Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το πνευματικό τον έφαγε ο Μητσοτάκης για την μαλάκια που είπε ...τέλος κ οποίοι μπραβοκουληδες βγήκαν να μας πείσουν ότι μιλούσε ( ο πμευματικοε βάσει λογικής) λογικά αμέσως ο Κούλης τους ακύρωσε κ αυτούς ... ακυρώνοντας τον πνευματικό
Καλα έκανε και τον έφαγε τύπε. Είναι εποχή να δυσαρεστούμε τις φαρμακευτικές?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Πρώτον, η Λινού στον δικό της πατέρα δεν εκανε τιποτα. Δεν θα σου πω αν εκανε καλά. Το εκανε ομως. Δευτερον. Οχι, προσωπικά θα ξοδευα τα πάντα και θα ηθελα και το κράτος να κανει το ίδιο. Εσεις ομως θέλετε να πληρωνετε και να θησαυριζουν οι φαρμακευτικές? Αν η απάντηση ειναι ναι, κανενα προβλημα. Συμφωνούμε
Δε με αφορά τι έκανε η Λινού στο δικό της πατέρα. Εγώ όταν ήρθε η ώρα έκανα τα πάντα κι ας ήξερα ότι κερδίζω το πολύ ένα χρόνο.
Επειδή μιλάς για θησαύρισμα των φαρμακευτικών. Υποθέτω ότι δε λες κουβέντες του αέρα και ότι έχεις στοιχεία και πηγή να μας παραθέσεις.
Για να σε διευκολύνω θα σου πω ότι ετησίως έχουμε 32.000 θανάτους από καρκίνο.
Πόσο είναι ακριβώς το κόστος των φαρμάκων του τελευταίου σταδίου;
Για να ξέρουμε κι εμείς οι αδαείς που αδικούμε αυτόν τον άγιο άνθρωπο τον Πνευματικό, στον ιερό αγώνα του κατά της big pharma.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Άμα βρεθεί άνθρωπος δικός σου σε αυτή τη θέση, ρώτησε πρώτα τι πρόγνωση έχει και μετά άφησέ τον να πεθάνει με τα χέρια σταυρωμένα.
Σιγά μην παίξεις το παιχνίδι των φαρμακοβιομηχάνων.
με τέτοια ερώτηση ο ντουκάκις έχασε τις εκλογές

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δε με αφορά τι έκανε η Λινού στο δικό της πατέρα. Εγώ όταν ήρθε η ώρα έκανα τα πάντα κι ας ήξερα ότι κερδίζω το πολύ ένα χρόνο.
Επειδή μιλάς για θησαύρισμα των φαρμακευτικών. Υποθέτω ότι δε λες κουβέντες του αέρα και ότι έχεις στοιχεία και πηγή να μας παραθέσεις.
Για να σε διευκολύνω θα σου πω ότι ετησίως έχουμε 32.000 θανάτους από καρκίνο.
Πόσο είναι ακριβώς το κόστος των φαρμάκων του τελευταίου σταδίου;
Για να ξέρουμε κι εμείς οι αδαείς που αδικούμε αυτόν τον άγιο άνθρωπο τον Πνευματικό, στον ιερό αγώνα του κατά της big pharma.
Δεν ξέρω φυσικά πόσο ειναι ακριβως. Αλλά βαζεις στοιχημα οτι τωρα θα τριπλασιασθει?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
με τέτοια ερώτηση ο ντουκάκις έχασε τις εκλογές
Νομίζω για την εφαρμογή της θανατικής ποινής την έχασε, αλλά αντιλαμβάνομαι το πόιντ.
Γι'αυτό και ο Κυριάκος έφαγε τον Πνευματικό. Ήδη παίζει με την πιθανότητα ισχυρής αυτοδυναμίας.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω φυσικά πόσο ειναι ακριβως. Αλλά βαζεις στοιχημα οτι τωρα θα τριπλασιασθει?
Δεν ξέρεις πόσο είναι, όμως είσαι απόλυτος για το θησαυρισμα, για κάτι που αγνοείς κιόλας.
Ούτε για αστείο δε θα αλλάξει η τιμή. Κι αν επιμένεις, βάλε μας εδώ δυο τρία χαρακτηριστικά φάρμακα με τις τιμές τους και τις τσεκαρουμε σε ένα μήνα να δούμε αν τριπλασιάστηκαν.
Μέχρι τότε ο κάθε Πνευματικός και οι υποστηρικτές του είναι για κει που τους έστειλε ο Μητσοτάκης, έστω και άθελά του.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Καλα έκανε και τον έφαγε τύπε. Είναι εποχή να δυσαρεστούμε τις φαρμακευτικές?
Δυσαρέστησε όμως τα μπραβοκουλακια που την ίδια ημέρα υποστήριξαν τον πνευματικό κ ο Κούλης αδουγκραζοντας την επιθυμία του κοινωνικου συνόλου διαολεστειλε τον πνευματικό κ ακύρωσε κάθε βλάκα μπραβοκουλη που μάς περεδιδε μαθήματα οικονομίας ( στην υγεία)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρεις πόσο είναι, όμως είσαι απόλυτος για το θησαυρισμα, για κάτι που αγνοείς κιόλας.
Ούτε για αστείο δε θα αλλάξει η τιμή. Κι αν επιμένεις, βάλε μας εδώ δυο τρία χαρακτηριστικά φάρμακα με τις τιμές τους και τις τσεκαρουμε σε ένα μήνα να δούμε αν τριπλασιάστηκαν.
Μέχρι τότε ο κάθε Πνευματικός και οι υποστηρικτές του είναι για κει που τους έστειλε ο Μητσοτάκης, έστω και άθελά του.
Αν το κόστος δεν ειναι μεγάλο, ακομη καλύτερα. Τότε γιατι υπαρχουν γιατροι που λένε να μην το παρακάνουμε με το κόστος των θεραπειων? Απο βίτσιο?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Καλή φάση παντως. Θα ηθελα να ειμαι υπουργός υγείας. Θα χρηματοδοτούσα αβέρτα θεραπείες ασθενων τελικού σταδιου ( μπας και θα τα εδινα σπο την τσεπη μου?) Οι αριστεροι θα χαιρονταν για την κοινωνική ευαισθησια μου, οι φαρμακοβιομήχανοι θα με λάτρευαν και αν κανενας γκρίνιαζε για τις δαπάνες, θα του έλεγα να βγάλει το σκασμό και να θυμηθεί τι επαθε ο Πνευματικός.
ειναι φανερο πως δεν εχεις ιδεα τι γραφεις και πραγματικα να ευχεσαι να μην καταλαβεις!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Αν το κόστος δεν ειναι μεγάλο, ακομη καλύτερα. Τότε γιατι υπαρχουν γιατροι που λένε να μην το παρακάνουμε με το κόστος των θεραπειων? Απο βίτσιο?
Δεν ξέρω τι σκοπιμότητες και τι σχεδιασμούς έχει ο καθένας. Ουτε τι "υποχρεώσεις" έχει αναλάβει. Δεν είδα να παραθέτει κάποιο στοιχείο που να βεβαιώνει τους ισχυρισμούς του. Να πούμε κι εμείς ενα "δίκιο έχει βρε αδερφέ ο άνθρωπος".
Οταν το κάνει τον κρίνουμε εκ νέου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ ειναι εκπληκτικό το οτι ειστε βεβαιοι οτι "δεν γνωριζω" απο καρκίνο στην οικογενεια μου. Και να ξερατε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Κατάλαβες τι έγραψα ή οχι?
εχω καταλαβει πολυ καλα...απο προχτες γραφεις οτι ναναι για το θεμα ,προφανως γιατι δεν εχεις μυρωδια ..και πραγματικα σου ευχομαι ποτε να μην καταλαβεις (ευχη ειναι αυτο)....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρω τι σκοπιμότητες και τι σχεδιασμούς έχει ο καθένας. Ουτε τι "υποχρεώσεις" έχει αναλάβει. Δεν είδα να παραθέτει κάποιο στοιχείο που να βεβαιώνει τους ισχυρισμούς του. Να πούμε κι εμείς ενα "δίκιο έχει βρε αδερφέ ο άνθρωπος".
Οταν το κάνει τον κρίνουμε εκ νέου.
Τι υποχρεωσεις να εχει αναλάβει δηλαδη? Αφου εξ ορισμου αυτα που λεει βλάπτουν τις φαρμακευτικές. Πρέπει να ξερουμε ακριβές ποσό?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
το παιζει χαζος ,το παιζει μπραβοκουλικος και μολις του κουνησε τιποτα βυζους η κολομπιανα στην οθονη σαλεψε εντελως.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μασκα να βαλεις και να κρατας αποστασεις!
Kωλο κουνανε, γι αυτο λεγονται Κωλομπιανες.:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εχω καταλαβει πολυ καλα...απο προχτες γραφεις οτι ναναι για το θεμα ,προφανως γιατι δεν εχεις μυρωδια ..και πραγματικα σου ευχομαι ποτε να μην καταλαβεις (ευχη ειναι αυτο)....
Ο πατέρας μου ειναι 15 χρονια καρκινοπαθης. Πιάνεται?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Εν τω μεταξυ ειναι εκπληκτικό το οτι ειστε βεβαιοι οτι "δεν γνωριζω" απο καρκίνο στην οικογενεια μου. Και να ξερατε...
ρε τυπε ,συγκεντρωσου ...σιγουρα θα εχουν φυγει συγγενεις σου απο καρκινο....το θεμα ειναι αν εχεις ανθρωπο με καρκινο που ζει γιατι λαμβανει αγωγη ,ενω τα μουνια σχεδιαζουν να τα κοψουν αυτα λογω κοστους...τι σημερα τι σε δυο τι σε πεντε χρονια,ενα φιλικο χτυπημα στην πλατη και ενα κουτι ασπιρινες..τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη!Δε ειναι αυτο αρκετα κοστ εφισιεντ πιστευεις?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Πιστεύεις ότι υπάρχει οικογένεια που δεν γνωρίζει από καρκίνο?
Το ότι στηρίζουμε την μοναδική ικανή κυβέρνηση από τις επιλογές που έχουμε δεν σημαίνει ότι δεν θα την κρίνουμε...

• Like
Αντιδράσεις: resp

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Ο πατέρας μου ειναι 15 χρονια καρκινοπαθης. Πιάνεται?
και πως επιβιωνει ρε τυπε?δεν κουμπωνει αγωγη?και μια και το αναφερεις λοιπον,εχεις παει ποτε μαζι του σε νοσοκομειο,γνωριζεις πως σου συνταγογραφουν τα αντικαρκινικα φαρμακα,απο που τα παραλαμβανεις ? το κοστος τους ....γιατι αυτα που μας γραφεις τωρα τρεις μερες ειναι σα να εισαι στη λαλαλαντ!

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom