Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Καλά ... και με καλούσες για καφέ ;;;;

Έχουμε εκκρεμότητες μεταξύ μας.
Εσύ θέλεις να κάνεις ερωτήσεις για το ΕΚΠΑ, κι εγώ θέλω να δω πως κατέληξε αποτυχημένος ένας του ΕΚΠΑ.
Είναι όντως του ΕΚΠΑ και η ψυχοπάθεια του έχει βάλει φρένο ή το πτυχίο του ΕΚΠΑ είναι μούσι;

Υ.Γ. Και χρωστάμε και ένα κέρασμα τον λαϊκό, αγνό, δεξιό αγωνιστή @athinaios44 που του είχαμε τάξει μπουφέ στο στοίχημα με τον Nio αλλά όταν ρώτησε την μαμά του ο φουκαράς @Nio του θύμισε ότι μόνο του Δημοτικού είχε πάρει και δεν ήρθε τελικά.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.331
Πόντοι
3.656
Έχουμε εκκρεμότητες μεταξύ μας.
Εσύ θέλεις να κάνεις ερωτήσεις για το ΕΚΠΑ, κι εγώ θέλω να δω πως κατέληξε αποτυχημένος ένας του ΕΚΠΑ.
Είναι όντως του ΕΚΠΑ και η ψυχοπάθεια του έχει βάλει φρένο ή το πτυχίο του ΕΚΠΑ είναι μούσι;

Υ.Γ. Και χρωστάμε και ένα κέρασμα τον λαϊκό, αγνό, δεξιό αγωνιστή @athinaios44 που του είχαμε τάξει μπουφέ στο στοίχημα με τον Nio αλλά όταν ρώτησε την μαμά του ο φουκαράς @Nio του θύμισε ότι μόνο του Δημοτικού είχε πάρει και δεν ήρθε τελικά.

Όλα αυτά είναι μαλακίες .....

Για κανά στυλιάρι τηλεγραφόξυλο ... καλικάντζαρο ... ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ;;; Από ευρώπη .... βαριά ΕΣΣΔ μόνο !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν ειναι σοβαρο προφανως για σενα να παιρνει φαρμακευτικη αγωγη καρκινοπαθης και να παραταθει το προσδοκιμο ζωης καποιους μηνες η και χρονια ,αλλα ηταν απολυτα λογικο ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ,ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ,ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΝΜ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΚΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ,ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΡΙ .....για να μην κολλησει (ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ) ο 96 χρονος πατερας σου συναχι στο κατσικοχωρι των πενηντα κατοικων στη Χιο......Αυτο ηταν απολυτα λογικο και κοστ εφισιεντ για σενα ....
ΜΑΛΑΚΕΣ ....ΜΑΚΑΡΙ 70%
Δεν ειναι 96 ο πατερας μου φιλε και δεν μενει σε κατσικοχωρι, στη Χώρα μενει.
Πού κολλανε τωρα τα μετρα για την πανδημια???

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Σε κάποιες περιπτώσεις ..... η επιλογή γινόταν σπό καταδικασμένους για σεξουαλική παρενόχληση.
Και οι επιτυχόντες, ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις στην παραπάνω πρόταση ;;;;;

Εκεί που το μεταπτυχιακό προσφέρει ειδίκευση που προσφέρει χρήμα ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΒΥΣΜΑΤΑ ..........

Αν θες να κάνεις μεταπτυχιακά για το χαρτί ... οκ έχει .
αλλη μια τεραστια αληθεια, η συντριπτικη πλειοψηφια των μεταπτυχιακων ειναι γυναικες, και φυσικα δεν αποκλειω να συμβαινει λογω αυτου που υπονοεις στην πρωτη προταση.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
αλλη μια τεραστια αληθεια, η συντριπτικη πλειοψηφια των μεταπτυχιακων ειναι γυναικες, και φυσικα δεν αποκλειω να συμβαινει λογω αυτου που υπονοεις στην πρωτη προταση.
Δυστυχως συμβαινει. Επαληθευμενα.:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Δεν ειναι 96 ο πατερας μου φιλε και δεν μενει σε κατσικοχωρι, στη Χώρα μενει.
Πού κολλανε τωρα τα μετρα για την πανδημια???
Εννοεί ο ταβερνιάρης μας ότι εκεί ήσουν ευαίσθητος με την υγεία ενώ τώρα το βλέπεις οικονομικά ορθολογικά
Δλδ ότι πει ο Κούλης χωρίς να έχεις άποψη. .
Αυτό εννοείς @CLOSER822 ??
Πάντως ο μπατζανακης μου τρολλαρει κ το παίζει μπραβοκουλικος
Στην ουσία είναι ουμανιστής αριστερός :smitten::smitten:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
πως παει το πουστοκομμα και οι ψηφοφοροι του ? :effemine:
μη σας τυχει αριστα καριολια... μη σας τυχει

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Εννοεί ο ταβερνιάρης μας ότι εκεί ήσουν ευαίσθητος με την υγεία ενώ τώρα το βλέπεις οικονομικά ορθολογικά
Δλδ ότι πει ο Κούλης χωρίς να έχεις άποψη. .
Αυτό εννοείς @CLOSER822 ??
Πάντως ο μπατζανακης μου τρολλαρει κ το παίζει μπραβοκουλικος
Στην ουσία είναι ουμανιστής αριστερός :smitten::smitten:
το παιζει χαζος ,το παιζει μπραβοκουλικος και μολις του κουνησε τιποτα βυζους η κολομπιανα στην οθονη σαλεψε εντελως.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πως παει το πουστοκομμα και οι ψηφοφοροι του ? :effemine:
μη σας τυχει αριστα καριολια... μη σας τυχει
μασκα να βαλεις και να κρατας αποστασεις!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
το παιζει χαζος ,το παιζει μπραβοκουλικος και μολις του κουνησε τιποτα βυζους η κολομπιανα στην οθονη σαλεψε εντελως.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μασκα να βαλεις και να κρατας αποστασεις!
E και ρε μη τσιμπάς κ εσύ
Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που θα υποστηρίζει έστω κ ορθολογικά οικονομικά τα λόγια του πνευματικού;;!!!
Απλώς τρολαρουν κ ασφαλώς κ ο ίδιος ο Μητσοτάκης την επόμενη μέρα ο ίδιος σχολασε τον πνευματικό ..κ δεν λέγονται τέτοια πράγματα και κανένας μας δεν τα πιστεύει ...άκου εκεί θα στερήσουν τα νοσηλεία του καρκινοπαθών στο τελευταίο στάδιο ,τα δικά μου νοσηλεία από μια απλή ασθένεια κ όχι η φοροδιαφυγή πλουσίων κ τα καρτέλ

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
E και ρε μη τσιμπάς κ εσύ
Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που θα υποστηρίζει έστω κ ορθολογικά οικονομικά τα λόγια του πνευματικού;;!!!
Απλώς τρολαρουν κ ασφαλώς κ ο ίδιος ο Μητσοτάκης την επόμενη μέρα ο ίδιος σχολασε τον πνευματικό ..κ δεν λέγονται τέτοια πράγματα και κανένας μας δεν τα πιστεύει ...άκου εκεί θα στερήσουν τα νοσηλεία του καρκινοπαθών στο τελευταίο στάδιο ,τα δικά μου νοσηλεία από μια απλή ασθένεια κ όχι η φοροδιαφυγή πλουσίων κ τα καρτέλ
Το τραγικό είναι πως αυτός ο άνθρωπος προοριζόταν για το Υγείας. Και μην έχεις καμία αμφιβολία ότι αυτά που λέει δεν είναι αποκλειστικά προσωπικές του αποψεις. Προφανώς και έχουν και την έγκριση του Μητσοτάκη. Ήδη ο Πλεύρης έκανε κάποια δειλά βήματα με την αλλαγή του νομικού καθεστώτος των δημοσίων δομών υγείας.
Απλά έκανε το λάθος να τα πει δημόσια σε προεκλογική περίοδο. Γι'αυτό έφαγε και το κεφάλι του.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Εδώ που τα λέμε αυτό το πάρτι που έχουν στήσει οι φαρμακευτικές με τα πανάκριβα φάρμακα καρκινοπαθών τελευταίου σταδίου κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει/περιοριστεί/εκλογικευτεί...
Απλά ο Πνευματικός έκανε το λάθος να μιλήσει σαν γιατρός (όχι από αυτούς που χρυσώνονται από τις φαρμακευτικές...) την στιγμή που είναι πολιτικός και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, οπότε λογική και αναμενόμενη η καρατόμησή του. Όχι ότι δεν υπάρχει θέμα όμως...

• Like
Αντιδράσεις: alex71

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Το τραγικό είναι πως αυτός ο άνθρωπος προοριζόταν για το Υγείας. Και μην έχεις καμία αμφιβολία ότι αυτά που λέει δεν είναι αποκλειστικά προσωπικές του αποψεις. Προφανώς και έχουν και την έγκριση του Μητσοτάκη. Ήδη ο Πλεύρης έκανε κάποια δειλά βήματα με την αλλαγή του νομικού καθεστώτος των δημοσίων δομών υγείας.
Απλά έκανε το λάθος να τα πει δημόσια σε προεκλογική περίοδο. Γι'αυτό έφαγε και το κεφάλι του.
Το δυσάρεστο με πνευματικό ότι σε ένα ηθικό ζήτημα πήγε να μας περάσει την ορθολογική οικονομία αλλά είδαν τις αντιδράσεις του κόσμου κ ο Μητσοτάκης που αφουγκραζετε πάντα δημοσκοπήσεις κ κοινωνικη γνώμη αμέσως τον σχολασε σε 24 ώρες

• Like
Αντιδράσεις: resp

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Το δυσάρεστο με πνευματικό ότι σε ένα ηθικό ζήτημα πήγε να μας περάσει την ορθολογική οικονομία αλλά είδαν τις αντιδράσεις του κόσμου κ ο Μητσοτάκης που αφουγκραζετε πάντα δημοσκοπήσεις κ κοινωνικη γνώμη αμέσως τον σχολασε σε 24 ώρες
Αφού προσπάθησε να το κουκουλωσει πρώτα. Μπας και τη γλιτώσει ο "εκλεκτός".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εδώ που τα λέμε αυτό το πάρτι που έχουν στήσει οι φαρμακευτικές με τα πανάκριβα φάρμακα καρκινοπαθών τελευταίου σταδίου κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει/περιοριστεί/εκλογικευτεί...
Απλά ο Πνευματικός έκανε το λάθος να μιλήσει σαν γιατρός (όχι από αυτούς που χρυσώνονται από τις φαρμακευτικές...) την στιγμή που είναι πολιτικός και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, οπότε λογική και αναμενόμενη η καρατόμησή του. Όχι ότι δεν υπάρχει θέμα όμως...
Νάτος ο ψαγμένος. Ουσιαστικά δηλαδή τον Πνευματικό τον εφαγαν οι φαρμακοβιομηχανιες. Και ολοι αυτοί που τον κράζουν παίζουν το παιχνίδι των βιομηχανων.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• FyGT-WsWcAASSCJ.jpeg
    FyGT-WsWcAASSCJ.jpeg
    1.008,5 KB · Εμφανίσεις: 25

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καλή φάση παντως. Θα ηθελα να ειμαι υπουργός υγείας. Θα χρηματοδοτούσα αβέρτα θεραπείες ασθενων τελικού σταδιου ( μπας και θα τα εδινα σπο την τσεπη μου?) Οι αριστεροι θα χαιρονταν για την κοινωνική ευαισθησια μου, οι φαρμακοβιομήχανοι θα με λάτρευαν και αν κανενας γκρίνιαζε για τις δαπάνες, θα του έλεγα να βγάλει το σκασμό και να θυμηθεί τι επαθε ο Πνευματικός.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Καλή φάση παντως. Θα ηθελα να ειμαι υπουργός υγείας. Θα χρηματοδοτούσα αβέρτα θεραπείες ασθενων τελικού σταδιου ( μπας και θα τα εδινα σπο την τσεπη μου?) Οι αριστεροι θα χαιρονταν για την κοινωνική ευαισθησια μου, οι φαρμακοβιομήχανοι θα με λάτρευαν και αν κανενας γκρίνιαζε για τις δαπάνες, θα του έλεγα να βγάλει το σκασμό και να θυμηθεί τι επαθε ο Πνευματικός.
Άμα βρεθεί άνθρωπος δικός σου σε αυτή τη θέση, ρώτησε πρώτα τι πρόγνωση έχει και μετά άφησέ τον να πεθάνει με τα χέρια σταυρωμένα.
Σιγά μην παίξεις το παιχνίδι των φαρμακοβιομηχάνων.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Κάτι έκαναν οι Ινδοί αλλά είναι ψιλοπαράνομο.
Μπούτσα τους βέβαια γιατί φτάνουν τα 2 δις αλλά......
Αυτές οι αγωγές δυστυχώς θέλουν χρήμα, πολύ χρήμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Άμα βρεθεί άνθρωπος δικός σου σε αυτή τη θέση, ρώτησε πρώτα τι πρόγνωση έχει και μετά άφησέ τον να πεθάνει με τα χέρια σταυρωμένα.
Σιγά μην παίξεις το παιχνίδι των φαρμακοβιομηχάνων.
Πρώτον, η Λινού στον δικό της πατέρα δεν εκανε τιποτα. Δεν θα σου πω αν εκανε καλά. Το εκανε ομως. Δευτερον. Οχι, προσωπικά θα ξοδευα τα πάντα και θα ηθελα και το κράτος να κανει το ίδιο. Εσεις ομως θέλετε να πληρωνετε και να θησαυριζουν οι φαρμακευτικές? Αν η απάντηση ειναι ναι, κανενα προβλημα. Συμφωνούμε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Νάτος ο ψαγμένος. Ουσιαστικά δηλαδή τον Πνευματικό τον εφαγαν οι φαρμακοβιομηχανιες. Και ολοι αυτοί που τον κράζουν παίζουν το παιχνίδι των βιομηχανων.
Το πνευματικό τον έφαγε ο Μητσοτάκης για την μαλάκια που είπε ...τέλος κ οποίοι μπραβοκουληδες βγήκαν να μας πείσουν ότι μιλούσε ( ο πμευματικοε βάσει λογικής) λογικά αμέσως ο Κούλης τους ακύρωσε κ αυτούς ... ακυρώνοντας τον πνευματικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom