troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
Είναι ένα δάνειο προς το κράτος άτοκο που δίνεις κ θεωρητικά το παίρνεις μετά από πχ 30 χρόνια που θα κλείσεις την επιχείρηση σου ...όμως στο στερει από το κεφάλαιο σου ενώ θα μπορούσε να πει το κράτος ότι δεν στο παίρνω αλλά στο υποχρεωνω να το κάνεις έξοδα στην επιχείρηση σου ώστε να διευκολύνει την ανάπτυξη της κ περαιτέρω την ανάκτηση του ελληνικου ΑΕΠΤο κακό είναι πως σε χρονιά που πάει άσχημα σε γονατιζει. Αφού σου έχει πάρει προκαταβολικά πολύτιμο κεφάλαιο.
To έχω γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση: ο Βαρου είναι τόσο ψώνιο που πιστέυει ότι θα άλλαξει την ΕΕ.Για το πρώτο, διαβάζουμε αλλιώς ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ (διότι το "ορθή έννοια του όρου" είναι το ζουμί...).
Για το δεύτερο ΙΣΧΥΕΙ, αλλά με έναν αστερίσκο: ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Το ότι είναι φιλευρωπαϊκό, το ανέφερα και εγώ. Υπάρχει και εδώ, όμως, μια ουσιώδης διαφοροποίηση (ΑΝ έχω καταλάβει σωστά το κόμμα αυτό): Το πλαίσιο αυτό, όπως έχει διαμορφωθεί και από αυτούς που έχει διαμορφωθεί, ΔΕΝ το αποδέχονται οι του ΜΕΡΑ25 και γι αυτό τον λόγο επιδιώκουν ΑΛΛΟ. Και το αποδεικνύουν στην πράξη με τα διάφορα DIEM25 που έχουν δημιουργήσει στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Το γαλάζιο παρακρατος δε δουλευει καλα στην ευρωπη.μουνοπανο μητσοτακη...πληρωσαμε κανα μυριο της βερμουδες του βικτωρα και πηραμε και τα αρχιδια μας...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ
Δαλάι αμα σου δώσω ένα τιμολόγιο πώλησης αγαθών προϊόντων θα τα καταφερεις να το συμπληρώσεις;;Απάντησα αλλά κάνετε ότι δεν το βλέπετε
Από το 2014 η αγοραστική δύναμη της Ελλάδος μετά από φόρους παραμένει σχεδόν σταθερή είναι η τρίτη η τεταρτη χειρότερητης Ευρώπης
Πάνω από το 1/3 είναι φόρος. Αν εγω θελω να μου μείνουν 1000 ευρώ από τη δουλεια που θα κάνω, θα σου χρεώσω 128,2 (υπόλογίζω εδώ φορο εισοδήματος 22% που ισχύει για ΕΕ/ΟΕ). Σε αυτό βάλε και ΦΠΑ 24%, σου έρχετε €1590.Η για να το εκφράσουμε και με τρόπο ώστε να ακουστεί χειρότερα στο αφτί " το 1/4 της τιμής είναι φόρος "
Εγω τρωω συνηθως σπιτι. Μαγειρευτο φαγητο. Αλλα 1-2 φορες την εβδομαδα παραγγελνω.Ρε μπάρμπα ... οι υποκλοπές ... και οι πρέσπες ... και τα ελληνοτουρκικά .... δεν απασχολούν την καθημερινότητα ....
Είναι θέματα ... πολυτέλειας ....
Άπαξ και έχουν λυθεί θέματα της καθημερινότητας , ασχολείται κανείς με πολιτική αφ υψηλού ....
Ο έλληνας σήμερα έχει θέματα επιβίωσης.
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΑΓΟΡΑ... ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ;;;;
Δεν θα έρθουν περισσότερα λουκέτα από την εποχή Σαμαρά ;;;;
Για αυτά που σε ρώτησα .... έχεις κάτι ;;;;
μουνοπανο μητσοτακη...πληρωσαμε κανα μυριο της βερμουδες του βικτωρα και πηραμε και τα αρχιδια μας...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ
τυπε πριν πας σουπερ μαρκετ στελνεις την λιστα σου με πμ μηνυμα στο μελος δαλαι και σου στελνει πίσω την αναλυση των προσφορών σε αυτα που θες και στο τελος στα βγαζει στο συνολο και φθηνότερα απο περσι.Πήγα να πάθω εγκεφαλικό σήμερα. Είχα να πάω με χρόνο στα σούπερ μάρκετ δύο εβδομάδες λόγω εκτάκτων αναγκών στην εργασία. Πήγα σήμερα και καθώς κοίταγα τα προιόντα που αγοράζω, η οδοντόπαστα, από 3,70 πριν δύο εβδομάδες, πήγε 4,70!!!! πήρε 1ε μέσα σε 14 μέρες. 25% αύξηση!! Και στον Σκλαβενίτη που θεωρείται έντιμο σούπερ μάρκετ, με τα καύσιμα να είναι στο ελάχιστο του 23! Μαυρότερο της Αβύσσου για τους άριστους.
τυρι απο κουναβι σημερα 30/κιλο
τυπε κι εσυ αβαταρ τον τσιπρα εβαλες?τυπε πριν πας σουπερ μαρκετ στελνεις την λιστα σου με πμ μηνυμα στο μελος δαλαι και σου στελνει πίσω την αναλυση των προσφορών σε αυτα που θες και στο τελος στα βγαζει στο συνολο και φθηνότερα απο περσι.
Απλα θελει να αλλαξεις 8 σουπερ μαρκετ, 5 e-shops , καποια πρεπει να παρεις αεροπλανο να τα αγοράσεις απο εξωτερικο κτλ κτλ ..
Μετα και απο όλα αυτα θα σου ερθει φθηνότερα απο Σκλαβενίτη
εχω μακραν το καλυτερο αβαταρ σε όλο το μπου ..τυπε κι εσυ nick τσιπρα εβαλες?