athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.282
- Πόντοι
- 12.756
εξω απο τα Γιαννιναηπειρο που?
εξω απο τα Γιαννιναηπειρο που?
Ευγε.φιλε ο θειος μου ηταν τυροκομος πολυ γαματος...
σχεδον ολη του την παραγωγη την επαιρνε ο Σκλαβενιτης..
γονεις απο Ηπειρο και Κρητη καταλαβαινεις...ολα τα καλα εχω δοκιμασει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
3 πιατα στην καθησια μου τρωω σαλιγκαρια
Και περηφανος δεξιος-μισθωτος(μπας και μας βγεις κανενας αριστεριστης-εισοδηματιας συμφωνα με τις τελευταιες εξελιξεις)περηφανος Κρητικος και Ηπειρωτης
Γιαννινα που?εξω απο τα Γιαννινα
μουσταλευρια κρητικη απο την γιαγια μου ρε πουστη μου...τρεχουν τα σαλια μου..καθε καλοκαιρι πηγαινε Κρητη με ενα τσουβαλι χοχλιους γυρναγεΤο νήμα μτκ το κάναμε "Γεύσεις με τον Ευτύχη"......
Η Ήπειρος είναι άντρο της δεξιάς.Ευγε.
Και περηφανος δεξιος-μισθωτος(μπας και μας βγεις κανενας αριστεριστης-εισοδηματιας συμφωνα με τις τελευταιες εξελιξεις)
Aρκουδεηδες,γνωστος καλοφαγας ο αρχηγος.Το νήμα μτκ το κάναμε "Γεύσεις με τον Ευτύχη"......
δεν μπορω να πω προσωπικα δεδομεναΓιαννινα που?
Δεν εχουμε ελευθερη οικονομια;Κουμουνισμο μου ονειρεύεστε με ίσες τιμες;εγω λεω να ριξουν λιγο τις τιμες στα δωματια και στα μαγαζια των τουριστικων περιοχων γιατι θα κλαψουν και αλλο
καντε με Πρωθυπουργο να τα φτιαξω ΟΛΑΔεν εχουμε ελευθερη οικονομια;Κουμουνισμο μου ονειρεύεστε με ίσες τιμες;
Οποιος μπορει να πληρωσει αυτες τις τιμες,οποιος οχι ας γραφει εδω
Ρε παπαριδη τρολαρισμα ηταν στο "Ηπειρο που?" που εγραψε ο αλλοςδεν μπορω να πω προσωπικα δεδομενα
Πάρε ότι ποτό έχει δίπλα από την ονομασία νούμερο πάνω από 15άρι
Αυτό το ποτό είναι για αρχόντους
Πριν χρόνια γυρνω από Λαος Θεσσαλονίκη κ φίλος ήθελε να με βγάλει στον πιο διάσημο πατσά της Θεσσαλονίκης στη συμβολή Εγνατίας με 25ης Μαρτίου
Τραχανά με μονοκκοκο σταρι κ όχι σκληρών ή από λιμετσι = όλυρα στην Ροδόπη έχει.Τραχανά από Δημητσάνα μόνο.
Με φέτα Μανιάτης Τρίπολης
Λίγο πιο έξω .. ΤίραναΒουλιαράτι
Λίγο πιο έξω .. ΤιρανΒουλιαράτι
εξαρτάται ποια πραγματικότητα πιστεύεις. Την εικονική του Κούλη? Η την πραγματική που βιώνει ο κάθε ένας από εμάς? Το πώς πήρε 40+ ο Κούλης είναι απλό. Δεν τον ψήφισαν για τι είναι καλός αλλά γιατι δεν υπάρχει αντίπαλος. Και κάποια ΓΊΔΙΑ χαίρονται για αυτό...αλλά συνεχίζουν και ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ να ψάχνουν τα σκουπίδια του LIDLΡε παιδια, ελεος με τα στατιστικα και τους αριθμους. Ποσο μπορουν να αντιπροσωπευουν την αληθεια στην πραγματικη οικονομια;