Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Μπα τύπε....εκτός του ότι αν έχεις κεφάλαιο υπάρχουν σήμερα (και με κάθε κυβέρνηση θα υπάρχουν) ευκαιρίες για να επενδύσεις η έστω να βάλεις κάποια από τα κεφαλαία σου να κάθονται....Από ένα σημείο και μετά, δεν έχει νόημα.
Το θέμα είναι ότι και παθητικό εισόδημα αν έχεις, αρκετό για να ζεις καλά ..... από ένα σημείο και μετά ..... η φτωχοποίηση θα σε θάψει .
Δημοφιλής μορφή παθητικού εισοδήματος ... εκμετάλευση ακινήτων .... εκμισθωτής ......
Σήμερα με διαμερίσματα της σειράς .... παίρνεις από 400€ ως 900€ αναλόγως περιοχής (όχι ακραία παραδείγματα, αλλιώς μιλάμε για εύρος από 250€ ως 3500€ ) .
Όσο αυξάνει η φτωχοποίηση ....... σιμώνει η ώρα που θα καταστραφεί αυτό . Δεν θα λέει να νοικιάζεις για 200€ ...........
Πρέπει να είσαι έτοιμος ..... τα πιστολιάζεις όλα πριν πάει πάτο το μαγαζί και πας για αλλού .
Και να μην είσαι στη λιανική , πάλι θα τη φας. Μόνο αν κάνεις εξαγωγές στέκεσαι για την ώρα .........
Αλλά και πάλι ........ σύντομα ..... δεν θα είναι ανταγωνιστικοί ούτε αυτοί .
Οπότε ή θα μειώσουν κέρδη ....... μέχρι αστείων επιπέδων ...... ή φεύγουν !
εσύ μιλάς για την καταστροφή του κόσμου να πούμε....να γίνουμε καμένη γη....εγώ λοιπόν αντί να χαλάω τα λεφτά μου σε σακάκια που κάνουν 1500 ευρώ και σε 200 μέτρα στην νέα Ερυθραία με λαχανί μπιντέδες με 2000ε μπορεί να τα βάζω για δουλειά και να αρκούμε να χαλάω λιγότερα. Επίσης μπορεί να μην με νοιάζει να παίρνω και 200 ευρώ μίσθωμα αν αυτά μου φτάνουν για να είμαι κύριος.
Αν φτάσουμε στο σημείο που η οικονομική κρίση φτάσει την χώρα σε κατάσταση που να μην μπορεί κανένας...ούτε οι ιδιώτες...ούτε το δημόσιο ούτε οι μεγάλες επιχειρήσεις...ούτε οι ε.δ. ούτε κανένας να γοραζει τις υπηρεσίες μου....ε εντάξει...θα έχουμε φτάσει στο zombie apocalypse...και ακομα και τοτε θα κλεισω τα βιβλια μου και θα ψαξω να βρω μια μισθωτη δουλεια και επειδη δεν ειμαι τεμπελης πιστευω οτι θα βρω.
ουργουελικά σενάρια δεν έχει να κάνουμε...αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα το αντιμετωπίσουμε όταν έρθει. Για αρχή αν τα βλέπεις έτσι τα πράγματα κοιτά να κάνεις καμιά οικονομία.