Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Βαρύ....Λίγο πιο έξω .. Τίρανα
Βαρύ....Λίγο πιο έξω .. Τίρανα
Εσυ που ησουν ολο το πρωι?ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΙς ΔΟΥΛΕΙΕΣ , ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ PASS
ξεραθηκα στον υπνο , τόσο πολυ που οταν ξυπνησα κοιταξα το ημερολόγιο και οχι ρολόιΕσυ που ησουν ολο το πρωι?
Κάποτε έκανα κ εξαγωγή τραχανά και γιουφκαδες αλλά τα κέρδη περιορίστηκαν ενώ αυξήθηκαν τα έξοδα της dyanas μουΠω ρε το τερμάτισες
το εχω παθει Σαββατο πρωι αυτο (μεσημερι μαλλον) ,ηταν καποια αργια, ανοιγω το παραθυρο και δεν βλεπω καθολου κοσμο(που σαββατο γινοταν χαμος) και νομιζα κοιμομουν απο παρασκευη βραδυ ως Κυριακη πρωιξεραθηκα στον υπνο , τόσο πολυ που οταν ξυπνησα κοιταξα το ημερολόγιο και οχι ρολόι
το εχω παθει Σαββατο πρωι αυτο (μεσημερι μαλλον) ,ηταν καποια αργια, ανοιγω το παραθυρο και δεν βλεπω καθολου κοσμο(που σαββατο γινοταν χαμος) και νομιζα κοιμομουν απο παρασκευη βραδυ ως Κυριακη πρωι
24/7 δουλευωΚαθημερινή δεν σου έχει συμβεί ;;
Αααα ξέχασα , δουλευεις
24/7 δουλευω
τι τελεπαπαρια μαντολες,προβατα εχω λεμεteleperfomance ...
στειλε τοτε την παραγγελία που ζητησε ο μισθωτοςτι τελεπαπαρια μαντολες,προβατα εχω λεμε
καμια προβατινα μονο αν θελει ,κ να πλερωσει πρωταστειλε τοτε την παραγγελία που ζητησε ο μισθωτος
καμια προβατινα μονο αν θελει ,κ να πλερωσει πρωτα
μετα σε ταβερνα, εδω ειναι μαγαζιΝα πληρωσει πρωτα ;;;
εχει κουτελο , πληρώνει μετά
αμα το δει θα σε γαμήσεις να ξέρειςμετα σε ταβερνα, εδω ειναι μαγαζι
αμα το δει θα σε γαμήσεις να ξέρεις
μιλάμε για τον μόνο ΤΙΜΙΟ εργατικό εδω μέσα