barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.269
- Πόντοι
- 5.506
Εντάξει αν είσαι τόσο ζεν, πες το μυστικό σου και σε εμάς τους λίγο ευέξαπτουςΓιατί το λες αυτό ρε τύπε....ανταλλάσουμε απόψεις
Εντάξει αν είσαι τόσο ζεν, πες το μυστικό σου και σε εμάς τους λίγο ευέξαπτουςΓιατί το λες αυτό ρε τύπε....ανταλλάσουμε απόψεις
giati den douleveis kai psolareis?Εντάξει αν είσαι τόσο ζεν, πες το μυστικό σου και σε εμάς τους λίγο ευέξαπτους
Ολιγόωρο διαλλειμαgiati den douleveis kai psolareis?
γιατι δεν δουλευεις και ψωλαρεις;giati den douleveis kai psolareis?
ντρεπομαι που το γραφω,ειλικρινα ειμαι λιγο σοκαρισμενος αλλα καθομαι τριημερογιατι δεν δουλευεις και ψωλαρεις;
Εσύ γιατί γράφεις γκρικλις;giati den douleveis kai psolareis?
δινω εμφασηΕσύ γιατί γράφεις γκρικλις;
ντρεπομαι που το γραφω,ειλικρινα ειμαι λιγο σοκαρισμενος αλλα καθομαι τριημερο
Eνω τις υπολοιπες μερες.ντρεπομαι που το γραφω,ειλικρινα ειμαι λιγο σοκαρισμενος αλλα καθομαι τριημερο
να ξαποστασω λιγο ρε μουνη....Eνω τις υπολοιπες μερες.
Τις υπόλοιπες δουλεύει σκληρά και είναι ο πιο παραγωγικός απ όλους μας μαζί εδώ μέσαEνω τις υπολοιπες μερες.
Γράφε τέτοια για τον τραβε-Λακη και πας καρφωτός για ιγκνορ λιστeinai ilithios
1 ζάναξ με το φρέντο το πρωί και 1 με το ουίσκι το βράδυΕντάξει αν είσαι τόσο ζεν, πες το μυστικό σου και σε εμάς τους λίγο ευέξαπτους
Και μοναδική παρενέργεια είναι που προσπαθείς να μιλήσεις σοβαρά με το λάκη;1 ζάναξ με το φρέντο το πρωί και 1 με το ουίσκι το βράδυ
Καταλαβα θα σε τρωμε στη μαπ εε θα εχουμε την τιμη να διαβαζουμε τα ποσταρισματα σου ολημεριςνα ξαποστασω λιγο ρε μουνη....
θα ρεφαρω μετα με 18ωρα
Υποψιαζομαι οτι τρολαρειςΤις υπόλοιπες δουλεύει σκληρά και είναι ο πιο παραγωγικός απ όλους μας μαζί εδώ μέσα
όχι μόνο καμία φορά με τον καφέ αν είναι διπλός με πάει πριονοκορδέλα και αργώ να πάω στο γραφείοΚαι μοναδική παρενέργεια είναι που προσπαθείς να μιλήσεις σοβαρά με το λάκη;
αναζητούμε λογική κυβένηση με επαναστατική βούληση που θα καταργήσει τα επιδόματανα ξαποστασω λιγο ρε μουνη....
θα ρεφαρω μετα με 18ωρα
min vrizeis maneinai ilithios