Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σκάσε ΜΠΟΥΣΤΡΗ ΚΛΗΤΉΡΑ. Κανένα λάθος από λογιστή... βρέθηκε (ανεπίσημα) γιατί είναι η εισφορά.

Βγάλε το σκασμό τώρα ΜΠΟΥΣΤΡΗ ΚΛΗΤΉΡΑ

Θα βρω λογιστή ΝΔ να είναι άριστος.
Eχεις και νοικια εεεε? Κερατούκλη....Ενα ενα τα μαρτυράς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

απο τη μια οι νεοδημοκρατες λενε οτι εχουν 40τα εκατο,απο την αλλη λενε οτι θα παμε σε δευτερες εκλογες,μα αμ ειχαν τοσο δε θα ειχαν αυτοδυναμια?
Με 40% στις πρωτες, αυτοδυναμια? Εχει παρει τιποτα το αυτι σου οτι εχουμε απλη αναλογικη τωρα?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.724
Πόντοι
3.715
κάτι Σκέρτσοι με σκέρτσα πονηρά πάντα σα φελοί επιπλέουν στο σκατό της βουλευτικής αλητείας κι αυτό γιατί βρίσκουν ευήκοα ώτα στο συνάφι τους λόγω συνδέσεων, διασυνδέσεων και αλληλοεκβιασμών με βρωμιές και δυσωδίες.

Παρόλα αυτά και για να μένω συνεπής στο θέμα του νήματος,
Μητσοτάκη γαμιέσαι.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Eχεις και νοικια εεεε? Κερατούκλη....Ενα ενα τα μαρτυράς
Γιατί τυπε? Έχεις καμία κόρη να μου κάνεις προξενιό??

Πάλι καλά που δεν έχω αδιευκρίνιστα πόσα σε λογαριασμό συζύγου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατί τυπε? Έχεις καμία κόρη να μου κάνεις προξενιό??

Πάλι καλά που δεν έχω αδιευκρίνιστα πόσα σε λογαριασμό συζύγου.
Οχι τύπε, σκεφτομουν να σε προξενεψω στην Dayana γιατι ο βολκανο μου φαινεται οτι σαχλαμαριζει

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Οχι τύπε, σκεφτομουν να σε προξενεψω στην Dayana γιατι ο βολκανο μου φαινεται οτι σαχλαμαριζει
Μπα δεν ενδιαφέρομαι...! Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό στον σύντροφό @sex volcano
Για μελαμψές ενδιαφέρεσαι? Εχουμε και τετοια διαθεσιμη, ονοματι Rosita
Τπτ σε ντόπιο έχεις? Εισαγωγή δεν με ενδιαφέρει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
Για μελαμψές ενδιαφέρεσαι? Εχουμε και τετοια διαθεσιμη, ονοματι Rosita
Πες ότι είδες τα 29Κ και άκουσες για την ακίνητη περιουσία και άρχισες να ψήνεις το ψάρι και από τις 2 μεριές ξαφνικά και άσε τα περί γνωριμίας με μελαμψες

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Πες ότι είδες τα 29Κ και άκουσες για την ακίνητη περιουσία και άρχισες να ψήνεις το ψάρι και από τις 2 μεριές ξαφνικά και άσε τα περί γνωριμίας με μελαμψες
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ. Διαφορετικά θα έβαζε όρο να ψηφίσω ΝΔ για την Rosita.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.110
Πόντοι
6.056
Αυτο δεν αλλαζει εχει ριζωσει για τα καλα στην χωρα β
ρίζωσε ...μάθαν πως μαμιόμαστε πλάκωσε και ο κάθε πικραμένος..
δε μας φτάνανε τα γνωστά κρατικοδίαιτα λαμόγια(νταβατζήδες),
να μη πληρώσουμε και τους κολλητούς Γεραπετρίτηδες και Σκέρτσους ?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.063
Πόντοι
1.686
Μάγκες, τελικά ο Σπίνος ΔΕΝ είναι υποψήφιος
στην Ελληνική λύση ;

Έγινε χαμός με Μυλωνάκη - Βελόπουλο
υποτίθεται λόγω Σπίνου

Τελικά τι έγινε ;

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ

Φηφίστε ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ , Ρωξάνη Μπέη ! :rockon:

:rockon:

roxani-bei-1.jpg

Έχει στυλ σαν την Κάθλην Τέρνερ , στο κυνηγώντας το ΠΡΑΣΙΝΟ διαμάντι !

Kathleen-Turner-kathleen-turner-31122118-1024-768.png

51AzuYN0bCL._SY445_.jpg

Romancing-the-Stone.jpg

Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΊΝΑΙ .... το ΠΑΣΟΚ !

:rockon:

:rockon::rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
Τύποι, σας παίρνουν και εσάς στο κινητό σας από γραφεία βουλευτών και ρωτάνε αν θα τους ψηφίσετε?

τόση πείνα έχει πέσει? με έχουν πάρει 1 από ΠΑΣΟΚ και 2 από νδ....ο ΣΥΡΙΖΑ η δεν έχει λεφτά για εξτρατεία ή το έχουν παίξει και αυτοί 5Κ πρώτο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ....:confused::confused::confused:

Έχω καμία ελπίδα να τους τραβήξω στα δικαστήρια για παραβίαση προσωπικών δεδομένων??? :rockon:
Ναι, με πήραν τηλ χθες το μεσημέρι και με ρωτάγανε να πω τη γνώμη μου για τον Χρυσοχοΐδη :happy:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
Ναι, με πήραν τηλ χθες το μεσημέρι και με ρωτάγανε να πω τη γνώμη μου για τον Χρυσοχοΐδη :happy:
Σε εμενα εστειλε (τυχαια;) επιστολη ο ΚαΚλαμα.. (για να γινω πιπ@ στην πολυκατοικια) μουτζουρωσα τον παραληπτη και διχως να την ανοιξω την πεταξα στον καδο ανακυκλωσης

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.185
Πόντοι
3.466
Ακοοοομα με τον λακαμα ασχολουντε? Αυτος υπεγραψε το μνημονιο και οταν τον ρωτησαν ειπε οτι δεν καταλαβε τι υπεγραφε....

Ασε που επι υπουργιας του πιαστηκε η 17Ν και εκτοτε λεηλατησαν τη Χωρα τα λαμογια της πολιτικης κα Σια ....

Μαυρο

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.944
Πόντοι
6.056
Ακοοοομα με τον λακαμα ασχολουντε? Αυτος υπεγραψε το μνημονιο και οταν τον ρωτησαν ειπε οτι δεν καταλαβε τι υπεγραφε....

Ασε που επι υπουργιας του πιαστηκε η 17Ν και εκτοτε λεηλατησαν τη Χωρα τα λαμογια της πολιτικης κα Σια ....

Μαυρο
Δεν τα θυμασαι καλα,οταν τον ρωτησαν ειπε "Εσεις θα προλαβανατε να διαβασατε ενα κειμενο 600 σελιδων σε μια εβδομαδα"(σοβαρες απαντησεις,σοβαρων ανθρωπων).Οταν πιαστηκε η 17Ν ψαχνανε τον νο1 τρομοκρατη που πηγε και παραδοθηκε μονος του μετα απο κατι μηνες.Οταν εμφανιστηκε στο μεγκα τελευταια δηλωσε οτι αν το επιθυμει η αστυνομια κανεις δεν μπορει να ξεφυγει.Εσπευσε η δημοσιογραφος του δελτιου τοτε να τον ρωτησει "Ο Παππας τοτε γιατι κυκλοφορει ελευθερος τοσους μηνες?Δεν μπορειτε ή δεν θελετε να τον πιασατε?"Εκει ψιλοκρασαρε ο Μαικ.Αλλα οταν ελεγε τις πιπες επι Πασοκ τρεχανε οι Πασοκοι να τον υπερασπιστουν και οι δεξιοι τον κραζανε.Τωρα τρεχουν να τον υπερασπιστουν οι δεξιοι και τον κραζουν οι Πασοκοι.Ενα λαμπροτερο και πιο ελπιδοφορο αυριο ξημερωνει για ολους μας:coffee::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom