Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
Αυτο λεμε ρε μεγαλε,οτι η κατασταση ειναι παραλογη ,υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα....γι αυτο και πολλοι νεοι φευγουν εξω ,για αυτο και πολλοι απογοητευονται και τα γραφουν στα αρχιδια τους ολα και ζουν με επιδοματα στο παιδικο τους δωματιο μεχρι τα 80 τους,για αυτο δεν κανουν παιδια και εχουν ολοι απο ενα κατοικιδιο,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ....ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Αν το ενοικιο εχει 400 κι εσυ παιρνεις 750,τοτε κατι δεν κανεις καλα:hi::confused::confused::confused::coffee:
Κλεμμενο απο δω,μην ζητατε κοπυραιτ:coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
ρε τύπε...αν είχα τα λεφτά λες να ήμουν ντυμένος σα το συνεργείο καθαρισμού? :tooth:
καλα και εγω λογω δουλειας εχω παει αλλα πουτσα μου ειχα ολα τα μπενεφιτς....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Αυτο λεμε ρε μεγαλε,οτι η κατασταση ειναι παραλογη ,υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα....γι αυτο και πολλοι νεοι φευγουν εξω ,για αυτο και πολλοι απογοητευονται και τα γραφουν στα αρχιδια τους ολα και ζουν με επιδοματα στο παιδικο τους δωματιο μεχρι τα 80 τους,για αυτο δεν κανουν παιδια και εχουν ολοι απο ενα κατοικιδιο,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ....ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Καλά ρε τύπε...δεν μπήκαμε και σε πόλεμο :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Σκωτσέζικο δεν είναι αυτο;
Εγώ είμαι λίγο βλάχος redneck και πίνω μπέρμπον. Σαν να μου ξύνουν λιγότερο τον λαιμό αυτά.
Βέβαια πάντα ότι θέλει η παρέα. Αυτή μετράει. Απο φθηνοjohny μεχρι τα καπνιστά λαγκαβουλιν. Κέφι να γίνεται.
ωραία είναι και τα μπέρμπον τύπε...ειδικά μερικά jack θερίζουν....woodford....αλλα αυτα ειναι για χειμωνα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δεν ξέρω αν κάνουν ουρές για ένα καρβέλι ψωμί, αλλά για ένα πίτογυρο με 6 ευρώ σίγουρα κάνουν. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο καριολης ο Τούρκος φτιάχνει ένα από τα καλύτερα πιτογυρα των Βαλκανίων.:confused:
IMG_20230320_135034.jpg
Ααα... και με ένα ποτήρι αριάνι... μπερεκέτια!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Ααα... και με ένα ποτήρι αριάνι... μπερεκέτια!
Αριανι παντοτε με τα τουρκικα ντονερ. Για να κατεβαινουν κατω, αντι για τζατζικι.
Εχεις παει στον συγκεκριμενο; Ειναι πισω απο το μεγαλο παζαρι.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Αριανι παντοτε με τα τουρκικα ντονερ. Για να κατεβαινουν κατω, αντι για τζατζικι.
Εχεις παει στον συγκεκριμενο; Ειναι πισω απο το μεγαλο παζαρι.
Χο, χο, δεν λέω περισσότερα γιατί στο bou μετά ζητάνε να ανεβάσεις την απόδειξη απ' το κεμπαμπτζιδικο. :confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Πολλοι τρόποι
Γι αυτο εγραψα οτι η καταργηση του μετρητου ειναι ενα μεγάλο μέρος για να σωθει η κατασταση
Αμα δωσεις την ευκαιρια σε εναν να του κάνεις 40% καλυτερη τιμη πιστευεις δεν θα τρεξει να σηκωσει λεφτα απο την τράπεζα ; με τα 4 θα πάει
7 στους 10 πελατες ειναι προθυμοι να αγοράσουν χωρις αποδείξη.
Νομιζεις οι προμηθευτες δεν εχουν δυνατότητα να δωσουν χωρις χαρτια , ειδικα αν ειναι ο κατασκευαστης ;; λες να τους τσεκαρει κανεις την φύρα ;

Για να τελειωνουμε με το θεμα, ειχα μπλοκαρισμενες καρτες , βασικά ειχα κατασχεση στους λογαριασμους καρτων, οποτε και τα μηχανακια τα ειχα διακοσμητικα στα ταμεια.
επι 9 μηνες δουλευαν τα μαγαζιά μιά χαρα , ειχαν εντολη οι ταμιες να λένε οτι εχουμε προβλημα με τα μηχανακια και δεν μπορουμε να δεχτουμε καρτες και για την ενοχληση αυτη θα τους κανανε εκπτωση ..
Ξερεις ποσοι σε ποσοστο απλα αφηναν τα πραγματα στο ταμειο και εφευγαν ;; κατω απο 15%
Ξερεις πόσοι απο αυτους μολις τους ελεγαν αυτο με τα μηχανακια καρτων ελεγαν οτι αφου δεν υπαρχουν μηχανάκια να τους κανουμε ακομα καλυτερη εκπτωση και να μην τους κοψουμε αποδειξη ;; πανω απο 75%

Ξερεις οτι μετα απο 4 μερες ηρθε ο διευθυντης του καταστηματος της Πειραιως εκει κοντα και μου λεει οτι του δημιουργω πρόβλημα με τους πελατες τους γιατι αδειαζει το ΑΤΜ που πιο συντομα απο οσο εχουν υπολογίσει!!
Επισης Σαββατα μετα τις 13:00 ελεγαν οι ταμειες να πηγαινουν στο ΑΤΜ της Αλφα μπανκ που ηταν 8 στενα πιο κατω , γιατι της Πειραιως ειχε αδειασει , και κανεις δεν ελεγε κουβεντα.

Να κανετε τον σταυρο σας που υπαρχει ακομα ετσι ο ΦΠΑ και σε μια δυσκολη στιγμη μπορειτε να τον πιστολιασετε
Ελάτε τύποι,κάντε το μια εκτύπωση να το έχετε για πάσα χρήση.....

:wanker::wanker::wanker::wanker:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Δεν ξέρω αν κάνουν ουρές για ένα καρβέλι ψωμί, αλλά για ένα πίτογυρο με 6 ευρώ σίγουρα κάνουν. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο καριολης ο Τούρκος φτιάχνει ένα από τα καλύτερα πιτογυρα των Βαλκανίων.:confused:
IMG_20230320_135034.jpg
Καλό είναι....
Οι δυνατοί σαλονικιοί πιτογυράδες τον τρώνε.
Το βοδινό ντονέρ υστερεί σε γεύση.
Γνώμη μου....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Ελεος ρε,αριανι,τραχανας.Τι αλλο θα ακουσουμε,σκεφτομαι να σε βαλω σε λιστα αγνοησης,μου κοβεις(ελαφρως) την ορεξη:coffee::confused::confused::confused:
Βάλε με ρε μουνόπανο.
Αφού δεν ξέρεις.....

:confused::confused::confused::confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Ειδησεις ΕΡΤ με τον Κουβαρα.
<Η Τουρκια με μεσο ορο ηλικιας των πολιτων της τα 33 ετη, αποτελει ιδανικο μερος για επενδυσεις στο μελλον.>

Δημοσιογραφος Κωστας Μαρδας, καλεσμενος Ελληνας καθηγητης σε πανεπιστημιο της Αγκυρας.
Μαρδας - <Γιατι επανεξελεγη ο Ερντογαν θεωρειτε;>
Καθηγητης - <Γιατι οι φτωχοι Τουρκοι επι τοσα χρονια Ερντογαν ειδαν τη ζωη τους να καλυτερευει. Οχι μονο στη θρησκεια, πιστοι μουσουλμανοι. Στον οικονομικο τομεα. Με τον Ερντογαν απεκτησαν υλικα αγαθα, που σε μια αλλαγη με τους Κεμαλιστες, δεν ηθελαν να ρισκαρουν ο,τι εχουν αποκτησει, εστω κι αν δεν ειναι τοσο πολλα. Γι αυτους ειναι αρκετα. Και θεωρουν οτι ο Ερντογαν τους εδωσε την ευκαιρια να τα εχουν
Ειναι οικονομικο-υλικο το θεμα.>

Καλα, δεν μας λεγανε οι Ελληνες πολιτικοι και αλλοι ειδημονες εδω οτι η Τουρκια καταρρεει; Οτι οι Τουρκοι πεινανε;
Και να οι εικονες με τις ουρες για καρβελι ψωμι.
Τύπε εκεί δεν είχε και πολλές επιλογές άποψης....

:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom