Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.441
Πόντοι
786
ΕΑΝ εισαγγελεα. Στις προσεχεις εκλογες Ζωη η την ενωση του Εμφιετζογλου.
η ζωή, νομίζω, είναι ψυχασθενής και λέει πολλές μαλακίες και είναι πολύ υπέρ των αναξιοπαθούντων που ζουν εις βάρος των εργαζομένων. αν δεν την πιάνει η φαρμακευτική αγωγή στο μέλλον;
ο μπογδάνος μου φαίνεται σαχλαμάρας, τα φτιάχνει - μαλώνει με τη λατινοπούλου, δεν υποβάλλει σωστό συνδυασμό στον άρειο πάγο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Στον Αυτια το ακουσα. Το ειπε και ο Παπαγιαννης στο ραδιοφωνο. Και οτι τα ψηφοδελτια αντιστοιχουν σε κατι χιλιαδες κομμενα δεντρα.
400 εκατομμυρια δεν κοστιζουν σιγουρα.
Ειτε λαθος καταλαβες, ειτε λαθος το ειπαν.
Οσο για τα κομμενα δεντρα, πολυ ντεμοντέ το επιχειρημα, εξαλλου τα περισσοτερα ψηφοδελτια τωρα θα ειναι απο την ανακυκλωση των προηγουμενων.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.774
Πόντοι
2.606
Αν θες νεόδμητο (του 2023) σπίτι 90τμ με 320€ δεν πας καλά.

Φυσικά και θα το νοικιάσουν 900…αυτό σημαίνει όμως ότι αυτός που μέχρι χτες νοίκιαζε τα 90 τμ του 2008-2010….900€ θα πρέπει να το ρίξει στα 600 για να ανταγωνιστεί.

Όποτε αν εχεις 320€ για μίσθωμα να μην πας να κοιτάς τα ολοκαίνουρια. Σήμερα με 320€ βρίσκεις μόνο υπόγειο στα ΛΙΟΣΙΑ που μέχρι χθες ήταν γιάφκα.

Για παρτο αλλιώς με την γκλάβα σου.
Τυπε, δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις κάτι,όμως κακό είναι να το παίζεις γνωστής ενώ είσαι μυρωδιάς ...ένα καλό ακίνητο του 06-08 γιατί μετά απλώς σταμάτησαν μέχρι το 20 έχει απειροελαχιστες διάφορες από ένα του 20-23....η βασική διαφορά είναι το κόστος κατασκευής που πήγε Χ δύο στην καλύτερη... Αν βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα,αν έχεις κάποιο ακίνητο του 08 στα 600 γύρω στα 90 μέτρα σε νορμάλ συνοικία , στείλε μου πμ...είτε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη...έχω αρκετό κόσμο που ψάχνει τρελές ευκαιρίες....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
η ζωή, νομίζω, είναι ψυχασθενής και λέει πολλές μαλακίες και είναι πολύ υπέρ των αναξιοπαθούντων που ζουν εις βάρος των εργαζομένων. αν δεν την πιάνει η φαρμακευτική αγωγή στο μέλλον;
ο μπογδάνος μου φαίνεται σαχλαμάρας, τα φτιάχνει - μαλώνει με τη λατινοπούλου, δεν υποβάλει σωστό συνδυασμό στον άρειο πάγο...
Κι εγω συμφωνω οτι Μπογδανος και Ζωη ειναι ψυχασθενεις, αλλά ο καθενας εχει το δικαιωμα να επιλεγει ό,τι νομιζει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.774
Πόντοι
2.606
Καποιο απο τα μικρα κομματα αυτα. Μηπως κοψουν κατι απο τον Μητσοτακη.
Αν και δυσκολο, το πιο πιθανο να βγει απο τις δευτερες εκλογες.
Μακαρι βεβαια να παει σε τριτες εκλογες.
Ωραιο πραμα οι εκλογες. Κα δαπανα και το κρατος 400 εκατομμυρια ευρω.
Να κινειται η Οικονομια.
Αλισβερισι να γινεται.
Αν οι εκλογές κοστίζουν 400ρου....ζητω που καηκαμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Σημερα παρατησαμε τα σαξο και αρχισαμε τις ανακαινισεις ακινητων?
Μαγικό το μπου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Αν οι εκλογές κοστίζουν 400ρου....ζητω που καηκαμε
Καπου γυρω στα 90 ειναι, εκ των οποιων τα 70 ειναι οι εκλογικες αποζημιωσεις δημοσιων υπαλληλων, αστυνομικων, δημοτικων υπαλληλων και αντιπροσωπων

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ο μπογδάνος μου φαίνεται σαχλαμάρας, τα φτιάχνει - μαλώνει με τη λατινοπούλου, δεν υποβάλλει σωστό συνδυασμό στον άρειο πάγο...
Για την ωρα η Ζωη ειναι σε καταστολη. Ελπιζω να τα συνεχισει ο,τι παιρνει και να διατηρηθει σε μια καλη κατασταση, σε σχεση παντα με παλια. Εμενα με ενδιαφερει να ελεγχει την κυβερνηση.

Ο Μπογδανος ειναι σαχλαμαρας καποιες φορες, οπως σωστα ανεφερες με τη γκαφα με τον συνδιασμο, αλλα με εκφραζει σε πολλα απο οσα λεει.
Εγω παντα ελεγα να συνενωθουν ολα αυτα τα μικρα κομματα. Φαινεται οτι κανουν τωρα μια προσπαθεια. Καλιο αργα παρα ποτε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Για την ωρα η Ζωη ειναι σε καταστολη. Ελπιζω να τα συνεχισει ο,τι παιρνει και να διατηρηθει σε μια καλη κατασταση, σε σχεση παντα με παλια. Εμενα με ενδιαφερει να ελεγχει την κυβερνηση.

Ο Μπογδανος ειναι σαχλαμαρας καποιες φορες, οπως σωστα ανεφερες με τη γκαφα με τον συνδιασμο, αλλα με εκφραζει σε πολλα απο οσα λεει.
Εγω παντα ελεγα να συνενωθουν ολα αυτα τα μικρα κομματα. Φαινεται οτι κανουν τωρα μια προσπαθεια. Καλιο αργα παρα ποτε.
Εγω παντως που την βλεπω στα δικαστηρια φιλε, σε καθολου καταστολη δεν ειναι. Ειναι η ιδια και χειροτερη. Προφανως το παιζει καλούλα για να μπει στη βουλη, γιατι ειναι και πονηρη συν τοις αλλοις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.915
Πόντοι
3.656
Τυπε, δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις κάτι,όμως κακό είναι να το παίζεις γνωστής ενώ είσαι μυρωδιάς ...ένα καλό ακίνητο του 06-08 γιατί μετά απλώς σταμάτησαν μέχρι το 20 έχει απειροελαχιστες διάφορες από ένα του 20-23....η βασική διαφορά είναι το κόστος κατασκευής που πήγε Χ δύο στην καλύτερη... Αν βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα,αν έχεις κάποιο ακίνητο του 08 στα 600 γύρω στα 90 μέτρα σε νορμάλ συνοικία , στείλε μου πμ...είτε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη...έχω αρκετό κόσμο που ψάχνει τρελές ευκαιρίες....
Τα κατασκευαστικά ρε τύπε τα συζητήσαμε 10 σελίδες πριν...αν δεν πιστεύεις ότι έχουν διαφορά μην πιστεύεις. Δικαίωμα σου....αν κοίταζες στις αγγελίες πριν 1 - 1.5 χρόνο θα έβλεπες ότι με με περίπου 700 ευρώ βρίσκεις από 70 έως 90 τμ και νεωτέρα του 2008. Σήμερα δεν μπορείς...δεν υπάρχουν αγγελίες ακόμα...χτίζονται όμως πολύ/κιες σε όλη την Αθήνα και αυτό σημαίνει ότι οι τιμές αυτές θα πέσουν...διότι αν ψάξεις αντί για 700 ευρώ 1000 θα δεις ότι υπάρχουν πολλές.

Αυτό ήταν το επιχείρημα μου από την αρχή....όταν θα χτιστούν καινούριες πολύ/κιες θα πέσουν οι τιμές των παλαιότερων. Απλά πράγματα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.774
Πόντοι
2.606
Αν δεν υπηρχε αυτη η γαμηνενη η μονιμοτητα στο δημοσιο, ολες αυτες οι Δεκο, που χρησιμοποιηθηκανε περισσοτερο για να φτιαχνοντια κομματικοι στρατοι και ψηφοφοροι, θα αποδιδανε τουλαχιστον κατα 50-60% περισσοτερο.
Αυτό με τη μονιμότητα είναι αστείο..... ανέκδοτο...σκέψου απλά ελληνικά....με κάθε αλλαγή κυβέρνησης θα άλλαζαν και οι κηφήνες στις ΔΕΚΟ....αν λες και σωστά ότι υπολειτουργούν....φαντάσου να αλλάζανε κάθε τρεις και λίγο τα κοπρόσκυλα με αλλά κοπρόσκυλα.....δεν θα δούλευε τίποτα πουθενά.....το πλέον απλό σου λέω....θα λέγανε όλοι "βρήκαμε καμμένη γη"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Τα κατασκευαστικά ρε τύπε τα συζητήσαμε 10 σελίδες πριν...αν δεν πιστεύεις ότι έχουν διαφορά μην πιστεύεις. Δικαίωμα σου....αν κοίταζες στις αγγελίες πριν 1 - 1.5 χρόνο θα έβλεπες ότι με με περίπου 700 ευρώ βρίσκεις από 70 έως 90 τμ και νεωτέρα του 2008. Σήμερα δεν μπορείς...δεν υπάρχουν αγγελίες ακόμα...χτίζονται όμως πολύ/κιες σε όλη την Αθήνα και αυτό σημαίνει ότι οι τιμές αυτές θα πέσουν...διότι αν ψάξεις αντί για 700 ευρώ 1000 θα δεις ότι υπάρχουν πολλές.

Αυτό ήταν το επιχείρημα μου από την αρχή....όταν θα χτιστούν καινούριες πολύ/κιες θα πέσουν οι τιμές των παλαιότερων. Απλά πράγματα...
Μια απορια εχω, με ποιαν λογικη χτιζονται καινουργιες πολυκατοικιες, ενω υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες αδιάθετα διαμερισματα?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Καπου γυρω στα 90 ειναι, εκ των οποιων τα 70 ειναι οι εκλογικες αποζημιωσεις δημοσιων υπαλληλων, αστυνομικων, δημοτικων υπαλληλων και αντιπροσωπων

Σωστα. Εδω γραφει κοστιζουν 85 εκατομμυρια.
Ηδη ειμαστε στις δευτερες.
Αν παει και τριτες, ανεβαινει αρκετα ο λογαριαμος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.915
Πόντοι
3.656

ότι και να λέμε για την ζωή παντός ήταν η μόνη που πήγε κόντρα ακόμα και στο κόμμα της γιατί δεν τηρούσε τις προεκλογικές δεσμεύσεις του....

μπορεί να λέει τρέλες αλλά δεν την λες απαταιώνησα....επίσης έχω ακούσει ότι παρέχει καλό νομικό έργο....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.347
Πόντοι
1.406
Εγω παντως που την βλεπω στα δικαστηρια φιλε, σε καθολου καταστολη δεν ειναι. Ειναι η ιδια και χειροτερη. Προφανως το παιζει καλούλα για να μπει στη βουλη, γιατι ειναι και πονηρη συν τοις αλλοις.
Γουσταρουμε φαση Δρ Τζεκυλ -Μιστερ Χαιντ live στη βουλη ,να πηγαινει απο τις καρδουλες στις χριστοπαναγιες και τουμπαλιν :cheesy:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.915
Πόντοι
3.656
Μια απορια εχω, με ποιαν λογικη χτιζονται καινουργιες πολυκατοικιες, ενω υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες αδιάθετα διαμερισματα?
Διαφωνείς στο ότι χτίζονται η ρωτάς γιατί χτίζονται τώρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Γουσταρουμε φαση Δρ Τζεκυλ -Μιστερ Χαιντ live στη βουλη ,να πηγαινει απο τις καρδουλες στις χριστοπαναγιες και τουμπαλιν :cheesy:
Ειλικρινα σου λεω, την ειχα δει στο εφετειο της αθηνας πριν λιγες ημερες σε κατασταση εξαλλη μεσα σε ενα δικαστηριο και οι δικαστες ηθελαν να παραιτηθουν ή να αυτοκτονησουν, ο συναδελφος εσπαγε πλακα και την τσιγκλιζε, και μετα την ειδα στην τηλεοραση να κανει καρδουλες με τα χερια, λεω δεν ειναι δυνατον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Διαφωνείς στο ότι χτίζονται η ρωτάς γιατί χτίζονται τώρα?
Οχι δεν διαφωνω οτι χτιζονται, απλως δεν καταλαβαινω το γιατι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.774
Πόντοι
2.606

Ναι...συμφωνώ ....το 2045 λογικά θα είναι αρκετός ο αριθμός των νεόδμητων για να ρίξει τις τιμές των "παλιών" του 08.....απλά για να ξέρεις τα ακίνητα δεν είναι μοντέλα αυτοκινήτων ...φτιαχνονται με ορίζοντα πολλών δεκάδων ετών....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.774
Πόντοι
2.606
Ειλικρινα σου λεω, την ειχα δει στο εφετειο της αθηνας πριν λιγες ημερες σε κατασταση εξαλλη μεσα σε ενα δικαστηριο και οι δικαστες ηθελαν να παραιτηθουν ή να αυτοκτονησουν, ο συναδελφος εσπαγε πλακα και την τσιγκλιζε, και μετα την ειδα στην τηλεοραση να κανει καρδουλες με τα χερια, λεω δεν ειναι δυνατον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι τελείως τρελή...για δέσιμο κανονικά...απλά έχει πολύ χαρτί ο γέρος της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom