Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
αδελφη εισαι και ξέρεις να ξεχωρίζεις το πρασινο απο το βεραμάν ;;
Μηπως μας βγηκες μόδιστρος :effemine:
To περιμενα αυτο το ποστ.Δειγμα χαμηλου πολιτιστικου επιπεδου,αν και το πιασες τι ειναι το βεραμαν αμεσως,δεν ρωτησες αν ειναι κανενα ανταλλακτικο.Ραφτρα στα ρεπο μου:confused::confused::confused::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
To περιμενα αυτο το ποστ.Δειγμα χαμηλου πολιτιστικου επιπεδου,αν και το πιασες τι ειναι το βεραμαν αμεσως,δεν ρωτησες αν ειναι κανενα ανταλλακτικο.Ραφτρα στα ρεπο μου:confused::confused::confused::coffee:
Αφου το περίμενες το ποστ άρα εισαι

Gay Hearts GIF

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
αδελφη εισαι και ξέρεις να ξεχωρίζεις το πρασινο απο το βεραμάν ;;
Μηπως μας βγηκες μόδιστρος :effemine:
Αν ξεχωρίζει και το σάπιο μήλο ..... κλάφτα ....

Οι σκληροί χύστες από μικροί , ξεχωρίζαμε μόνο στα μουνέτα τις κοκκινομούνες από τις μαυρομούνες ... και τις ροδαλές από τα μαυροτσούκαλα.

Προβλέψεις θέλω ....

Ο Άλεξ και οι γαλάζιοι μας ζαλίσαν τα μεζέα με την κανονικότητα και την ανάπτυξη και τα αρχίδια μου κουνιούνται .......

ΠΕΙΤΕ !!!!!! Οι γνωστοί γαλάζιοι κλόουν .... μετά από 3 4ετίες ....

θα έχουν αλλάξει αμάξια ;

ή θα είναι ακόμη ο δικηγόρος 35 χρόνια δικηγόρος τότε με το σαξό 1.1
και ο κατουρημένος σώγαμπρος με το τουαρέγκ του 2004 ;;;

Μετά τη σύνταξη ;;;
Θα έχει κανείς αμάξι ;;;

ή ... "δεν θα το χρειάζονται" ;;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Ο Κουλης παντως,ανεξαρτήτως αποτελέσματος της ΝΔ 2023 με αλλες εποχες,ειναι ο πρωτος που αλλαξε το παιχνιδι.

Πηρε αγκαζέ τα μιντια απο την εκλογή του το 2019,αρχίζοντας να τα στουμπώνει χρημα,ξαναχρημα,ξαναχρημα.Μεσα στη θητεια του εδωσε πανω απο 40 εκατομμύρια ευρω σε TV καναλια,εφημερίδες και sites!

Προς τιμήν του,το ειχε πει πως τον ενδιαφερει η επικοινωνια και οχι η ουσία.

Πολυς κοσμακης,Ειδικα απο την τριτη ηλικια οπου προέρχονται και ο κυριος όγκος ψήφων του,ειναι αγκαλια με μια τηλεοραση.Απολύτως λογικο.
Τα λεφτά τα έδωσε στα ΜΜΕ για να στηρίξουν την εκστρατεία κατά της πανδημίας.Σε κάθε μαζική απειλή κατά την χώρας και της κοινωνίας απαιτείται η βοήθεια και του Τύπου.
Μην πουλάς παραμυθι ότι τα έδωσε για να...στηρίξουν την Ν.Δ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Αν ξεχωρίζει και το σάπιο μήλο ..... κλάφτα ....

Οι σκληροί χύστες από μικροί , ξεχωρίζαμε μόνο στα μουνέτα τις κοκκινομούνες από τις μαυρομούνες ... και τις ροδαλές από τα μαυροτσούκαλα.

Προβλέψεις θέλω ....

Ο Άλεξ και οι γαλάζιοι μας ζαλίσαν τα μεζέα με την κανονικότητα και την ανάπτυξη και τα αρχίδια μου κουνιούνται .......

Οι γνωστοί γαλάζιοι κλόουν .... μετά από 3 4ετίες ....

θα έχουν αλλάξει αμάξια ;

ή θα είναι ακόμη ο δικηγόρος 35 χρόνια δικηγόρος τότε με το σαξό 1.1
και ο κατουρημένος σώγαμπρος με το τουαρέγκ του 2004 ;;;

Μετά τη σύνταξη ;;;
Θα έχει κανείς αμάξι ;;;

ή ... "δεν θα το χρειάζονται" ;;;
Dog They See Me Rolling GIF by Katie Price

κανα τετοιο θα πάρει

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γιατί είσαι επιθετικός με τον κ.Νίπλη; :tooth:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Τύπε ... κι εσύ κανά σαξό 1.1 έχεις ;
ή μήπως κανά τζίμνυ 1.3 ;;;
Την αλήθεια λέω...αν ίσχυαν αυτές οι παπαριές θα τα έδινε μόνο στον "Ελεύθερο Τύπο" άντε και στην "Βραδυνή".
Μην πουλάτε φουμαρα σε τύπους ανενημερωτους που θα νομίζουν ότι έχετε και δίκιο.
Δεν απευθύνεστε μόνο σε αναγνώστες της "Αυγής" εδώ...

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.309
Πόντοι
1.056
Τα λεφτά τα έδωσε στα ΜΜΕ για να στηρίξουν την εκστρατεία κατά της πανδημίας.Σε κάθε μαζική απειλή κατά την χώρας και της κοινωνίας απαιτείται η βοήθεια και του Τύπου.
Μπερδεύεσαι και κατα πως δειχνει αν καποιος απ τους δυο μας πουλά παραμυθι,δεν ειμαι εγω αυτος.

Τα χρηματα τον Μάιο του 2023 η κυβερνηση τα εδωσε λογω την πληγής που δέχτηκαν τα καναλια απο τον πολεμο στην Ουκρανια κ ουδεμια σχεση εχουν με την πανδημια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Αυτος αρχισε να επιτιθεται επειδη ανταλαξα μερικα ποστ με τον αλλοτε αδελφικο του φιλο,αξιοτιμο κυριο μισθωτο.:coffee::confused::confused::confused:
εχει γινει σκληρος...τον τσακισε η πολυχρονη κλεισουρα και ο συναγελασμος με σκληρους ποινικους στις σουιτες της Αλικαρνασσου..
ΘΛΙΨΗC:(
:cry:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
εχει γινει σκληρος...τον τσακισε η πολυχρονη κλεισουρα και ο συναγελασμος με σκληρους ποινικους στις σουιτες της Αλικαρνασσου..
ΘΛΙΨΗC:(
:cry:
Βεβαια τα ιδια εκανες κι εσυ οταν συνομιλουσα με Νιπλη:undecided::confused::confused::confused::coffee:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Την αλήθεια λέω...αν ίσχυαν αυτές οι παπαριές θα τα έδινε μόνο στον "Ελεύθερο Τύπο" άντε και στην "Βραδυνή".
Μην πουλάτε φουμαρα σε τύπους ανενημερωτους που θα νομίζουν ότι έχετε και δίκιο.
Δεν απευθύνεστε μόνο σε αναγνώστες της "Αυγής" εδώ...

Δηλαδή πιστεύεις ότι υπάρχει κανείς εκ πεποιθήσεως συριζαίος εδώ ;;;

Πιο χάλια ζωή για επιστήμονες επαγγελματίες ... πχ δικηγόρους .... σαν τον Άλεξ , πιστεύεις ότι υπάρχει πουθενά αλλού ;;;

Εγώ λέω πως όχι .

Η πιο άθλια είναι στην ελλάδα.
Οι δικηγόροι πχ και στη Σιέρα Λεόνε και στη Ζάμπια και στο Μαλάουϊ και στην Κολομβία και στη Γουατεμάλα και στο Ελ Σαλβαδόρ και στην Αιθιοπία
και στην Αργεντινή και στην Ουρουγουάη αλλά και στην Πολωνία , τη Σλοβακία , τη Σερβία , την Αλβανία

ΠΑΝΤΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΕΔΩ ...........

Παντού όμως λέμε.

Χλίδα.

Η Ελλάδα είναι για υπαλλήλους της ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ κτλ ......
δημοσιογράφους , ολιγάρχες και λακέδες τους .........

Ο ΠΑΤΟΣ δηλαδή

• Like
Αντιδράσεις: shadow

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Για το Ε.Σ.Υ και τις μεθ δεν περισσεψε τιποτα ομως,ουτε για τους υγειονομικους που τους στηριξε ηθικα η κυβερνηση,οπως ειπε ο Κικιλ.Βεβαια τα αντικειμενικα μεσα παρουσιαζαν τα γεγονοτα οπως ηταν,δεν απεκρυπταν εκδρομουλες στην Παρνηθα και τραπεζωματα σε μπαλκονια την ιδια ωρα που κυνηγουσαν οποιον βρισκοταν στις πλατειες.:confused::confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Δηλαδή πιστεύεις ότι υπάρχει κανείς εκ πεποιθήσεως συριζαίος εδώ ;;;

Πιο χάλια ζωή για επιστήμονες επαγγελματίες ... πχ δικηγόρους .... σαν τον Άλεξ , πιστεύεις ότι υπάρχει πουθενά αλλού ;;;

Εγώ λέω πως όχι .

Η πιο άθλια είναι στην ελλάδα.
Οι δικηγόροι πχ και στη Σιέρα Λεόνε και στη Ζάμπια και στο Μαλάουϊ και στην Κολομβία και στη Γουατεμάλα και στο Ελ Σαλβαδόρ και στην Αιθιοπία
και στην Αργεντινή και στην Ουρουγουάη αλλά και στην Πολωνία , τη Σλοβακία , τη Σερβία , την Αλβανία

ΠΑΝΤΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΕΔΩ ...........

Παντού όμως λέμε.

Χλίδα.

Η Ελλάδα είναι για υπαλλήλους της ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ κτλ ......
δημοσιογράφους , ολιγάρχες και λακέδες τους .........

Ο ΠΑΤΟΣ δηλαδή
Δεν γίνεται να είμαστε ολοι επιστήμονες...Sillicon Valley θα ήμασταν...βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις λίγη σιλικόνη στα βυζιά είναι μια καλή επιλογή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom