Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.664
- Πόντοι
- 1.406
Βασικα μου ειναι αδιαφορα,με ενδιαφερει μονο η συνεπεια σου στο ταμειο και στο παραβανΓαμιολα Βασιλοφρων αμφισβητεις την ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΜΟΥ,;
Βασικα μου ειναι αδιαφορα,με ενδιαφερει μονο η συνεπεια σου στο ταμειο και στο παραβανΓαμιολα Βασιλοφρων αμφισβητεις την ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΜΟΥ,;
Εννοείται, ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΊΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΒασικα μου ειναι αδιαφορα,με ενδιαφερει μονο η συνεπεια σου στο ταμειο και στο παραβαν![]()
Εβγαλαν αυτον που χαριζε το πιο πολυ γελιο ,ντροπη τους.Εκλογές 2023: Συμφωνία για ντιμπέιτ με την συμμετοχή των πέντε πολιτικών αρχηγών
θυμιζει τα πλευ οφ που ο γαβρος ηταν 25 βαθμους μπροστα και απλα παιζανε για το ποιος θα βγει στο Γιουροπα
![]()
Εγω θελω εκεινη την ναζιαρα κομμουνιστρια που ξαφνικα εγινε προβατιναΕβγαλαν αυτον που χαριζε το πιο πολυ γελιο ,ντροπη τους.
να σου θυμησω ποσες κρατικοποιημενες εταιρειες επι εποχης Ανδρεα φουνταρανε;
Γιατί βιάζονταν οι βίζιτες για μπότοξ και λιποδιάλυση την τρίτη ;Ο μαλάκας ο άχρηστος ο Κούλης αντί να κάνει διήμερη αργία του Αγίου Πνεύματος αφού λέει ότι η οικονομία πάει σφαίρα, μας βάζει να επιστρέψουμε βράδυ Δευτεριάτικα με την ψυχή στο στόμα.![]()
ποτε θα παμε Μ.Βρετανια;
Αν το ενοικιο εχει 400 κι εσυ παιρνεις 750,τοτε κατι δεν κανεις καλα
Κλεμμενο απο δω,μην ζητατε κοπυραιτ![]()
Αυτό το ποτό είναι για αρχόντους
οχι ακόμα τυπε , εχει πλεμπα τωραΌλοι οι κάτοικοι Γλυφάδας είστε έξω, έτσι?????
Νου σου.......οχι ακόμα τυπε , εχει πλεμπα τωρα
Εκτός από έναν που είναι σε 4 τοίχους κάγκελαΌλοι οι κάτοικοι Γλυφάδας είστε έξω, έτσι?????