Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
ενα ποτακι θα παρω οχι μπουκαλι:tooth:
δε γίνεται ρε μπρο θα πρέπει να πάρετε μπουκάλι και κάτι να τρώτε κάνα fingerfood αλλιως θα σας δειξουν αλλο finger και θα σας βαλουν να κατσετε εκει που τρωει το προσωπικο της κουζινας

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
παντως να ξερετε εδω στο μπου υπαρχουν πραγματικα καταπληκτικα ατομα...και να ξερετε οτι καμμια σχεση πχ με το πως γραφουν...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: barock

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
δε γίνεται ρε μπρο θα πρέπει να πάρετε μπουκάλι και κάτι να τρώτε κάνα fingerfood
τύπε οταν λες φιγκερφουντ εννοεις λουκανικοτυροπιτακια και καμια μπομπα τοστ; :undecided::undecided::undecided:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
σε λιγο θα πει στο γκαρσονι οτι πηγε εκει για να κοινωνησει , και να του δωσει ενα κουταλι μονο να πιει του γλυκου :2funny::2funny::2funny:
Μπορει να τα εκοψε τα ποτα ο ανθρωπος και να θελει μια σοδα μονο:coffee::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
δε γίνεται ρε μπρο θα πρέπει να πάρετε μπουκάλι και κάτι να τρώτε κάνα fingerfood αλλιως θα σας δειξουν αλλο finger και θα σας βαλουν να κατσετε εκει που τρωει το προσωπικο της κουζινας
στην τελευταια δεξιωση που ειχα παει πριν λιγα χρονια παντως μου εκλασαν τους ορχεις να ξερεις..και εχω παει σχεδον σε ολα τα ΜΕΓΑΛΑ ξενοδοχεια Αττικης...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
στην τελευταια δεξιωση που ειχα παει πριν λιγα χρονια παντως μου εκλασαν τους ορχεις να ξερεις..και εχω παει σχεδον σε ολα τα ΜΕΓΑΛΑ ξενοδοχεια Αττικης...
Γκαρσονι:think::confused::confused::confused::coffee::coffee::coffee::coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
ωπα για κατσε .. γιατι ετοιμαζεται για κατάθεση ψυχής .. παλι κατι θα θέλει για δωρεα
Υποψιαζομαι οτι εσενα εννοει με το "καταπληκτικα ατομα που καμια σχεση δεν εχουν με το πως γραφουν".:coffee::confused::confused::confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Ειδησεις ΕΡΤ με τον Κουβαρα.
<Η Τουρκια με μεσο ορο ηλικιας των πολιτων της τα 33 ετη, αποτελει ιδανικο μερος για επενδυσεις στο μελλον.>

Δημοσιογραφος Κωστας Μαρδας, καλεσμενος Ελληνας καθηγητης σε πανεπιστημιο της Αγκυρας.
Μαρδας - <Γιατι επανεξελεγη ο Ερντογαν θεωρειτε;>
Καθηγητης - <Γιατι οι φτωχοι Τουρκοι επι τοσα χρονια Ερντογαν ειδαν τη ζωη τους να καλυτερευει. Οχι μονο στη θρησκεια, πιστοι μουσουλμανοι. Στον οικονομικο τομεα. Με τον Ερντογαν απεκτησαν υλικα αγαθα, που σε μια αλλαγη με τους Κεμαλιστες, δεν ηθελαν να ρισκαρουν ο,τι εχουν αποκτησει, εστω κι αν δεν ειναι τοσο πολλα. Γι αυτους ειναι αρκετα. Και θεωρουν οτι ο Ερντογαν τους εδωσε την ευκαιρια να τα εχουν
Ειναι οικονομικο-υλικο το θεμα.>

Καλα, δεν μας λεγανε οι Ελληνες πολιτικοι και αλλοι ειδημονες εδω οτι η Τουρκια καταρρεει; Οτι οι Τουρκοι πεινανε;
Και να οι εικονες με τις ουρες για καρβελι ψωμι.
Δεν ξέρω αν κάνουν ουρές για ένα καρβέλι ψωμί, αλλά για ένα πίτογυρο με 6 ευρώ σίγουρα κάνουν. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο καριολης ο Τούρκος φτιάχνει ένα από τα καλύτερα πιτογυρα των Βαλκανίων.:confused:
IMG_20230320_135034.jpg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
Δεν ξέρω αν κάνουν ουρές για ένα καρβέλι ψωμί, αλλά για ένα πίτογυρο με 6 ευρώ σίγουρα κάνουν. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο καριολης ο Τούρκος φτιάχνει ένα από τα καλύτερα πιτογυρα των Βαλκανίων.:confused:
IMG_20230320_135034.jpg
σε τοσα εκατομυρια δεν θα υπαρξουν καποιες εκατονταδες να κανουν ουρα;σιγα το δυσκολο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
τύπε οταν λες φιγκερφουντ εννοεις λουκανικοτυροπιτακια και καμια μπομπα τοστ; :undecided::undecided::undecided:
ανάλογα τι θα παραγγείλεις ρε τύπε...αν πάρεις μπίρα θα έχει τέτοια...αν πάρεις κρασί θα έχει τυρί τοστ προσφορά από λιντλ...αν πάρεις ουίσκι θα έχει γκοφρέτες και ζελεδάκια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
εγώ τελευταία φορά που πήγα σε δεξίωση ήμουν και με γκομενακι και μόλις με είδε ο τσεκαδώρος είπε στο ακουστικό ''ήρθε το συνεργείο καθαρισμού...άργησες μισή ώρα επιανες δουλειά 8.30''

έγινε ρόμπα και έχασα και το γκομενάκι :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
εγώ τελευταία φορά που πήγα σε δεξίωση ήμουν και με γκομενακι και μόλις με είδε ο τσεκαδώρος είπε στο ακουστικό ''ήρθε το συνεργείο καθαρισμού...άργησες μισή ώρα επιανες δουλειά 8.30''

έγινε ρόμπα και έχασα και το γκομενάκι :confused:
δεν πειραζει..επαναλαμβανω ομως και παλι οτι μου εκλασαν τα αρχιδια...οποιος εχει τα λεφτα και για οποιον πας κανουν τουμπες...οι μαγκιες δεν υπαρχουν...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Τότε πως μπορείς να πεις ότι οι τιμές των ακινήτων είναι πάνω κάτω λογικές? Αφού δεν μπορείς να τις πληρώσεις???
Αυτο λεμε ρε μεγαλε,οτι η κατασταση ειναι παραλογη ,υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα....γι αυτο και πολλοι νεοι φευγουν εξω ,για αυτο και πολλοι απογοητευονται και τα γραφουν στα αρχιδια τους ολα και ζουν με επιδοματα στο παιδικο τους δωματιο μεχρι τα 80 τους,για αυτο δεν κανουν παιδια και εχουν ολοι απο ενα κατοικιδιο,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ....ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Σκωτσέζικο δεν είναι αυτο;
Εγώ είμαι λίγο βλάχος redneck και πίνω μπέρμπον. Σαν να μου ξύνουν λιγότερο τον λαιμό αυτά.
Βέβαια πάντα ότι θέλει η παρέα. Αυτή μετράει. Απο φθηνοjohny μεχρι τα καπνιστά λαγκαβουλιν. Κέφι να γίνεται.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
δεν πειραζει..επαναλαμβανω ομως και παλι οτι μου εκλασαν τα αρχιδια...οποιος εχει τα λεφτα και για οποιον πας κανουν τουμπες...οι μαγκιες δεν υπαρχουν...
ρε τύπε...αν είχα τα λεφτά λες να ήμουν ντυμένος σα το συνεργείο καθαρισμού? :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom