Καταρχήν αν μου ξαναβάλεις πάλι screenshot από μαλακίες τηλεφώνου .... σε βάζω πάλι λίστα.
Είναι δική μου εκτίμηση .
Για δώσε μια ερμηνεία στην κατάσταση που περιγράφουν οι σοφοί αρθρογράφοι εδώ
Η ΕΛΣΤΑΤ και η έρευνα των εξαγωγέων
www.ot.gr
Να σου πω τη δική μου ;;
Οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι μη βιώσιμες. ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ , είναι σκατά.
Για αυτό δεν πάει κανείς. Και να πιάσει κανείς δουλειά , δεν επιβιώνει με τον κωλομισθό .
Σαν το μπουρδέλο του Saul εδώ μέσα, που έλεγε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από το προσωπικό και δεν βρίσκει .
Δεν πληρώνουν καλά.Με αυτά που δίνουν , αν πάει κάποιος να δουλέψει , δεν επιβιώνει . Με την αθλιότητα αυτή,
ούτε οι εργοδότες, ούτε βέβαια οι εργαζόμενοι , δεν μπορούν να στηρίξουν την αγορά.
Οι ξένοι .... είναι πιτσιρικάδες με επιδόματα. Σκατά και αυτοί . Ούτε αυτοί στηρίζουν την αγορά.
Θα κλείσουν οι επιχειρήσεις που δεν βρίσκουν προσωπικό . Δεν αντέχουν . Δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω.
Με αυτά που δίνουν , δεν κάνουν δουλειά για να είναι ανταγωνιστικές. Οπότε θα τους διαδεχθούν παραρτήματα των τραστ . Ολιγάρχες.
Ακόμη πιο χαμηλοί μισθοί . Ακόμη μεγαλύτερη ανεργία. Μόνο απελπισμένοι πάνε για τέτοια δουλειά, για να εξασφαλίσουν ένα υπόγειο να ζήσουν και σκατά ετικέτας από το καλάθι της ψοφονοικυράς.
Πες μου άλλη ερμηνεία.