Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Eνταξει ρε τύπε, καθε φορα τα ιδια, με το ζορι θελετε καποιοι να μας πειτε οτι η Ελλαδα ειναι η χειροτερη χωρα του κοσμου, παντού αλλού ειναι καλύτερα, δεν βαρεθηκατε να μας περιγραφετε διαρκως μια Ελλαδα που δεν υπαρχει, και μετα να αναρωτιεστε γιατι ο Κουλης παιρνει 41%?
Δεν είναι όλες οι συζητήσεις κομματικές τύπε.

Υπάρχουν θέματα που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα καμία κυβέρνηση. Εγώ δεν αναφέρθηκα στο πως το αντιμετωπίζει η κυβέρνηση...εσύ το πήγες στα κομματικά σου για το εν λόγω θέμα...εγώ ίσα ίσα έγραφα ότι έχουν ήδη προτείνει κάποιες λύσεις και ότι χτίζονται πολύ/κιες.

Έθιξα την λογική του Ελληνάρα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Εσύ όμως πας να κάνεις την δουλειά σου όχι να συζητήσεις.

Τουλάχιστον κάντην σωστά....να λες τα νούμερα όπως είναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Να δεις λίγο μήπως ότι έγραψες ότι ο μισθός στη Λισαβώνα είναι τριπλάσιος από τον μισθό περίπου?
Oχι. Μαλλον δεν βλεπεις καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είναι όλες οι συζητήσεις κομματικές τύπε.

Υπάρχουν θέματα που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα καμία κυβέρνηση. Εγώ δεν αναφέρθηκα στο πως το αντιμετωπίζει η κυβέρνηση...εσύ το πήγες στα κομματικά σου για το εν λόγω θέμα...εγώ ίσα ίσα έγραφα ότι έχουν ήδη προτείνει κάποιες λύσεις και ότι χτίζονται πολύ/κιες.

Έθιξα την λογική του Ελληνάρα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Εσύ όμως πας να κάνεις την δουλειά σου όχι να συζητήσεις.

Τουλάχιστον κάντην σωστά....να λες τα νούμερα όπως είναι.
Αλλος μαλλον πάει τις συζητησεις αλλού.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.193
Πόντοι
2.356
Μετά την 20+ πούτσα σαν του Danny D που έπεσε 21 Μαΐου, κοπήκανε ως δια μαγείας τα "Μητσοτάκη γαμιέσαι", τα deep fakes με Τέρη Χρυσό στο Viber κλπ.

Πουτανόπαιδα Συριζαίοι σας έκανε τον κώλο δέκα κρίκοι ένα τάληρο, ο γιος του Τέρη. :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μετά την 20+ πούτσα σαν του Danny D που έπεσε 21 Μαΐου, κοπήκανε ως δια μαγείας τα "Μητσοτάκη γαμιέσαι", τα deep fakes με Τέρη Χρυσό στο Viber κλπ.

Πουτανόπαιδα Συριζαίοι σας έκανε τον κώλο δέκα κρίκοι ένα τάληρο, ο γιος του Τέρη. :2funny:
Πηραν αυτο που τους αξιζε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
Nα του πουμε οτι στη Λισαβωνα, το ενοικιο ειναι τριπλασιο απο τον βασικο μισθο περιπου?
Η Αθήνα κ το κέντρο όντως έχει φτηνά νοίκια σε σχέση με άλλα κέντρα πρωτεύουσων αλλά ανάλογα του μισθού είμαστε στο μέσον
Τώρα για αυτό με την Λισαβώνα καλο ειναι να μην αναπαράγουμε ότι βλακεία γράφουν τα σαητ διότι κ σε εμένα έπεσα στα μάτια μου η Μπαρούφα αυτή
Μιλάνε για το ιστορικό κέντρο της Λισαβώνα κάτι σαν πλάκα Αναφιώτικα οπότε λογικό είναι τα νοίκια να είναι τεράστια κ ειδικά η Λισαβώνα που έχει πενταπλάσιο ιστορικό κέντρο από την Αθήνα
Αλλά στην υπόλοιπη πόλη είναι ίδιες τιμές με Αθήνα .. .
.
Μην αναπαράγουμε τα βοθροσαητς που θέλουν λίγα κλικαρισματα
Τι κάνει η dyana μου;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Η Αθήνα κ το κέντρο όντως έχει φτηνά νοίκια σε σχέση με άλλα κέντρα πρωτεύουσων αλλά ανάλογα του μισθού είμαστε στο μέσον
Τώρα για αυτό με την Λισαβώνα καλο ειναι να μην αναπαράγουμε ότι βλακεία γράφουν τα σαητ διότι κ σε εμένα έπεσα στα μάτια μου η Μπαρούφα αυτή
Μιλάνε για το ιστορικό κέντρο της Λισαβώνα κάτι σαν πλάκα Αναφιώτικα οπότε λογικό είναι τα νοίκια να είναι τεράστια κ ειδικά η Λισαβώνα που έχει πενταπλάσιο ιστορικό κέντρο από την Αθήνα
Αλλά στην υπόλοιπη πόλη είναι ίδιες τιμές με Αθήνα .. .
.
Μην αναπαράγουμε τα βοθροσαητς που θέλουν λίγα κλικαρισματα
Τι κάνει η dyana μου;
Τύπε σε λίγο εδώ οι τύποι θα μας πουν ότι είμαστε και τυχεροί στην Αθήνα γιατί στη Νέα Υόρκη ένα διαμέρισμα έχει 2000 δολάρια :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
Τύπε σε λίγο εδώ οι τύποι θα μας πουν ότι είμαστε και τυχεροί στην Αθήνα γιατί στη Νέα Υόρκη ένα διαμέρισμα έχει 2000 δολάρια :confused:
Ε εντάξει τρολαρουν.κ.μη τσιμπάς εσύ

Έχουν φτιάξει μια ιντερνετική περσόνα του νεοδημοκρατη κ γράφουν πίσω από τον υπολογιστή ότι θέλουν .
Όπως κ το ανάποδο με συριζαιους
Σιγά μη λεν κ στον έξω κόσμο αυτά τα πράγματα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Ε εντάξει τρολαρουν.κ.μη τσιμπάς εσύ

Έχουν φτιάξει μια ιντερνετική περσόνα του νεοδημοκρατη κ γράφουν πίσω από τον υπολογιστή ότι θέλουν .
Όπως κ το ανάποδο με συριζαιους
Σιγά μη λεν κ στον έξω κόσμο αυτά τα πράγματα
είμαι σίγουρος ότι όλοι οι νεοδημοκράτες του σάι μας γράφουν από το την μονοκατοικία τους στην φιλοθεη ή από το ρετιρέ τους στον Λυκαβηττό

για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα τους αφού εκτός από το σπίτι που μένουν μισθώνουν και αλλά 15 ακίνητα :wanker:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
είμαι σίγουρος ότι όλοι οι νεοδημοκράτες του σάι μας γράφουν από το την μονοκατοικία τους στην φιλοθεη ή από το ρετιρέ τους στον Λυκαβηττό

για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα τους αφού εκτός από το σπίτι που μένουν μισθώνουν και αλλά 15 ακίνητα :wanker:
Οι νεόπλουτοι συνήθως κρύβονται πίσω από τον μανδύα της αριστεράς ,υποστηρίζοντας την .

Η παραδοσιακοι πλούσιοι είναι παραδοσιακά νεοδημοκρατες όπως και οι ματαιόδοξοι κατά φαντασίαν πλούσιοι !!!

.και οι όντως πολύ πετυχημένοι πλούσιου είναι στα αρχιδια τους τα κόμματα και ότι συμφέρει την τσέπη τους :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Δίκιο εχεις τύπε, ενα γκουγκλαρισμα δυο λεπτων δειχνει πολλά

Η Πορτογαλία είναι μια από τις φτωχότερες χώρες της Δυτικής Ευρώπης.
Τύπε .... κοντολογής ... για να μη λέμε πολλά ....

Στην Πορτογαλία, μπροστά στον τελευταίο Πορτογάλο δικηγόρο , είσαι ζητιάνος.

Σου έχω πει ότι σε συμπαθώ, πιστεύω ακράδαντα ότι εδώ δεν είσαι ο τελευταίος. Λογικά είσαι καλός.

Απλά η χώρα γαμιέται .

Οπότε μπροστά στον τελευταίο πορτογάλο δικηγόρο (εσύ που εδώ δεν είσαι τελευταίος, αλλά καλός) ... είσαι ζητιάνος ......

Εκείνος θα έχει καμία 230Ε του 2005 .... όχι saxo 1.1 του 1995 .....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Οι νεόπλουτοι συνήθως κρύβονται πίσω από τον μανδύα της αριστεράς ,υποστηρίζοντας την .

Η παραδοσιακοι πλούσιοι είναι παραδοσιακά νεοδημοκρατες όπως και οι ματαιόδοξοι κατά φαντασίαν πλούσιοι !!!

.και οι όντως πολύ πετυχημένοι πλούσιου είναι στα αρχιδια τους τα κόμματα και ότι συμφέρει την τσέπη τους :confused:
Το 90% των ανθρώπων δεν έχει κανένα πολιτικό πιστεύω...για χόμπι τα λένε....

αν πάρεις έναν φτωχό αριστερό και του δώσεις ένα εργοστάσιο και 30 χιλιάρικα το μήνα θα γαμήσει τους εργάτες του στις απλήρωτες υπερωρίες...

αν πάρεις έναν πλούσιο δεξιό και του στερήσεις την περιουσία του και τον βάλεις να δουλεύει στο εργοστάσιο.... την επόμενη μέρα θα έχει γίνει κουμουνιστής και θα ζητάει καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Αυτοί που δεν είναι έτσι και έχουν πραγματικά λόξα με τα πιστεύω τους τους αποκαλούν τρελούς και γραφικούς με αυτά που λένε.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656

O κλόουν στέκας, περιμένει να πιστέψουμε ότι έχει 25 ακίνητα 7 εκατομμυρίων .... που παίρνουν νοίκια .... ΚΑΘΑΡΑ .... 30 χιλιάρικα το μήνα.

Και δουλεύει ... υπάλληλος ... με εταιρικό φιατάκι ................

Γελάνε τα σκουμπριά και οι λακέρδες .......

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
Ρε τυπε εχεις πλακα οταν μιλας εσυ ειδικα περι ηθικης.
Ξεχασες τοτε που πηδουσαν οι ελληνες λογω κρισης απ τα παραθυρα. Ενω εσυ ζητωκραυγαζες υπερ της Μερκελ και του Σοιμπλε. Κι ελεγες καλα τους κανει. Δωσε κι αλλα μνημονια στο κεφαλι. Αλλα μη παμε μακρια. Εδω μεχρι προχθες ελεγες οτι οι γερμανοι δεν μας οφειλουν αποζημιωσεις.
Μα ποσο γερμανοτσολιαδες ειστε μερικοι ακομη πια :confused:
Eίσαι μεγαλοβλάκας τελικά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266

Stories

Νέο!