Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Θέλω,που έχει αδιαθετα?
Στην πολη μου εχει τρεις πολυκατοικιες κοντα μου, αδειες εντελως. Αλλά ξερεις κατι? Τα φτιαχνουν μικρα, δυαρια ή μικρα τριαρια, περισσοτερο για φοιτητες και φανταρους. Και δεν τα προτιμουν οι τριμελείς και πανω οικογενειες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Οχι δεν διαφωνω οτι χτιζονται, απλως δεν καταλαβαινω το γιατι.
Γιατί οι τράπεζες άνοιξαν πάλι τις πόρτες...γιατί υπάρχουν πολλές επιδοτήσεις ως προς την πράσινη ενέργεια...

γιατί υπάρχει τεράστια ζήτηση και πολύ μικρή προσφορά...γιατί το airbnb εχει ερθει για να μεινει....

και γιατί για όποιον έχει κεφάλαιο είναι μια καλή επένδυση με καλή απόδοση με τις παρούσες συνθήκες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Στην πολη μου εχει τρεις πολυκατοικιες κοντα μου, αδειες εντελως. Αλλά ξερεις κατι? Τα φτιαχνουν μικρα, δυαρια ή μικρα τριαρια, περισσοτερο για φοιτητες και φανταρους. Και δεν τα προτιμουν οι τριμελείς και πανω οικογενειες.
Τυπε,δε λέμε για επαρχία...είναι αλλά τα μεγέθη...μιλάμε για Αθήνα θεσσαλονικη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Ναι...συμφωνώ ....το 2045 λογικά θα είναι αρκετός ο αριθμός των νεόδμητων για να ρίξει τις τιμές των "παλιών" του 08.....απλά για να ξέρεις τα ακίνητα δεν είναι μοντέλα αυτοκινήτων ...φτιαχνονται με ορίζοντα πολλών δεκάδων ετών....
Ξέρεις κανέναν άλλο τροπο να πέσουν οι τιμές? Η μήπως θες να πάει η κυβέρνηση και να πει δεν μπορείς να νοικιάζεις το σπίτι σου 700 ευρώ είσαι υποχρεωμένος να το νοικιάζεις 350?

Τότε να βάλει κόφτη και στον καφέ να πει όχι 2ε πρέπει να τον πουλάς 1.20

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τυπε,δε λέμε για επαρχία...είναι αλλά τα μεγέθη...μιλάμε για Αθήνα θεσσαλονικη
Ναι. Πιθανον Αθηνα ειναι αλλιως τα πραγματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρεις κανέναν άλλο τροπο να πέσουν οι τιμές? Η μήπως θες να πάει η κυβέρνηση και να πει δεν μπορείς να νοικιάζεις το σπίτι σου 700 ευρώ είσαι υποχρεωμένος να το νοικιάζεις 350?

Εχει υπαρξει προταση να μπει κοφτης στα ενοικια, αλλά δεν εχει νοημα, θα τα παιρνει μαύρα ο αλλος.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Θέλω,που έχει αδιαθετα?
Να αγορασεις τι τωρα τυπε; Που με 25 χιλιαδες ευρω πριν λιγα χρονια αγορασε η οικογενεια μου τριαρι ρετιρε με βεραντα και καινουρια κουφωματα ανακαινισμενο, σε παλια πολυκατοικια βεβαια, και τωρα με τα ιδια χρηματα βρισκεις μονο υπογειο; Και λιγοτερα τμ εννοειται.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Ρε συ, έχεις παραθέσει τον τραλάκη που απευθύνεται σε εμένα, αλλά το μήνυμα δεν υπάρχει πια, το έσβησε!!

Λες να κατάλαβε ότι γράφει σαχλαμάρες;
Αποκλείεται, ποτέ δε θα καταλάβει ότι είναι βλάκας και γράφει παπαριές απλά τα σβήνει που και που, πιθανώς για να μην καρφώνεται ότι μας διαβάζει εμάς της ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ λίστας, βασικά πιο πολύ εμάς διαβάζει αλλά κάνει την πάπια.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: kinks

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Γιατί οι τράπεζες άνοιξαν πάλι τις πόρτες...γιατί υπάρχουν πολλές επιδοτήσεις ως προς την πράσινη ενέργεια...

γιατί υπάρχει τεράστια ζήτηση και πολύ μικρή προσφορά...γιατί το airbnb εχει ερθει για να μεινει....

και γιατί για όποιον έχει κεφάλαιο είναι μια καλή επένδυση με καλή απόδοση με τις παρούσες συνθήκες.
Ειδικα airbnb k booking αν το βαλεις πολυ καλη αποδοση και ησυχα..Και θα παει για πολυ καιρο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ναι. Πιθανον Αθηνα ειναι αλλιως τα πραγματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχει υπαρξει προταση να μπει κοφτης στα ενοικια, αλλά δεν εχει νοημα, θα τα παιρνει μαύρα ο αλλος.
Μαυρα γιατι; Για να σε απειλει ανα πασα ωρα ο νοικαρης οτι θα σου κανει καταγγελια;
Να λειπει. Ολα δηλωμενα. Και οποιος θελει και μπορει, το νοικιαζει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

Για να πέσουν τυπε οι τιμές υπάρχουν δύο δρόμοι.....είτε να φαληρισει το σύμπαν ....οπότε όλοι θα τα δίνουν εξευτελιστικά φτηνά από ανάγκη....είτε να προβεί η πολιτεία συντεταγμενα σε μαζικές κατασκευές χιλιάδων ακινήτων τα οποία θα διαθέτει με λογικό ενοίκιο σε ολους-οχι μόνο σε τριμπουρδελους,για να μην καταντήσουν ρημαδια ή γκετο-δες το παράδειγμα της Βιέννης.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Ειδικα airbnb k booking αν το βαλεις πολυ καλη αποδοση και ησυχα..Και θα παει για πολυ καιρο
Ακριβώς...δεν μπορεί βέβαια το κάθε ακίνητο να γίνει airbnb...αλλα υπαρχουν πολλες επιλογες...

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Σοβαρευτείτε κύριοι...προφανώς και δεν μπορεί να μπει κόφτης...είναι αστείο αλλά νομίζω πως δεν καταλαβαίνετε......τα ακίνητα σήμερα έχουν τρελό κόστος κατασκευής είτε αγοράς....και θεωρώ πως οι σημερινές τιμές ενοικίων σε σχέση με το κόστος είναι φτηνες-ανταγωνιστικες...άλλο αν δεν έχει ο κόσμος να τις πληρώσει...μαθηματικά είναι....για κάντε τις πράξεις...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Για να πέσουν τυπε οι τιμές υπάρχουν δύο δρόμοι.....είτε να φαληρισει το σύμπαν ....οπότε όλοι θα τα δίνουν εξευτελιστικά φτηνά από ανάγκη....είτε να προβεί η πολιτεία συντεταγμενα σε μαζικές κατασκευές χιλιάδων ακινήτων τα οποία θα διαθέτει με λογικό ενοίκιο σε ολους-οχι μόνο σε τριμπουρδελους,για να μην καταντήσουν ρημαδια ή γκετο-δες το παράδειγμα της Βιέννης.
Συμφωνώ μαζί σου είναι κάτι που το πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ.....

ΑΛΛΑ....

ποιος θα πληρώσει για τις κατασκευές.....που θα βρεθούν τα οικόπεδα...γιατί δεν φτάνουν 10 πολ/κιες.....και κυρίως....ποιος θα μείνει μέσα? Αν θελουμε να είμαστε δίκαιοι οι ποιο φτωχοί..δηλαδή εισοδήματα από ΜΗΔΕΝ έως το πολύ 10.000.

Αλλιώς τι θες να χτίσει το κράτος σπίτια με τα λεφτά μας για να τα δώσει σε κάποιον που βγάζει 20 χιλιάδες το χρόνο?

Όμως το μεγαλύτερο μέρος όσων ψάχνουν σπίτι δεν είναι στα εισδηματα μηδέν έως 10Κ.....τι προτείνεις για αυτούς οι οποίοι είναι αυτοί που φτιάχνουν και την αγορά.....

εγώ θα πλήρωνα και παραπάνω φόρο αν πάει το σπίτι στον άνεργο και τον πιο φτωχό...με τίποτα όμως να βρει σπίτι φτηνό κάποιος που απλά θέλει να του μείνουν λεφτά για καλοπέραση.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Δεν είναι τα ενοίκια -σε γενικές γραμμές -παραλογα....η αγοραστική δύναμη έχει ξεφτιλιστει τελείως...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Να αγορασεις τι τωρα τυπε; Που με 25 χιλιαδες ευρω πριν λιγα χρονια αγορασε η οικογενεια μου τριαρι ρετιρε με βεραντα και καινουρια κουφωματα ανακαινισμενο, σε παλια πολυκατοικια βεβαια, και τωρα με τα ιδια χρηματα βρισκεις μονο υπογειο; Και λιγοτερα τμ εννοειται.
Αυτό έγραψα παίχτη...."που ,θέλω".....αυτό έγραψα ..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ναι ναι Λακη ..... έτσι θα γίνει, μη ρωτάς τον ερευνητάκο συμφωνεί!!!!! :2funny:
Γελα με τα χαλια μας. Μη χαιρεσαι ομως ετσι πετουσε κι ο Γιωργακης καποτε με 51% και μετα πηρε τον π@υλο κι επεσε στο 5% . Κυκλους κανει η ζωη.

Συνημμένα

• IMG-20230421-WA0000.jpg
    IMG-20230421-WA0000.jpg
    213,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αυτό έγραψα παίχτη...."που ,θέλω".....αυτό έγραψα ..
Παντως πιστευω δεν ειναι καλη εποχη σημερα να αγορασει καποιος, γιατι δεν συμφερει. Με αυτες τις τιμες.
Και με τα κινητρα που δινει η κυβερνηση για αγορα κατοικιας, θα χειροτερεψει ολο αυτο.
Λιγοτερα διαθεσιμα καλα ακινητα, σε υψηλοτερη τιμη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Δεν είναι τα ενοίκια -σε γενικές γραμμές -παραλογα....η αγοραστική δύναμη έχει ξεφτιλιστει τελείως...
Το ένοικοι θα έπρεπε χοντρικά να είναι το 1/3 του εισοδήματος σου. Ο βασικός μισθός σήμερα είναι 750 ευρώ.....το φτηνότερο ανοίκειο στην Αθήνα είναι 400 ευρώ....θα έπρεπε ο βασικός μισθός να πάει 1200 ευρώ.

Εσύ αντέχεις να δίνεις βασικό μισθό στο μαγαζί σου 1200 ευρώ? και αν ναι...το κανείς?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
Παντως πιστευω δεν ειναι καλη εποχη σημερα να αγορασει καποιος, γιατι δεν συμφερει. Με αυτες τις τιμες.
Και με τα κινητρα που δινει η κυβερνηση για αγορα κατοικιας, θα χειροτερεψει ολο αυτο.
Λιγοτερα διαθεσιμα καλα ακινητα, σε υψηλοτερη τιμη.
εφόσον υπάρχει ανάπτυξη, όλο θα ανεβαίνουν οι τιμές...
στην αθήνα, το ναδίρ ήταν πριν 10 χρόνια;
στην θεσσαλονίκη άρχισαν να ανεβαίνουν το 2018;
μετά το 20 άρχισαν να ανεβαίνουν και σε άλλες πόλεις της ελλάδας,

αλλά σε προβληματικές περιοχές με ανεργία και μείωση πληθυσμού, βλέπω να μένουν στάσιμες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom