Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.759
Πόντοι
2.356
ταυτόχρονα όμως, αυτός που πάει σε ιδιωτικό έξω, γίνεται δεκτός να εργαστεί εντός χώρας ........

για να μην πει κανείς για ... παιδιά πλουσίων
Εννοείται. Είναι τενεκές, δεν περνάει εδώ με εξετάσεις, έχουν φράγκα οι γονείς, τον στελνουν έξω, έρχεται με μεταγραφή ή αγορασμενο πτυχίο. Χαμός από τέτοιους.
Δεν έχω θέμα με τα ιδιωτικά ΑΕΙ. Ας κάνει όσα θέλει ο Μητσοτάκης. Απλά δε θεωρώ ότι αυτό είναι το σημαντικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Όχι τυπε,θα δουλεύουν οι νέοι για ένα κομμάτι ψωμί γιατι έτσι θέλει η "ελεύθερη αγορά".αυτοί που μπαίνουν στις σχολές θα είναι αρκετά λιγότεροι, θα δουλεύουν ομως για αξιοπρεπή λεφτά
Όχι τύπε...εννοείς ότι θες να υπάρχουν λιγότεροι στον κλάδο σου για να έχεις λιγότερο ανταγωνισμό και να χρεώνεις περισσότερα.

Αν δεν θέλουν οι νέοι να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί να κάνουν άλλα πεαγγελματα. Δεν θα κλείσουμε τα επαγγέλματα για να επωφεληθούν όσοι είναι ήδη μέσα. Αλλιώς κλείσε τα βιβλία σου και δώστε τα δικαιώματα σου σε έναν από τους λίγους νέους που θα βγουν.

Και τότε θα μπορείς να το λες αυτό.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Τύπε το ότι δεν έχεις επιχειρήματα αλλά πιάνεσαι από τα ορθογραφικά λάθη είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι σε αυτά που λέω έχω δίκιο.

Όσον αφορά την παιδεία σου μιλάει από μόνη της για τον καθένα δεν το γράφουμε στο κούτελο....πως σου φαίνεται που δεν έχω ούτε πτυχίο από ΙΕΚ αλλά τα 30ε που χρεώνεις για τα σφραγίσματα τα χρησιμοποιώ όταν τελειώνει το κωλόχαρτο? :tooth:
Ειπαμε, ολο του το καμαρι να γραφει στο μπου οτι ειχε γενικο 19,3.

Α να ψαχνει και την ορθογραφια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Πάλι αχταρμάς.
Οι ταρίφες .... πούλαγαν μια άδεια που είχαν πάρει οι πατεράδες τους τσάμπα το 1960 .... για 250.000€ ... και το δημόσιο ενώ τη ήξερε ... έπαιρνε ένα αρχίδι ......

τα ίδια κάνουν και ΔΧΦ ... καΙ ΒΥΤΊΑ .....

και ποτέ δεν άνοιξε πραγματικά ..........

και δεν μιλάω για απαγόρευση να σπουδάσεις !
σπούδασε αν γουστάρεις ........

και δεν μιλάω να σου απαγορεύσει να δουλέψεις !!!!

δούλεψε ... στην αστυπάλαια και στη σύρο και στην αντίπαρο που δεν έχει ιατρεία !!!!

ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3000 ΙΑΤΡΕΙΑ .....

και στην κηφισιά .... και στη γλυφάδα ..... ΠΟΣΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ;;;

και στην αθήνα των 25000 δικηγόρων ;;;;

και των 30000 μηχανικών ;;;
10.000.000 ιατρεία να ανοίξουν...αν μπορούν και ας χρεώνει ο καθένας 15 ευρώ επίσκεψη. θα επωφεληθεί και ο φτωχός κοσμάκης και θα δουλέψει μια φορά ο καπιταλισμός για το συμφέρον του λαού.

Εσύ τι θες να γίνουμε βόρεια Κορέα?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ειναι μαξιμαλιστικό σε ενα Κρατος που σπαταλαει καθημερινα άπειρα ΔΙΣ απο απευθείας αναθεσεις μεχρι υπεροκοστολογήσεις εργων εως σωματοφύλακες για τον Φουρθιωτη και τον Τριανταφυλλοπουλο,να ζητας ενα ασθενοφορο 60.000 ευρω ?

Δεν το αντεχει ο....προυπολογισμός?????
Αυτός που κάποτε προέβλεπε 20 εκατομμυρια Ευρω στο Υπουργειο Εργασίας για μολύβια,ξυστρες και χαρτιά υγείας?

Πόσο αστείο να ακους δήθεν σοβαρό νοικουρη δεξιο να επικαλειται σφιχτή και συνετη διαχειριση και από πίσω να μοιράζονται δισ σε ημετέρους...:2funny:
Λάκη, μην παίζεις με ξένα ακάουντ, παιδί μου.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.359
Πόντοι
3.656
Τύπε το ότι δεν έχεις επιχειρήματα αλλά πιάνεσαι από τα ορθογραφικά λάθη είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι σε αυτά που λέω έχω δίκιο.

Όσον αφορά την παιδεία σου μιλάει από μόνη της για τον καθένα δεν το γράφουμε στο κούτελο....πως σου φαίνεται που δεν έχω ούτε πτυχίο από ΙΕΚ αλλά τα 30ε που χρεώνεις για τα σφραγίσματα τα χρησιμοποιώ όταν τελειώνει το κωλόχαρτο? :tooth:

Το ότι έχω κάνει σφραγίσματα ..... στην επαγγελματική μου πορεία .... το λες εσύ .... εγώ ποτέ δεν το είπα.
Το να μην έχω κάνει ποτέ, κανένα, είναι πολύπλοκη σκέψη για να σου περάσει από το μυαλό .
Για τιμές ..... για δουλειά που δεν έχω κάνει ποτέ .... δεν σχολιάζω καν .
Αν καβλώνεις, ας φαντάζεσαι ό,τι γουστάρεις . Δεν στο χαλάω.

Φαίνεται όμως ότι δεν ξέρεις βασική ορθογραφία, Γεγονός είναι . Αυτό δεν κρύβεται .
Και δεν έγινε κατά λάθος.
Με τον κατουρημένο σώγαμπρο των τσοντοσινεμά ... ειλικρινά θες να κάνεις σοβαρή κουβέντα για το θέμα ;;;;
Τι μπορεί να πει ένα βλάκας που πουλάει μούρη για .... τουαρέγκ του 2004 ; Και για ... .βάρκες ....
Και λέει .... ότι δεν είναι μούρη τα σέατ ;;;;

Λες να μπαίνουμε εδώ , για να μάθουμε τι θεωρεί μούρη το μέσο νεοελληνικό σκουπίδι ;;;;;;;

Αν σε ενδιαφέρει το πως λειτουργουν αυτά τα επαγγέλματα ....
μπορούμε να γράψουμε .....

πως ανοίγει ιατρείο στο παρίσι .... στη νυ ... στο λονδίνο ............ στη ζυρίχη !!!!!!!
ή πως γίνεσαι δικηγόρος και μηχανικός !!!!!!

ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ;;;; ΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΕΣ .... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ;;;;;

Και να είναι μάγκες στην ελλάδα ;;;;;;;;;

Σε άλλα σημεία .... κατακρίνεις τη σκατίλα της πασοκικής ελλάδας .......

Στο συγκεκριμένο τομέα τι ;;; ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ;;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Ειπαμε, ολο του το καμαρι να γραφει στο μπου οτι ειχε γενικο 19,3.

Α να ψαχνει και την ορθογραφια.
Νευριάζω γιατί θέλουν καπιταλισμό μόνο όταν είναι να οικονομήσουν οι ίδιοι..να μειωθούν οι φόροι γιατί έχουν ελεύθερη οικονομία

όταν όμως πρέπει να παλέψουν με τον ανταγωνισμό που είναι απόρροια της ελεύθερης οικονομίας θέλουν το κράτος τον μπαμπά να θέσει όριο για να μπορούν να κρατήσουν τα κεκτημένα τους.

Δηλαδή στο πορτοφόλι καπιταλιστές και στα δικαιώματα αριστεροί

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.359
Πόντοι
3.656
10.000.000 ιατρεία να ανοίξουν...αν μπορούν και ας χρεώνει ο καθένας 15 ευρώ επίσκεψη. θα επωφεληθεί και ο φτωχός κοσμάκης και θα δουλέψει μια φορά ο καπιταλισμός για το συμφέρον του λαού.
Ποιάς χώρας το καθεστώς για ιατρεία γουστάρεις ;;;
Ξέρεις ;;;;

Ελβετία ;
Σουηδία ;;;;;
Γαλλία ;;;;

Νότια Αφρική ;;;;

Θεωρείς ότι παντού είναι μαλακία το σύστημα ;;;;

Και είναι κυριλέ του πασοκιστάν ;;;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
Ας το θεωρήσουμε τακτοποιημένο το θέμα αυτό και ότι ανάλογο, όπως προείπα. Ότι αποτελεί "πληγή".
Ποιός θα έρθει να κάνει πολυτεχνικές, γεωπονικές, κτηνιατρικές, οδοντιατρικές, ιατρικές σχολές;
Σχολές αέρα κοπανιστού θα ιδρύσουν, παραγωγές εύκολου χρήματος.
Βεβαίως και θα ιδρύσουν σχολές που θα αφήνουν χρήμα.
Τώρα αν αυτές οι σχολές χρειάζονται υποδομές όπως εννοείς νομίζω είναι στο χέρι του ιδιώτη αν θα ιδρύσει τέτοια σχολή ή οχι.
Αναφέρεις για παράδειγμα την γεωπονική και εχω εγω το Α ιδιωτικό πανεπιστήμιο.
Υποχρεωμένος είμαι να φτιάξω εργαστήρια, να προσλάβω καθηγητές κλπ κλπ για να έχω Γεωπονική?? Αν θέλω, ΑΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ιδρύω αυτή τη σχολή.
Εξυπακούεται πως όποια σχολή λειτουργώ θα πρέπει να τηρεί κάπια στάνταρ.

Λύσε πρώτα εσυ το θέμα με τα πτυχία και μετά να δείς πως θα προχωρήσει το όλο θέμα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.359
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε...πραγματικά...πιστεύεις ότι το ντιρί χέστηκε αν είναι αναγνωρισμένο το πτυχίο η όχι? Δεν καταλαβαίνεις...ότι υπάρχει η αλυσίδα...από το κολλέγιο πας κατευθείαν στο ντιρί....και μετά καυτευθειαν για μεταπτυχιακό...και μετά κατευθείαν για διδακτορικό...και για όλα αυτά έχεις δώσει 300 χιλιάρικα....
Προχώρα το σκεπτικό σου όμως .....

Θες ιατρούς και δικηγόρους από το ντιρί ;;;
Για την ώρα .... δεν βγαίνουν ..........

Πολιτικός μηχανικός να σου φτιάξει σχέδια για 8οροφο ..... βγαίνει από τα .... ντιριά ;;;;;

δεν νομίζω ....

πες όλα όσα πιστεύεις !
τι έγινε ;; σε αδιέξοδο έπεσες ;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.359
Πόντοι
3.656
Νευριάζω γιατί θέλουν καπιταλισμό μόνο όταν είναι να οικονομήσουν οι ίδιοι..να μειωθούν οι φόροι γιατί έχουν ελεύθερη οικονομία

όταν όμως πρέπει να παλέψουν με τον ανταγωνισμό που είναι απόρροια της ελεύθερης οικονομίας θέλουν το κράτος τον μπαμπά να θέσει όριο για να μπορούν να κρατήσουν τα κεκτημένα τους.

Δηλαδή στο πορτοφόλι καπιταλιστές και στα δικαιώματα αριστεροί

Τύπε ..... θα υπάρχεις επαγγελματικά στην επόμενη 4ετία ;;;

Ποιοί είναι αυτοί που λες παραπάνω ; ΠΟυ θέλουν καπιταλισμό για να κονομήσουν οι ίδιοι ;;;;
και μειωμένη φορολογία ;;;

γράψε αναλυτικά !

κυριακή είναι και βρέχει !

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Το ότι έχω κάνει σφραγίσματα ..... στην επαγγελματική μου πορεία .... το λες εσύ .... εγώ ποτέ δεν το είπα.
Το να μην έχω κάνει ποτέ, κανένα, είναι πολύπλοκη σκέψη για να σου περάσει από το μυαλό .
Για τιμές ..... για δουλειά που δεν έχω κάνει ποτέ .... δεν σχολιάζω καν .
Αν καβλώνεις, ας φαντάζεσαι ό,τι γουστάρεις . Δεν στο χαλάω.

Φαίνεται όμως ότι δεν ξέρεις βασική ορθογραφία, Γεγονός είναι . Αυτό δεν κρύβεται .
Και δεν έγινε κατά λάθος.
Με τον κατουρημένο σώγαμπρο των τσοντοσινεμά ... ειλικρινά θες να κάνεις σοβαρή κουβέντα για το θέμα ;;;;
Τι μπορεί να πει ένα βλάκας που πουλάει μούρη για .... τουαρέγκ του 2004 ; Και για ... .βάρκες ....
Και λέει .... ότι δεν είναι μούρη τα σέατ ;;;;

Λες να μπαίνουμε εδώ , για να μάθουμε τι θεωρεί μούρη το μέσο νεοελληνικό σκουπίδι ;;;;;;;

Αν σε ενδιαφέρει το πως λειτουργουν αυτά τα επαγγέλματα ....
μπορούμε να γράψουμε .....

πως ανοίγει ιατρείο στο παρίσι .... στη νυ ... στο λονδίνο ............ στη ζυρίχη !!!!!!!
ή πως γίνεσαι δικηγόρος και μηχανικός !!!!!!

ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ;;;; ΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΕΣ .... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ;;;;;

Και να είναι μάγκες στην ελλάδα ;;;;;;;;;

Σε άλλα σημεία .... κατακρίνεις τη σκατίλα της πασοκικής ελλάδας .......

Στο συγκεκριμένο τομέα τι ;;; ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ;;;;
Τύπε...εσύ έχεις πει ότι είσαι οδοντίατρος και πριν είπες ότι υπάρχουν και σφραγίσματα με 30ε....είναι λογικό να συμπεράνει κανένας ότι μιλάς με ιδία πείρα.

Δεν ήξερα ότι πρέπει στο bou.com να δώσω εξετάσεις για ορθογραφία αλλα στο λεω ότι είμαι ανορθόγραφος και αμόρφωτος ε και? Θα με απολύσει κανένας? :confused:

Εμένα η άποψη μου είναι αυτή...για την Ελλάδα και για την κατάσταση στην χώρα σήμερα. Εάν στην Ζυρίχη είναι τόσο ωραία η κατάσταση γιατί δεν πας να ανοίξεις το ιατρείο σου εκεί? Για κανείς στην Ελλάδα που είμαστε γύφτοι?

Εγώ είμαι υπέρ της ελεύθερης οικονομίας και του ανταγωνισμού. Το να κλείνουν τα επαγγέλματα δεν εξυπηρετεί κανέναν εκτός από αυτούς που είναι ήδη μέσα. Στα σούπερ μάρκετ δεν σου αρέσει το καρτέλ γιατί σου αρέσει στον κλάδο σου επειδή σε συμφέρει? Να κάνεις ότι χρειάζεται για να επιβιώσεις στον ανταγωνισμό όπως κάνουμε όλοι όσοι δεν είμαστε μισθωτοί.

• Like

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Καλά εκεί κι αν έγινε η ογκολιθική μαλακία της διαγραφής των Ν+2 και Ν+3 ....
Δηλαδή αν έχει φτάσει 27+ και έχει περάσει τα 52 από τα 53 μαθήματα της οδοντιατρικής και όλες τις κλινικές και εργαστήρια
και δεν τελειώσει στα 7 χρόνια .....

ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ !!!!!!!!

Και θα του πουν , φροντιστήρια, πανελλαδικές , εργαστήρια, εξετάσεις , πρακτική , μαθήματα

ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ.

Είσαι στο μηδέν , εκεί που είναι ο 15χρονος που τελειώνει το γυμνάσιο .
Ρε Λάκη... με βάζεις σε σκέψεις τώρα...
Λες οτι υπάρχουν 'οδοντίατροι' που δεν πήραν πτυχίο επειδή χρωστούσαν ένα μάθημα;
Θα κουβαλάνε τρελά ψυχολογικά αυτοί οι τύποι.
Θα τους φταίνε όλα.:confused:

• Χαχα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε Λάκη... με βάζεις σε σκέψεις τώρα...
Λες οτι υπάρχουν 'οδοντίατροι' που δεν πήραν πτυχίο επειδή χρωστούσαν ένα μάθημα;
Θα κουβαλάνε τρελά ψυχολογικά αυτοί οι τύποι.
Θα τους φταίνε όλα.:confused:
Ωωωωωχχχχχχχχ, λες;;;;;;

Από την άλλη μπορεί να συνέχισε το αλουμινάδικο. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.759
Πόντοι
2.356
Βεβαίως και θα ιδρύσουν σχολές που θα αφήνουν χρήμα.
Τώρα αν αυτές οι σχολές χρειάζονται υποδομές όπως εννοείς νομίζω είναι στο χέρι του ιδιώτη αν θα ιδρύσει τέτοια σχολή ή οχι.
Αναφέρεις για παράδειγμα την γεωπονική και εχω εγω το Α ιδιωτικό πανεπιστήμιο.
Υποχρεωμένος είμαι να φτιάξω εργαστήρια, να προσλάβω καθηγητές κλπ κλπ για να έχω Γεωπονική?? Αν θέλω, ΑΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ιδρύω αυτή τη σχολή.
Εξυπακούεται πως όποια σχολή λειτουργώ θα πρέπει να τηρεί κάπια στάνταρ.

Λύσε πρώτα εσυ το θέμα με τα πτυχία και μετά να δείς πως θα προχωρήσει το όλο θέμα.
Όλα τα θέματα να λύσεις κανείς δε θα ξοδέψει τόσα όσα χρειαζεται μια σχολή με υποδομές. Γιατί για να είναι ισοδύναμα τα πτυχία θα πρέπει να έχουν ανάλογο επίπεδο σπουδών.
Ποιόν επιχειρηματία συμφερει να φτιάξει τέτοια σχολή οταν ήδη υπάρχουν αρκετές με χιλιάδες αποφοίτους, που δεν έχουν τι να κάνουν οταν αποφοιτήσουν. Ειδικά με τη μετατροπή των ΤΕΙ σε ΑΕΙ γαμηθηκε το σύμπαν.
Η Ελλάδα δεν πάσχει από θεωρητικές σχολές. Από συνδεδεμένες με την παραγωγή πάσχει.
Από τις πρώτες θα γεμίσει ο τόπος. Μικρές επενδύσεις, μεγάλες αποδόσεις. Το όνειρο κάθε επιχειρηματία. Κι ας βγάζουν αβερτα αποφοίτους για τις ουρές του ΟΑΕΔ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Προχώρα το σκεπτικό σου όμως .....

Θες ιατρούς και δικηγόρους από το ντιρί ;;;
Για την ώρα .... δεν βγαίνουν ..........

Πολιτικός μηχανικός να σου φτιάξει σχέδια για 8οροφο ..... βγαίνει από τα .... ντιριά ;;;;;

δεν νομίζω ....

πες όλα όσα πιστεύεις !
τι έγινε ;; σε αδιέξοδο έπεσες ;;
Τύπε ..... θα υπάρχεις επαγγελματικά στην επόμενη 4ετία ;;;

Ποιοί είναι αυτοί που λες παραπάνω ; ΠΟυ θέλουν καπιταλισμό για να κονομήσουν οι ίδιοι ;;;;
και μειωμένη φορολογία ;;;

γράψε αναλυτικά !

κυριακή είναι και βρέχει !
Έχεις πάθει παροξυσμό ρε τύπε σε τι από όλα να απαντήσω... :tooth:

Θέλω ανοιχτά επαγγέλματα....αν ο κλάδος των ιατρών είναι κορεσμένος.....αν μπορείς επιβίωσε....Η ΑΛΛΙΩΣ άλλαξε επάγγελμα.

Αντίθετα με όσα λες μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες μηχανικοί αλλά κάποιοι που δεν έχουν τη μύτη τους ψιλά ή δεν βαριούνται τη ζωή τους ασχολούνται με κλάδους που έχουν χρήμα. Βέβαια εσύ έχεις και το θέμα ότι αν δεν βγάζεις 100Κ το μήνα δεν είσαι πετυχημένος και θες το κράτος να στο εξασφαλίσει....σορρυ bro....

τώρα τι θα κάνω εγώ δεν έχει σημασία....έλα σε 4 χρόνια με το 30έυρο όταν θα έχει τελειώσει πάλι το κωλόχαρτο :confused:

• Like

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.359
Πόντοι
3.656
Τύπε...εσύ έχεις πει ότι είσαι οδοντίατρος και πριν είπες ότι υπάρχουν και σφραγίσματα με 30ε....είναι λογικό να συμπεράνει κανένας ότι μιλάς με ιδία πείρα.

Δεν ήξερα ότι πρέπει στο bou.com να δώσω εξετάσεις για ορθογραφία αλλα στο λεω ότι είμαι ανορθόγραφος και αμόρφωτος ε και? Θα με απολύσει κανένας? :confused:

Εμένα η άποψη μου είναι αυτή...για την Ελλάδα και για την κατάσταση στην χώρα σήμερα. Εάν στην Ζυρίχη είναι τόσο ωραία η κατάσταση γιατί δεν πας να ανοίξεις το ιατρείο σου εκεί? Για κανείς στην Ελλάδα που είμαστε γύφτοι?

Εγώ είμαι υπέρ της ελεύθερης οικονομίας και του ανταγωνισμού. Το να κλείνουν τα επαγγέλματα δεν εξυπηρετεί κανέναν εκτός από αυτούς που είναι ήδη μέσα. Στα σούπερ μάρκετ δεν σου αρέσει το καρτέλ γιατί σου αρέσει στον κλάδο σου επειδή σε συμφέρει? Να κάνεις ότι χρειάζεται για να επιβιώσεις στον ανταγωνισμό όπως κάνουμε όλοι όσοι δεν είμαστε μισθωτοί.

Ποτέ δεν είπα ότι είμαι οδοντίατρος τύπε.

Κάτι κατουρημένοι των τσοντοσινεμά τα λένε αυτά.

Γίνε μεγαλόψυχος !

Αν νοιώθουν ευτυχισμένοι .... θες να τους το χαλάσουμε ;;;

Για τον εαυτό τους οι ίδιοι .... έχουν πει ... ότι ... δούλευαν σε νυχτερινά μαγαζιά στα 90s ....
ότι αθήνα .... πάνε μαβίλη !!!
ότι ... κυκλοφορούν με 2τροχα .......
ότι ... έχουν τουαρέγκ του .... 2004 ... που φέραν μεταχειρισμενο από γερμανία το .... 2009 .....

Για ιατρεία και οδοντιατρεία .... ξέρω πολλά όμως.

Η ελεύθερη οικονομία που λες .... σε αυτά ποιά είναι ;;;

Στην ελβετία ;;;;
Θα πας με πτυχίο από ρουμανία του 1989 να κάνεις το ιατρό ;;;

Στο παρίσι ;;;;
θα πας με πτυχίο από την ΕΣΣΔ του 1988 να κάνεις το ιατρό ;;;;;

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Σου αρέσει ο ΠΑΣΟΚισμός ;;;

Αυτό σε ρωτάω.

Απορίες για μένα προσωπικά εχεις ;;;
Εγω μπορεί να μπορώ να ζω χωρίς καμία δουλειά. Ποιόν ενδιαφέρει αυτό ;;;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
Όλα τα θέματα να λύσεις κανείς δε θα ξοδέψει τόσα όσα χρειαζεται μια σχολή με υποδομές. Γιατί για να είναι ισοδύναμα τα πτυχία θα πρέπει να έχουν ανάλογο επίπεδο σπουδών.
Ποιόν επιχειρηματία συμφερει να φτιάξει τέτοια σχολή οταν ήδη υπάρχουν αρκετές με χιλιάδες αποφοίτους, που δεν έχουν τι να κάνουν οταν αποφοιτήσουν. Ειδικά με τη μετατροπή των ΤΕΙ σε ΑΕΙ γαμηθηκε το σύμπαν.
Η Ελλάδα δεν πάσχει από θεωρητικές σχολές. Από συνδεδεμένες με την παραγωγή ψάχνει.
Από τις πρώτες θα γεμίσει ο τόπος. Μικρές επενδύσεις, μεγάλες αποδόσεις. Το όνειρο κάθε επιχειρηματία. Κι ας βγάζουν αβερτα αποφοίτους για τις ουρές του ΟΑΕΔ.
Διαφωνώ πως δεν θα βρεθούν κεφάλαια για τέτοια επένδυση.
Συμφωνώ να έχουν ίδιο επίπεδο σπουδών.
Επιμένω, βάλε αρχή από τα πτυχία και τα υπόλοιπα θα βρουν το δρόμο τους. :grin:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Ποτέ δεν είπα ότι είμαι οδοντίατρος τύπε.

Κάτι κατουρημένοι των τσοντοσινεμά τα λένε αυτά.

Γίνε μεγαλόψυχος !

Αν νοιώθουν ευτυχισμένοι .... θες να τους το χαλάσουμε ;;;

Για τον εαυτό τους οι ίδιοι .... έχουν πει ... ότι ... δούλευαν σε νυχτερινά μαγαζιά στα 90s ....
ότι αθήνα .... πάνε μαβίλη !!!
ότι ... κυκλοφορούν με 2τροχα .......
ότι ... έχουν τουαρέγκ του .... 2004 ... που φέραν μεταχειρισμενο από γερμανία το .... 2009 .....

Για ιατρεία και οδοντιατρεία .... ξέρω πολλά όμως.

Η ελεύθερη οικονομία που λες .... σε αυτά ποιά είναι ;;;

Στην ελβετία ;;;;
Θα πας με πτυχίο από ρουμανία του 1989 να κάνεις το ιατρό ;;;

Στο παρίσι ;;;;
θα πας με πτυχίο από την ΕΣΣΔ του 1988 να κάνεις το ιατρό ;;;;;

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Σου αρέσει ο ΠΑΣΟΚισμός ;;;

Αυτό σε ρωτάω.

Απορίες για μένα προσωπικά εχεις ;;;
Εγω μπορεί να μπορώ να ζω χωρίς καμία δουλειά. Ποιόν ενδιαφέρει αυτό ;;;
Πασοκισμός είναι τα κλειστά επαγγέλματα δεν ξέρω πως αλλιώς να στο πω αφού δεν το πιάνεις. Θέλω να είναι ελεύθερος ο καθένας να κάνει ότι θέλει και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του. Δεν θέλω αντί να έχω να διαλέξω ανάμεσα από 3000 ιατρούς να υπάρχουν 300 για να πηγαίνω και να χρεώνουν όλοι 150 ευρώ γιατί έτσι είναι το κατάσταση. Θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός. Αν εσύ δε το θες να ψηφίσεις ΚΚΕ κάτι τέτοια υποστηρίζει.

Δεν καταλήγεις πουθενά γιατί κοιτάς περισσότερο να μου την πεις για την ορθογραφία μου παρά να κρίνεις (και να κατανοήσεις) αυτά που γράφω.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τύπε, είσαι άσχετος. Μείνει σε αυτά που ξέρεις. Γράφεις μαλακίες.

Στη Γερμανία, που είναι χώρα και όχι μπουρδέλο , γιατί ορίζει το δημόσιο αριθμό θέσεων για κάθε ειδικότητα ;;;
Σου λέει μέχρι 1500 άτομα ή 2000 ανά οδοντίατρο .

Δεν μπορεί να είναι 300 ανά οδοντίατρο .
Για ορθοπεδικό και για ..... αθλίατρο άλλα νούμερα προφανώς.

Οπότε σου οριζει Μόναχο τόσοι . Συμπλήρωσε το νούμερο ; ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΔΩ. Αν κλείσει κάποιος ή πεθάνει .... χηρεύει θέση ... ανοίγεις τότε.
ΑΝ πεθάνεις ή πάρεις σύνταξη ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ .

Εξετάζουν παλαιότητα, βαθμό πτυχίου, προϋπηρεσία, τίτλους εκτός πτυχίων ... ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ....
Ενδιαφέρον.
Να ορίζει το κράτος πατερούλης πόσους οδοντιάτρους, αθλιάτρους, μανάβηδες, χασάπηδες και πουτάνες χρειαζόμαστε και να εκδίδει τις αντίστοιχες άδειες επαγγέλματος.
Είστε σίγουρα ο Λάκης ο κομουνιστοφάγος;

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom