Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δεν σου χρωστάω καμία εξήγηση τύπε...η άποψη μου παραμένει ότι πρέπει αυτά τα υπερκέρδη να φορολογηθούν...αν είμαι μαρξιστής εγώ που το είπα εδώ τότε είναι και ο Μητσοτάκης που έκανε την εξαγγελία ότι θα τα φορολογήσει.

Εσύ δεν έχεις ούτε μισό επιχείρημα ως προς το πως έγιναν αυτά τα υπερκέρδη....εκτός του ότι οι εταιρείες αυτές διατήρησαν το ίδιο ποσοστό κέρδους...σου απέδειξα ότι αυτό στις συνθήκες της αγοράς δεν γίνεται κανονικά διότι το σκοτώνει ο ανταγωνισμός. Φυσικά ποιος ανταγωνισμός όταν έρχεται το κράτος να σου επιδοτήσει τα υπερκέρδη.

Δε με απασχολεί να με πεις εσύ άσχετο....εσύ αν θες να κρίνεις αν μια εταιρεία έχει κέρδη πολλά η λίγα πρέπει να μάθεις τι είναι ο ισολογισμός και να μην ποστάρεις ηλίθιες λίστες με αποδώσεις ίδιων :jerking: κεφαλαίων.

Ως συνήθως άλλο συζητάγαμε άλλου κατέληξες...τα γνωστά
Άλλα αντι άλλων
Έγραψες και σου έβαλα το κείμενο σου ότι η έννοια υπερκέρδη βγήκε τώρα τελευταία
Με τις υψηλές χρεώσεις ενέργειας
Και σου απέδειξα ότι υπάρχει και το 96 και το 2006 και το 2005
Με πρωτοσέλιδα του ριζοσπάστη που έλεγε από τότε για υπερκέρδη
Και που τα άκουγα εγώ στο πανεπιστήμιο από το 1974
Και εσύ μου λες ότι αυτή η έννοια εμφανίστηκε πέρσι η φέτος
Και δεν είσαι άσχετος
Και πας να βγεις και από πάνω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Έγραψες και σου έβαλα το κείμενο σου ότι η έννοια υπερκέρδη βγήκε τώρα τελευταία

Οπως και η "τοπικη τηλεδιοικηση" που ανακαλυψαν τα μουνοπανα που ψηφίζεις και ολη μερα εδω μεσα προμοταρεις ?? ;;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
ο φιλος και συναδελφος Κοκλωνης πρεπει να ειναι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Άλλα αντι άλλων
Με τις υψηλές χρεώσεις ενέργειας
Και σου απέδειξα ότι υπάρχει και το 96 και το 2006 και το 2005
Με πρωτοσέλιδα του ριζοσπάστη που έλεγε από τότε για υπερκέρδη
Και που τα άκουγα εγώ στο πανεπιστήμιο από το 1974
Και εσύ μου λες ότι αυτή η έννοια εμφανίστηκε πέρσι η φέτος
Και δεν είσαι άσχετος
Και πας να βγεις και από πάνω
δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις τέτοιοι ώρα ρε τύπε από το να επαναλαμβάνεις τις ιδιεες μαλακιες που έλεγες πριν 3-4 ώρες?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις τέτοιοι ώρα ρε τύπε από το να επαναλαμβάνεις τις ιδιεες μαλακιες που έλεγες πριν 3-4 ώρες?

χυσε λιγο στα μουτρακια Αλεξ , να μας ξαναβαλει κανα λινκ απο ΣΚΑΙ :wanker::wanker:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
χυσε λιγο στα μουτρακια Αλεξ , να μας ξαναβαλει κανα λινκ απο ΣΚΑΙ :wanker::wanker:
δε θα βάλει πετάχτηκε μέχρι την Αργεντινή και θα ξανά μπει αύριο που θα έχει καινούρια επιχειρήματα για το πως έχουμε το λιχντενσταιν των Βαλκανίων :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom