Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Εχει ενα δικιο απλα επειδη ειναι αμεα δε μπορει να το εκφρασει σωστα.
Πρεπει να υπαρχει μαι προβλεψη αριθμου εισακτεων αναλογα με τις αναγκες ανα κλαδο. Δε μπορει πχ επι 3-4 χρονια που θυμαμαι να εχουνε πεσει ολοι με τα μουτρα στην Γ δεσμη και να εχει φουλαρει η νομικη και σημερα πχ στη Θεσσαλονικη να κωλοχτυπιουνται καμια 10ρια χιλιαδες δικηγοροι.
Επισης ακομα μεγαλυτερη υποθεση η αναβαθμιση των τεχνικων επαγγελματων και εκπαιδευτικα αλλα και στη νοοτροπια της κοινωνιας για μεγαλυτερη πληθωρα επαγγελματιων με γνωσεις και εξειδικευση και οχι απλα εμπειρικων γνωσεων.
Αλλα αυτα σε κανονικα κρατη και εκπαιδευμενες κοινωνιες.
Οκ τύπε...διαφωνούμε από τα θεμέλια...εγώ πιστεύω στην ελεύθερη οικονομία και στην ελευθερία του ανταγωνισμού...εσύ θες καρτέλ και το κράτος τον μπαμπά να έρθει να πει ''η θέση αυτή είναι του τέλλυσταλονε και πρέπει να παίρνει τόσα''.Τύπε, είσαι άσχετος. Μείνει σε αυτά που ξέρεις. Γράφεις μαλακίες.
Στη Γερμανία, που είναι χώρα και όχι μπουρδέλο , γιατί ορίζει το δημόσιο αριθμό θέσεων για κάθε ειδικότητα ;;;
Σου λέει μέχρι 1500 άτομα ή 2000 ανά οδοντίατρο .
Δεν μπορεί να είναι 300 ανά οδοντίατρο .
Για ορθοπεδικό και για ..... αθλίατρο άλλα νούμερα προφανώς.
Οπότε σου οριζει Μόναχο τόσοι . Συμπλήρωσε το νούμερο ; ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΔΩ. Αν κλείσει κάποιος ή πεθάνει .... χηρεύει θέση ... ανοίγεις τότε.
ΑΝ πεθάνεις ή πάρεις σύνταξη ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ .
Εξετάζουν παλαιότητα, βαθμό πτυχίου, προϋπηρεσία, τίτλους εκτός πτυχίων ... ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ....
Για τις τιμές, δεν φταίνε οι ιατροί .
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ.
Το είπες με ειλικρίνεια που εκτιμώ.
Είπες ότι για καθαρισμό δοντιών , θες να πληρώσεις 100€ .
Ξέρω πολλούς που εκτιμούν το χαρακτήρα σου θα σε έκοβαν ως φάτσα και θα σου ζητούσαν 500€ .
Τον επόμενο ίσως 700€ . Αφού γουστάρεις.
Με 50€ δεν γουστάρεις.
Με 30€ δεν θα πέρναγες ούτε απέξω.
Αυτό δεν είναι οδοντιατρικό θέμα. Είναι ψυχιατρικό .
Και υπόλειπο ΠΑΣΟΚάρας.
Αλλά στη γερμανία που έχει όσους πρέπει για να δουλεύουν , ο ανταγωνισμός ρυθμίζει τις τιμές.
Αυτός που έχει 3 γκόμενες μέσα, χρεώνει παραπάνω. Αυτός που έχει 7 πολύ παραπάνω.
Αν για να σε κάνει φίλο στο fb, χρησιμοποιεί επιτραπέζιο μακ , με οθόνη 32" 5Κ , στη χρεώνει κι αυτή.
Ο πελάτης, έχει πάντα δίκιο.
Δεν χρειάζονται 5 παθολόγοι σε μία πολυκατοικία και 7 οδοντίατροι για να γίνει αυτό .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι οδοντιατρικές ; Μπαίνουν 220 το χρόνο, στις 2 σχολές.
Στο βέλγιο , έχει μία και παίρνει 10 άτομα συνολικά.
Εγώ θέλω να έχω την επιλογή να πληρώνω 100Ε για καλύτερες υπηρεσίες επειδή μπορώ...αλλά και ο φτωχός να μπορεί να να βρει υπηρεσίες με 50 ευρώ για να κάνει τη δουλειά του.
Εσύ θες κλειστά επαγγέλματα για να μπορείς να χρεώνεις ότι θες και ο φτωχός να πρέπει να πουλήσει το νεφρό του για να μπορέσει να σε πληρώσει.
Όποιος είναι μάγκας επιβιώνει και παίρνει Mac 5K στην ελεύθερη αγορά..όχι στο κουμουνιστοκράτος που του το εξασφαλίζει.
Σημείωση....5Κ κάνει το MacBook pro το πιο ακριβό desktop κάνει 9