Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Εχει υπαρξει προταση να μπει κοφτης στα ενοικια, αλλά δεν εχει νοημα, θα τα παιρνει μαύρα ο αλλος.
όχι δεν έχει νόημα γιατί δεν είναι ο τρόπος που εφαρμόζεται η ελεύθερη οικονομία. Μπορούν όμως να δοθούν κίνητρα...για παράδειγμα όπως έλεγε ο Βαρουχάκης ή ο Τζήμερος δεν θυμάμαι ποιος από τους 2....τα φυσικά προσωπικά να περνάνε αποδείξεις που φόρο εκπίπτουν...για να μην αφήνουν τον ιδιόκτητη να ζητάει μαύρα.

Υπάρχουν πόλοι λογιστικοί τρόποι να δώσεις κίνητρο στον μισθωτή να ζητάει όλο το ποσό στο συμβόλαιο.....διαφωνείς σε αυτό?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Ο συμπλεγματικος μαλακας πριν τρια ποστ εκραζε το στεκα γιατι ΔΗΘΕΝ χαιρεται με την ανεχεια που ζουν καποιοι.
Και τωρα θα χαιροταν αν καποιοι δε θα μπορουσαν να εχουν αυτοκινητο.
Ρε τυπε εχεις πλακα οταν μιλας εσυ ειδικα περι ηθικης.
Ξεχασες τοτε που πηδουσαν οι ελληνες λογω κρισης απ τα παραθυρα. Ενω εσυ ζητωκραυγαζες υπερ της Μερκελ και του Σοιμπλε. Κι ελεγες καλα τους κανει. Δωσε κι αλλα μνημονια στο κεφαλι. Αλλα μη παμε μακρια. Εδω μεχρι προχθες ελεγες οτι οι γερμανοι δεν μας οφειλουν αποζημιωσεις.
Μα ποσο γερμανοτσολιαδες ειστε μερικοι ακομη πια :confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μια φορά πριν χρόνια πούλησα κάτι σε έναν διάσημο βιομηχανο ( τον παππού) που όλοι τον ξέρετε. .. ...γενικά συνεργαζομουν μαζι του με πάντα ανοιχτά τιμολόγια ..μηνός
Μια εβδομάδα μού έπαιρνε τηλ για να κλείσω τα δελτία αποστολής σε τιμολόγια για να μου κάνει έμβασμα κλεισίματος κ εγώ λόγω άλλων δουλειών δεν πήγαινα να τα τιμολόγηση ενώ αυτός επέμενε λόγω ότι θα πήγαινε για επέμβαση καρδιάς

Μετά από τρεις μήνες κ όταν αναρωσε ,με φώναξε ο ίδιος ( όχι το λογιστήριο ) για να κλείσουμε κ τού έκανε εντύπωση που ενώ όλοι μαθαίνοντας ότι θα κάνει επέμβαση καρδιάς έτρεχα ν για να εξοφληθούν ,εγώ ήμουν ο μόνος που δεν πήγα κ μάλιστα του έλεγα θα κλείσουμε μετά την επέμβαση

Το εκτίμησε παρά πολύ κ μού ειπε ότι τού έκανε εντύπωση κ για πλάκα του είπα άντε να μού δωρίσει μερικές μετοχές από το χρηματηστηρια
Απάντησε .....::: Μπορώ να σου δώσω όλο το εργοστάσιο όμως οι μετοχές είναι το βίος κ το κέρδος μου !!!!!
Όλο το μυστικό είναι να εισαχθεί στο χρηματιστήριο που θα πάρεις τζαμπα δάνειο από αγοραστές μετοχών κ χωρίς να έχεις την υποχρέωση να το αποπληρώσεις ποτέ
Ότι γίνεται κ με ενέργεια ,ότι κάνει βαφειας Μαρινάκης κλπ στα αρχιδια τους τα ναύλα κ η επιμισθωσεις
Δεν θα το έλεγα τζάμπα δάνειο.
Κομάτι της επιχείρησής σου έχουν.
Και ανάλογα με την διάθεση και τα πιστεύω τους ανεβοκατεβαίνει η αξία της επιχείρησης, μαζί με την αξία του μεριδίου σου.
Φυσικά το πιο σπασαρχίδικο είναι οτι βάζεις πολλούς μαλάκες πάνω απο το κεφάλι σου.
Απο τον καραγκιοζάκο μικρομέτοχο που θέλει να ρωτήσει μια παπαριά που είδε στις τριμηνιαίες μέχρι την επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μπρο μου έχω 2 ώρες μέχρι να τελειώσει το Catalunya gp, υπάρχει κάνα θέμα να τα χώσω κι εγώ στον Κούλη; :confused:
Αντε, τελειώνει το 2ωρο.
Χώσε εσύ ότι βρεις επειδή οι φιλοσυριζαίοι συμφορουμίτες μας την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια μετά την συντριπτική ήττα στις εκλογές. :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
Αντε, τελειώνει το 2ωρο.
Χώσε εσύ ότι βρεις επειδή οι φιλοσυριζαίοι συμφορουμίτες μας την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια μετά την συντριπτική ήττα στις εκλογές. :confused:
Oxi κ με ελαφρά πηδηματακια ;!!!!!
Κοτζαμ μπατζανακης που από τα αρχαιγονα έτη ( 1995) ψήφιζε συνασπισμό και δεν σας αρκεί;:confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ο πίνακας του βαν κογκ ;;;

50 σωληνάρια λάδια και ένας καμβάς με τελάρο ........

βαριά ένα 1000ρικο ........

5 χιλιάρικα μάξιμουμ έπρεπε να πωλείται ...........

και οι αλήτες ζητάνε 100 μύρια ..............
Γειά σου ρε Λάκη Βαν Γκογκ!
Δεν φτιάχνεις σφραγίσματα, ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!

Υ.Γ. Τι Βαν Κογκ ρε παίχτη; Σιγά μην ειναι και ο king kong.:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.399
Πόντοι
1.056
Την εχω δει αυτην την ατακα ρε φιλε, λαθος ειχε κανει, ελεος δηλαδη, εσενα δεν σου εχει τυχει ποτέ να πεις κατι λαθος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι και 400 ρε φιλε
Εννοειται!

Κανεις δεν ειναι άσφαλτος :confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ρε μπούφο...τον όρο αυτόν τον εισήγαγε στην δημόσια ζωή η ίδια η κυβέρνηση όταν είπε ότι θα τα φορολογήσει...γιατί δεν το είχε κάνει πριν από τον πληθωρισμό?

Χαρά στο κουράγιο σου παντός να πηγαίνεις να ψάχνεις τον ριζοσπάστη από το 1996.....τώρα θα μου πεις....μπορεί να είναι στο job description....

Ο κάθε ριζοσπάστης μπορεί να λέει ότι θέλει...και ο καθένας βασικά....γιατί δεν βάζεις και βίντεο τι έλεγε ο γεωργιάδης πριν έρθει στη νέα δημοκρατία για τα μνημόνια και το κόμμα σου?

Και ένα από τα κόμματα που συσπείρωσε ο Μπογδάνος (άλλος γλίτσα) λέει ότι αν χρωστάς κόκκινο δάνειο θα σε προσλαμβάνουν στο δημόσιο για να το πληρώσεις....

δεν μπορούσες να καταλάβεις τι είπα στο πρώτο ποστ δεν περιμένω να καταλάβεις και τώρα. Άντε να φωνάξεις και Τσοβόλα δώστα όλα που είναι και της εποχής σου
Μόνο στην ουσία θα απαντήσω τα άλλα δεν έχουν νόημα
Ποια κυβέρνηση το εισήγαγε;
Εσύ είσαι πιο μικρός από μένα εγώ το ακούω από το πανεπιστήμιο από το 1974
Αλλά επειδή δεν θα το πίστευες για αυτό έψαξα να βρω το ριζοσπάστη
Λες ότι το εισήγαγε κυβέρνηση εξακολουθείς να λες πράγματα από το μυαλό σου
Και σου έβαλα τέσσερις εφημερίδες από ριζοσπάστη που ήταν από πολύ παλιά ο όρος υπερκέρδη
Κι άλλες 100 μπορώ να σου βάλω
Μην επιμένεις σε πράγματα που έχεις στο μυαλό σου όταν βλέπεις ότι έχεις άδικο
Ανέκαθεν η ιδεολογία της αριστεράς ήταν τα υπερκέρδη εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο τα μονοπώλια και λοιπά ανέκαθεν
Και εσύ τα ανακάλυψες τώρα τα υπερκέρδη
Και μου τι λες κιόλας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Και σου έβαλα τέσσερις εφημερίδες από ριζοσπάστη που ήταν από πολύ παλιά ο όρος υπερκέρδη
Ανέκαθεν η ιδεολογία της αριστεράς ήταν τα υπερκέρδη εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο τα μονοπώλια και λοιπά ανέκαθεν
Και μου τι λες κιόλας
στην χουντα τι έκανες ;;
για πες :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Και μου τι λες κιόλας
Η συζήτηση αυτή σταματάει εδώ διότι δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τι είπα στο αρχικό μου ποστ το οποίο δεν είχε καμία σχέση ούτε με την αριστερά ούτε με την δεξιά.

Εσένα πάντα σε όλες τις συζητήσεις αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να αποδείξεις ότι είμαι αριστερός αναρχοάπλυτος....δεν σου έχει βγει μέχρι σήμερα ούτε θα σου βγει ποτέ.

Σου την λέω επειδή έβαλες στην συζήτηση την αριστερά και την δεξιά και όλες τις μπούρδες που λες ανά διαστήματα.

Η σηζήτηση αφορούσε τα κέρδη των εταρειών τροφοδοσίας και ενέργειας/καυσίμων την περίοδο του πολέμου στην Ουκρανία. Επειδή σου έδωσα με απλά λόγια να καταλάβεις πως αυτοί τριπλασιάσαν τα κέρδη τους και αυτά έπρεπε να φορολογηθούν καταλλήλως και δεν είχες κανένα επιχείρημα το γύρισες στους ριζοσπάστες. Καλή επιτυχία.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Η συζήτηση αυτή σταματάει εδώ διότι δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τι είπα στο αρχικό μου ποστ το οποίο δεν είχε καμία σχέση ούτε με την αριστερά ούτε με την δεξιά.

Εσένα πάντα σε όλες τις συζητήσεις αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να αποδείξεις ότι είμαι αριστερός αναρχοάπλυτος....δεν σου έχει βγει μέχρι σήμερα ούτε θα σου βγει ποτέ.

Σου την λέω επειδή έβαλες στην συζήτηση την αριστερά και την δεξιά και όλες τις μπούρδες που λες ανά διαστήματα.

Η σηζήτηση αφορούσε τα κέρδη των εταρειών τροφοδοσίας και ενέργειας/καυσίμων την περίοδο του πολέμου στην Ουκρανία. Επειδή σου έδωσα με απλά λόγια να καταλάβεις πως αυτοί τριπλασιάσαν τα κέρδη τους και αυτά έπρεπε να φορολογηθούν καταλλήλως και δεν είχες κανένα επιχείρημα το γύρισες στους ριζοσπάστες. Καλή επιτυχία.

Λες ψέματα
Είπες ότι ο όρος υπερκέρδη ανακαλύφθηκε τώρα τελευταία

Σου απέδειξα με πολλές εφημερίδες του ριζοσπάστη ότι υπάρχει και το 96
Φυσικά δεν αρχίζει από το 96 απλώς από το 95 υπάρχουν αρχεία του ριζοσπάστη
Σε αυτό έχω απόδειξη
Εγώ το ακούω από το 74

Και μου τη λες από πάνω
Αντί να πεις έκανα λάθος

Να τι έλεγες
Screenshot_2023-06-04-18-13-51-084_com.android.chrome.jpg

Φαίνεται ότι είσαι πολύ άσχετος με τα πολιτικά για να μην ξέρεις ότι η κυρία ιδεολογία της αριστεράς
Είναι υπερκέρδη μονοπώλια ιμπεριαλισμός εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο
Και λοιπά
Πολύ άσχετος

Και εγώ ήμουνα άσχετος επειδή δεν ξέρω να διαβάζω ισολογισμούς;;;;;

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν είναι τα ενοίκια -σε γενικές γραμμές -παραλογα....η αγοραστική δύναμη έχει ξεφτιλιστει τελείως...
Mονο σε εμενα φαινεται οτι αυτα ειναι αλληλενδετα? Δεν ειναι λογικο να λες οτι οι τιμες ειναι καλες, αλλά τα εισοδηματα μικρα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Λες ψέματα
Είπες ότι ο όρος υπερκέρδη ανακαλύφθηκε τώρα τελευταία

Σου απέδειξα με πολλές εφημερίδες του ριζοσπάστη ότι υπάρχει και το 96
Φυσικά δεν αρχίζει από το 96 απλώς από το 95 υπάρχουν αρχεία του ριζοσπάστη
Σε αυτό έχω απόδειξη
Εγώ το ακούω από το 74

Και μου τη λες από πάνω
Αντί να πεις έκανα λάθος

Να τι έλεγες
Screenshot_2023-06-04-18-13-51-084_com.android.chrome.jpg

Φαίνεται ότι είσαι πολύ άσχετος με τα πολιτικά για να μην ξέρεις ότι η κυρία ιδεολογία της αριστεράς
Είναι υπερκέρδη μονοπώλια ιμπεριαλισμός εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο
Και λοιπά
Πολύ άσχετος

Και εγώ ήμουνα άσχετος επειδή δεν ξέρω να διαβάζω ισολογισμούς;;;;;
Δεν σου χρωστάω καμία εξήγηση τύπε...η άποψη μου παραμένει ότι πρέπει αυτά τα υπερκέρδη να φορολογηθούν...αν είμαι μαρξιστής εγώ που το είπα εδώ τότε είναι και ο Μητσοτάκης που έκανε την εξαγγελία ότι θα τα φορολογήσει.

Εσύ δεν έχεις ούτε μισό επιχείρημα ως προς το πως έγιναν αυτά τα υπερκέρδη....εκτός του ότι οι εταιρείες αυτές διατήρησαν το ίδιο ποσοστό κέρδους...σου απέδειξα ότι αυτό στις συνθήκες της αγοράς δεν γίνεται κανονικά διότι το σκοτώνει ο ανταγωνισμός. Φυσικά ποιος ανταγωνισμός όταν έρχεται το κράτος να σου επιδοτήσει τα υπερκέρδη.

Δε με απασχολεί να με πεις εσύ άσχετο....εσύ αν θες να κρίνεις αν μια εταιρεία έχει κέρδη πολλά η λίγα πρέπει να μάθεις τι είναι ο ισολογισμός και να μην ποστάρεις ηλίθιες λίστες με αποδώσεις ίδιων :jerking: κεφαλαίων.

Ως συνήθως άλλο συζητάγαμε άλλου κατέληξες...τα γνωστά

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Nαι και εξ αιτιας του μετα φαγαμε το αγγουρι εως τις αμυγδαλες για μια δεκαετια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θυμισε μου τι ψηφισες τύπε
Να υποθέσω εκείνη την χρονιά δεν ψήφισες τον χοντρούλη λόγο προσώπου??

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Όπως είχα διαβάσει στο bou κάποτε , η γκρίνια είναι το εθνικό σπορ του έλληνα.
Εγώ τον μέσο έλληνα, μια χαρά τον βρίσκω.
Στη δουλειά μου λόγω ηλικίας, θέσης κλπ τολμώ να πω ότι είμαι από τους πιο υψηλόμισθους. Κι όμως είμαι ο μόνος που διακοπές θα πάω στο εξοχικό μου .
Όλοι οι άλλοι θα οργώσουν τις Κυκλάδες, κυριολεκτικά.
Άσε δε που έχουν εγκαταλείψει τις παραδοσιακές συνοικίες και έχουν πάει ΝΠ ή και πίσω από τον Υμηττό (πολύ της μόδας τώρα τελευταία).
Για να μην πω ότι με τις αυξήσεις του πετρελαίου και της βενζίνης με τον πόλεμο που μας λέγανε, δεν πρόσεξα καμία διαφορά στην κίνηση.
Αντιθέτως...
Δεν τον πολυπιστεύω το στόρι για τον μέσο έλληνα που ψωμολυσσάει, πεινάει
Αρχιδια,καλα τα λες,όλα μούσια....αν δεν γράψει έξι ευρώ η βενζινα και πενήντα η φέτα το κιλό μη πιστέψεις τίποτα ...

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Το ένοικοι θα έπρεπε χοντρικά να είναι το 1/3 του εισοδήματος σου. Ο βασικός μισθός σήμερα είναι 750 ευρώ.....το φτηνότερο ανοίκειο στην Αθήνα είναι 400 ευρώ....θα έπρεπε ο βασικός μισθός να πάει 1200 ευρώ.

Εσύ αντέχεις να δίνεις βασικό μισθό στο μαγαζί σου 1200 ευρώ? και αν ναι...το κανείς?
Ξέρεις πολλές Δυτικές μεγάλες πόλεις, που το ενοίκιο να είναι το 1/3 του βασικού μισθού;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Ξέρεις πολλές Δυτικές μεγάλες πόλεις, που το ενοίκιο να είναι το 1/3 του βασικού μισθού;
Είναι η Αθήνα μια Δυτική μεγάλη πόλη?

Όπου μας συμφέρει μόνο είμαστε δυτικοί και όπου δε μας συμφέρει είμαστε ανατολίτες και χαλαροί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom