Να γυρίσουν στο χωριό τους τύπε ... πολλοί που φυτοζωούν στην πόλη έχουν κλειστό σπίτι στο χωριό ... ας πάνε εργάτες γης που οι παραγωγοί ψάχνουν χέρια και δεν βρίσκουν .... άντε και να τελειώνουμε με τα επιδόματα ανεργίας, πολύ είναι για 12+ μήνες.
Συμπλεγματικό ναυάγιο .... έχεις κάτι να βάλεις σε φωτογραφία να αποδείξεις ότι είσαι άνθρωπος ;
Ότι υπάρχεις ;
Πόσο γαμήσι είχες φάει σε όλες τις δεκαετίες αθλιότητας που ονομάζεις ζωής σου ;
Τόσο βαθιά στα σκατά ήσουν ;;
Και χάρηκες μετά το 2009 με την κρίση ,που βίωσαν κι άλλοι , κομμάτι της αθλιότητας που ζούσες μια ζωή ;;;
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .... Η χαρά των αποτυχημένων και των σκατόψυχων .
Τύπε , είχες ποτέ καλύτερο αυτοκίνητο από το σαξό ;
Ίσως για αυτό έχεις και αυτές τις απόψεις για το ... πάτημα γατιών .......
Με 1.1 δεν μπορείς να πατήσεις παρά μόνο χελώνες και σκατζόχοιρους ....
Μέχρι τη σύνταξη
που θα πάρεις 630€ αν έχεις 40 χρόνια ένσημα
(μη μου πεις ότι πληρώνεις παραπάνω από την ελάχιστη κατηγορία ... έχοντας σαξό 1.1 )
προβλέπεις να έχεις πάρει καλύτερο ΙΧ ;;;
Μετά τη σύνταξη ... θα μπορείς λες να συντηρείς το saxo 1.1 ;;;
ή δεν θα έχεις καθόλου ΙΧ ... γιατί "δεν θα χρειάζεται " ;....
όπως στους χλίδες στην αγγλία ;;;
που τους κοροϊδεύει ο Μήτσος !
Τύπε .... εγώ υπόψη μου κλειστά γκαράζ (όχι απαραίτητα υπόγεια) .... σε κτίρια του .... 1910 .... του 1955 ... και του 1990 .....
Για πες μου όμως .... οι πολυτατοικίες σήμερα, έχουν υπόγεια γκαράζ όλες ;
Έχουν μήπως πυρόσβεση ;; Ανίχνευση καυσαερίων και συναγερμό ;;;
Με ενδιαφέρει το ζήτημα ....
Έχουν θέση στάθμευσης για όλα τα αυτοκίνητα ;;; Γιατί βλέπω γίνεται χαμός παντού ...
Προσωπικά θα γούσταρα .....
να μην επιτρέπεται κατοχή ιχ αν δεν δηλώνεται θέση στάθμευσης.
Να μην είχε κανείς εδώ μέσα ΙΧ.
Συμπλεγματικό ναυάγιο .... έχεις κάτι να βάλεις σε φωτογραφία να αποδείξεις ότι είσαι άνθρωπος ;
Ότι υπάρχεις ;
Πόσο γαμήσι είχες φάει σε όλες τις δεκαετίες αθλιότητας που ονομάζεις ζωής σου ;
Τόσο βαθιά στα σκατά ήσουν ;;
Και χάρηκες μετά το 2009 με την κρίση ,που βίωσαν κι άλλοι , κομμάτι της αθλιότητας που ζούσες μια ζωή ;;;
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .... Η χαρά των αποτυχημένων και των σκατόψυχων .
Τύπε .... εγώ υπόψη μου κλειστά γκαράζ (όχι απαραίτητα υπόγεια) .... σε κτίρια του .... 1910 .... του 1955 ... και του 1990 .....
Για πες μου όμως .... οι πολυτατοικίες σήμερα, έχουν υπόγεια γκαράζ όλες ;
Έχουν μήπως πυρόσβεση ;; Ανίχνευση καυσαερίων και συναγερμό ;;;
Με ενδιαφέρει το ζήτημα ....
Έχουν θέση στάθμευσης για όλα τα αυτοκίνητα ;;; Γιατί βλέπω γίνεται χαμός παντού ...
Προσωπικά θα γούσταρα .....
να μην επιτρέπεται κατοχή ιχ αν δεν δηλώνεται θέση στάθμευσης.
Να μην είχε κανείς εδώ μέσα ΙΧ.
1. Οι περισσότερες που σηκώνονται σήμερα έχουν και υπόγεια γκαράζ και πιλοτές. Οι περισσότερες παλιές πολ/κιες δεν έχουν κλειστά γκαράζ γιατί τους χώρους που είχαν προβλεφθεί για πάρκινγκ πιλοτές τους έκαναν ΜΑΓΑΖΙΑ.
2. Στις νέες πολ/κιες προβλέπονται πυράντοχα υλικά στις πόρτες και στα ασανσέρ. Ο συναγερμός μπαίνει και στο σπίτι του 1900 δε σε κατάλαβα τι θες να πεις? Αν πληρώσεις μπορείς να βάλεις και ανιχνευτές αερίων και ανιχνευτές κλανιάς ακόμα.
3. Δεν έχουν θέση στάθμευσης για όλα τα αυτοκίνητα. Αν δεν σου αρέσει να σταθμεύουν όσοι δεν έχουν θέση πάρκινγκ την επόμενη φορά που θα πας για φαγητό και θα παρκάρεις το αμάξι σου έξω για να μην πληρώσεις 12 ευρώ πάρκινγκ να στο σηκώσει ο γερανός...συμφωνείς?
Για να βγάλουμε και ένα συμπέρασμα...όλα αυτά που λες μπορείς να τα αλλάξεις και στο παλιό σπίτι του 2006...ακόμα και τις καλωδιώσεις και τις σωληνώσεις μπορείς να ξηλώσεις και να αλλάξεις έως ένα σημείο. Αλλά θα σου στοιχίσει τόσο που δεν θα μπεις καν στον κόπο.
Το να αλλάξεις κουφώματα, μπάνια και κουζίνα και να βάψεις το σπίτι δεν το έκανε καινούριο.
Οι καινούριες πολ/κιες χτίζονται με νεότερα πρότυπα και προδιαγραφές με μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό τι άλλο να σου πω ρε τύπε?
1. Οι περισσότερες που σηκώνονται σήμερα έχουν και υπόγεια γκαράζ και πιλοτές. Οι περισσότερες παλιές πολ/κιες δεν έχουν κλειστά γκαράζ γιατί τους χώρους που είχαν προβλεφθεί για πάρκινγκ πιλοτές τους έκαναν ΜΑΓΑΖΙΑ.
2. Στις νέες πολ/κιες προβλέπονται πυράντοχα υλικά στις πόρτες και στα ασανσέρ. Ο συναγερμός μπαίνει και στο σπίτι του 1900 δε σε κατάλαβα τι θες να πεις? Αν πληρώσεις μπορείς να βάλεις και ανιχνευτές αερίων και ανιχνευτές κλανιάς ακόμα.
3. Δεν έχουν θέση στάθμευσης για όλα τα αυτοκίνητα. Αν δεν σου αρέσει να σταθμεύουν όσοι δεν έχουν θέση πάρκινγκ την επόμενη φορά που θα πας για φαγητό και θα παρκάρεις το αμάξι σου έξω για να μην πληρώσεις 12 ευρώ πάρκινγκ να στο σηκώσει ο γερανός...συμφωνείς?
Για να βγάλουμε και ένα συμπέρασμα...όλα αυτά που λες μπορείς να τα αλλάξεις και στο παλιό σπίτι του 2006...ακόμα και τις καλωδιώσεις και τις σωληνώσεις μπορείς να ξηλώσεις και να αλλάξεις έως ένα σημείο. Αλλά θα σου στοιχίσει τόσο που δεν θα μπεις καν στον κόπο.
Το να αλλάξεις κουφώματα, μπάνια και κουζίνα και να βάψεις το σπίτι δεν το έκανε καινούριο.
Οι καινούριες πολ/κιες χτίζονται με νεότερα πρότυπα και προδιαγραφές με μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό τι άλλο να σου πω ρε τύπε?
Δηλαδή πρότυπα που ανακαλύφθηκαν μετά το 2006 ; Δεν υπήρχαν πιο πριν ;;; Δεν υπήρχαν σπίτια με προδιαγραφές καλύτερες από τις σημερινές πολυκατοικίες φτιαγμένα το 2006 ;
Η αντίληψη που έχετε για πολλά τύπε είναι από το .... ΣΚΑΪ ....
Θες να σου βάλω φωτογραφία από τοίχο σπιτιού, φτιαγμένο το 1998 ..... με διπλό τοίχο , μόνωση ανάμεσα στους δύο τοίχους και θερμοπρόσοψη ; Και ηχομόνωση παντού ;
Για τα πάρκιγκ συμφωνώ παντού. Μακάρι να έχαναν το δικαίωμα να έχουν ΙΧ όσοι δεν έχουν πάρκιγκ .
Και το δικαίωμα να κάνουν βόλτες .... αν δεν πληρώνουν πάρκιγκ και παρκαδόρους.
Ο συμπλεγματικος μαλακας πριν τρια ποστ εκραζε το στεκα γιατι ΔΗΘΕΝ χαιρεται με την ανεχεια που ζουν καποιοι.
Και τωρα θα χαιροταν αν καποιοι δε θα μπορουσαν να εχουν αυτοκινητο.
Τύπε εδώ που τα λέμε ... ποιά είναι η τελευταία δουλειά στην αυστράλια ;;;
Να γδέρνεις καγκουρό για να τρώνε οι άστεγοι ;
ή να βάζεις βενζίνη σε βενζινάδικο ;;;
μήπως λατζέρης σε κανά σουβλατζίδικο μπάρμπα ;;;
Καλύτερα θα είσαι από υπάλληλος κινητής εδώ, με εταιρικό φιατάκι ....
Δηλαδή πρότυπα που ανακαλύφθηκαν μετά το 2006 ; Δεν υπήρχαν πιο πριν ;;; Δεν υπήρχαν σπίτια με προδιαγραφές καλύτερες από τις σημερινές πολυκατοικίες φτιαγμένα το 2006 ;
Η αντίληψη που έχετε για πολλά τύπε είναι από το .... ΣΚΑΪ ....
Θες να σου βάλω φωτογραφία από τοίχο σπιτιού, φτιαγμένο το 1998 ..... με διπλό τοίχο , μόνωση ανάμεσα στους δύο τοίχους και θερμοπρόσοψη ; Και ηχομόνωση παντού ;
Για τα πάρκιγκ συμφωνώ παντού. Μακάρι να έχαναν το δικαίωμα να έχουν ΙΧ όσοι δεν έχουν πάρκιγκ .
Και το δικαίωμα να κάνουν βόλτες .... αν δεν πληρώνουν πάρκιγκ και παρκαδόρους.
Ρε τύπε τα έχεις μπερδεμένα και λες ασυνάρτητα πράγματα.
Προφανώς και το 2006 μπορεί να χτίστηκε ένα σπίτι με καλύτερα υλικά και προδιαγραφές από ένα σπίτι που χτίζεται σήμερα. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Εδώ δε συγκρίνουμε την έπαυλη του Κυριακού με την πολυκατοικία που σήκωσε ένας εργολάβος αντιπαροχή. Να συγκρίνεις όμοια πράγματα...μιλάμε για πολ/κιες του 2006 και το 2023.
Ναι στα υλικά (κυρίως) που προβλέπονταν τότε τα πρότυπα ήταν διαφορετικά. Και οι τεχνολογίες διαφορετικές και οι απαιτήσεις επίσης. Μια πολυκατοικία του 2023 χτίζεται με την εξοικονόμηση ενέργειας στο μυαλό. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις? Αυτό ξέρεις τι σημαίνει? Λιγότερα έξοδα σε ρεύμα. Μόνο από αυτό μπορεί ο άλλος να ζητάει περισσότερα. Το κλειστό γκαράζ το κοροϊδεύεις αλλά επίσης αυτό θα το πληρώσεις παραπάνω.
Μη μου λες εμένα για το σκαι....δεν είσαι μόνο εσύ γνωστής και όλοι οι άλλοι δεν έχουν δει τίποτα ποτέ μπροστά τους. Και εγώ μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν σπίτια του 2000 στο ψυχικό (πανάκριβα) που έξω έχει 10 βαθμούς και μέσα στο σπίτι έχει 11....και σπίτια της σειράς που χτίστηκαν το 2012 που έξω έχει 10 και μέσα έχει 18.
Εδώ μιλάμε για τις περισσότερες περιπτώσεις και όχι για έναν που κάποτε έχτισε το σπίτι του όπως ήθελε. Έχεις ξεφύγει όμως από την συζήτηση...η οποία ξεκίνησε όταν είπες ότι το σπίτι του 2006 το ανακαινίζεις και γίνεται σαν καινούριο.
Εδώ μιλάμε για τις περισσότερες περιπτώσεις και όχι για έναν που κάποτε έχτισε το σπίτι του όπως ήθελε. Έχεις ξεφύγει όμως από την συζήτηση...η οποία ξεκίνησε όταν είπες ότι το σπίτι του 2006 το ανακαινίζεις και γίνεται σαν καινούριο.
Κοιτά τύπε...αν θες να κάτσω να συζητήσω δεν θα μου λες παπαριές....να κάτσω τώρα να συζητήσω γιατί η Μ. Βρετανία χρεώνει 900 ευρώ το δωμάτιο σε σχέση με το μπουρδελοξενοδοχείο? Νομίζεις ότι θα κάθομαι να με τρολλάρεις? Αυτό πουλάει η Μ. Βρετανία? Την θερμομόνωση???????
Αντίθετα....όταν μιλάμε για το σπίτι που θα μείνεις ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για όσο το νοικιάζεις....ζητάς και ψάχνεις άλλα πράγματα ΚΑΙ ΟΧΙ να μοιάζει το σπίτι με wannabe αρχοντικό.
Αν το σπίτι σου είναι του 1900 και δεν είσαι απόγονος ολιγαρχών...το πιο πιθανό είναι ότι κοιμάσαι παρέα με τη μούχλα...
Εγώ είπα επί λέξη ότι σήμερα με 350 βρίσκεις μόνο υπόγειο στα άνω λιοσια και ότι όταν νοικιαστεί το νεόκτιστο 900 το σπίτι του 10 θα νοικιαστεί 600 κάτι το οποίο είναι και το λογικό! Τώρα αν εσύ θες να δίνεις 1000 ευρώ για σπίτι του 1900 πήγαινε να τα δώσεις....εγώ δεν τα δίνω.
Κοιτά τύπε...αν θες να κάτσω να συζητήσω δεν θα μου λες παπαριές....να κάτσω τώρα να συζητήσω γιατί η Μ. Βρετανία χρεώνει 900 ευρώ το δωμάτιο σε σχέση με το μπουρδελοξενοδοχείο? Νομίζεις ότι θα κάθομαι να με τρολλάρεις? Αυτό πουλάει η Μ. Βρετανία? Την θερμομόνωση???????
Αντίθετα....όταν μιλάμε για το σπίτι που θα μείνεις ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για όσο το νοικιάζεις....ζητάς και ψάχνεις άλλα πράγματα ΚΑΙ ΟΧΙ να μοιάζει το σπίτι με wannabe αρχοντικό.
Αν το σπίτι σου είναι του 1900 και δεν είσαι απόγονος ολιγαρχών...το πιο πιθανό είναι ότι κοιμάσαι παρέα με τη μούχλα...
Εγώ είπα επί λέξη ότι σήμερα με 350 βρίσκεις μόνο υπόγειο στα άνω λιοσια και ότι όταν νοικιαστεί το νεόκτιστο 900 το σπίτι του 10 θα νοικιαστεί 600 κάτι το οποίο είναι και το λογικό! Τώρα αν εσύ θες να δίνεις 1000 ευρώ για σπίτι του 1900 πήγαινε να τα δώσεις....εγώ δεν τα δίνω.