Εγώ είπα αυτό? να καυτηριάζει τα πάντα και να κρίνει τα πάντα. Επίσης να κάνει κριτική στην κυβέρνηση ιδιαίτερα αν την έχει ψηφίσει ο ίδιος.
Άλλο αυτό άλλο το να κλαίγεσαι ότι όλα θα καταστραφούν και δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Αυτό που λέω είναι ότι πάντα υπάρχει ελπίδα και ότι μέσα από την κρίση είναι πάρα πολλοί που μπορούν να ορθοποδήσουν και να αντέξουν.
Δεν έχει σημασία πως ήταν παλιά και αν είναι δίκαιο...η πραγματικότητα είναι ότι μερικές φορές η κρίση δεν σε γονατίζει αν δεν τα παρατήσεις και δουλέψεις.
Για μένα δεν λέει τίποτα να ζω χωρίς να δουλεύω και να τρώω τα έτοιμα μου αρέσει να δουλεύω και να κερδίζω
Το να δουλεύεις αν μπορείς χωρίς δουλειά να ζεις καλά .... δεν το σχολιάζω.
Ειδικά από μία ηλικία και μετά ! Μέχρι τα 40 .... 45 .... ίσως να είναι όπως το λες ... Μετά το ΒΡΙΣΚΩ ΜΑΛΑΚΙΑ !
Τη χώρα δηλαδή δεν τη βλέπεις να πηγαίνει κατά διαόλου ;;;
Δεν υπάρχει φτωχοποίηση ;;;;
Για να πάει κανείς καλά ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ .... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ;;;
Εκτός κι αν μου λες για όσους πληρώνονται από το ΔΗΜΟΣΙΟ ή την Ε.Ε.
Όσο σκληρά κι αν δουλέψει κάποιος .........
Αν όλοι
1)παίρνουν 1000€ το μήνα
2)θέλουν νοίκι 500€ , ρεύμα 100€ , νερό αν ιδιωτικοποιηθεί 50€ , κινητά, σταθερά μεταφορικά 200€ και τρόφιμα .... 130€
ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ 20€ ΤΟ ΜΗΝΑ .....
Ποιός θα τους τα πάρει αυτά ;;;;;
Και θα κονομήσει από αυτά ;;;;;
Αν η συγκεκριμένη κατηγορία .... γίνει 80%
θα πλουτίσει από το 20% που είναι παραπάνω ;;;
Θεωρείς ότι αρκούν ;;;;;;;;;;;;;
Αν η κατηγορία της φτώχιας ξεπεράσει ένα ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ..... θα γινει 99% .
Το σημείο χωρίς επιστροφή, δεν ξέρω πόσο είναι .
Αυτή τη στιγμή , θεωρώ ότι φτωχοί είναι οι μισοί .
Και αυξάνουν .
Αν πάνε 60%- 70% - 80% σύντομα θα πάρουν κι άλλους μαζί τους. Και θα γίνουν 99% μετά. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ .
Αυτό θα γαμήσει τους πάντες εκτός από
-ολιγάρχες των σούπερ μάρκετ ... αν και βλέπω στην ελλάδα να μείνει μία αλυσίδα τελικά ....
-ολιγάρχες του ρεύματος
-ολιγάρχες της κινητής και επικοινωνιών
και αν γίνουν και ολιγάρχες νερού και ακινήτων ..............
ΟΙ ΑΛΛΟΙ .... ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ...........
Ούτε τουρισμό θα στηρίζουν , ούτε λιανεμπόριο , ούτε υπηρεσίες .... τίποτε.