Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
Δεν σε βλεπω καλα ,... ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑΤσιμπαει?Τσιμπαει?
Δεν σε βλεπω καλα ,... ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑΤσιμπαει?Τσιμπαει?
γιατί έχουν την χειρότερη ζωή?
Εμένα είπες τρόμπα τύπε?Κατάλαβες τι ψηφίζεις τρόμπα ; Και με ποιούς τα ίδια ;;;
Έλα πάρε λίγη σύγχρονη ελλάδα !!!!!
Βάλε και υπαλλήλους Βουλής που παίρνουν 2000 ευρώ για να βγάλουν φωτοτυπία και να βάζουν νερά στους υπουργούς και βουλευτέςΣε ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , ΟΤΕ , ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και νυν ΠΕΙΡΑΙΩΣ ... που είχαν διοριστεί ως υπάλληλοι της κρατικής αγροτικής .....
συν παλιούς οσε, εθελ, ησαπ , ηλπαπ, υπαλληλους παλιας ολυμπιακής ....
είναι πάνω από 100.000
Και είναι και συνταξιούχοι .... σαν αυτόν που έβαζα βίντεο .... 70 τώρα ... που από τα 50 παίρνουν σύνταξη ....
αρχικά παίρναν 3500€ με 4000€ τώρα παίρνουν 2500€ .......................
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Δεν ξεκινάς σιγά σιγά να μαζεύεις την πραμάτια σου απο τον πάγκο να πας να ξεκουραστείς, έντεκα πήγε ή ώρα, που θες και κουτσομπολιά ....Παιζει κανενα βιδεο μεταξυ τους;
Αυτοί είναι 1000% σόγια βουλευτών . Παιδιά, γυναίκες, γαμπροί , νύφες. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.Βάλε και υπαλλήλους Βουλής που παίρνουν 2000 ευρώ για να βγάλουν φωτοτυπία και να βάζουν νερά στους υπουργούς και βουλευτές
Μην ξεχνάς ότι και αυτοί είναι τώρα πολύ πιο κάτω από αυτά που έπαιρναν .Σε ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , ΟΤΕ , ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και νυν ΠΕΙΡΑΙΩΣ ... που είχαν διοριστεί ως υπάλληλοι της κρατικής αγροτικής .....
συν παλιούς οσε, εθελ, ησαπ , ηλπαπ, υπαλληλους παλιας ολυμπιακής ....
είναι πάνω από 100.000
Και είναι και συνταξιούχοι .... σαν αυτόν που έβαζα βίντεο .... 70 τώρα ... που από τα 50 παίρνουν σύνταξη ....
αρχικά παίρναν 3500€ με 4000€ τώρα παίρνουν 2500€ .......................
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Δεν ξεκινάς σιγά σιγά να μαζεύεις την πραμάτια σου απο τον πάγκο να πας να ξεκουραστείς, έντεκα πήγε ή ώρα, που θες και κουτσομπολιά ....
Ναι .Εμένα είπες τρόμπα τύπε?
Γιατί δεν βγαίνουν ούτε για καφέ ούτε για πουτανες για να πληρώσουν τις δόσεις που έχουν στις τράπεζες ...γιατί έχουν την χειρότερη ζωή?
2000χ16....για τους πιο άχρηστους που υπάρχουν ....που αν δεν είχαν βύσμα θα ξεσκόνιζαν κούτες....Βάλε και υπαλλήλους Βουλής που παίρνουν 2000 ευρώ για να βγάλουν φωτοτυπία και να βάζουν νερά στους υπουργούς και βουλευτές
Γιατί βρίζεις μανΝαι .
Yes.
Ja.
Si .
Oui .
Sim.
Evet.
Tak .
Και ; Πάλι πολλά παίρνουν !Μην ξεχνάς ότι και αυτοί είναι τώρα πολύ πιο κάτω από αυτά που έπαιρναν .
Επίσης μην ξεχνάς ότι πολλοί εξ αυτών στηρίζουν παιδιά και εγγόνια...χωρίς τους συνταξιούχους η Ελλάδα θα ήταν πτωχοκομείο.
Σε λέω τρόμπα ... ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ....2000χ16....για τους πιο άχρηστους που υπάρχουν ....που αν δεν είχαν βύσμα θα ξεσκόνιζαν κούτες....
Γιατί βρίζεις μαν
οι βρισιές είναι δείγμα αδυναμίας
Γιατί έχουν όλοι δάνεια στις τράπεζες που δουλεύουν?Γιατί δεν βγαίνουν ούτε για καφέ ούτε για πουτανες για να πληρώσουν τις δόσεις που έχουν στις τράπεζες ...
Οι νέοι ξεκινάνε από χαμηλά...Και ; Πάλι πολλά παίρνουν !
Οι νέοι στις ίδιες θέσεις παίρνουν 950€ . Χ 12
Οι παλιοί από 4000€ ως 4500€ Χ 14
πήγαν 2500€ Χ 12 ( Χ 14 ΣΤΗ ΔΕΗ) .
Πάλι πολλά είναι .
Στα αρχίδια μου και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.
Αν είστε κάποιοι χουβαρντάδες, να γίνουν λίστες, να πληρώνετε τριπλάσιους φόρους και ΕΝΦΙΑ, για να τους πληρώνετε.
Εγώ δεν είμαι χουβαρντάς, δεν γουστάρω να τους πληρώνω.
Γιατί δεν βγαίνουν ούτε για καφέ ούτε για πουτανες για να πληρώσουν τις δόσεις που έχουν στις τράπεζες ...
Εγώ μιλάω για αυτούς που μετά το σπίτι βάζουν μπρος και για δεύτερο μετά για εξοχικό μετά για έπιπλα μετά για σπίτι για τα παιδιά και πάει λέγοντας....Γιατί έχουν όλοι δάνεια στις τράπεζες που δουλεύουν?
δε πάνε στον Κούβα για μένα ρε τύπε....εγώ πήρα αναθέσεις και επιδοτήσειςΣε λέω τρόμπα ... ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ....
για να τους στηρίζουν .
Και μας δαγκώνουν .
Λεφτά που πάνε στον κουβά.
Για να καταλάβω....λες λουσερς αυτούς που δουλεύουν σε ένα καλό και προστατευμένο περιβάλλον και παίρνουν 1000 με 1500 ευρώ περισσότερα από τον μέσο σκράπα και με αυτά τα λεφτά αγοράζουν ακίνητη περιουσία και εξασφαλίζουν το μέλλον των παιδιών τους αντί να τα χαλάνε σε καφέδες και πουτανες?Εγώ μιλάω για αυτούς που μετά το σπίτι βάζουν μπρος και για δεύτερο μετά για εξοχικό μετά για έπιπλα μετά για σπίτι για τα παιδιά και πάει λέγοντας....
γιατί ρε τύπε? εγώ στα πήρα?Α είσαι και αρχίδι δηλαδη !
δεν ψηφίζουμε τα ίδια τύπε...εγώ και με ΣΥΡΙΖΑ είχα δραστηριότηταΓουστάρεις που ψηφίζετε τα ίδια με το άλλο αρχίδι ρε παλιοαρχίδι ;