Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Το ιδιο λεω και εγω, σε οσους υποστηριζουν οτι το δικηγορικο επαγγελμα ειναι "κορεσμενο". Λες και αν εισαι ικανος και διαβασμενος, θα σε επηρεασει οτι υπαρχουν και δεκα χιλιαδες ασχετοι.
Μπορεί να υπάρχουν 10.000 διαβασμένοι...δεν έχει καμία σημασία....οποίος μπορέσει μπόρεσε έτσι είναι η ζωή...γιατί εσύ η εγώ και όχι αυτοί???

είναι γραμμένο πουθενά ότι η ζωή μας χρωστάει καλή δουλειά και λεφτά? Το κράτος πρέπει να εγγυάται ότι όλοι θα έχουν ευκαιρία στην προσπάθεια όχι να δημιουργεί καρτέλ επαγγελματιών.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Αν σε χαλάνε τα κλειστά υγειονομικά επαγγέλματα .... κλειστό παραμένει του φαρμακοποιού. 40++++ χρόνια.
Εκεί ;;; Έχεις να πεις κάτι ;;; Ο αντικομμουνισμός σου που είναι ;;;;; Τέρμα κλειστό .
Κι οι συμβολαιογράφοι κλειστό δεν είναι; Όχι απλώς κλειστό, επτασφράγιστο!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μπορεί να υπάρχουν 10.000 διαβασμένοι...δεν έχει καμία σημασία....οποίος μπορέσει μπόρεσε έτσι είναι η ζωή...γιατί εσύ η εγώ και όχι αυτοί???

είναι γραμμένο πουθενά ότι η ζωή μας χρωστάει καλή δουλειά και λεφτά? Το κράτος πρέπει να εγγυάται ότι όλοι θα έχουν ευκαιρία στην προσπάθεια όχι να δημιουργεί καρτέλ επαγγελματιών.
Πολυ σωστα

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Το ιδιο λεω και εγω, σε οσους υποστηριζουν οτι το δικηγορικο επαγγελμα ειναι "κορεσμενο". Λες και αν εισαι ικανος και διαβασμενος, θα σε επηρεασει οτι υπαρχουν και δεκα χιλιαδες ασχετοι.
Μπορεί να σε επηρεάσει θετικά. Ο καλός δικηγόρος φαίνεται σε τρίτους από χιλιόμετρα. Απλώς μπορεί να πάρει χρόνο, τον οποίον μερικοί μπορεί να μην διαθέτουν.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Μπορεί να σε επηρεάσει θετικά. Ο καλός δικηγόρος φαίνεται σε τρίτους από χιλιόμετρα. Απλώς μπορεί να πάρει χρόνο, τον οποίον μερικοί μπορεί να μην διαθέτουν.
Σιγά ρε τύπε, οι περισσότεροι δεν θέλουν καν να ασχοληθούν με τις υποθέσεις τους…ότι τους πει ο δικηγόρος κάνουν. Το οποίο πολλές φορές περιλαμβάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε για να γραφτούν τα παράβολα και τα δικαστικά.

νομίζεις ότι ο άλλος μπορεί να κρίνει τον καλό και τον κακό δικηγόρο τόσο εύκολα;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Να ρυθμιζονται οι βασεις ωστε οταν υπαρχει υπερπληθωρα σε ενα επαγγελμα να στρεφεται το ενδιαφερον των μαθητων σε καποια αλλα που υπαρχει υποστελεχωση. Σου ειπα το παραδειγμα με τους δικηγορους Θεσσαλονικης. Δε λεω να το κανει για να ρυθμιστουν οι αμοιβες αλλα για να μην ψωμολυσσανε και λουκετιαζουν σαν το Λακη.

Αλλα χρειαζεται και οργανωμενος επαγγελματικος προσανατολισμος σε ολο το γυμνασιο, επιστημονικα και με ουσια και οχι αλλο ενα μαθημα για κοπανα.
Χρειάζεται εξορθολογισμός του αριθμού εισακτεων. Σε πάρα πολλές σχολές. Σχεδόν όποιος μετέχει στις πανελλήνιες εισάγεται. Μόνο σε μένα φαίνεται παράξενο αυτό;
Αντί να υπάρχουν σχολές που κινδυνεύουν με λουκέτο, γιατί δεν τις προτιμούν οι νέοι φοιτητές, να υπάρξει επανασχεδιασμός και ίδρυση τεχνικών σχολών.
Υπάρχει στην Καρδίτσα νομίζω, σχολή επεξεργασίας ξύλου. Την έκαναν και δασολογιας για να υπάρχει ο φερετζές της ανωτατοποιησης. Κουταμαρες δηλαδή. Μια χαρά ήταν και με τον προηγούμενο τίτλο.
Να φτιάξει κι άλλες ανάλογες με τεχνικό αντικείμενο. Και ουσιαστικό αντικείμενο σπουδών.
Να κλείσει το βόθρο των ΕΠΑΛ.
Να επιτρέψει στις σχολές να διαφοροποιούν τον αριθμό των εισακτεων, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κλάδου τους. Να καταργήσει τις φοιτητικές παρατάξεις δια νόμου. Το έκανε με τη ΔΑΠ όταν ανέλαβε ο Μητσοτάκης και το πήρε πίσω λίγο μετά.
Ας ξεκινήσει από αυτά και για τα ιδιωτικά ΑΕΙ βλέπουμε. Δε χάθηκε ο κόσμος αν δεν τα κάνει. Δεν είναι αυτά το ουσιαστικό πρόβλημα της ελληνικής παιδείας.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Σιγά ρε τύπε, οι περισσότεροι δεν θέλουν καν να ασχοληθούν με τις υποθέσεις τους…ότι τους πει ο δικηγόρος κάνουν. Το οποίο πολλές φορές περιλαμβάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε για να γραφτούν τα παράβολα και τα δικαστικά.

νομίζεις ότι ο άλλος μπορεί να κρίνει τον καλό και τον κακό δικηγόρο τόσο εύκολα;
Η αλήθεια είναι ότι το να απευθυνθείς σε δικηγόρο, δημιουργεί ένα ιδιότυπο σχήμα, το οποίο δεν νομίζω ότι υπάρχει σε αυτό το μέγεθος σε άλλο επάγγελμα:
Αφαιρείς το βάρος από εσένα, χωρίς όμως να το λύνεις, αλλά το μεταθέτεις σε άλλον.
Έχω παρατηρήσει ότι είναι σχεδόν λυτρωτικό.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Η αλήθεια είναι ότι το να απευθυνθείς σε δικηγόρο, δημιουργεί ένα ιδιότυπο σχήμα, το οποίο δεν νομίζω ότι υπάρχει σε αυτό το μέγεθος σε άλλο επάγγελμα:
Αφαιρείς το βάρος από εσένα, χωρίς όμως να το λύνεις, αλλά το μεταθέτεις σε άλλον.
Έχω παρατηρήσει ότι είναι σχεδόν λυτρωτικό.
Που να δεις πόσο λυτρωτικό είναι όταν θα έρθει ο λογαριασμός και ιδιαίτερα αν δεν κερδίσεις….αν είναι και ποινικό δικαστήριο η λύτρωση είναι αστραπιαία :confused:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Που να δεις πόσο λυτρωτικό είναι όταν θα έρθει ο λογαριασμός και ιδιαίτερα αν δεν κερδίσεις….αν είναι και ποινικό δικαστήριο η λύτρωση είναι αστραπιαία :confused:
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό. Θα έπρεπε να παρέχεται τζάμπα η υπηρεσία; Δικηγόροι έμμισθοι δημόσιοι λειτουργοί;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Τύπε...και με την κρίση του 2010 και με τα capital controls του 15...και με τα πιστόλια της αγοράς και με τις 12μηνες καθυστερησεις των πληρωμών του δημοσίου και με την αγορά στον πατο δεν επαψα να υπαρχω επαγγελματικά...δεν με φοβίζει κανένας Μητσοτάκης και κανέας τσίπρας γιατί θα δουλεύω ότι και να γίνει αντί να κλαίω τη μοίρα μου. Και σε 4 και σε 14 χρόνια.
Κοίτα αν μπορείς κι εσύ να ζεις χωρίς να δουλεύεις καθόλου οκ .
Αν χρειάζεται να δουλέψεις για να ζήσεις όμως .... μη λες μεγάλες κουβέντες.

Αλλά και πάλι . Αν κάποιος έχει ελάχιστη κρίση και βλέπει τι γίνεται πέρα από τη μύτη του ....
πρέπει να επαινεί την κατάσταση στην ελλάδα από το ΓΑΠ και μετά ;;;

Να μην καυτηριάζει τα στραβά ;;; Επειδή ο ίδιος είναι οκ , στα αρχίδια του όλα ;;;

Στην τελική γιατί να παινεύει κάποιος ένα μπουρδέλο .... τζάμπα ;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Δικηγόρος στην Ελλάδα από οικονομική σχολή και όχι νομική;;;;
Πες συγκεκριμένο παράδειγμα.

Μην πετάς φωτοβολίδες.

Μίλησα για πτυχίο νομικών , από σχολές που είναι διάσημες για τις σπουδές τους στα οικονομικά, αλλά έχουν και τμήμα νομικής ....

σε χώρες που το νομικό σύστημα δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό .... πχ ηνωμένο βασίλειο ........

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Ενώ εσύ κρίνεις τον καλό οδοντίατρο ;;;

Και ποιός σου κάνει καλό ... καθαρισμό δοντιών ;;;;;

Για πες μας τα ... κριτήρια σου ....

Κρίνεις εύκολα και καλούς πολιτικούς μηχανικούς για να σου χτίσουν σπίτι ;;;

Μηχανικούς που κάνουν ρεκτιφιέ .... μπορεί να κρίνεις ;;;

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Μίλησα για πτυχίο νομικών , από σχολές που είναι διάσημες για τις σπουδές τους στα οικονομικά, αλλά έχουν και τμήμα νομικής ....

σε χώρες που το νομικό σύστημα δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό .... πχ ηνωμένο βασίλειο ........
μιλησες για "νομικό τμήμα" οικονομικής σχολής, και μάλιστα υποτιμητικά. Απολύτως λογικό να εκληφθεί ότι εννοείς ότι δικηγόροι στην Ελλάδα προέρχονται από μη νομικές σχολές.

Όσο για τις διαφορές και ομοιότητες common και civil law, ας μην ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό. Θα έπρεπε να παρέχεται τζάμπα η υπηρεσία; Δικηγόροι έμμισθοι δημόσιοι λειτουργοί;
όχι ρε τύπε προφανώς...εννοώ ότι σου δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι φεύγει το πρόβλημα από πάνω σου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Κοίτα αν μπορείς κι εσύ να ζεις χωρίς να δουλεύεις καθόλου οκ .
Αν χρειάζεται να δουλέψεις για να ζήσεις όμως .... μη λες μεγάλες κουβέντες.

Αλλά και πάλι . Αν κάποιος έχει ελάχιστη κρίση και βλέπει τι γίνεται πέρα από τη μύτη του ....
πρέπει να επαινεί την κατάσταση στην ελλάδα από το ΓΑΠ και μετά ;;;

Να μην καυτηριάζει τα στραβά ;;; Επειδή ο ίδιος είναι οκ , στα αρχίδια του όλα ;;;

Στην τελική γιατί να παινεύει κάποιος ένα μπουρδέλο .... τζάμπα ;;
Εγώ είπα αυτό? να καυτηριάζει τα πάντα και να κρίνει τα πάντα. Επίσης να κάνει κριτική στην κυβέρνηση ιδιαίτερα αν την έχει ψηφίσει ο ίδιος.

Άλλο αυτό άλλο το να κλαίγεσαι ότι όλα θα καταστραφούν και δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Αυτό που λέω είναι ότι πάντα υπάρχει ελπίδα και ότι μέσα από την κρίση είναι πάρα πολλοί που μπορούν να ορθοποδήσουν και να αντέξουν.

Δεν έχει σημασία πως ήταν παλιά και αν είναι δίκαιο...η πραγματικότητα είναι ότι μερικές φορές η κρίση δεν σε γονατίζει αν δεν τα παρατήσεις και δουλέψεις.

Για μένα δεν λέει τίποτα να ζω χωρίς να δουλεύω και να τρώω τα έτοιμα μου αρέσει να δουλεύω και να κερδίζω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ενώ εσύ κρίνεις τον καλό οδοντίατρο ;;;

Και ποιός σου κάνει καλό ... καθαρισμό δοντιών ;;;;;

Για πες μας τα ... κριτήρια σου ....

Κρίνεις εύκολα και καλούς πολιτικούς μηχανικούς για να σου χτίσουν σπίτι ;;;

Μηχανικούς που κάνουν ρεκτιφιέ .... μπορεί να κρίνεις ;;;
δε σε έπιασα...εγώ είπα ότι δεν μπορείς να κρίνεις εύκολα τον καλό από τον κακό επαγγελματία διότι ο καθένας έχει τον κλάδο του.

Εκ του αποτελέσματος θα κρίνεις.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Εγώ είπα αυτό? να καυτηριάζει τα πάντα και να κρίνει τα πάντα. Επίσης να κάνει κριτική στην κυβέρνηση ιδιαίτερα αν την έχει ψηφίσει ο ίδιος.

Άλλο αυτό άλλο το να κλαίγεσαι ότι όλα θα καταστραφούν και δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Αυτό που λέω είναι ότι πάντα υπάρχει ελπίδα και ότι μέσα από την κρίση είναι πάρα πολλοί που μπορούν να ορθοποδήσουν και να αντέξουν.

Δεν έχει σημασία πως ήταν παλιά και αν είναι δίκαιο...η πραγματικότητα είναι ότι μερικές φορές η κρίση δεν σε γονατίζει αν δεν τα παρατήσεις και δουλέψεις.

Για μένα δεν λέει τίποτα να ζω χωρίς να δουλεύω και να τρώω τα έτοιμα μου αρέσει να δουλεύω και να κερδίζω

Το να δουλεύεις αν μπορείς χωρίς δουλειά να ζεις καλά .... δεν το σχολιάζω.
Ειδικά από μία ηλικία και μετά ! Μέχρι τα 40 .... 45 .... ίσως να είναι όπως το λες ... Μετά το ΒΡΙΣΚΩ ΜΑΛΑΚΙΑ !

Τη χώρα δηλαδή δεν τη βλέπεις να πηγαίνει κατά διαόλου ;;;
Δεν υπάρχει φτωχοποίηση ;;;;

Για να πάει κανείς καλά ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ .... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ;;;

Εκτός κι αν μου λες για όσους πληρώνονται από το ΔΗΜΟΣΙΟ ή την Ε.Ε.

Όσο σκληρά κι αν δουλέψει κάποιος .........

Αν όλοι
1)παίρνουν 1000€ το μήνα
2)θέλουν νοίκι 500€ , ρεύμα 100€ , νερό αν ιδιωτικοποιηθεί 50€ , κινητά, σταθερά μεταφορικά 200€ και τρόφιμα .... 130€

ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ 20€ ΤΟ ΜΗΝΑ .....

Ποιός θα τους τα πάρει αυτά ;;;;;
Και θα κονομήσει από αυτά ;;;;;

Αν η συγκεκριμένη κατηγορία .... γίνει 80%
θα πλουτίσει από το 20% που είναι παραπάνω ;;;

Θεωρείς ότι αρκούν ;;;;;;;;;;;;;

Αν η κατηγορία της φτώχιας ξεπεράσει ένα ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ..... θα γινει 99% .

Το σημείο χωρίς επιστροφή, δεν ξέρω πόσο είναι .

Αυτή τη στιγμή , θεωρώ ότι φτωχοί είναι οι μισοί .
Και αυξάνουν .

Αν πάνε 60%- 70% - 80% σύντομα θα πάρουν κι άλλους μαζί τους. Και θα γίνουν 99% μετά. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ .

Αυτό θα γαμήσει τους πάντες εκτός από

-ολιγάρχες των σούπερ μάρκετ ... αν και βλέπω στην ελλάδα να μείνει μία αλυσίδα τελικά ....
-ολιγάρχες του ρεύματος
-ολιγάρχες της κινητής και επικοινωνιών

και αν γίνουν και ολιγάρχες νερού και ακινήτων ..............

ΟΙ ΑΛΛΟΙ .... ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ...........

Ούτε τουρισμό θα στηρίζουν , ούτε λιανεμπόριο , ούτε υπηρεσίες .... τίποτε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Το να δουλεύεις αν μπορείς χωρίς δουλειά να ζεις καλά .... δεν το σχολιάζω.
Ειδικά από μία ηλικία και μετά ! Μέχρι τα 40 .... 45 .... ίσως να είναι όπως το λες ... Μετά το ΒΡΙΣΚΩ ΜΑΛΑΚΙΑ !

Τη χώρα δηλαδή δεν τη βλέπεις να πηγαίνει κατά διαόλου ;;;
Δεν υπάρχει φτωχοποίηση ;;;;

Για να πάει κανείς καλά ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ .... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ;;;

Εκτός κι αν μου λες για όσους πληρώνονται από το ΔΗΜΟΣΙΟ ή την Ε.Ε.

Όσο σκληρά κι αν δουλέψει κάποιος .........

Αν όλοι
1)παίρνουν 1000€ το μήνα
2)θέλουν νοίκι 500€ , ρεύμα 100€ , νερό αν ιδιωτικοποιηθεί 50€ , κινητά, σταθερά μεταφορικά 200€ και τρόφιμα .... 130€

ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ 20€ ΤΟ ΜΗΝΑ .....

Ποιός θα τους τα πάρει αυτά ;;;;;
Και θα κονομήσει από αυτά ;;;;;

Αν η συγκεκριμένη κατηγορία .... γίνει 80%
θα πλουτίσει από το 20% που είναι παραπάνω ;;;

Θεωρείς ότι αρκούν ;;;;;;;;;;;;;

Αν η κατηγορία της φτώχιας ξεπεράσει ένα ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ..... θα γινει 99% .

Το σημείο χωρίς επιστροφή, δεν ξέρω πόσο είναι .

Αυτή τη στιγμή , θεωρώ ότι φτωχοί είναι οι μισοί .
Και αυξάνουν .

Αν πάνε 60%- 70% - 80% σύντομα θα πάρουν κι άλλους μαζί τους. Και θα γίνουν 99% μετά. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ .

Αυτό θα γαμήσει τους πάντες εκτός από

-ολιγάρχες των σούπερ μάρκετ ... αν και βλέπω στην ελλάδα να μείνει μία αλυσίδα τελικά ....
-ολιγάρχες του ρεύματος
-ολιγάρχες της κινητής και επικοινωνιών

και αν γίνουν και ολιγάρχες νερού και ακινήτων ..............

ΟΙ ΑΛΛΟΙ .... ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ...........

Ούτε τουρισμό θα στηρίζουν , ούτε λιανεμπόριο , ούτε υπηρεσίες .... τίποτε.
Εσύ τύπε τα τσουβαλιάζεις όλα μαζί λες και υπάρχει μόνο το άσπρο μαύρο και τίποτα ανάμεσα.

Πρώτα... γιατί να μην δουλεύεις μετά τα 45 αν ασχολείσαι με κάτι που σου αρέσει και βγάζεις καλά λεφτά? Καλά λεφτά δεν είναι μόνο να είσαι μεγιστάνας και να γυρίσεις τη γη μαζί με 10 μουνιά...και σε αυτό υπάρχουν βαθμίδες. Τι θα κανείς θα βγεις στη σύνταξη στα 45 και θα τρως όλη σου τη μέρα στο μπου?? Έλεος.

Δεύτερον....αφού φτωχοποιείται ο πληθυσμός να προσαρμοστείς και να διαμορφώσεις τις τιμές και τις υπηρεσίες σου καταλλήλως. Να μην κλαίγεσαι για τις φτηνές τιμές αλλά να θεωρήσεις ότι δεν έγινε και τίποτα να βγάζεις λιγότερα από ότι έβγαλες παλιότερα. Αν ο άλλος είναι φτωχός και του μένουν 20 ευρώ να αισθάνεσαι τυχερός που σου μένουν 1000.

Μπορεί όλα να γίνουν όπως τα λες μπορεί και όχι....αλλά μέχρι να γίνουν εγώ θα δουλεύω....και δεν εξαρτώνται όλοι οι κλάδοι από την λιανική.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
φτωχομπινεδες φτωχοδιαβολοι και φτωχοκακομοιριδες ψηφιστε Κουλη να κονομησουν οι νταβατζηδες σας ! τι πως οχι ?

αφου ειστε καβαλα στ'αλογο σε σχεση με κατι Αφρικανους κι Ασιατες που τρωνε εντομα

ζμπουτσα σας ολα , δεξια !

βασιλιαδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μου εσεις !

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Δεύτερον....αφού φτωχοποιείται ο πληθυσμός να προσαρμοστείς και να διαμορφώσεις τις τιμές και τις υπηρεσίες σου καταλλήλως. Να μην κλαίγεσαι για τις φτηνές τιμές αλλά να θεωρήσεις ότι δεν έγινε και τίποτα να βγάζεις λιγότερα από ότι έβγαλες παλιότερα. Αν ο άλλος είναι φτωχός και του μένουν 20 ευρώ να αισθάνεσαι τυχερός που σου μένουν 1000.

Μπορεί όλα να γίνουν όπως τα λες μπορεί και όχι....αλλά μέχρι να γίνουν εγώ θα δουλεύω....και δεν εξαρτώνται όλοι οι κλάδοι από την λιανική.
Από ένα σημείο και μετά, δεν έχει νόημα.

Το θέμα είναι ότι και παθητικό εισόδημα αν έχεις, αρκετό για να ζεις καλά ..... από ένα σημείο και μετά ..... η φτωχοποίηση θα σε θάψει .

Δημοφιλής μορφή παθητικού εισοδήματος ... εκμετάλευση ακινήτων .... εκμισθωτής ......

Σήμερα με διαμερίσματα της σειράς .... παίρνεις από 400€ ως 900€ αναλόγως περιοχής (όχι ακραία παραδείγματα, αλλιώς μιλάμε για εύρος από 250€ ως 3500€ ) .

Όσο αυξάνει η φτωχοποίηση ....... σιμώνει η ώρα που θα καταστραφεί αυτό . Δεν θα λέει να νοικιάζεις για 200€ ...........

Πρέπει να είσαι έτοιμος ..... τα πιστολιάζεις όλα πριν πάει πάτο το μαγαζί και πας για αλλού .

Και να μην είσαι στη λιανική , πάλι θα τη φας. Μόνο αν κάνεις εξαγωγές στέκεσαι για την ώρα .........

Αλλά και πάλι ........ σύντομα ..... δεν θα είναι ανταγωνιστικοί ούτε αυτοί .
Οπότε ή θα μειώσουν κέρδη ....... μέχρι αστείων επιπέδων ...... ή φεύγουν !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom