Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.951
- Πόντοι
- 1.406
Βασικα μου ειναι αδιαφορα,με ενδιαφερει μονο η συνεπεια σου στο ταμειο και στο παραβανΓαμιολα Βασιλοφρων αμφισβητεις την ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΜΟΥ,;
Βασικα μου ειναι αδιαφορα,με ενδιαφερει μονο η συνεπεια σου στο ταμειο και στο παραβανΓαμιολα Βασιλοφρων αμφισβητεις την ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΜΟΥ,;
Εννοείται, ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΊΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΒασικα μου ειναι αδιαφορα,με ενδιαφερει μονο η συνεπεια σου στο ταμειο και στο παραβαν
Εβγαλαν αυτον που χαριζε το πιο πολυ γελιο ,ντροπη τους.Εκλογές 2023: Συμφωνία για ντιμπέιτ με την συμμετοχή των πέντε πολιτικών αρχηγών
θυμιζει τα πλευ οφ που ο γαβρος ηταν 25 βαθμους μπροστα και απλα παιζανε για το ποιος θα βγει στο Γιουροπα
Εγω θελω εκεινη την ναζιαρα κομμουνιστρια που ξαφνικα εγινε προβατιναΕβγαλαν αυτον που χαριζε το πιο πολυ γελιο ,ντροπη τους.
να σου θυμησω ποσες κρατικοποιημενες εταιρειες επι εποχης Ανδρεα φουνταρανε;
Γιατί βιάζονταν οι βίζιτες για μπότοξ και λιποδιάλυση την τρίτη ;Ο μαλάκας ο άχρηστος ο Κούλης αντί να κάνει διήμερη αργία του Αγίου Πνεύματος αφού λέει ότι η οικονομία πάει σφαίρα, μας βάζει να επιστρέψουμε βράδυ Δευτεριάτικα με την ψυχή στο στόμα.
ποτε θα παμε Μ.Βρετανια;
Αν το ενοικιο εχει 400 κι εσυ παιρνεις 750,τοτε κατι δεν κανεις καλα
Κλεμμενο απο δω,μην ζητατε κοπυραιτ
Αυτό το ποτό είναι για αρχόντους
οχι ακόμα τυπε , εχει πλεμπα τωραΌλοι οι κάτοικοι Γλυφάδας είστε έξω, έτσι?????
Νου σου.......οχι ακόμα τυπε , εχει πλεμπα τωρα
Εκτός από έναν που είναι σε 4 τοίχους κάγκελαΌλοι οι κάτοικοι Γλυφάδας είστε έξω, έτσι?????