Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ρωτησανε την Περκα του ΣΥΡΙΖΑ για τους μουσουλμανους βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ στη Θρακη-υποχειρια του τουρκικου προξενειου στη Κομοτηνη, και αντι να ζητησει συγγνωμη, να πει δεν θα τους βαλουν στην επομενη Βουλη, προτιμησε να βγει κι απο πανω οτι η ΝΔ φταιει που το κανει θεμα και... δημιουργει διχασμο στη τοπικη κοινωνια.
Αδιορθωτοι.
Ε τοτε να πεσει στο 5% ο ΣΥΡΙΖΑ για να δουμε, με λιγοτερους βουλευτες θα επιμεινει με μανια στην ανθελληνικη του πολιτικη βαζοντας βουλευτες του τουρκικου προξενειου;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
εκτος του κυριου Μητσοτακη μπορεις να διαλεξεις...εγω διαλεξα του Χαρτοπολεμου θα παρω:coffee:
Με το ευεργέτημα της απογραφής.
Μη ρισκάρεις να σου πάρουν μέχρι και την κρεμαγιέρα του σάξο. :confused:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Με λιγότερα από 1.000 ευρώ στην τράπεζα οι 7 στους 10 Έλληνες καταθέτες

Οι καταθέσεις στην Ελλάδα ξεπερνούν τα 190 δισ. ευρώ, όμως είναι μαζεμένες σε λίγα χέρια, καθώς μόλις 3 στους 10 Έλληνες, έχουν πάνω από 1.000 ευρώ στην τράπεζα και το 0,7% του πληθυσμού έχει πάνω από 100.000 ευρώ.

Πολύ ενδιαφέρουσα στατιστική
Στατιστική που μοιάζει από παντού. Προφανώς μετράει το υπόλοιπο κάθε λογαριασμού χωριστά, όταν οι περισσότεροι έχουν 3,4 η 5 λογαριασμούς, το ίδιο και οι εταιρείες. Από αυτούς συνήθως μόνο ο ένας κινείται.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.307
Πόντοι
1.056
Κοίτα τύπε ....

υπάλληλοι δικηγόροι , ιατροί , μηχανικοί , λογιστές, είναι πλέον πολύ μεγάλο ποσοστό ..........

Επειδή είναι βλάκες και κομπλεξικοί , συχνά δουλεύουν με αμοιβές και ωράρια χειρότερα από ανειδίκευτων ......

Ο Γαλάζιος Άλεξ , επιμελώς, άπειρες φορές, έχει αρνηθεί να μας γράψει ... ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ....

που είναι πτυχιούχοι .... όχι φοιτητές !

Όχι ότι δεν ξέρω .
Απλά .... θέλω να τον δω να το επιβεβαιώνει.

φίλος μου οδοντίατρος στην θεσσαλονικη ετων 29 δούλευε σε ιατρείο "μεγάλου" οδοντιάτρου της πόλης και ο μάγκας του έδινε 800 ευρω το μήνα!

Περιττό να πω οτι το οδοντιατρείο τα 800 τα έβγαζε σε ένα απόγευμα...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.711
Πόντοι
19.795
Η τηλεόραση μπορεί να έχει την ενημέρωση...εγώ θεωρώ βλάκες αυτούς που λένε"δεν ενημερώνονται από τηλεόραση,ούτε από εφημερίδες"...γιατί ενημερώνονται για το τι φόρεσε η γειτόνισσα στην εκκλησία η με ποιον τα έφτιαξε η κόρη της γειτόνισσας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η τηλεόραση μπορεί να έχει την ενημέρωση...εγώ θεωρώ βλάκες αυτούς που λένε"δεν ενημερώνονται από τηλεόραση,ούτε από εφημερίδες"...γιατί ενημερώνονται για το τι φόρεσε η γειτόνισσα στην εκκλησία η με ποιον τα έφτιαξε η κόρη της γειτόνισσας.

Σωρρυς κατά λάθος το πάτησα παραπάνω...
Μα και απο την τηλεοραση για τα ιδια πραγματα δεν ενημερωνεσαι; Για το τι φορεσε η γειτονισσα (που ετυχε να μαγειρεψει στο ριαλιτυ του Μαστερ-σεφ και εγινε "σελεμπριτυ") η, με ποιον τα εφτιαξε η αλλη "σελεμπριτυ" που εκανε την γλαστρα στο πρωιναδικο του Αντενα;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.743
Πόντοι
9.297
φίλος μου οδοντίατρος στην θεσσαλονικη ετων 29 δούλευε σε ιατρείο "μεγάλου" οδοντιάτρου της πόλης και ο μάγκας του έδινε 800 ευρω το μήνα!

Περιττό να πω οτι το οδοντιατρείο τα 800 τα έβγαζε σε ένα απόγευμα...
Οι νεαροί ξεκινάνε από χαμηλά...κάποτε θα βγάζει 800 σε ένα απόγευμα και ο ίδιος.
Υπομονή...

Μα και απο την τηλεοραση για τα ιδια πραγματα δεν ενημερωνεσαι; Για το τι φορεσε η γειτονισσα (που ετυχε να μαγειρεψει στο ριαλιτυ του Μαστερ-σεφ και εγινε "σελεμπριτυ") η, με ποιον τα εφτιαξε η αλλη "σελεμπριτυ" που εκανε την γλαστρα στο πρωιναδικο του Αντενα;
Μην ισοπεδώνεις...
Αυτό είναι απλά σκουπιδαριο.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Άλλη εβδομάδα ετοιμάσου ξανά Βάρκιζα αλλά αυτή τη φορά φέρε κ τις φίλες της ΚόσταΡίκανα ...δεν θέλω τσιγγουνιες στα τεμάχια ........
Έκανα βιολογικό το σαξο μου ......και κέρωμα
Μπράβο τύπε. Πλύσιμο και κέρωμα.
Γιατί τα σκονισμένα είναι μαρτυριάρικα. :confused:
Collage_Fotor-8.jpg

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.042
Πόντοι
3.656
Οι νεαροί ξεκινάνε από χαμηλά...κάποτε θα βγάζει 800 σε ένα απόγευμα και ο ίδιος.
Υπομονή...
Κοίτα πως σκέπτεστε οι ΑΣΧΕΤΟΙ από τέτοιες δουλειές .

Σε τέτοια δουλειά .... μπορεί να βγάλεις 800€ σε ένα απόγευμα ........

ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ.

Ο χρόνος έχει 365 μέρες.
52 βδομάδες άρα και ΣΚ.
δηλαδή 104 μέρες είναι ΣΚ.
Οι μαθημερινές είναι 261 .....

βγάλε 15 χριστούγεννα .... 15 πάσχα

230 χοντρικά ....

βγάλε όλο τον αύγουστο .... 200

βγάλε άλλες 10 τέλος ιουλίου .... όλοι για διακοπές ετοιμάζονται ......... 190 ....
και τις πρώτες 15 του σεπτέμβρη .... άλλες 15 ..... 175 ......

κάτι εβδομάδες απόκριας ... 1 εβδομάδα .... πρώτη βδομάδα μετά τα χριστούγεννα .... αφραγκία ........ 2 βδομάδες .......

άλλες 10-15 μαλακισμένες αργίες μεσοβδόμαδα ..... μείναν 135 τέτοιες .... μέρες ... που μπορεί να έχουν τέτοια απογεύματα ............

πρόσεξε επίσης ...... τα πάγια τρέχουν .... ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ .....

αύγουστο πας διακοπές .... νοίκια, επαγγελματικά ρεύματα .... τρέχουν ..........

έχει κι άλλα ..... θες να συνεχίσω ;;;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ.

Ο χρόνος έχει 365 μέρες.
52 βδομάδες άρα και ΣΚ.

230 χοντρικά ....

βγάλε άλλες 10 τέλος ιουλίου .... όλοι για διακοπές ετοιμάζονται ......... 190 ....

κάτι εβδομάδες απόκριας ... 1 εβδομάδα .... πρώτη βδομάδα μετά τα χριστούγεννα .... αφραγκία ........ 2 βδομάδες .......

άλλες 10-15 μαλακισμένες αργίες μεσοβδόμαδα ..... μείναν 135 τέτοιες .... μέρες ... που μπορεί να έχουν τέτοια απογεύματα ............

αύγουστο πας διακοπές .... νοίκια, επαγγελματικά ρεύματα .... τρέχουν ..........

δηλαδή δεν είναι πάμπλουτοι οι γιατροί, οδοντίατροι, δικηγόροι και οι μηχανικοι;; χαχαχχ.. θα πέσουν πολλοί από τα σύννεφά τους

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.042
Πόντοι
3.656
δηλαδή δεν είναι πάμπλουτοι οι γιατροί, οδοντίατροι, δικηγόροι και οι μηχανικοι;; χαχαχχ.. θα πέσουν πολλοί από τα σύννεφά τους

Να πούμε για το δικηγόρο εδώ ;;;
Με το saxo 1.1 ;;;;;

Θες κάτι άλλο ;;;;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Να πούμε για το δικηγόρο εδώ ;;;
Με το saxo 1.1 ;;;;;

Θες κάτι άλλο ;;;;
εγω τα ξέρω και τα βλέπω παντού γύρω μου, άλλοι παραμυθιάζονται ότι όποιος κάνει ένα από αυτά τα 4 επαγγέλματα έχει εισοδηματάρες και ζωάρα και γκόμενες...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μην γενικευουμε.
Δικηγοροι παιρνουν 400 ευρω ακατεβατα για ενδελεχη ελεγχο στο υποθηκοφυλακειο.
Τοσα χρονια που εχω μπλεξει με δικηγορους για το οικογενειακο αγροτεμαχιο σε καλη περιοχη της Αττικης που μου το εχει καταπατησει πληρως γειτονας, βλεπω ποσα βγαζουνε. Πολλα. Κανουν τραβηκτικες συνεχεια.

Και ξερω δικηγορους, οπως εναν που ειχα γνωρισει που μου τον συστησε ο υδραυλικος μου για κατι σωληνωσεις καλοριφερ που ερχοντουσαν απο τον κατω οροφο, κοινοχρηστες φυσικα, και η πολυκατοικια μου ελεγε να τα πληρωσω εγω. Πηγα λοιπον στον δικηγορο. Γραφειο στην Ομονοια. 2Χ2. Μια τρυπα. Τρομαξα να του δωσω να καταλαβει περι τινος προκειται. Ο ανθρωπος εκαιγε καρβουνο.

Αλλος δικηγορος, συζυγος μιας συναδελφου μου. Οταν τον γνωρισα, μου εδωσε την εντυπωση ηλιθιου. Ρωτησα την συναδελφο αν εχει γραφειο δικο του. Και μου απαντησε οχι, δουλευει υπαλληλος σε δικηγορικο γραφειο.
Φυσικα. Ποιος να ανεθετε σοβαρη υποθεση σε τετοιον ανθρωπο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Μπράβο τύπε. Πλύσιμο και κέρωμα.
Γιατί τα σκονισμένα είναι μαρτυριάρικα. :confused:
Collage_Fotor-8.jpg
Δεν πολυπλενω τη γαλλιδουλα μου ομως εμείς οι καρασεξιοι δεν δίνουμε σημασία σε υλικά αγαθά αλλά στις αξίες όπως πρατρις θρησκεία οικογένεια

Φοβερά μωρά @athinaios44 κ η ΚόσταΡίκανα με γουστάρε τελικά αλλά πρέπει να δω πως θα ξανακατεβψ Αθήνα αφού κάτι ψιλιαζεται η κυρά μου εδώ ..
Είπαμε Πατρίς θρησκεία οικογένεια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Θα γούσταρες να μην έχει ο κόσμος ΙΧ, θα γούσταρες να φτωχύνει για να γαμάς ντόπιο κώλο με 200€ τη νύχτα, θα γούσταρες να μένει σε μικρά παλιά διαμερισματακια...

Γούσταρε ότι θες. Ο κόσμος θα προχωράει, θα αγωνίζεται και θα προοδεύει.
Και εσύ θα μένεις πίσω να βουλιάζεις στην γουρσουζιά, την εχθροπάθεια και την μιζέρια, περιμένοντας μια καταστροφή για να δικαιωθείς.
Και εχει και το θρασος η παλιοαδερφαρα να κραζει τους αλλους που νομιζει πως γουσταρουν μιζερια στον κοσμο.

Αλλα τι περιμενεις, δεν ειναι απλος πουστης, ειναι κακος φτωχος και ασχημος πουσταρας.

Σαν να ξερεις κατι εσυ κ δεν μας το λες :rolleyes:
Τι να ξερω ρε τυπε, οταν κανεις μια βαριεστημενη δουλεια εισαι ενας βαριεστημενος ανθρωπος, τοσο απλα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506

ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ.

Ο χρόνος έχει 365 μέρες.
52 βδομάδες άρα και ΣΚ.

230 χοντρικά ....

Αλλη μια αποδειξη με τι υπολογισμους καταφερες και το ΛΟΥΚΕΤΙΑΣΕΣ ΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ.

ΖΩΟ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Εχω 2-3 κολλητους δικηγορους, μερικους φιλους και συγγενεις γιατρους και εναν πολιτικο μηχανικο αδερφικο φιλο απο το δημοτικο. Ολοι τους παιζουν Μονοπολη αγοραζοντας ακινητα.

Μονο η λακου βλεπει παντου φτωχους και μιζερους.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλά, είπαμε, ο Λάκαρος έχει κόψει καπίστρι.

50 χρονών κατά τα λεγόμενα του, σημαίνει ότι έχει ιατρείο τουλάχιστον 20 χρόνια.

20 χρόνια οδοντίατρο χωρίς να έχει πελατεία πρώτη φορά ακούω.

Ένα πράγμα μόνο σημαίνει, ότι φέρεται στους ασθενείς όπως μιλάει εδώ μέσα. Ο ίδιος εμμονικός ξερόλας. Ε μετά, πως να σταυρώσει πελάτες.

Εν τω μεταξύ κάνει και βλακώδεις υπολογισμούς.

Ακριβώς πριν από τις διακοπές, τις γιορτές, τις αργίες γίνεται χαμός στα οδοντιατρεία διότι ως τυπικοί Έλληνες όλοι τρέχουν να φτιάξουν τα δόντια.

Επίσης, χαρακτηριστικό είναι ότι ούτε κοπέλα βοηθό δεν είχε ποτέ, ούτε κάποια καν να του κρατάει την ρεσεψιόν.

Ο τέλειος looser.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.616
Πόντοι
1.706
Άμα θα ξελογκάρει καμιά ώρα ο τραβελαλαλαλαλαλαλαλλακης και δει τα μηνύματα σας θα δείτε εσείς που κοροϊδεύετε τον ΠΟΥΣΤΑΡΑ.....

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom