κρητική σε όποιον θέλω τύπε τέλλυσταλονε.
Ναι αν το κράτος αποφασίζει και διατάζει πόσους γιατρούς θέλει και επιτρέπει ανάλογα να σπουδάσουν είναι κουμουνισμός. Γιατί μόλις γεμίσουν οι θέσεις (από τα παιδιά όσων κυβερνούν) για σένα που δεν έχεις βύσμα θα μείνει η θέση του βοθρατζή. Αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Το ίδιο κάνει και η ελεύθερη οικονομία με την διαφορά ότι δεν σου βάζει στον κώλο με απολυταρχικό τρόπο τις αποφάσεις της. Σου λέει ότι ο κλάδος του ιατρού είναι κορεσμένος. Εσύ έχεις την επιλογή.

Επίσης εσύ σε ποια χώρα σπούδασες ελεύθερα και δούλεψες ελεύθερα χωρίς να έχεις να αντιμετωπίσεις το κράτος να σου βάζει εμπόδια? Στην Ελλάδα ή την Γερμανία?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Αλλο η υπερπληθωρα και αλλο η υποστελεχωση. Ουτε το ενα ειναι καλο ουτε το αλλο. Εγω τουλαχιστον εννοω την προβλεψη του κρατους για ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. Αυτο εννοω ρυθμιση.
Δεν υπάρχει ισορροπία....υπάρχει μόνο η αγορά. Πριν 60 χρόνια μπορείς το κάθε χωριό να ήταν ΕΝΑΣ ιατρός και να χρέωνε ότι ήθελε. Και να ήταν ο προύχοντας του χωριού....ο γαμιάς της γειτονιάς.....με την εξέλιξη που ήρθε στο χωριό άνοιξαν άλλα 5 ιατρεία και τώρα παλεύουν μεταξύ τους για την χαμηλότερη τιμή.

Έτσι είναι τα πράγματα αν θέλουμε από χωριό να γίνουμε πόλη. Η ισορροπία έρχεται μόνη της στην αγορά όταν ένας κλάδος κορεστεί και οι ενδιαφερόμενοι ψάξουν για άλλες δουλειές. Το κράτος δεν έχει κανένα δικαίωμα να κλείνει επαγγέλματα για να βγάζουν περισσότερα κάποιοι...το ίδιο ισχύει για τα πάντα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ε δε μπορουμε να τα περιμενουμε ολα απο το κρατος πατερουλη.
Ρε καραμαλεα δεξιολοβοτομημενε, ολοκληρη η ψευτοαγια μητσο τακεικη οικογενεια δεν εχουν μπαστακωθει σχεδον εναν αιωνα τωρα και βυζαινουν απο το δημοσιο- κρατος πατερουλη ; Χωρις να βγαλουν σεντς απο την τσεπη. Ποιοι ειναι αυτοι, Βασιλειαδες; Οταν την ιδια στιγμη ξεπουλανε τα παντα κανοντας τα ιδιωτικα και απαιτουν απο τους πολιτες της χωρας μετα να ιδιωτευσουν. Ας ξεπουλησουν και τη βουλη να τελειωνουμε. Μην ταιζουμε κι αλλους αερολογους κηφηνες μαζι με κομματικους αεργους κοπριτες :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Θα ασκήσω κρητική σε όποιον θέλω τύπε τέλλυσταλονε.
Ναι αν το κράτος αποφασίζει και διατάζει πόσους γιατρούς θέλει και επιτρέπει ανάλογα να σπουδάσουν είναι κουμουνισμός. Γιατί μόλις γεμίσουν οι θέσεις (από τα παιδιά όσων κυβερνούν) για σένα που δεν έχεις βύσμα θα μείνει η θέση του βοθρατζή. Αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Το ίδιο κάνει και η ελεύθερη οικονομία με την διαφορά ότι δεν σου βάζει στον κώλο με απολυταρχικό τρόπο τις αποφάσεις της. Σου λέει ότι ο κλάδος του ιατρού είναι κορεσμένος. Εσύ έχεις την επιλογή.

Επίσης εσύ σε ποια χώρα σπούδασες ελεύθερα και δούλεψες ελεύθερα χωρίς να έχεις να αντιμετωπίσεις το κράτος να σου βάζει εμπόδια? Στην Ελλάδα ή την Γερμανία?

Ρε τύπε ... καταρχήν

1)Στη Γερμανία , το να είσαι ιατρός ή οδοντίατρος, δεν είναι προνομιούχο επάγγελμα. Μια καλή .... μπυραρία, βγάζει περισσότερα.

2)Έχει κάπου 95.000 οδοντιάτρους η γερμανία ..... Σπουδαγμένους κυρίως .... στη γερμανία .... και αυστρία ελβετία.
Θα μπορούσαν λες 95.000 να είναι .... βύσματα ;;;; Χλωμό ε ; τι λες ;;;;

Κλειστά επαγγέλματα στην ελλάδα .... παραμένουν ταξί , ΦΔΧ και βυτία ...... απλά .... οι τιμές που πουλάνε μαύρα τις άδειες που πήραν τσάμπα το 1950 .... έπεσαν αρκετά .

Αν σε χαλάνε τα κλειστά υγειονομικά επαγγέλματα .... κλειστό παραμένει του φαρμακοποιού. 40++++ χρόνια.
Εκεί ;;; Έχεις να πεις κάτι ;;; Ο αντικομμουνισμός σου που είναι ;;;;; Τέρμα κλειστό .

Τα εμπόδια, τα βάζει μόνο το ελληνικό κράτος, σε όλους τους επαγγελματίες. Και εσένα. Και μάλλον δεν το καταλαβαίνεις.
Για αυτό κάνω ακόμη διάλογο μαζί σου !

Οι άλλοι όλοι οι γαλάζιοι , είναι δημόσιοι υπάλληλοι , υπάλληλοι ολιγαρχών και .... ΜΚΟ ....
συν κάποιους κατουρημένους σώγαμπρους ............ τέρμα ναυάγια .

Οι προβλέψεις μου πάντα ήταν δυσάρεστες. Και πάντα ευχόμουν να διεψευστούν . Δεν συνέβη όμως .... μέσα έπεφταν ......

Η ζωή στην ελλάδα γίνεται σκατά .........
το ότι ο δικηγόρος με το 1100cc του 1995 δεν το καταλαβαίνει .... δεν διαψεύδει εμένα .......
την ύπαρξη μυαλού στο κεφάλι του διαψεύδει .
Οι κατουργημένοι σώγαμπροι και οι κρατικοδίαιτοι χαίρονται , γιατί ικανοποιείται η σκατοψυχία τους.
Επιχειρήματα δεν έχουν . ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ νοοτροπία έχουν . Όταν κερδίζουν , γκαρίζουν οπαδικά και τα σπάνε.
Για αυτό τους βαρέθηκα . Και μπήκαν στη λίστα !

Κι άλλοι επαγγελματίες κι εσύ μέσα, θα τον πιείτε σύντομα. Λίγοι θα γλυτώσουν , ελάχιστοι .
Είσαι σίγουρος ότι θα υπάρχεις επαγγελματικά σε 4 χρόνια ;;;;;

Για το 90% πιστεύω ... δεν παίζει ..............................

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.165
Πόντοι
5.506
Δεν υπάρχει ισορροπία....υπάρχει μόνο η αγορά. Πριν 60 χρόνια μπορείς το κάθε χωριό να ήταν ΕΝΑΣ ιατρός και να χρέωνε ότι ήθελε. Και να ήταν ο προύχοντας του χωριού....ο γαμιάς της γειτονιάς.....με την εξέλιξη που ήρθε στο χωριό άνοιξαν άλλα 5 ιατρεία και τώρα παλεύουν μεταξύ τους για την χαμηλότερη τιμή.

Έτσι είναι τα πράγματα αν θέλουμε από χωριό να γίνουμε πόλη. Η ισορροπία έρχεται μόνη της στην αγορά όταν ένας κλάδος κορεστεί και οι ενδιαφερόμενοι ψάξουν για άλλες δουλειές. Το κράτος δεν έχει κανένα δικαίωμα να κλείνει επαγγέλματα για να βγάζουν περισσότερα κάποιοι...το ίδιο ισχύει για τα πάντα.
Μα κανεις δε λεει να κλεινει, να μην τους αφηνει να στριμωχνονται στις σχολες ειπα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Εγώ το ξέρω...στην Ελλάδα...από του προθυπουργό μέχρι τον υδραυλικό της γειτονιάς θεωρούν όσους σπούδασαν στο εξωτερικό ανώτερους...

σε κάποιες περιπτώσεις είναι...σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ δεν είναι καθόλου. Επίσης μεταπτυχιακά προσφέρουν και τα δημόσια πανεπιστήμια.

Δικηγόροι στην ελλάδα .... με εγγλέζικα πτυχία ........ από νομικό τμήμα ..... οικονομικής σχολής .....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.165
Πόντοι
5.506
Ρε καραμαλεα δεξιολοβοτομημενε, ολοκληρη η ψευτοαγια μητσο τακεικη οικογενεια δεν εχουν μπαστακωθει σχεδον εναν αιωνα τωρα και βυζαινουν απο το δημοσιο- κρατος πατερουλη ; Χωρις να βγαλουν σεντς απο την τσεπη. Ποιοι ειναι αυτοι, Βασιλειαδες; Οταν την ιδια στιγμη ξεπουλανε τα παντα κανοντας τα ιδιωτικα και απαιτουν απο τους πολιτες της χωρας μετα να ιδιωτευσουν. Ας ξεπουλησουν και τη βουλη να τελειωνουμε. Μην ταιζουμε κι αλλους αερολογους κηφηνες μαζι με κομματικους αεργους κοπριτες :confused:
Ενα ματσο παπαρολογιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom