Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
Α τύπε, βλέπω κάνεις διάολογο με εκλεκτό μέλος της λίστας μου !

Σας αφιερώνω αγαπημένη του τσόντα.
Εϊναι ... γνωστές οι προτιμήσεις του !!!

ΛΕΓΕ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ, ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ;;;

ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ Ο ΣΑΟΥΛ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ;;;

ΞΕΡΝΑ ΤΑ ΟΛΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Α τύπε, βλέπω κάνεις διάολογο με εκλεκτό μέλος της λίστας μου !

Σας αφιερώνω αγαπημένη του τσόντα.
Εϊναι ... γνωστές οι προτιμήσεις του !!!

Για τα σπίτια ... με 350€ βρίσκεται διαμέρισμα σε νίκαια , πέραμα, ασπρόπυργο , κέντρο αθήνας .......

όχι μόνο υπόγειο στα άνω λιόσσια όπως λες.

Βέβαια ο σκατάς κατουρημένος στραπονιασμένος με τον οποίο συζητάς ....
δεν ξέρει τέτοιες περιοχές .... σκατόβλαχος είναι .........

πάει εκεί που πάνε οι χωριάτες φοιτήτριες ... και με το σκουτεράκι του ..... φοβάται να πάει σε άγρια μέρη .......

Φοβάται ότι θα του κλέψουν το σκουτεράκι και θα τον πηδήξουν ....

Για να είμαστε ακριβείς .... από τα δύο γεγονότα ... τον φοβίζει το πρώτο ... να του κλέψουν το σκουτεράκι !
ΑΝ...βρεθεί σπίτι με 350 σε αυτά τα μέρη που λες...θα είναι 60 τμ του 1970.....ανακαινισμένο το 2000 (αν είσαι τυχερός).....

και λογικά ηα είναι είτε στο Πέραμα δίπλα στη ζώνη....είτε στον Ασπρόπυργο...παντού...γιατί εκεί παντού σκατά είναι....τώρα για κέντρο Αθήνα....αν είσαι τυχερός στην Κυψέλη ή στον αγ. παντελειμονα...δεν θα έχεις για γείτονες 32 πακιστανούς που δίνουν ανοίκειο 1 ευρώ ο καθένας την ημέρα.

ναι....ζωάρα θα κάνεις....αξίζει να ρίξει ο ιδιοκτήτης 40 χιλιάδες για να το ανακαινίσει :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
Τύπε ... πες μας τον πόνο σου ... θες να το παίξεις ψυχίατρος ;;;;

Δύσκολο κεφάλαιο ....

Φαρμακολογία .... πέρασες .... στο ΕΚΠΑ .... ή .... πάνω ;;;;;
πριν τη μετεγγραφή ;;;

Μην ξεχνάς την πραγματικότητα !

Ενέσεις μπότοξ κάνεις.
Και πατάς κουμπιά σε μηχανήματα λιποδιάλυσης ....
Ναι αλλα αυτος εχει δουλεια και κονομαει, δεν καθεται σε ενα σαιτ για πουτανες να παρακολουθει τις ζωες των αλλων και να εκλιπαρει για φωτογραφιες απο τα αμαξια, σκαφη, σπιτια, δωματια, επιπλα, πισινες τους καθισμενος στο υγρασιασμενο υπογειο του.

ΑΕΡΓΕ ΜΠΟΥΦΟ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
ναι....ζωάρα θα κάνεις....αξίζει να ρίξει ο ιδιοκτήτης 40 χιλιάδες για να το ανακαινίσει :confused:
Τύπε ... επειδή το έχω τεράστια ανάγκη .... θα πιούμε και κάτι ξύδια με κολλητάρια ...

Χρειάζομαι μια ιστορία για απόψε !!!!!!

Πες μου !!!

Για να ανακαινίσεις ένα διαμέρισμα 60τμ
ΕΣΥ ΘΕΣ 40 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ;;;;;

Αυτό μόνο . Αν πεις ναι θα σε ευγνωμονεί παρέα και μαγαζί !

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
Μια ειναι η δουλεια Αυστραλια τυπε :headbaning1:

1685805077766.jpeg
Έχει και πρωτάθλημα στην Αυστραλία με κούρεμα προβάτων.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Τύπε ... επειδή το έχω τεράστια ανάγκη .... θα πιούμε και κάτι ξύδια με κολλητάρια ...

Χρειάζομαι μια ιστορία για απόψε !!!!!!

Πες μου !!!

Για να ανακαινίσεις ένα διαμέρισμα 60τμ
ΕΣΥ ΘΕΣ 40 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ;;;;;

Αυτό μόνο . Αν πεις ναι θα σε ευγνωμονεί παρέα και μαγαζί !
Αν είναι το σάπιο διαμέρισμα του 1900 με τη μούχλα παρέα

θέλω 40 χιλιάρικα να μου δώσεις για να μείνω μέσα

εξαρτάται τι ανακαίνιση θες να κανείς φυσικά....αν είναι να κανείς πραγματική ανακαίνιση....και όχι να αλλάξεις μόνο την κουζίνα και το μπάνιο...βάζοντας το πιο φτηνό mdf που θα φαινεται λιγο ωραιο....θες λεφτα....

ξέρεις ποσό στοιχίζουν τα κουφώματα αλουμινίου μόνο? να ξηλώσεις το πάτωμα και να βάλεις παρκέ για παράδειγμα? Τις καλωδιώσεις θα τις αφήσεις ίδιες? Θα λες Φούλ ανακαινισμένο σπίτι και θα βάζει ο άλλος ταυτόχρονα το σίδερο και το πλυντήριο και θα πέφτει το ρεύμα? και θα ζητάς 900 ευρώ?

Τα μπαλκόνια θα τα αφήσεις με τα φουσκώματα από την υγρασία? Αν η υγρασία έρχεται από διαρροή στα υδραυλικά που δεν μπορείς να φτάσεις εύκολα....έχεις ιδέα τι κοστίζει να ψάξεις όλες τις σωληνώσεις? 40 εντάξει...μπορεί να είναι υπερβολή...αλλά για πες μας εσύ που από ότι φαίνεται γνωρίζεις τα πάντα.....

με ποσά χιλιάρικα μπορείς να κανείς ένα σπίτι του 1970 ΠΕΝΑ...ώστε να ανταγωνίζεται ένα νεόκτιστο???? Για να σε δω????

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Αν είναι το σάπιο διαμέρισμα του 1900 με τη μούχλα παρέα

θέλω 40 χιλιάρικα να μου δώσεις για να μείνω μέσα
Αγορίνα ... διαμέρισμα του 1900 ..... στην ελλάδα .... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ....

Δεν μιλάμε για παρίσι ... της πρώτης αυτοκρατορίας .... ή της δεύτερης .... μπερδεύεστε ρε πούστη .........

Αναφερόμουν σε σπίτια και κτίρια ! Δεν είπα ότι γνωρίζω ... ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ 1900 .... σε σπίτι μονοκατοικία ισόγειο αναφερόμουν ότι είπα για 1900.

Και πάλι όμως .... εσύ δεν αναφερόσουν σε μονοκατοικία ... ούτε του 1900 !
Για διαμέρισμα .... είπες .... 60τμ .... αθήνα .... του 1970 .... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;;;;;

Επίσης δεν ρώτησα για σένα αν με 40.000 χρυσές λίρες μένεις μέσα μία ώρα.
Δεν θα έκανα ποτέ τέτοια κουβέντα.

Για το διαμέρισμα ΕΣΥ , του 1970 .... που ειπες ΕΣΥ .... των 60τμ ... ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ....

είπες ότι θέλεις ..... 40 χιλιάρικα ανακαίνιση ;;;

Προφανώς δεν εννοώ να βάλουμε στην ανακαίνιση hifi .... ναι μπορούμε να βάλουμε .... ηχεία .... B & W που κάνουν 100 χιλιάρικα !
Δεν .... μιλάμε για ηχεία όμως ε ;;;

ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ... ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ... ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ... ΤΟΥ 1970 .... 60τμ ....

είπες .... ότι θες 40 χιλιάρικα ;;;;;;;;;;

Νίπλης νίπλης , είσαι εδώ ;;;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Κάτι μου λέει πως κάποιοι πιστεύουν πως μια περασιά με το πινέλο, βουτηγμένο σε χρώμα αραιωμένο με αναλογία 1 χρώμα προς 15 νερό, θεωρείται ανακαίνιση.........ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Ο Κυριάκος έχει κινεζική πανούκλα και συνεχίζει περιοδείες;;;;;;;;;;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
O αφορισμενος Κυριακος, θελησε να παει στο Αγιο Ορος.
Να ευχεται ο κορονοιος να ειναι το μονο που θα του συμβει.
Γιατι απαξιωσε την εκκλησια χειροτερα και απο τον αθεο Τσιπρα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Αγορίνα ... διαμέρισμα του 1900 ..... στην ελλάδα .... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ....

Δεν μιλάμε για παρίσι ... της πρώτης αυτοκρατορίας .... ή της δεύτερης .... μπερδεύεστε ρε πούστη .........

Αναφερόμουν σε σπίτια και κτίρια ! Δεν είπα ότι γνωρίζω ... ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ 1900 .... σε σπίτι μονοκατοικία ισόγειο αναφερόμουν ότι είπα για 1900.

Και πάλι όμως .... εσύ δεν αναφερόσουν σε μονοκατοικία ... ούτε του 1900 !
Για διαμέρισμα .... είπες .... 60τμ .... αθήνα .... του 1970 .... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;;;;;

Επίσης δεν ρώτησα για σένα αν με 40.000 χρυσές λίρες μένεις μέσα μία ώρα.
Δεν θα έκανα ποτέ τέτοια κουβέντα.

Για το διαμέρισμα ΕΣΥ , του 1970 .... που ειπες ΕΣΥ .... των 60τμ ... ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ....

είπες ότι θέλεις ..... 40 χιλιάρικα ανακαίνιση ;;;

Προφανώς δεν εννοώ να βάλουμε στην ανακαίνιση hifi .... ναι μπορούμε να βάλουμε .... ηχεία .... B & W που κάνουν 100 χιλιάρικα !
Δεν .... μιλάμε για ηχεία όμως ε ;;;

ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ... ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ... ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ... ΤΟΥ 1970 .... 60τμ ....

είπες .... ότι θες 40 χιλιάρικα ;;;;;;;;;;

Νίπλης νίπλης , είσαι εδώ ;;;
1. To 1900 το ανέφερες πρώτος εσύ...μαζί με τις αρλούμπες για την μεγάλη Βρετανία...σου είπα ότι το σπίτι σου δεν μπορείς να το κρίνεις για να μοιάζει με wannabe αρχοντικο.

2. Πες ότι εγώ λέω 40....εσύ γιατί δε λες? Πες εσύ τι νούμερο πιστεύεις...εγώ σου είπα και 10 δουλειές που πρέπει να γίνουν και 10 πράγματα που θα πρέπει να πάρεις...σε ξανά ρωτάω....ξέρεις ποσό κοστίζουν τα αλουμίνια και το παρκέ???? Πες εσύ ένα νούμερο...όχι μόνο να κρίνεις.

3. Αν ήταν να δώσω αρκετά χιλιάρικα για hifi σιγά μην έβαζα b&w.... που είναι μπουνταλάδικα....atc, proac, Harbeth....μπορεί και focal αλλά οχι και b&w :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
1. To 1900 το ανέφερες πρώτος εσύ...μαζί με τις αρλούμπες για την μεγάλη Βρετανία...σου είπα ότι το σπίτι σου δεν μπορείς να το κρίνεις για να μοιάζει με wannabe αρχοντικο.

2. Πες ότι εγώ λέω 40....εσύ γιατί δε λες? Πες εσύ τι νούμερο πιστεύεις...εγώ σου είπα και 10 δουλειές που πρέπει να γίνουν και 10 πράγματα που θα πρέπει να πάρεις...σε ξανά ρωτάω....ξέρεις ποσό κοστίζουν τα αλουμίνια και το παρκέ???? Πες εσύ ένα νούμερο...όχι μόνο να κρίνεις.

3. Αν ήταν να δώσω αρκετά χιλιάρικα για hifi σιγά μην έβαζα b&w.... που είναι μπουνταλάδικα....atc, proac, Harbeth....μπορεί και focal αλλά οχι και b&w :confused:

Μεγαλείο το μπου.κομ .
Μαγεία !

Όταν λες παρκέ τύπε ; Στο διαμέρισμα στο κέντρο .... θα βάλεις τι παρκέ ;;;
Μασίφ καρυδιά πάτωμα με δοκάρια ;; Να βάλουμε λες και φαρδιές τις τάβλες ; 10cm ;; να βάλουμε φαρδύτερες ;
Χαλαρά ... μπορούμε να δώσουμε .... 40 χιλιάρικα μόνο για παρκέ !

Θα πιάσει έτσι καλύτερα λεφτά στους οικονομικούς μετανάστες και επενδυτές που θα το νοικιάσεις ;
Θα βάλεις και μαρμάρινο τζάκι ;;;
mfp-768s.jpg

Μπάνιο να υποθέσω μάρμαρο πεντέλης ;
Λευκό έτσι ;;;

Κουζίνα ; Σκακιέρα μάρμαρο ;;
Να βάλουμε και κανά πιάνο με ουρά ;
Μπορεί να παίζει ο μετανάστης !
Τελικά είχες δίκιο.

40 είναι μόνο το πιάνο !

κι αυτό ψιλο δευτεράτζα !

Με ουρά μεν ... αλλά μικρό μοντέλο ... και steinway ....

το γιαμάχα το καλό θέλει 75 !!!!!

Τα b&w φτηνιάρικα ; Έχει τη σειρά 800 .... καλούτσικα.
Βέβαια έχεις δίκιο. Τα φόκαλ γκραντ ουτοπία είναι καλύτερα !

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Μεγαλείο το μπου.κομ .
Μαγεία !

Όταν λες παρκέ τύπε ; Στο διαμέρισμα στο κέντρο .... θα βάλεις τι παρκέ ;;;
Μασίφ καρυδιά πάτωμα με δοκάρια ;; Να βάλουμε λες και φαρδιές τις τάβλες ; 10cm ;; να βάλουμε φαρδύτερες ;
Χαλαρά ... μπορούμε να δώσουμε .... 40 χιλιάρικα μόνο για παρκέ !

Θα πιάσει έτσι καλύτερα λεφτά στους οικονομικούς μετανάστες και επενδυτές που θα το νοικιάσεις ;
Θα βάλεις και μαρμάρινο τζάκι ;;;
mfp-768s.jpg

Μπάνιο να υποθέσω μάρμαρο πεντέλης ;
Λευκό έτσι ;;;

Κουζίνα ; Σκακιέρα μάρμαρο ;;
Να βάλουμε και κανά πιάνο με ουρά ;
Μπορεί να παίζει ο μετανάστης !
Τελικά είχες δίκιο.

40 είναι μόνο το πιάνο !

κι αυτό ψιλο δευτεράτζα !

Με ουρά μεν ... αλλά μικρό μοντέλο ... και steinway ....

το γιαμάχα το καλό θέλει 75 !!!!!
Εσύ είπες ότι το παλιό σπίτι μπορείς να το ανακαινίσεις και να το κάνεις ισάξιο με το νεόκτιστο για να μπορείς να ζητάς και εσύ 900 ευρώ ενοίκιο.

Με το να αλλάξεις τα κουφώματα και να πάρεις τα πιο φτηνά ντουλάπια κουζίνας από το ικεά και την πιο φτηνή χέστρα από τον Λακιώτη δεν το κάνεις αυτό.

Τώρα ειρωνεύεσαι αυτά που λέω επειδή προφανώς δεν έχεις καμία απάντηση ως προς το πόσα χρήματα πρέπει να δώσεις πραγματικά για να ανακαινίσεις πλήρως ένα παλιό διαμέρισμα. Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα και το πας μέσω Λαμίας.

Η συζήτηση δεν ήταν ούτε για να κανείς το σπίτι σου airbnb ουτε για να το βαλεις υποθηκη για να παρεις δανειο απο την τραπεζα (funds)...ηταν να το ανακαινίσεις για να το νοικιάσεις στην ίδια κατηγορία που θα νοικιαζότανε ένα νεόκτιστο.

Αν έχεις να πεις ένα ποσό έχει καλώς...αλλιώς λέγε μπούρδες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Εσύ είπες ότι το παλιό σπίτι μπορείς να το ανακαινίσεις και να το κάνεις ισάξιο με το νεόκτιστο για να μπορείς να ζητάς και εσύ 900 ευρώ ενοίκιο.

Με το να αλλάξεις τα κουφώματα και να πάρεις τα πιο φτηνά ντουλάπια κουζίνας από το ικεά και την πιο φτηνή χέστρα από τον Λακιώτη δεν το κάνεις αυτό.

Τώρα ειρωνεύεσαι αυτά που λέω επειδή προφανώς δεν έχεις καμία απάντηση ως προς το πόσα χρήματα πρέπει να δώσεις πραγματικά για να ανακαινίσεις πλήρως ένα παλιό διαμέρισμα. Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα και το πας μέσω Λαμίας.

Η συζήτηση δεν ήταν ούτε για να κανείς το σπίτι σου airbnb ουτε για να το βαλεις υποθηκη για να παρεις δανειο απο την τραπεζα (funds)...ηταν να το ανακαινίσεις για να το νοικιάσεις στην ίδια κατηγορία που θα νοικιαζότανε ένα νεόκτιστο.

Τα νεόκτιστα που λες .... ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ... ΠΑΡΚΕ ;;;

Εκτός αν μου βαπτίζεις παρκέ τα λαμηνέηντ του κώλου .........

ΦΘΗΝΕΣ ΧΕΣΤΡΕΣ ;;;

Τα νεόκτιστα ... έχουν όλα ακριβές ! Έχεις δίκιο . Πανάκριβες.
Ντουλάπια κουζίνας ;;;;;;;;;;; Όλα τα νεόκτιστα έχουν ... τι ντουλάπια ;;; Ξύλινα ;;; Δρυς ;; Καρυδιά ;;;

Δεν υπάρχουν βακελίτες του κώλου, φορμάϊκες και πίπες ;;;

Και νεόκτιστο όμως ..... που θα το νοικιάσεις 900€ ;;

Βασικά η κουβέντα είναι μαλακία από την αρχή.

Τα νεόκτιστο και αρχαίο είναι αρχίδια μάντολες.

Αν είναι σε καλή περιοχή θα πιάσει 900€ ή 1200€ και του 1980 με ανακαίνιση της πλάκας και του 2020 ....

αν είναι σε κωλογειτονιά ..... και βάλεις ακριβά πράγματα ... εφόσον δεν μένεις ο ίδιος ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ .........

Σε 70τμ σε σκατά περιοχή ....
θα άλλαζα 2 ντουλάπες .... μελαμίνες .........
ντουλάπια κουζίνας .... βακελίτη να αντέχει στα σκατά ........... μπάνιο ..........
και πλακάκια ..... μεσόπορτες αν παίρνουν βάψιμο ..... και 2 μπαλκονόπορτες με μια πόρτα ασφαλείας ........

εμένα θα μου κόστιζε 18-20 χιλιάρικα .... εσένα 25 .... του χλεχλέρκ επειδή θα τον έβλεπαν έξυπνο θα του παίρναν 60

του μπαρόκ θα του δίναν ένα 2ευρο να βάλει βενζίνη στο παπάκι να φύγει να πάει παραπέρα ή να πάρει κουλούρι .....
δεν θα τον άφηναν να μπει μέσα, επειδή θα τον είχαν κατουρήσει οι αφέντρες ....

(Αν είχε διαρροές από σπασμένα υδραυλικά , δεν θα το αγόραζα. Αν ήταν δικό μου ,δεν θα πάθαινε διαρροές,. Αν πάθαινε θα το πούλαγα σε κάποιο έξυπνο φίλο του χλεχλέρκ ).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506

Mλκ, πρέπει να έχεις πολλλλλυ καιρό για χάσιμο και απίιιιιιιιιιστευτα γερά νεύρα. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Τα νεόκτιστα που λες .... ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ... ΠΑΡΚΕ ;;;

Εκτός αν μου βαπτίζεις παρκέ τα λαμηνέηντ του κώλου .........

ΦΘΗΝΕΣ ΧΕΣΤΡΕΣ ;;;

Τα νεόκτιστα ... έχουν όλα ακριβές ! Έχεις δίκιο . Πανάκριβες.
Ντουλάπια κουζίνας ;;;;;;;;;;; Όλα τα νεόκτιστα έχουν ... τι ντουλάπια ;;; Ξύλινα ;;; Δρυς ;; Καρυδιά ;;;

Δεν υπάρχουν βακελίτες του κώλου, φορμάϊκες και πίπες ;;;

Και νεόκτιστο όμως ..... που θα το νοικιάσεις 900€ ;;

Βασικά η κουβέντα είναι μαλακία από την αρχή.

Τα νεόκτιστο και αρχαίο είναι αρχίδια μάντολες.

Αν είναι σε καλή περιοχή θα πιάσει 900€ ή 1200€ και του 1980 με ανακαίνιση της πλάκας και του 2020 ....

αν είναι σε κωλογειτονιά ..... και βάλεις ακριβά πράγματα ... εφόσον δεν μένεις ο ίδιος ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ .........

Σε 70τμ σε σκατά περιοχή ....
θα άλλαζα 2 ντουλάπες .... μελαμίνες .........
ντουλάπια κουζίνας .... βακελίτη να αντέχει στα σκατά ........... μπάνιο ..........
και πλακάκια ..... μεσόπορτες αν παίρνουν βάψιμο ..... και 2 μπαλκονόπορτες με μια πόρτα ασφαλείας ........

εμένα θα μου κόστιζε 18-20 χιλιάρικα .... εσένα 25 .... του χλεχλέρκ επειδή θα τον έβλεπαν έξυπνο θα του παίρναν 60

του μπαρόκ θα του δίναν ένα 2ευρο να βάλει βενζίνη στο παπάκι να φύγει να πάει παραπέρα ή να πάρει κουλούρι .....
δεν θα τον άφηναν να μπει μέσα, επειδή θα τον είχαν κατουρήσει οι αφέντρες ....

(Αν είχε διαρροές από σπασμένα υδραυλικά , δεν θα το αγόραζα. Αν ήταν δικό μου ,δεν θα πάθαινε διαρροές,. Αν πάθαινε θα το πούλαγα σε κάποιο έξυπνο φίλο του χλεχλέρκ ).
Μπράβο...με τη διαφορά ότι στα βόρεια προάστια...και δεν μιλάω για φιλοθεη-ψυχικο ή Κηφισιά Διονύσο κτλπ.....πληρώνεις την περιοχή και όχι το σπίτι. Αλλά ακόμα και το σπίτι....εσύ θα πλήρωνες για ανακαινισμένο σπίτι του 2006 στη Νέα Φιλοθεη ή στο Πολύδροσο 1100 - 1200 ή θα προτιμούσες να πληρώσεις 1400 για νεόκτιστο??????

Με την ίδια λογική και στο περιστέρι και στο Αιγάλεω....δεν θα πλήρωνες 700 - 900 ευρώ για ανακαινισμένο σπίτι του 2006 αλλά θα έδινες 1000 - 1100 για νεόκτιστο.

Οι περιοχές αλλάζουν το εύρος τιμής...το concept μενει ιδιο....ιδιατερα οταν μιλαμε για πιο γιηνες περιοχες μου δεν μετραει τοσο η περιοχη αλλα το σπιτι. Επειδη το κουρασαμε...οτι και να πεις δεν μπορεις να ισχυριστείς ότι το ανακαινισμένο παλιό σπίτι είναι το ίδιο με το νεόκτιστο.

Αν δεν με πιστεύεις πήγαινε να νοικιάσεις παλιό σπίτι στην τιμή του νεόκτιστου.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.310
Πόντοι
1.056
Ο Κουλης παντως,ανεξαρτήτως αποτελέσματος της ΝΔ 2023 με αλλες εποχες,ειναι ο πρωτος που αλλαξε το παιχνιδι.

Πηρε αγκαζέ τα μιντια απο την εκλογή του το 2019,αρχίζοντας να τα στουμπώνει χρημα,ξαναχρημα,ξαναχρημα.Μεσα στη θητεια του εδωσε πανω απο 40 εκατομμύρια ευρω σε TV καναλια,εφημερίδες και sites!

Προς τιμήν του,το ειχε πει πως τον ενδιαφερει η επικοινωνια και οχι η ουσία.

Πολυς κοσμακης,Ειδικα απο την τριτη ηλικια οπου προέρχονται και ο κυριος όγκος ψήφων του,ειναι αγκαλια με μια τηλεοραση.Απολύτως λογικο.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.392
Πόντοι
786
Ο Κουλης παντως,ανεξαρτήτως αποτελέσματος της ΝΔ 2023 με αλλες εποχες,ειναι ο πρωτος που αλλαξε το παιχνιδι.

Πηρε αγκαζέ τα μιντια απο την εκλογή του το 2019,αρχίζοντας να τα στουμπώνει χρημα,ξαναχρημα,ξαναχρημα.Μεσα στη θητεια του εδωσε πανω απο 40 εκατομμύρια ευρω σε TV καναλια,εφημερίδες και sites!

Προς τιμήν του,το ειχε πει πως τον ενδιαφερει η επικοινωνια και οχι η ουσία.

Πολυς κοσμακης,Ειδικα απο την τριτη ηλικια οπου προέρχονται και ο κυριος όγκος ψήφων του,ειναι αγκαλια με μια τηλεοραση.Απολύτως λογικο.
όχι σαν τον χαζούλη σαμαρά που έκλεισε την ερτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom