Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Από ένα σημείο και μετά, δεν έχει νόημα.

Το θέμα είναι ότι και παθητικό εισόδημα αν έχεις, αρκετό για να ζεις καλά ..... από ένα σημείο και μετά ..... η φτωχοποίηση θα σε θάψει .

Δημοφιλής μορφή παθητικού εισοδήματος ... εκμετάλευση ακινήτων .... εκμισθωτής ......

Σήμερα με διαμερίσματα της σειράς .... παίρνεις από 400€ ως 900€ αναλόγως περιοχής (όχι ακραία παραδείγματα, αλλιώς μιλάμε για εύρος από 250€ ως 3500€ ) .

Όσο αυξάνει η φτωχοποίηση ....... σιμώνει η ώρα που θα καταστραφεί αυτό . Δεν θα λέει να νοικιάζεις για 200€ ...........

Πρέπει να είσαι έτοιμος ..... τα πιστολιάζεις όλα πριν πάει πάτο το μαγαζί και πας για αλλού .

Και να μην είσαι στη λιανική , πάλι θα τη φας. Μόνο αν κάνεις εξαγωγές στέκεσαι για την ώρα .........

Αλλά και πάλι ........ σύντομα ..... δεν θα είναι ανταγωνιστικοί ούτε αυτοί .
Οπότε ή θα μειώσουν κέρδη ....... μέχρι αστείων επιπέδων ...... ή φεύγουν !
Μπα τύπε....εκτός του ότι αν έχεις κεφάλαιο υπάρχουν σήμερα (και με κάθε κυβέρνηση θα υπάρχουν) ευκαιρίες για να επενδύσεις η έστω να βάλεις κάποια από τα κεφαλαία σου να κάθονται....

εσύ μιλάς για την καταστροφή του κόσμου να πούμε....να γίνουμε καμένη γη....εγώ λοιπόν αντί να χαλάω τα λεφτά μου σε σακάκια που κάνουν 1500 ευρώ και σε 200 μέτρα στην νέα Ερυθραία με λαχανί μπιντέδες με 2000ε μπορεί να τα βάζω για δουλειά και να αρκούμε να χαλάω λιγότερα. Επίσης μπορεί να μην με νοιάζει να παίρνω και 200 ευρώ μίσθωμα αν αυτά μου φτάνουν για να είμαι κύριος.

Αν φτάσουμε στο σημείο που η οικονομική κρίση φτάσει την χώρα σε κατάσταση που να μην μπορεί κανένας...ούτε οι ιδιώτες...ούτε το δημόσιο ούτε οι μεγάλες επιχειρήσεις...ούτε οι ε.δ. ούτε κανένας να γοραζει τις υπηρεσίες μου....ε εντάξει...θα έχουμε φτάσει στο zombie apocalypse...και ακομα και τοτε θα κλεισω τα βιβλια μου και θα ψαξω να βρω μια μισθωτη δουλεια και επειδη δεν ειμαι τεμπελης πιστευω οτι θα βρω.

ουργουελικά σενάρια δεν έχει να κάνουμε...αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα το αντιμετωπίσουμε όταν έρθει. Για αρχή αν τα βλέπεις έτσι τα πράγματα κοιτά να κάνεις καμιά οικονομία.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Μπα τύπε....εκτός του ότι αν έχεις κεφάλαιο υπάρχουν σήμερα (και με κάθε κυβέρνηση θα υπάρχουν) ευκαιρίες για να επενδύσεις η έστω να βάλεις κάποια από τα κεφαλαία σου να κάθονται....

εσύ μιλάς για την καταστροφή του κόσμου να πούμε....να γίνουμε καμένη γη....εγώ λοιπόν αντί να χαλάω τα λεφτά μου σε σακάκια που κάνουν 1500 ευρώ και σε 200 μέτρα στην νέα Ερυθραία με λαχανί μπιντέδες με 2000ε μπορεί να τα βάζω για δουλειά και να αρκούμε να χαλάω λιγότερα. Επίσης μπορεί να μην με νοιάζει να παίρνω και 200 ευρώ μίσθωμα αν αυτά μου φτάνουν για να είμαι κύριος.

Αν φτάσουμε στο σημείο που η οικονομική κρίση φτάσει την χώρα σε κατάσταση που να μην μπορεί κανένας...ούτε οι ιδιώτες...ούτε το δημόσιο ούτε οι μεγάλες επιχειρήσεις...ούτε οι ε.δ. ούτε κανένας να γοραζει τις υπηρεσίες μου....ε εντάξει...θα έχουμε φτάσει στο zombie apocalypse...και ακομα και τοτε θα κλεισω τα βιβλια μου και θα ψαξω να βρω μια μισθωτη δουλεια και επειδη δεν ειμαι τεμπελης πιστευω οτι θα βρω.

ουργουελικά σενάρια δεν έχει να κάνουμε...αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα το αντιμετωπίσουμε όταν έρθει. Για αρχή αν τα βλέπεις έτσι τα πράγματα κοιτά να κάνεις καμιά οικονομία.

Πολλά μαζί ανακατωμένα.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ..... ΧΩΡΙΣ ΥΨΗΛΟ ΡΙΣΚΟ ...............

Για τουλάχιστον μέχρι κάποια μύρια ! Και από εκεί και πάνω ..... έχεις απόδοση ... αλλά έχεις και ρίσκο .

Τα σακάκια .... τα γουστάρω .... και κρατάνε άλλωστε ! Μπορείς να το φορέσεις 500 φορές μη σου πω και παραπάνω. Οπότε το κρατάς για πάντα, αν έχεις πολλά ! Και οι πουτάνες είναι καλός τρόπος να ξοδεύεις.

Τα 2000€ στη νέα ερυθραία το τμ .... φέρνουν το 0.5% της τιμής αυτής μηνιάτικο ! Καλή επένδυση .
Αν έχεις 200Κ στην τράπεζα παίρνεις ένα αρχίδι . Και φτιάχνεις και τους τραπεζίτες. Με το σπίτι των 200 στη νέα ερυθραία παίρνεις 1000€ το μήνα. Αξίζει . Αν φτάσεις να το νοικιάζεις αυτό 200€ ..... στο περιστέρι αντίστοιχο θα πρέπει να νοικιάζετα πολύ παρακάτω. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ . ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΗΔΗ . ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

Υπηρεσίες που κάποτε ήταν ακριβές ..... αν τις κανεις φθηνά ..... βγάζεις μισθό άντε 3-4 φορές του ανειδίκευτου .........
αν κρατάς τιμές ... δουλεύεις λιγότερο ...... πάλι στα λίγα είσαι ...................

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Τύπε μου βάζε bold, βάζε κεφαλαία, χτυπήσου σαν τον φραπέ... σοβαρό άνθρωπο δεν πείθεις.
Δεν έχεις αντίθετη άποψη με τον sapiens. Εχεις αντίθετη άποψη με την πραγματικότητα.
Το 'κοστ εφισιενσυ' δεν το επιλέγεις.
Το ζεις.
Σε όλα.
Είτε το αποδέχεσαι είτε όχι.
Στο σπίτι σου, στο αμάξι σου, στην επιχείρησή σου... και στην υγεία σου.
Τα πάντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να μην είναι άριστα/απολύτως ασφαλή.
Οχι γιατί θέλουν να σε κοροϊδέψουν αλλά για να έχεις την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσεις (είτε ατομικά είτε ως κοινωνία).
Το κοστ εφίσιενσυ που εσύ αγνοείς όταν το βράδυ κοιμάσαι στο σπιτάκι σου κάποιος μηχανικός το έλαβε υπόψην του και με εκτίμηση της αποδεκτής πιθανότητας αστοχίας έφτιαξε τον κανονισμό με τον οποίο κτίστηκε.
Είναι απόλυτα ασφαλές; Οχι.
Είναι τεχνικά άρτιο ωστε να ζήσεις με την οικογένειά σου; Ναι (αν δεν σε έκλεψε ο εργολάβος).
Μπορεί να βελτιωθεί; Φυσικά. Πάντα μπορείς να βάλεις περισσότερα/παχύτερα σίδερα και καλύτερο μπετό.
Απαιτείται; Οχι γιατί υπερβαίνει τον κανονισμό... που μάντεψε, εφαρμόζει κοστ εφίσιενσυ.
Το ίδιο για το αμάξι σου που θα μπορούσε να έχει την ασφάλεια άρματος αλλά δεν την έχει.
Το ίδιο για την καφετέριά σου που έχει 5 πυροσβεστήρες (σύμφωνα με τη μελέτη πυρασφάλειας) και όχι από έναν σε κάθε τραπέζι.
Το ίδιο ΣΕ ΟΛΑ.
Γι αυτό ακούω βερεσέ τους ανέξοδους βερμπαλισμούς και τις μαξιμαλιστικές απαιτήσεις.
Οποιος δεν θα κληθεί να το διαχειριστεί μπορεί να ζητάει πέντε ασθενοφόρα με προσωπικό για το Γαϊδουρονήσι.
Δεν σημαίνει όμως οτι θα τον πάρουμε σοβαρά.
Διάβασε προσεκτικά...πιστεύεις ότι η υπόθεση που άνοιξε ο μενγκελε είναι για το βερμπαλιστικο "πέντε ασθενοφόρα στο Γαϊδουρονήσι" ή για τους άπειρους πυροσβεστήρες σε κάθε καφετέρια ή για τη ουρανομηκη μαλακια που έγραψε ο λεκλές περί μεταμόσχευσης σε ασθενή τελικού σταδίου....την υπόθεση την άνοιξε ο κλαπαρχιδας για τις φαρμακευτικές θεραπείες ασθενών με καρκίνο που τους παρατείνουν αποδεδειγμένα το προσδόκιμο ζωής αλλά κοστίζουν....ο τύπος σημάδεψε συγκεκριμένα κοστη ,οχι ανεξοδους βερμπαλισμους και μαξιμαλιστικες απαιτησεις......Για να στο κανω πενηνταρακια ,ο μενγκελε απλα παρασυρθηκε και ανοιξε την κουβεντα πριν και οχι μετα τις εκλογες.....Ξεκαθαρα, φαρμακευτικες αγωγες που κοστιζουν ,αλλα παρατεινουν για εξι -δωδεκα μηνες -δυο πεντε χρονια το προσδοκιμο ζωης χιλιαδων συνανθρωπων μας ,εχουν μπει στο στοχαστρο της αχρηστης αυτης και πονηρα σκεπτομενης κυβερνησης.....εδω θα ειμαστε και θα το δουμε να συμβαινει.....θα κοψουν σε πολυ κοσμο αντικαρκινικα φαρμακα για να οδηγησουν ως "πελατες" κοσμο σε ιδωτικα θεραπευτηρια και ασφαλιστικες εταιρειες που θα παρεχουν τις θεραπειες με το καταλληλο αντιτιμο.....Οτι εκανα βεβαια και στην διαρκεια του κορωνα με απιστευτη επιτυχια!
Συνεχισε να μου εξηγεις εσυ για κοστ εφισιενσυ και ενισχυσεις οπλισμου σκυροδεματος...κουνια που σας κουναγε γατακια ....μακαρι 65% και βενζινη στο δεκαευρω.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

για να καταλαβω....εισαι λες τοσο γαμαω που δεν μασας τον πουτσο σου ως επιχειρηματιας, που για να βαρεσεις φαλιμεντο θα πρεπει να αλλαξει πολικοτητα πλανητης....μαζι σου ,δεν σε αμφισβητω ,θα εισαι στο 0,5% των υπεργαμαω....οποτε αν φτασουμε στο σημειο να κλεισεις ,σε ποιον πουστη θα βρεις δουλεια τοτε ρε τυπε....απλα καθημερινα ερωτηματα-δεν κρινω!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Πολλά μαζί ανακατωμένα.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ..... ΧΩΡΙΣ ΥΨΗΛΟ ΡΙΣΚΟ ...............

Για τουλάχιστον μέχρι κάποια μύρια ! Και από εκεί και πάνω ..... έχεις απόδοση ... αλλά έχεις και ρίσκο .

Τα σακάκια .... τα γουστάρω .... και κρατάνε άλλωστε ! Μπορείς να το φορέσεις 500 φορές μη σου πω και παραπάνω. Οπότε το κρατάς για πάντα, αν έχεις πολλά ! Και οι πουτάνες είναι καλός τρόπος να ξοδεύεις.

Τα 2000€ στη νέα ερυθραία το τμ .... φέρνουν το 0.5% της τιμής αυτής μηνιάτικο ! Καλή επένδυση .
Αν έχεις 200Κ στην τράπεζα παίρνεις ένα αρχίδι . Και φτιάχνεις και τους τραπεζίτες. Με το σπίτι των 200 στη νέα ερυθραία παίρνεις 1000€ το μήνα. Αξίζει . Αν φτάσεις να το νοικιάζεις αυτό 200€ ..... στο περιστέρι αντίστοιχο θα πρέπει να νοικιάζετα πολύ παρακάτω. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ . ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΗΔΗ . ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

Υπηρεσίες που κάποτε ήταν ακριβές ..... αν τις κανεις φθηνά ..... βγάζεις μισθό άντε 3-4 φορές του ανειδίκευτου .........
αν κρατάς τιμές ... δουλεύεις λιγότερο ...... πάλι στα λίγα είσαι ...................
φυσικά και υπάρχουν επενδύσεις....δεν θα κάτσω να συζητήσω ποσά....αλλά ναι αν έχεις 100χιλ στην τράπεζα και δεν έχεις άλλο περιουσιακό στοιχείο τι επένδυση να κανείς? Δεν υπάρχει επένδυση με υψηλή απόδοση και χαμηλό ρίσκο αυτά να τα ξεχάσεις εκτός αν είσαι κολλητός των υπουργών ή ολιγάρχης.

Αν βλέπεις ότι στα επόμενα 3 με 5 χρόνια η Ελλάδα θα είναι zombie apocalypse και έχεις 200χιλ στην τραπεζα και τις επενδυσεις σε 200τμ του 80 με λαχανι μπιντέ.....για να παίρνεις 1000ε ευρω -φόρο και χαρτόσημο και ότι μαλακία βγάλει το σπίτι τότε τι να σου πω....

Μπορείς να αγοράσεις ότι θες...αλλά αν πραγματικά διαβλέπεις τέτοια κατάσταση και έχεις ένα μικρό backup είναι χαζό να το σκοπιάς σε βλακείες.

Δεν με απασχολεί θα προσαρμόζω τις τις τιμές και το περιθώριο μου και αν χρειαστεί θα κόψω και τα έξοδα μου. Αλλιώς τι να γίνει δηλαδή? να πέσουμε όλοι από τον καιάδα χωρίς να δουλέψουμε πρώτα?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Ευτυχως που υπαρχουν και σοβαρες αποψεις σαν αυτην, που συναδουν με την πραγματικοτητα, γιατι απο φτηνους βερμπαλισμους και λαικισμους δηθεν ευαισθησιας για ανεφικτα πραγματα, χορτασαμε
Δεν ειναι σοβαρο προφανως για σενα να παιρνει φαρμακευτικη αγωγη καρκινοπαθης και να παραταθει το προσδοκιμο ζωης καποιους μηνες η και χρονια ,αλλα ηταν απολυτα λογικο ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ,ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ,ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΝΜ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΚΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ,ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΡΙ .....για να μην κολλησει (ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ) ο 96 χρονος πατερας σου συναχι στο κατσικοχωρι των πενηντα κατοικων στη Χιο......Αυτο ηταν απολυτα λογικο και κοστ εφισιεντ για σενα ....
ΜΑΛΑΚΕΣ ....ΜΑΚΑΡΙ 70%

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Αν βλέπεις ότι στα επόμενα 3 με 5 χρόνια η Ελλάδα θα είναι zombie apocalypse και έχεις 200χιλ στην τραπεζα και τις επενδυσεις σε 200τμ του 80 με λαχανι μπιντέ.....για να παίρνεις 1000ε ευρω -φόρο και χαρτόσημο και ότι μαλακία βγάλει το σπίτι τότε τι να σου πω....
Ποιο χαρτόσημο ρε μεγάλε ;;
Ούτε που θυμάμαι πότε καταργήθηκε αυτό .

Επίσης ... με τα ακίνητα .... είναι και το άλλο .... αν έχεις μετρητό ..... κυνηγάς ευκαιρίες .........

Φιλική συμβουλή ........... δεν τα παίζεις όλα .... σε επενδύσεις με υψηλές αποδόσεις !!

Σας έχω πει .... ότι πάω σε πολλές .... κηδείες .....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
για να καταλαβω....εισαι λες τοσο γαμαω που δεν μασας τον πουτσο σου ως επιχειρηματιας, που για να βαρεσεις φαλιμεντο θα πρεπει να αλλαξει πολικοτητα πλανητης....μαζι σου ,δεν σε αμφισβητω ,θα εισαι στο 0,5% των υπεργαμαω....οποτε αν φτασουμε στο σημειο να κλεισεις ,σε ποιον πουστη θα βρεις δουλεια τοτε ρε τυπε....απλα καθημερινα ερωτηματα-δεν κρινω!
τύπε με έχεις κόψει για ιδιοκτήτη διυλιστηρίου?

είπα ότι ο τομέας μου δεν επηρεάζεται τόσο πολύ από την λιανική και ότι δεν είναι από αυτά που κόβεται πρώτο εν καιρό κρίσης. Τώρα πως πήγες εσύ από αυτό που είπα στο 0.5% μόνο εσύ το ξέρεις.

Να σου κάνω και εγώ ένα καθημερινό ερώτημα τότε ρε μαν.....αν γίνουν όλα αυτά εσύ τι θα κάνεις? δε θα πας να δουλέψεις?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι σοβαρο προφανως για σενα να παιρνει φαρμακευτικη αγωγη καρκινοπαθης και να παραταθει το προσδοκιμο ζωης καποιους μηνες η και χρονια ,αλλα ηταν απολυτα λογικο ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ,ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ,ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΝΜ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΚΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ,ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΡΙ .....για να μην κολλησει (ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ) ο 96 χρονος πατερας σου συναχι στο κατσικοχωρι των πενηντα κατοικων στη Χιο......Αυτο ηταν απολυτα λογικο και κοστ εφισιεντ για σενα ....
ΜΑΛΑΚΕΣ ....ΜΑΚΑΡΙ 70%

Μάστορα .... έβαλε θέμα .... για τη ... διάβαση στο αεροδρόμιο !!!!!

Μετά τα .... 10 λεπτά .... 5€ μέχρι τα 20' .... μετά 1€/λεπτό !!!!!

Καλό ;;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
είπα ότι ο τομέας μου δεν επηρεάζεται τόσο πολύ από την λιανική και ότι δεν είναι από αυτά που κόβεται πρώτο εν καιρό κρίσης.
Ελάχιστα κόπηκαν . Όλα λιγοστεύουν σε καιρό κρίσης.
Μη μας πουλάς παραμύθα.

Τώρα αν φτιάχνεις κάτι που το εξάγεις στο εξωτερικό .... οκ .... .

Αλλά στην κατηγορία αυτοί, δεν είναι πολλοί.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ποιο χαρτόσημο ρε μεγάλε ;;
Ούτε που θυμάμαι πότε καταργήθηκε αυτό .

Επίσης ... με τα ακίνητα .... είναι και το άλλο .... αν έχεις μετρητό ..... κυνηγάς ευκαιρίες .........

Φιλική συμβουλή ........... δεν τα παίζεις όλα .... σε επενδύσεις με υψηλές αποδόσεις !!

Σας έχω πει .... ότι πάω σε πολλές .... κηδείες .....
Όχι δεν έχει καταργηθεί στα επαγγελματικά μισθώματα έχει ένα 3.6% ή κάτι τέτοιο που επιβαρύνει τον μισθωτή.

Τι μετρητά ρε μαν 200 και 500 χιλιάρικα ποιος είσαι ο εσκομπάρ? :tooth:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
τύπε με έχεις κόψει για ιδιοκτήτη διυλιστηρίου?

είπα ότι ο τομέας μου δεν επηρεάζεται τόσο πολύ από την λιανική και ότι δεν είναι από αυτά που κόβεται πρώτο εν καιρό κρίσης. Τώρα πως πήγες εσύ από αυτό που είπα στο 0.5% μόνο εσύ το ξέρεις.

Να σου κάνω και εγώ ένα καθημερινό ερώτημα τότε ρε μαν.....αν γίνουν όλα αυτά εσύ τι θα κάνεις? δε θα πας να δουλέψεις?
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην γινουν αυτα,στο λεω τελειως φιλικα...δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις διαφορετικο αποτελεσμα οταν κανεις ακριβωςτα ιδια πραγματα και τα ιδια λαθη..οποτε το σιγουρο ειναι οτι θα γινουν.....αν θες να σου πω τι θα κανω ,οτι εκανα και το 08....πουλημα ολα και μετακομιση....απλως αυτη τη φορα θα φυγω για εξωτερικο .....κρατα λοιπον διαβατηριο σε ετοιμοτητα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάστορα .... έβαλε θέμα .... για τη ... διάβαση στο αεροδρόμιο !!!!!

Μετά τα .... 10 λεπτά .... 5€ μέχρι τα 20' .... μετά 1€/λεπτό !!!!!

Καλό ;;;
αψογο!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Όχι δεν έχει καταργηθεί στα επαγγελματικά μισθώματα έχει ένα 3.6% ή κάτι τέτοιο που επιβαρύνει τον μισθωτή.
Τα επαγγελματικά .... πλέον δεν είναι τόσο καλή επένδυση ... άπειρα μαγαζιά οριστικά κλειστά.
Μέχρι αλλαγές χρήσεις για σπίτια κάνουν .
Ειδικά τα φτηνιάρικα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ελάχιστα κόπηκαν . Όλα λιγοστεύουν σε καιρό κρίσης.
Μη μας πουλάς παραμύθα.

Τώρα αν φτιάχνεις κάτι που το εξάγεις στο εξωτερικό .... οκ .... .

Αλλά στην κατηγορία αυτοί, δεν είναι πολλοί.
Κόπηκαν...λιγοστεύουν...αυτό σε πείραξε? Ποια είναι η παραμυθά ρε επιστήμονα? Εν καιρό κρίσης δεν πάτωσαν οι πωλήσεις ιχ?

Ε μερικοί κλάδοι δεν πάτωσαν...μείωσαν κόστη και τιμές αλλά δεν πάτωσαν τι να κάνουμε τώρα?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

Τι μετρητά ρε μαν 200 και 500 χιλιάρικα ποιος είσαι ο εσκομπάρ? :tooth:
και βεβαια υπαρχει χαρτοσημο ,σωστα τα γραφεις!
ομως....για να καταλαβω ...λες οτι φτιαχνεις κατι που σε περιπτωση κρισης δε μασας μια ....και θεωρεις τα 200-300 χιλιαρικα σε κασερι επιπεδο εσκομπαρ???ρε τυπε δε φανταζομαι να εισαι ο γνωστος σαλεπιτζης του ραουπαου?

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Εν καιρό κρίσης δεν πάτωσαν οι πωλήσεις ιχ?
Δεν έκλεισε το 80% συνεργείων και φανοποιών που υπήρχαν μέχρι το 2009 ;
Και μάντρες και ηλεκτρολόγοι ....
και αντιπροσωπείες που είχαν 10 εκθέσεις ... τις έκαναν .... 3-4 ....

ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ;;;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Κόπηκαν...λιγοστεύουν...αυτό σε πείραξε? Ποια είναι η παραμυθά ρε επιστήμονα? Εν καιρό κρίσης δεν πάτωσαν οι πωλήσεις ιχ?

Ε μερικοί κλάδοι δεν πάτωσαν...μείωσαν κόστη και τιμές αλλά δεν πάτωσαν τι να κάνουμε τώρα?
:rockon:ριχαρδο ,ρε συ καρφωνεσαι!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Τα επαγγελματικά .... πλέον δεν είναι τόσο καλή επένδυση ... άπειρα μαγαζιά οριστικά κλειστά.
Μέχρι αλλαγές χρήσεις για σπίτια κάνουν .
Ειδικά τα φτηνιάρικα.
Ρε τύπε όλα τα απαξιώνεις....λογικά ξέρεις όλες τις αγορές από μέσα και από έξω :confused:

Εν το μεταξύ υπάρχουν περιοχές της αττικής που δεν πέφτει καρφίτσα από επαγγελματικά ακίνητα...και σου λέω το απλό έτσι για μίσθωμα σε μια εταιρεία....ειδικά τώρα με το e auction γινεται της πουτάνας....και εσυ λες οτι δεν υπαρχουν ευκαιρίες...

απλά δεν έχεις μυρωδιά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
και βεβαια υπαρχει χαρτοσημο ,σωστα τα γραφεις!
ομως....για να καταλαβω ...λες οτι φτιαχνεις κατι που σε περιπτωση κρισης δε μασας μια ....και θεωρεις τα 200-300 χιλιαρικα σε κασερι επιπεδο εσκομπαρ???ρε τυπε δε φανταζομαι να εισαι ο γνωστος σαλεπιτζης του ραουπαου?
Ο τύπος μίλησε για μετρητά μαύρα αν δε το κατάλαβες. Δεν έχω κωλομπαρο τύπε να μαζεύω μαύρα 10-10 τα εικοσάρικα. Ούτε και το προσπαθώ.

Επίσης δεν είπα ότι φτιάχνω τίποτα...μίλησα για κλάδους και όχι για προϊόντα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε όλα τα απαξιώνεις....λογικά ξέρεις όλες τις αγορές από μέσα και από έξω :confused:

Εν το μεταξύ υπάρχουν περιοχές της αττικής που δεν πέφτει καρφίτσα από επαγγελματικά ακίνητα...και σου λέω το απλό έτσι για μίσθωμα σε μια εταιρεία....ειδικά τώρα με το e auction γινεται της πουτάνας....και εσυ λες οτι δεν υπαρχουν ευκαιρίες...

απλά δεν έχεις μυρωδιά.

Για το e auction ...... ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ .......

Πόσοι αγόρασαν ακίνητα ....
ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ... ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΙΡΙΑΣΜΟΥ !!!!!!!!!!!!

Και κλαίνε τα λεφτά τους.

Εσύ μάλλον παίρνεις μυρωδιά μόνο από σελίδες ειδήσεων !!!

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ .....

Να πάω μια βολτίτσα ..... να σου βγάλω φωτό ... πόσα θέλεις κλειστά !!!!!!!
Χρόνια κλειστά.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom