κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.854
- Πόντοι
- 19.795
Χονδρο. Το παιρνω πισωχοντρό
για τον Κουτσούμπα
Χονδρο. Το παιρνω πισωχοντρό
για τον Κουτσούμπα
Μια φορά πριν χρόνια πούλησα κάτι σε έναν διάσημο βιομηχανο ( τον παππού) που όλοι τον ξέρετε. .. ...γενικά συνεργαζομουν μαζι του με πάντα ανοιχτά τιμολόγια ..μηνόςΠοσα χρονια ειναι που εχουν μπει οι παροχοι στο παιχνιδι της ενεργειας;
Τι λες ρε ;;Απλά τα καλά χρόνια που είχες λεφτά...πήγαινες στον οδοντίατρο ακόμα και στην Κυψέλη....και σου χρέωνε 90 ευρώ για ένα καθαρισμό που κρατάει μισή ώρα. Χωρίς απόδειξη....
πλήρωνε 250ε για 35 τετραγωνικά στην Κυψέλη και 50 ευρώ ρεύμα από λειτουργικά...και πήγαιναν σπίτι με 400 ευρώ μεροκάματο....χωρίς να τους νοιάζει για την διαφήμιση γιατί δεν υπήρχαν τα google ads και το instagram...μηδεν ευρω διαφήμιση.
Εν το μεταξύ μια εμπορική μικρή επιχείριση μπορεί να κόβει 1000 ευρώ τιμολόγια την ημέρα με κέρδος προ φόρων 20-30%......
και αυτοί παραπονιούνται που δεν μπορούν να παντελονιασουν 4 κατοστάρικα μαύρα.....
Αυτά δεν είναι επιχειρήματα....Τι λες ρε ;;
Καις λάδια ;
Το by-pass που σου κάνει ο αγγειοχειρουργός .... έχει έξοδα 300€ ..... οπότε με το μπακαλοσκεπτικό σου .... θα πρεπε το πολύ 600€ .....
Ο δικηγόρος που σώζει τον πελάτη από την ηλεκτρική καρέκλα στις ΗΠΑ , κείμενα στο word γράφει .........
Πόσες σελίδες να γράψει ;;;
1000 ;;
Τα χαρτιά και το τόνερ .... ούτε 150€ δεν κάνουν ..........
έπρεπε να παίρνει .... 300€ με το σκεπτικό σου ....................
Ο πίνακας του βαν κογκ ;;;
50 σωληνάρια λάδια και ένας καμβάς με τελάρο ........
βαριά ένα 1000ρικο ........
5 χιλιάρικα μάξιμουμ έπρεπε να πωλείται ...........
και οι αλήτες ζητάνε 100 μύρια ..............
Αυτά δεν είναι επιχειρήματα....
και κάποιοι ζητάνε εκατομμύρια και τα παίρνουν.....ελεύθερη οικονομία έχουμε όποτε αν μπορείς να ζητήσεις 90 ευρώ για ένα καθαρισμό ζητά τα και πάρτα.
Αν δεν συμβαίνει σημαίνει ότι δεν τα δίνουν όποτε κάτι πηγαίνει λάθος ρε τύπε τι να κάνουμε τώρα?
Ξέρω 1-2 ιατρεία στο ψυχικό που τα παίρνουν και με το παραπάνω. Αλλιώς τι θες κουμουνισμό να σε υποχρεώνουν να πας στον οδοντίατρο?
Α, μπράβο.
Όχι τύπε κρίνεις εξ ίδιων τα αλλότρια. Επίσης τα λες μπερδεμένα...από τη μια θέλεις να θέσεις ως επιτυχία στη ζωή κάποιου τα λεφτά και τα αυτοκίνητα και τα ακίνητα...και από την άλλη δεν σου αρέσει η παγκοσμιοποίηση και ο καπιταλισμός.Η ελλάδα, σε πολλές υπηρεσίες και αγαθά .... είναι 10 μύρια .... αλλά ως αγοραστικό κοινό , αποδέκτες υπηρεσιών ........
είναι κάπου 7 μύρια ... και πέφτει ........
Άνεργοι , εργαζόμενοι των 700€ , συνταξιούχοι των 500€ .... συνταξιούχοι που συντηρούν παιδιά και εγγόνια ....
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ. Ποτέ.
Όπως δεν θα πάνε σε αντιπροσωπεία αυτοκίνητων για νέο ΙΧ .... σε ξενοδοχεία .... σε ακριβά εστιατόρια .....
σε γυμναστήρια και δραστηριότητες ....
Βασικά θα πληρώνουν πάγια, νοίκι αν δεν έχουν σπίτι και το κινητό , που έχει γίνει πιο βασικό από φαγητό .
Οπότε σταδιακά , όλες οι επιχειρήσεις και επαγγελματίες θα κλείσουν .
Εξαιρούνται τρόφιμα σούπερ μάρκετ, που είναι ολιγάρχες και θα μείνει σύντομα μόνο ένας (να το θυμάσαι)
κινητή λόγω μαλακίας και λίγα βενζινάδικα ... που σύντομα θα γίνουν εταιρικά (όλα) και θα δουλεύουν υπάλληλοι των 800€ .
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Για τη φτώχεια που λένε οι ηλίθιοι γαλάζιοι του φόρουμ ότι έπεσα έξω .........
Αυτοί που με κατηγορούν ......... ο ένας είναι με saxo 1.1 του 1995 .... και ο άλλος tuareg του 2004 .........
σώγαμπροι σε πεθερικά σπίτια μένουν . Μαντήλι να κλάψουν δεν έχουν .
Οι άλλοι κάνουν τους ιάπωνες ..... δεν λένε τι αμάξι έχουν .............. θα γελάνε οι λάμπες αν πουν .
Όταν θα βάλεις λουκέτο , θα με θυμηθείς.
Με θυμήθηκε και άλλος admin σε φόρουμ πριν 20 χρονια ...... που με διέγραψε ..........
Με θυμήθηκε όταν Όταν αγγλία .... σε νοικιασμένο δωμάτιο .... με κοινό μπάνιο με 5 υπηκόους της πρώην αποικίας των βρετανικών ινδιών .......
από όλα τα κρατίδια που προέκυψαν από την αποικία ....... ινδια ... πακισταν .... αφγανισταν .,... μπαγκλαντες .... μιανμαρ ... και ελλάδα ο 6ος !!!
Ρε τύπε....αν αυτός που βγαίνει στην κάμερα και βρίζει είναι το 0 στην κλίμακα της χαζομάρας...Ουτε ψηφισα ΝΔ ουτε χαιρομαι που ο Μητσοτακης θα ξαναβγει πρωθυπουργος, αλλα σεβομαι την πλειοψηφια που τον θελει και τον αποζητα παθιασμενα (41%).
Αλλα ηθελα να ξερα. Ολοι αυτοι που εβγαιναν και πεταγοντουσαν στις καμερες <Μητσοτακη γα.....> και χασκογελαγαν μετα, καμαρωναν, εκαναν τον καμποσο για το "κατορθωμα" τους.
Βλεποντας τον Μητσοτακη να οργωνει ολη την Ελλαδα, να τον υποδφεχεται ο κοσμος, να τον αποθεωνει, να τον αγκαλιαζει, να τρεχει να βγαλει φωτογραφιες, τα παιδια να παιζουν μπαλα μαζι του.
Πως αισθανονται τωρα για την "εξυπναδα" τους;
Δεν τα λες καλα, ολοκληρωμενα.Ρε τύπε....αν αυτός που βγαίνει στην κάμερα και βρίζει είναι το 0 στην κλίμακα της χαζομάρας...
αυτός που πάει και φιλάει τα χέρια των πολιτικών και βάζει τα παιδιά του να παίζουν μπάλα μαζί τους είναι στο -35
Nα επισημανω οτι ναι μεν παιρνει 1.800 ευρω, αλλά παιρνει 16 μισθους το χρονο.Μπα μην το λες ,έχω φίλο μπήκε το 2002 επί ΠΑΣΟΚ απλά ο πατέρας του ήξερε έναν βουλευτή ο τύπος απολυτήριο λυκείου έχει είναι σε ένα γραφείο μέσα στην βουλή βγάζει φωτοτυπία και μοιράζεις τον ημερήσιο τύπο 3 με 5 ώρες την ημέρα ,1800 ευρώ
Τι ψηφισες ?Ουτε ψηφισα ΝΔ ουτε χαιρομαι που ο Μητσοτακης θα ξαναβγει πρωθυπουργος, αλλα σεβομαι την πλειοψηφια που τον θελει και τον αποζητα παθιασμενα (41%).
Αλλα ηθελα να ξερα. Ολοι αυτοι που εβγαιναν και πεταγοντουσαν στις καμερες <Μητσοτακη γα.....> και χασκογελαγαν μετα, καμαρωναν, εκαναν τον καμποσο για το "κατορθωμα" τους.
Βλεποντας τον Μητσοτακη να οργωνει ολη την Ελλαδα, να τον υποδφεχεται ο κοσμος, να τον αποθεωνει, να τον αγκαλιαζει, να τρεχει να βγαλει φωτογραφιες, τα παιδια να παιζουν μπαλα μαζι του.
Πως αισθανονται τωρα για την "εξυπναδα" τους;
Εγώ να παίξω με τα αυτοκίνητα μου ή εσύ που λες ότι δεν υπήρχε ο όρος υπερκέρδη και σου έβαλα αποδείξεις που πάλι δεν τις δέχεσαιΔε διαβάζω τον ριζοσπάστη τύπε...τόσο καμένος είσαι μόνο εσύ....
δεν με απασχολεί τ ι λένε οι παπαγάλοι το μόνο που με απασχολεί είναι το πως δουλεύει η οικονομία...κάτι που εσύ δεν έχεις πάρει μυρωδιά.
Αυτές οι μαλακίες που ποστάρεις δεν είναι απόδειξη για τίποτα πέρα από το ότι είσαι τρολλ της συμφοράς...αλλιώς ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα χρησιμοποιούσε τον ριζοσπάστη ως επιχείρημα? για να μου πεις τι? εγώ δεν είμαι αριστερός δεν έχω κανένα πολιτικό προσανατολισμό.
Παίξε με τα αυτοκινητάκια σου καλύτερα
Και εγώ νόμιζα ότι του φιλάει τα χέρια και του λέει ''διόρισε το παιδί μου στο δημόσιο''Δεν τα λες καλα, ολοκληρωμενα.
Παει του φιλαει τα χερια και του λεει <Κρατα το τιμονι της χωρας.>
Αφου 41% πηρε. Για να τα λενε, δεν μας πεφτει λογος εμας τους υπολοιπους.
Ναι αλλα αυτος εχει δουλεια και κονομαει, δεν καθεται σε ενα σαιτ για πουτανες να παρακολουθει τις ζωες των αλλων και να εκλιπαρει για φωτογραφιες απο τα αμαξια, σκαφη, σπιτια, δωματια, επιπλα, πισινες τους καθισμενος στο υγρασιασμενο υπογειο του.
ΑΕΡΓΕ ΜΠΟΥΦΟ.
ΕΑΝ εισαγγελεα. Στις προσεχεις εκλογες Ζωη η την ενωση του Εμφιετζογλου.Nα επισημανω οτι ναι μεν παιρνει 1.800 ευρω, αλλά παιρνει 16 μισθους το χρονο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι ψηφισες ?
Ζωη ριξε τυπεΕΑΝ εισαγγελεα. Στις προσεχεις εκλογες Ζωη η την ενωση του Εμφιετζογλου.
Καποιο απο τα μικρα κομματα αυτα. Μηπως κοψουν κατι απο τον Μητσοτακη.Ζωη ριξε τυπε
Ρε μπούφο...τον όρο αυτόν τον εισήγαγε στην δημόσια ζωή η ίδια η κυβέρνηση όταν είπε ότι θα τα φορολογήσει...γιατί δεν το είχε κάνει πριν από τον πληθωρισμό?Εγώ να παίξω με τα αυτοκίνητα μου ή εσύ που λες ότι δεν υπήρχε ο όρος υπερκέρδη και σου έβαλα αποδείξεις που πάλι δεν τις δέχεσαι
Μόνο το μυαλό σου δέχεσαι και ας είναι 100% λάθος
Υπερκέρδη υπήρχαν πάντοτε κατά την αριστερά
Ένα από τα επιχειρήματά σου είναι και τα κέρδη της motor oil Που κατά τη γνώμη σου προέκυψαν μόνο τώρα
Να τι έλεγε τα ίδια με σένα Ο Ριζοσπάστης το 1996 όχι τώρα για την motoroil που λες εσύ ότι Προβολή συνημμένου 982585 τώρα ανακαλύφθηκε ο όρος από το 1996
Την εχω δει αυτην την ατακα ρε φιλε, λαθος ειχε κανει, ελεος δηλαδη, εσενα δεν σου εχει τυχει ποτέ να πεις κατι λαθος?Προς τιμήν του,το ειχε πει πως τον ενδιαφερει η επικοινωνια και οχι η ουσία.
Οχι και 400 ρε φιλεΚαποιο απο τα μικρα κομματα αυτα. Μηπως κοψουν κατι απο τον Μητσοτακη.
Αν και δυσκολο, το πιο πιθανο να βγει απο τις δευτερες εκλογες.
Μακαρι βεβαια να παει σε τριτες εκλογες.
Ωραιο πραμα οι εκλογες. Κα δαπανα και το κρατος 400 εκατομμυρια ευρω.
Να κινειται η Οικονομια.
Αλισβερισι να γινεται.
Στον Αυτια το ακουσα. Το ειπε και ο Παπαγιαννης στο ραδιοφωνο. Και οτι τα ψηφοδελτια αντιστοιχουν σε κατι χιλιαδες κομμενα δεντρα.Την εχω δει αυτην την ατακα ρε φιλε, λαθος ειχε κανει, ελεος δηλαδη, εσενα δεν σου εχει τυχει ποτέ να πεις κατι λαθος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι και 400 ρε φιλε