dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Μηπως μερους του εισοδηματος ειναι απο ακινητα-ενοικια;
Ναι.
Μηπως μερους του εισοδηματος ειναι απο ακινητα-ενοικια;
Αποφάσισε αν είναι ακρίδα ή κατσαρίδα...Ελα στο θεμα μας...Διαγραμμένη μπλε κατσαρίδα
Ε και συ πες πες απο τη μια μαλακια στην αλλη καταληγεις.ρε λαμογιο.......ξαφνικα το διχιλιαρο η το διομισαχιλιαρο που εγραφες εγινε τριαροτεσσαρτου,ΑΡΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ,εχεις καταλαβει οτι γραφεις μαλακιες αλλα πας να το στρογγυλεψεις και πες πες να βγεις και σωστος......
αρα σωστα πρεπει να εισαι , δεν ειναι μονο εσοδα της επιχειρησης
Ναι αλλά το άρθρο που ανέβασε κάτι λέει για εξαιρέσεις. Όπως κ να έχει μικρή η διαφορά. Το θέμα όμως δεν είναι η δήλωση μου..αλλά ένα δείγμα φορολογίας στο Ελλανταγια τους εε, ιδ.υπ. και ενοίκια νομίζω είχε καταργηθεί και 2022,
το 2023 και για δυ - συνταξιούχους
Εμ εγώ το είπα να την ανεβάσω αλλά η κότα........αρα σωστα πρεπει να εισαι , δεν ειναι μονο εσοδα της επιχειρησης
εμπίπτεις και στην κατηγορία φυσικα προσωπα με εσοδα απο ακινητα , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΚΟΜΑ , ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΔΩ
Ούτε πέρυσι πληρώσαμε εισφορά αλληλεγγύης. Νομίζω ότι για τις δηλώσεις του 2022 ειχε διατηρηθεί μόνον για υπαλλήλους Δημοσίου και συνταξιούχους. Για τους υπόλοιπους είχε απαλλαγή από την εισφορά.Απο τα φετινα εισοδηματα και επειτα
Εισαι στις εξαιρέσεις εσυ που ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ εισφορα , γιατι προφανως υπολογίστηκες με κριτήρια διαβίωσηςΝαι αλλά το άρθρο που ανέβασε κάτι λέει για εξαιρέσεις. Όπως κ να έχει μικρή η διαφορά. Το θέμα όμως δεν είναι η δήλωση μου..αλλά ένα δείγμα φορολογίας στο Ελλαντα
Τύπε dante έχεις μπερδευτεί πολύ...Λογικα θα ειχα....συμψηφισμός δεν γινεται?
Ρε μλκ με μετρο το αλβανικο, ζαντα εισαιεγραψα δυο τρεις σελιδες πισω τι ακριβως κανει μια οικογενεια με 2,5 καθαρα το μηνα ..και πουσαι..ειμαι λαρτζ...καθαρα,χωρις εφοριες και λοιπον αλλες επιβαρυνσεις....αυτη η οικογενεια απλως και μετα βιας υπαρχει ,ειναι με την μυτη δυο εκατοστα εξω απο το νερο.....αυτη την οικογενεια εχετε ονοματισει με το ζορι "μεσαια ταξη" ...ε δεν ειναι αυτο ρε τυπε μεσαια ταξη ,πως θα γινει.....αυτο ειναι αυτο που λεει ο απο πανω ....χαβ φαν στει πουρ!
Γόνος, γόνος !!!!Γάμησε τον τον μαλάκα ρε.
Είναι καραγκιόζης.
Εχω ακινητη περιουσια ρε ΒΛΑΚΑ. Τον μεγαλυτερο ΕΝΦΙΑ τον εχει επαγγελματικο ακινητο το οποιο ειναι ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ
αφου το γαμημενο το κρατος τα εχει κανει να πρεπει να εχεις Phd στα μαθηματικα/φορολογικα/οικονομικα για να καταλαβεις αν σε κλεβει ..Τύπε dante έχεις μπερδευτεί πολύ...
Που ειναι το 8200 ρε ψευταρα μπουστη;ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 24.925,66
KYPIOΣ ΦOPOΣ 5.367,09
ΠΡΟΚΑΤ. ΦOPOY 1.670,99
ΣYNOΛA Φ.Ε 7.038,08
TEΛOΣ EΠIT/TOΣ 650,00
ΣYNOΛIKA ΠOΣA 7.710,36
ΣΚΑΣΕ ΜΠΡΟΥΣΤΡΑ Χασοδικη
Χωρίς λογιστή και δικηγόρο ούτε μέχρι το περίπτερο...αφου το γαμημενο το κρατος τα εχει κανει να πρεπει να εχεις Phd στα μαθηματικα/φορολογικα/οικονομικα για να καταλαβεις αν σε κλεβει ..
Πουτανα ολα τα εχουν κανει.
Οσο πιο πολυπλοκα τοσο καλυτερα γι αυτους να σε γαμανε απο παντου , και να εχεις αναγκη ενα ολοκληρο υποσυστημα λογιστων , συμβουλων και μαλακιες για να μασαει χρημα για να σου κανει μια γαμημενη δηλωση
Αυτό το ΠΟΤΕ, όπως το 'γραψες, μου θύμισε το κλασσικό συνθηματακι.Για τον dante δεν θα καταργηθεί ΠΟΤΕ
Ρε πανηλιθιε, εσυ λες τωρα οτι κρατας μαγαζι;Λογικα θα ειχα....συμψηφισμός δεν γινεται?