Τύπε το ότι δεν έχεις επιχειρήματα αλλά πιάνεσαι από τα ορθογραφικά λάθη είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι σε αυτά που λέω έχω δίκιο.
Όσον αφορά την
παιδεία σου μιλάει από μόνη της για τον καθένα δεν το γράφουμε στο κούτελο....πως σου φαίνεται που δεν έχω ούτε πτυχίο από ΙΕΚ αλλά τα 30ε που χρεώνεις για τα σφραγίσματα τα χρησιμοποιώ όταν τελειώνει το κωλόχαρτο?
Το ότι έχω κάνει σφραγίσματα ..... στην επαγγελματική μου πορεία .... το λες εσύ .... εγώ ποτέ δεν το είπα.
Το να μην έχω κάνει ποτέ, κανένα, είναι πολύπλοκη σκέψη για να σου περάσει από το μυαλό .
Για τιμές ..... για δουλειά που δεν έχω κάνει ποτέ .... δεν σχολιάζω καν .
Αν καβλώνεις, ας φαντάζεσαι ό,τι γουστάρεις . Δεν στο χαλάω.
Φαίνεται όμως ότι δεν ξέρεις βασική ορθογραφία, Γεγονός είναι . Αυτό δεν κρύβεται .
Και δεν έγινε κατά λάθος.
Με τον κατουρημένο σώγαμπρο των τσοντοσινεμά ... ειλικρινά θες να κάνεις σοβαρή κουβέντα για το θέμα ;;;;
Τι μπορεί να πει ένα βλάκας που πουλάει μούρη για .... τουαρέγκ του 2004 ; Και για ... .βάρκες ....
Και λέει .... ότι δεν είναι μούρη τα σέατ ;;;;
Λες να μπαίνουμε εδώ , για να μάθουμε τι θεωρεί μούρη το μέσο νεοελληνικό σκουπίδι ;;;;;;;
Αν σε ενδιαφέρει το πως λειτουργουν αυτά τα επαγγέλματα ....
μπορούμε να γράψουμε .....
πως ανοίγει ιατρείο στο παρίσι .... στη νυ ... στο λονδίνο ............ στη ζυρίχη !!!!!!!
ή πως γίνεσαι δικηγόρος και μηχανικός !!!!!!
ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ;;;; ΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΕΣ .... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ;;;;;
Και να είναι μάγκες στην ελλάδα ;;;;;;;;;
Σε άλλα σημεία .... κατακρίνεις τη σκατίλα της πασοκικής ελλάδας .......
Στο συγκεκριμένο τομέα τι ;;; ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ;;;;