για εκλεκτό φίλο κ συναγωνιστή athinaios υπάρχουν σπίτια λουξ να μείνει δωρεάν με τη σκυλίτσα του και όσες κοστορικάνες θέλειαυτο με τα ενοικια ειναι μεγαλη πληγη...
ετσι και με διωξει κυρα θα υπαρξει θεμα![]()
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
για εκλεκτό φίλο κ συναγωνιστή athinaios υπάρχουν σπίτια λουξ να μείνει δωρεάν με τη σκυλίτσα του και όσες κοστορικάνες θέλειαυτο με τα ενοικια ειναι μεγαλη πληγη...
ετσι και με διωξει κυρα θα υπαρξει θεμα![]()
Καλα μην φοβασαιΚατσε,τωρα αρχισε να μου μιλαει,μην το χοντραινεις![]()
για εκλεκτό φίλο κ συναγωνιστή athinaios υπάρχουν σπίτια λουξ να μείνει δωρεάν με τη σκυλίτσα του και όσες κοστορικάνες θέλει![]()
Τώρα βγαίνει και γιατί ψήφισες Νέα Δημοκρατία στο exit poll στα μέσα του 22Ποιος σου ειπε οτι θελω να ξεκολλησει ο Συριζα απο το 20%;;
5% θελω να παρει και η ΝΔ 55%
Να φας γαμησι τοσο μεγαλο που να παρακαλας να πεθάνεις για σωθεις
Σαν τους εβραιους θα σε θαψουν , και επειδη δεν ξερεις , να σου πω εγω πως τους θαβουν
Τους βαζουν πανω σε μια ταβλα , τους τυλιγουν σε ενα σεντονι λευκο και τους βαζουν στον λακο
για εκλεκτό φίλο κ συναγωνιστή athinaios υπάρχουν σπίτια λουξ να μείνει δωρεάν με τη σκυλίτσα του και όσες κοστορικάνες θέλει![]()
Κάτι άλλο λαδάκη που να μην το έχετε πει όλα τα χρόνια που ζω για τη Νέα Δημοκρατία και γενικότερα για τη δεξιά έχεις;Στις ΗΠΑ που είναι υπερ-δύναμη 330 εκ. ανθρώπων,
έβαλαν ένα... ΓΕΡΟ ΜΕ ΑΝΟΙΑ να κυβερνά !!!
Ξεχνάει και χάνει την ισορροπία του και πέφτει κα΄τω
και έχει πέσει πολλές φορές
Biden falls at Air Force Academy graduation ceremony
Jun 1, 2023
Είναι φανερό έτσι ότι οι πολιτικοί είναι μπροστινοί,
και δεν είναι αυτοί που κυβερνούν πραγματικά
αλλά είναι οι Ολιγάρχες που κάνουν κουμάντο.
Ο Κούλης κάνει ότι του πουν οι Ολιγάρχες, αλλά
.... κάνει και κάτι δικά του !
Κάτι υποκλοπές, κάτι γκάφες ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε ειμαι απολυτα βεβαιως οτι την ΕΥΠ και την Νικολουλη μαζι να βαλουμε να ψαχνουν , πιο χαζό απο εσενα δεν προκειται να βρουμεΤώρα βγαίνει και γιατί ψήφισες Νέα Δημοκρατία στο exit poll στα μέσα του 22
Με αυτή την επιθυμία θα μείνεις
Μάλλον κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτηΤυπε ειμαι απολυτα βεβαιως οτι την ΕΥΠ και την Νικολουλη μαζι να βαλουμε να ψαχνουν , πιο χαζό απο εσενα δεν προκειται να βρουμε
Πρεπει να παρει καποιο είδος βραβειο το σαητ και ο Αντισθενης που εχουν το πιο βλαμμενο μέλος σε φόρουμ στο κοσμο
σου εχω κανει ήδη καθρεφτακι , δεν πιανεται αυτο που ειπεςΜάλλον κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη
σε διαμέρισμα 140τμ με μπαλκόνια 60τμ θα έχει άπλετο χώρο η σκυλίτσα να εκπαιδευτείΦανταζομαι εχεις υπολογίσει οτι ή κοντευει ή εχει πατησει τα 50 και ειναι δυσκολο τωρα να τον σπρωχνεις να κανει την πουτανα σε πουτανοσπιτο![]()
σε διαμέρισμα 140τμ με μπαλκόνια 60τμ θα έχει άπλετο χώρο η σκυλίτσα να εκπαιδευτεί
στην ανίχνευση καταδικασμένων λαμογιών και παπατζήδων ,νου σου
![]()
σου εχω κανει ήδη καθρεφτακι , δεν πιανεται αυτο που ειπες![]()
σου εχω κανει ήδη καθρεφτακι , δεν πιανεται αυτο που ειπες![]()
έχεις εμπειρίες από τα *καταστήματα*, θησαυρός γνώσης κ πείρας είσαιλυπαμαι που θα δινει κωλο για να γινει συγκατοικος σου
Αλλα τι να κανουμε , αυτα εχει η ζωη με την ΝΔ
μεχρι τα 50 κρατησε την ροδελα του αγρασσαριστη , η ΝΔ θα τον φτιαξειέχεις εμπειρίες από τα *καταστήματα*, θησαυρός γνώσης κ πείρας είσαι
** τα σωφρονιστικά
![]()
ρε συ μεταξύ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ υπάρχει αλληλεγγύη αδελφική και πάντα δουλεύει εμπροσθοκίνητο σύστημα ,ΠΑΝΤΑ !!!!!!μεχρι τα 50 κρατησε την ροδελα του αγρασσαριστη , η ΝΔ θα τον φτιαξει
αλλα και εσυ ρε γαμημενε , εισαι αδιστακτος , στα 50 να τον ξεκωλιασεις για μια γωνια που θα σου πιασει για να κοιμηθει στα 140 τετραγωνικα
Καθαρός δεξιος![]()
Λεγε οτι θες maximos555. Φυσικα κανεις πως τα ξεχασες τωρα. Αλλα το γραπτο μενει. Οταν εσυ και καποιοι αλλοι κανατε ομαδουλα και χειροκροτουσατε τους γερμανους για την καταντια μας.Τίποτα δεν είναι τυχαίο.