Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
Haig cola?Στον βιοπαλαιστή αθηναίο απευθύνεσαι. Μην τα λες γενικά.
Είναι ικανος να παραγγείλει vat 69.
Haig cola?Στον βιοπαλαιστή αθηναίο απευθύνεσαι. Μην τα λες γενικά.
Είναι ικανος να παραγγείλει vat 69.
δε γίνεται ρε μπρο θα πρέπει να πάρετε μπουκάλι και κάτι να τρώτε κάνα fingerfood αλλιως θα σας δειξουν αλλο finger και θα σας βαλουν να κατσετε εκει που τρωει το προσωπικο της κουζιναςενα ποτακι θα παρω οχι μπουκαλι
τύπε οταν λες φιγκερφουντ εννοεις λουκανικοτυροπιτακια και καμια μπομπα τοστ;δε γίνεται ρε μπρο θα πρέπει να πάρετε μπουκάλι και κάτι να τρώτε κάνα fingerfood
Μπορει να τα εκοψε τα ποτα ο ανθρωπος και να θελει μια σοδα μονοσε λιγο θα πει στο γκαρσονι οτι πηγε εκει για να κοινωνησει , και να του δωσει ενα κουταλι μονο να πιει του γλυκου
στην τελευταια δεξιωση που ειχα παει πριν λιγα χρονια παντως μου εκλασαν τους ορχεις να ξερεις..και εχω παει σχεδον σε ολα τα ΜΕΓΑΛΑ ξενοδοχεια Αττικης...δε γίνεται ρε μπρο θα πρέπει να πάρετε μπουκάλι και κάτι να τρώτε κάνα fingerfood αλλιως θα σας δειξουν αλλο finger και θα σας βαλουν να κατσετε εκει που τρωει το προσωπικο της κουζινας
τυπε σου παιξε πακετο ο νικόλας;Καλά, μην παίρνεις όρκο ότι κάποια Νίκος
ωπα για κατσε .. γιατι ετοιμαζεται για κατάθεση ψυχής .. παλι κατι θα θέλει για δωρεαΜπορει να τα εκοψε τα ποτα ο ανθρωπος και να θελει μια σοδα μονο
Γκαρσονιστην τελευταια δεξιωση που ειχα παει πριν λιγα χρονια παντως μου εκλασαν τους ορχεις να ξερεις..και εχω παει σχεδον σε ολα τα ΜΕΓΑΛΑ ξενοδοχεια Αττικης...
ΝΑΙΓκαρσονι
Υποψιαζομαι οτι εσενα εννοει με το "καταπληκτικα ατομα που καμια σχεση δεν εχουν με το πως γραφουν".ωπα για κατσε .. γιατι ετοιμαζεται για κατάθεση ψυχής .. παλι κατι θα θέλει για δωρεα
Δεν ξέρω αν κάνουν ουρές για ένα καρβέλι ψωμί, αλλά για ένα πίτογυρο με 6 ευρώ σίγουρα κάνουν. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο καριολης ο Τούρκος φτιάχνει ένα από τα καλύτερα πιτογυρα των Βαλκανίων.Ειδησεις ΕΡΤ με τον Κουβαρα.
<Η Τουρκια με μεσο ορο ηλικιας των πολιτων της τα 33 ετη, αποτελει ιδανικο μερος για επενδυσεις στο μελλον.>
Δημοσιογραφος Κωστας Μαρδας, καλεσμενος Ελληνας καθηγητης σε πανεπιστημιο της Αγκυρας.
Μαρδας - <Γιατι επανεξελεγη ο Ερντογαν θεωρειτε;>
Καθηγητης - <Γιατι οι φτωχοι Τουρκοι επι τοσα χρονια Ερντογαν ειδαν τη ζωη τους να καλυτερευει. Οχι μονο στη θρησκεια, πιστοι μουσουλμανοι. Στον οικονομικο τομεα. Με τον Ερντογαν απεκτησαν υλικα αγαθα, που σε μια αλλαγη με τους Κεμαλιστες, δεν ηθελαν να ρισκαρουν ο,τι εχουν αποκτησει, εστω κι αν δεν ειναι τοσο πολλα. Γι αυτους ειναι αρκετα. Και θεωρουν οτι ο Ερντογαν τους εδωσε την ευκαιρια να τα εχουν
Ειναι οικονομικο-υλικο το θεμα.>
Καλα, δεν μας λεγανε οι Ελληνες πολιτικοι και αλλοι ειδημονες εδω οτι η Τουρκια καταρρεει; Οτι οι Τουρκοι πεινανε;
Και να οι εικονες με τις ουρες για καρβελι ψωμι.
σε τοσα εκατομυρια δεν θα υπαρξουν καποιες εκατονταδες να κανουν ουρα;σιγα το δυσκολοΔεν ξέρω αν κάνουν ουρές για ένα καρβέλι ψωμί, αλλά για ένα πίτογυρο με 6 ευρώ σίγουρα κάνουν. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο καριολης ο Τούρκος φτιάχνει ένα από τα καλύτερα πιτογυρα των Βαλκανίων.
ανάλογα τι θα παραγγείλεις ρε τύπε...αν πάρεις μπίρα θα έχει τέτοια...αν πάρεις κρασί θα έχει τυρί τοστ προσφορά από λιντλ...αν πάρεις ουίσκι θα έχει γκοφρέτες και ζελεδάκιατύπε οταν λες φιγκερφουντ εννοεις λουκανικοτυροπιτακια και καμια μπομπα τοστ;
εγώ τελευταία φορά που πήγα σε δεξίωση ήμουν και με γκομενακι και μόλις με είδε ο τσεκαδώρος είπε στο ακουστικό ''ήρθε το συνεργείο καθαρισμού...άργησες μισή ώρα επιανες δουλειά 8.30''στην τελευταια δεξιωση που ειχα παει πριν λιγα χρονια παντως μου εκλασαν τους ορχεις να ξερεις..και εχω παει σχεδον σε ολα τα ΜΕΓΑΛΑ ξενοδοχεια Αττικης...
Διακρινω εναν εκνευρισμο,μια εντασηω ρε
ΝΑΙ
δεν πειραζει..επαναλαμβανω ομως και παλι οτι μου εκλασαν τα αρχιδια...οποιος εχει τα λεφτα και για οποιον πας κανουν τουμπες...οι μαγκιες δεν υπαρχουν...εγώ τελευταία φορά που πήγα σε δεξίωση ήμουν και με γκομενακι και μόλις με είδε ο τσεκαδώρος είπε στο ακουστικό ''ήρθε το συνεργείο καθαρισμού...άργησες μισή ώρα επιανες δουλειά 8.30''
έγινε ρόμπα και έχασα και το γκομενάκι
Αυτο λεμε ρε μεγαλε,οτι η κατασταση ειναι παραλογη ,υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα....γι αυτο και πολλοι νεοι φευγουν εξω ,για αυτο και πολλοι απογοητευονται και τα γραφουν στα αρχιδια τους ολα και ζουν με επιδοματα στο παιδικο τους δωματιο μεχρι τα 80 τους,για αυτο δεν κανουν παιδια και εχουν ολοι απο ενα κατοικιδιο,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ....ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!Τότε πως μπορείς να πεις ότι οι τιμές των ακινήτων είναι πάνω κάτω λογικές? Αφού δεν μπορείς να τις πληρώσεις???
Σκωτσέζικο δεν είναι αυτο;Haig cola?
ρε τύπε...αν είχα τα λεφτά λες να ήμουν ντυμένος σα το συνεργείο καθαρισμού?δεν πειραζει..επαναλαμβανω ομως και παλι οτι μου εκλασαν τα αρχιδια...οποιος εχει τα λεφτα και για οποιον πας κανουν τουμπες...οι μαγκιες δεν υπαρχουν...